ya evet işte bende de hep bi cabbar ben hallederim gereksiz durumu var, zaten çocuk bakmak en ağır iş ondan ağırı olamaz benceİtmeyi yapıyorum, kaldırmayı da hatta çocuğum zaten 15.5 kilo onu günlük muhakkak kaldırmak zorunda kaldığım anlar oluyor ya da sevmek için sadeceAma bazayı hesap edemedim daha mı ağır Annem bekarken bile bize baza, kanepe falan kaldırtmazdı herhalde ordan kaldı o korkum her şeyi yaparım baza kaldırırken düşünürüm jsjsj
İnan o kadar iyi anlıyorum ki hayattan soğudum o dönem - 8 kilo ile başladım gebeliğe bu yüzden, geçecek elbet son düzlükteyiz ama yaşarken zaman akmıyor sanki sen yine bir doktoruna danış bende onzyd var gerçekten çok kötü olduğum günler içiyorum ve iyi geliyor benim doktorum da benim gibi hamilelik geçirmiş ve Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin beslenmen daha önemli dedi bende artık çok sık olmasada ara ara yarım yarım alıyorum maalesefamin bacım o kadar zormuş ki kusmak mide bulantıusına sahip olmak diyorum birine beddua edeceksen midesi bulansın
Canım başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin. Her doktorun ölçümü farklı olabiliyormuş lütfen canını sıkma cihazdan cihaza dahi değişebiliyormuşGüzel anneler, zaman zaman uzak kalıyorum. Sonrasında girip mümkün olan en geriden mesajları okuyorum. 40 gün içinde aileden 2. vefatı yaşadık. Geçen haftam zor geçti, tansiyonum yükseldi ilaç başladık. Kendi doktorum rahat olduğundan devlet hastanesine gitme gafletinde bulundum. Doktor beni çok korkuttu, ölçümlerde de sıkıntı gördüğünü söyledi, perinatoloğa yönlendirdi. Erken doğum olabilir dedi ekstra korktum... Cuma günü gideceğiz bakalım.
Sonrasında kendi doktoruma yeniden gittim, onun ölçümlerine göre sorun yok, ona inanmak istedim. şükür ki idrarda protein kaçağı 300 ün altında çıktı, günde 2 defa tansiyon ilacı içip tansiyon kontrolü yapıyorum. 32 haftadan sonra 37 ye kadar çalışır alırım diye düşünüyodum fakat çalışamayacağım gibi. bedenen olmasa da beynen yorulduğum işim sonrası ölçümlerim yüksek çıkıyor bazen o da korkutuyor beni. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum, cuma günü gelsin perinatolog beni rahatlatsın istiyorum.
Bende durumlar böyle. Umarım herkesin süreci en güzel geçiyordur. Bebişlerimiz vaktinde sağlıkla gelirler.
Immm anladım canımm o haldee amaaa dediğim gibii annemin kuzenide doğuma kadar istifra artıı safra kesesi sorunu yaşamış ama bebiş sağlıkla geldi içini ferah tut bebişin kilosuda MAŞALLAH gayet iyi kusmaların olsada gelişimi sağlıklı bence ve böylede sağlıkla ilerlesinkızzzzzzzzzz denemediğim şey kalmadı prilam mideme inmeden çıkıyordu
Günaydin göbisko. Tahini cok severim ama en güzel keci boynuzu pekmeziyle olmuyor mu sence de?....Gece bıraktığım yerden şunu söylemek isterim kiMeine Sterne bu ne güzellik, @fogis hepimiz yuvarlanıyoruz bacım yalnız değilsin, @deterjancılar granül deterjan stoklayan ben kalıntı meselesine üzüldüm, @ysnmrv den haberim yok belki içi daralmıştır, @hepiniz günaydın
şş, tahinde de kalsiyum varmış. bunu öğrenen ben sabah sabah kaşıkla tahin yemiş miyimdir? Evet.
Ay cok tatli yaaaa bu ne <3Ben de koyayım, anasıve danası Doktora gittik her şey yolunda 28+6, 1.21 kg bebişim. Hala 3-4 haftada bir kontrol devam dedi tabii ben haftaya 10 günlük kontrol süresinde tekrar giderim kesin
Valla ya dün ikindin uyuyakalmışım bi uyandım enerjik, hiçbir yerim ağrımıyor oğlum da yanıma kıvrılmış uyumuş. Benden sonra uyandı nerden tutturduysa makineye çamaşır atıp çalıştıracakmış ama bunu ağlayarak söylüyor 15 dakikada onun stresiyle her yerim yine ağrımaya başladı, diyordum ya ağrılarım bu sefer erken başladı diye harbi çocuklu olmaktanmış hsjs. Tabii şikayet etmiyorum yavrum yanımda olsun da ben totomu tutarak yürümeye razıyım, küçük pil tüketenimya evet işte bende de hep bi cabbar ben hallederim gereksiz durumu var, zaten çocuk bakmak en ağır iş ondan ağırı olamaz bence
Nayn güllüşah en güzel muz ve cevizle oluyor, omnomnom.Günaydin göbisko. Tahini cok severim ama en güzel keci boynuzu pekmeziyle olmuyor mu sence de?....
yayık ayran burunlumAy cok tatli yaaaa bu ne <3
Peki cennet hurması ve cevizle? Kahvaltıdan yeni kalkmış insanı acıktırırsınız yeminleNayn güllüşah en güzel muz ve cevizle oluyor, omnomnom.
Bunu deniycem <3Nayn güllüşah en güzel muz ve cevizle oluyor, omnomnom.
Ayyy bu da güzel. Hmm i like.Peki cennet hurması ve cevizle? Kahvaltıdan yeni kalkmış insanı acıktırırsınız yeminle
Oo bu da güzel oluyor ama başıma bir iş gelmiycekse ben cennet hurmasının o cıvıklığından biraz huylandığım için çok az tüketebiliyorum muz favorimPeki cennet hurması ve cevizle? Kahvaltıdan yeni kalkmış insanı acıktırırsınız yeminle
Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun canım. Tansiyon şakaya gelmiyor bildiğim kadarıyla, cumaya kadar kendini sıkmamaya üzmemeye çalış, tansiyon yükseltecek gıdalar tüketme, bol su iç ve bizi de haberdar et. Güzel haberlerini bekliyoruzGüzel anneler, zaman zaman uzak kalıyorum. Sonrasında girip mümkün olan en geriden mesajları okuyorum. 40 gün içinde aileden 2. vefatı yaşadık. Geçen haftam zor geçti, tansiyonum yükseldi ilaç başladık. Kendi doktorum rahat olduğundan devlet hastanesine gitme gafletinde bulundum. Doktor beni çok korkuttu, ölçümlerde de sıkıntı gördüğünü söyledi, perinatoloğa yönlendirdi. Erken doğum olabilir dedi ekstra korktum... Cuma günü gideceğiz bakalım.
Sonrasında kendi doktoruma yeniden gittim, onun ölçümlerine göre sorun yok, ona inanmak istedim. şükür ki idrarda protein kaçağı 300 ün altında çıktı, günde 2 defa tansiyon ilacı içip tansiyon kontrolü yapıyorum. 32 haftadan sonra 37 ye kadar çalışır alırım diye düşünüyodum fakat çalışamayacağım gibi. bedenen olmasa da beynen yorulduğum işim sonrası ölçümlerim yüksek çıkıyor bazen o da korkutuyor beni. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum, cuma günü gelsin perinatolog beni rahatlatsın istiyorum.
Bende durumlar böyle. Umarım herkesin süreci en güzel geçiyordur. Bebişlerimiz vaktinde sağlıkla gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?