Ay bu osuruk yazışmalarını gördükçe istemsiz gülüyorummE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
Bizim de 10 yıl kadar sevgililik 3 buçuk yıl kadar evlilik hayatımızda yatak odası ve lavabonun aşırı yakın olmasından kaynaklı malesef kısa sürede bu gerçekle yüzleştik ve akışa devam ettik espirilere vurduk öyle öyle normalleştiE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
Seni minik süslü, güle güle giyGünaydınsss
Kızlar bakın şöyle bir pijama takımı buldum nedense çok rahat göründü gözüme. Değerlendirmek isteyen olur belki diye atıyorum Nisanca Sabahlıklı Dantel Detaylı Pegasus Kadın Pijama Takımı-çeyizlik Takım- GeniÅ Beden AralıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben şunu aldım bir de (kız anası pijaması jajshsha)
Miss Dünya Lissa Pamuk Fitilli Önden Düğmeli Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Pamuk Fitilli Önden Düğmeli Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de siyah almayı düşünüyorum. Şu uygunlardan Sude HOMEWEAR Kadın Kısa Kol Siyah Gömlek Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beyaz da fotoğrafta güzel durur fakat o hakkımı başka beyaz bir kıyafette kullanacağım sanırım, hastanede çekim yaptırmayacağım çünkü. Kendimiz hatıra bir iki bir şey çekeriz pembiş pijamam ile artık
Hep Gaffur pijamam olsun istemiştim, linki var mıSeni minik süslü, güle güle giy
Ben direkt gaffur pijaması aldım geçtim, fiyatı da çok uygundu. İçime beyaz emzirme atletiyle aynı kombini yapabileceğime inancım tam. Yarın öbür gün doğururken bulunduğunuz hastanede şöyle bi tip görürseniz o benim.
Valla ikiside cok guzeller begendim bende pembik almsitim yelekli guzel gunlerde kuzumGünaydınsss
Kızlar bakın şöyle bir pijama takımı buldum nedense çok rahat göründü gözüme. Değerlendirmek isteyen olur belki diye atıyorum Nisanca Sabahlıklı Dantel Detaylı Pegasus Kadın Pijama Takımı-çeyizlik Takım- GeniÅ Beden AralıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben şunu aldım bir de (kız anası pijaması jajshsha)
Miss Dünya Lissa Pamuk Fitilli Önden Düğmeli Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Pamuk Fitilli Önden Düğmeli Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de siyah almayı düşünüyorum. Şu uygunlardan Sude HOMEWEAR Kadın Kısa Kol Siyah Gömlek Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beyaz da fotoğrafta güzel durur fakat o hakkımı başka beyaz bir kıyafette kullanacağım sanırım, hastanede çekim yaptırmayacağım çünkü. Kendimiz hatıra bir iki bir şey çekeriz pembiş pijamam ile artık
Bana hiç vajinal bakmadı gebeliğin başından beri hep karından gidiyoruzMAŞALLAH SUBHANALLAH canımm sağlıkla da ilerlesin bebişin bebişler ALLAH ın izniyle Rahim ağzına vajinalmi baktı acaba yoksa göbüştenmi baktı canımm
Masallah subhanallah sizeEki Görüntüle 3383712 günaydın gebe yoldaşlarım. Artık işte ayağımı yere koymamak için A4 kutusunu ayağımın altına aldım. Neden daha önce düşünmemişim bunu diyorum. Göbüşüm büyümeye devam ediyo, büyükler gördükçe iç karnın geniş herhalde diye yorum yapıp duduyorlar
İsim konusunda beni yorumlar ilk düşündüğüm isimden uzaklaştırmıştı. Bu defa kimseye yorum yaptırmıyorum. O kadar numeroloji eğitimi aldım, bebeğimin ismini seçerken çakralarını doldudurum diye düşünüyodum fakat öyle olmadı. Çakrayı dolduran isimler içime sinmedi. Sonuç olarak kızçemin kendi adını seçmemde etkili olduğuna inandım.
Herkesin günü çoook güzel geçsin
Anladım canımm tamamdır benimde bu sefer üstten baktıı o sebeple sordum Teşekkür sağlıcakla cümleten ilerleyelimBana hiç vajinal bakmadı gebeliğin başından beri hep karından gidiyoruz
isim konusunda bende hiç dinlemedim kimseyi çokta umrumdalar sanki bi faydaları var gibi bide yorum yapıyorlarMasallah subhanallah size
Cok sekersiniz benimde gobus bu sekilde herkes hic kilo almamissin filan diyorhalbuki qldim xndj Isim konusunda kalbinden ne gecerse isinirsan onu yap en azindan kalbinle secmis olursun ben oyle yaptim
Gerçek gaffur pijamaları pahalıydı, iflah olmaz bir pinti olduğum için çakmasının linkini bırakıyorum: Kız gaffur pijaması için tıklayın kfkfkfk.Hep Gaffur pijamam olsun istemiştim, linki var mı
Beni şeytan dürttü mü maalesef çok nadir kayıtsız kalabiliyorum ama dün kendime hakim oldum ve Google'a "Merkür retrosunda doğmak" yazmadım.strudel seni allah kahretmeye, dün gece uyuyamıyoken beynim gün içinde okuduğum 1-25 nisan arası merkür retrosuymuş konusunu seçti, hiç anladığım bir konu da değil. attın kuyuya bir taş, yatakta bir o yana bir bu yana böcek gibi debelenirken neyse sonuçta o tarihler arasında bir sürü çocuk doğuyor tek benim oğlum doğmuyor diye kendimi telkin etmeye çalışarak uyumuşum. Rüyamda merkür geri geri gidiyodu michael jackson gibi. Gezegene moonwalk yaptırdım sayende.
Ben debende alacam alacam bi türlü alamadım pijama
ben balık burcu olmasından çok korkuyorum
Kiazzz iyinguldurdun beni he benimde gozum Bunda cok guzel gleioGerçek gaffur pijamaları pahalıydı, iflah olmaz bir pinti olduğum için çakmasının linkini bırakıyorum: Kız gaffur pijaması için tıklayın kfkfkfk.
Ay ne kadar muhteşem bilgiler. Biraz daha üstümüze at bacım belli ki bilgilisin. Sezaryen olacaklar için kendi tarihlerini seçme fırsatı olursa hangi günleri seçsinler meselaGezegenlerin geri gitmesi diye bir durum yoktur aslında; yalnızca belli dönemlerde gezegenlerin, yörüngelerindeki hareketleri yavaşlar ve biz dünyadan onları geri gidiyormuş gibi görürüz. Geri giden gezegeni dinleniyor gibi nitelendirsek çok daha mantıklı olur. Normalden daha düşük bir enerji veren retro halindeki gezegen, doğum anınızda sizi bulmuş olabilir. Paniğe kapılacak ciddi bir durum olmasa da gezegenin normal hareketinden daha farklı olacağınız kesin…
Merkür retrosu esnasında doğan birey, daha keskin bir düşünce tarzına sahiptir. Farklı bir espri anlayışı vardır. Doğum haritasında Merkür'ü normal pozisyonda olanlar ile Merkür retrosu olanlar arasında algılayış farklılığı olabilir.
Merkür retrosunda doğan kişiler, bilgiyi düşünce süzgecinden geçirirken bunu diğer insanlardan daha farklı yollarla yaparlar.
Peki, Merkür gerilemesinde doğanların, ne kadarlık bir yüzdeyi oluşturduğunu biliyor muydunuz? Kabaca yüzde 18 gibi bir rakam olduğunu söyleyebilirim.
Evet, onları diğerlerinden ayıran belirgin yanları olduğunu belirttik ama sadece bu kadar mı? Bazı insanlar bu pozisyonun olumsuzluklarından da etkilenebiliyorlar.
Algı tarzlarını sürekli kontrol etmeleri, 'Doğru mu anlıyorum?' gibi soruları kendilerine sormaları çoğunlukla yaşadıkları bir durum. Bu da onları derin düşüncelere, yaptıklarını tekrar tekrar kontrol etmeye ve düşüncelerini kendinden emin bir şekilde, spontane olarak ortaya koymaktan ziyade tekrardan şekillendirerek koymaya iter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?