2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pozisyon değiştirme haftalarına girdik artık bence. Çünkü ben de 2-3 gündür aşağıya doğru bi baskı hissediyorum ve öncesinde hareketleri hep kaburgamın ordayken şimdi göbek deliğimin hizasında. Benim randevum da 21 Şubat’ta bakalım nasıl karşılayacak bizi

Ben de dünden beri epey aşağıda hissediyorum ya, baş aşağı duruyordu ultrasonda. İlki hep kafası yukarıdaydı ya ona alışmışım, baş aşağı da garip bir hismiş ağırlığı alttan hissediyorum resmen

Geçmiş olsun canım bence doktora git hem kusma hem ishal olunca vücut su kaybediyor baya
Doktorum rahat konuşunca, eşim sağolsun bu sabah oğlumu alıp çıktı ben dinlenebileyim diye ve akşama kadar baygın uyumuşum resmen iki buçuk senedir böyle bir deliksiz uyku uyumamıştım bugün uyanınca akşam muz ve haşlanmış patates yiyebildim ama su hala midemi bulandırıyor zorla 1 lt anca içtim. Şimdi oğlumu uyuttum bende onunla birlikte uyur kendime gelirim sabaha diye düşünüyorum çok halsizim çünkü. Neyse buda böyle geçti gitti dicem inşallah. Resmen kabus gibiydi.

Doktora sordum kasılma var mı diye sordu hemen. Alışırız heralde bu kafa ağırlığına da

Suyun içine limon sık canım benim gebelikte sudan midem bulanmıştı limon sıkınca içiyordum bende deliksiz uyku iyi gelmiştir sabah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tekrardan geçmiş olsun

Birden dogum gelırse eşimiz isteyse napcaz
Gece gelırse doktoru nerden bulcaz
Ay doktorum hiçbisi anlatmıyor bılenler bı anlatsın napacaz kızzzlar:)
Su geldikten sonra doğum için 24 saat vaktin var diye okumuştum bir kitapta.

Suyun içine limon sık canım benim gebelikte sudan midem bulanmıştı limon sıkınca içiyordum bende deliksiz uyku iyi gelmiştir sabah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tekrardan geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim cnm limonlu su fikri şu an çok iyi geldi. Denicem

Canimmbu arada bunu atlamisim, soyle ki benim sirtim cok fena ve bacagimin ic tarafi agriyor ama benim sirtim gece bacagimin icinuyandiktan sonra basliyor. Ve bu aralar oyle bir sey ki yurudukce cocuk eli kolu bacagi neyse alttan cikacak sanki yirtiyor gibi bi aci oluyor. Bugun yuruyuse gitmistim birden girdi yine agri ilk bi kitliyor ve elim otomatik kasigima gidiyor sjdnjd . Sanki tutcam neyse ama bi sorun yasamadan 5-6 saniyeye geciyor . Sonra uzun nefes al ver yapa
Yapa yurumeye calisiyom. Sirtim da gece soluma yattikca kurek kemigimin alti gercekten curudu bence. Hamile yastigimi degistiriyorum bel destekliden aldim . Indirimdeydi sonrasinda bakariz olmadi dolaptan satcam ya da hamile birine veririm cunku az kalmisken aldim ama benim siyatik gibi sag tarafimda agrim oluyor . Artik aldim
Yani

Dövmem genlesti bildiginiz sjbdjfjf piercing zaten 5. Ayin sonunda bize bye bye dedi. Gobegime baktikca kocaman hissediyorum sonra diyorum ki dur daha. Yarin 31+4 olcazz . Aksamustu 16.00 randevumuz var detaylari tabi ki atcammmm hastane cantami da ona gore bitircem. Insallah her sey yolundadir Milo bebegimi cok ozledim bu ozlem yuzunden az once cay kasigiyla bi tane Nutella yedim.(olaylardan kacis seklim)
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…