2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cookiee çok geçmiş olsun lütfen bol su bol istirahat edip stres yapma lütfen… bende 16 ya 10.5 gördüm en yüksek idrarda protein kaçağı şimdilik yok bende canım doktor efor sarfedecek işler yapma tansiyon sıkı takipte ol dedi stres yaptığımda gerçekten tavan yapıyor… hayır haberlerini bekliyoruz sabah

Valla ben de kasık kısmında daha bariz bi şişlik hissediyorum ve döndüğünü düşünüyorum. Ya da en azından dönmeye çalışıyo ona hazırlık yapıyo gibi. Kaburgalarım rahatladı biraz her şey yolundaysa 8-9 hafta şikayet etmeden bu şekil bekleyebilirim

Kız resmen tuvaleti kendime kapattım. Eşime de diyorum işteyken yap ne yapacaksan evde girme bana lazım oluyor

Kız resmen tuvaleti kendime kapattım. Eşime de diyorum işteyken yap ne yapacaksan evde girme bana lazım oluyor
Hahahah benim eşim o kadar alıştı ki iki gram geldiği zamanda orada olduğumdan kapı felan kapatmıyorum ben. Denk gelirsek evde iki WC var başımda bekleme son damla gelmiyor git diğerine diyorum

Canımm bir gece kalıyorsun beneğin seninle

İlla parmak sokulcak gebelere o kesinleşti bence

Bence de ya dayanılır, zaten yavaştan dönüp hazırlanması lazım. Daha kanala en az bir karış var uslu durup beklesinler, büyüsünler bakalım.

Benimkiler aynı sokaktalar bırak temizliği teklif etmeyi utanmadan bir de çaya yemeğe geliyorlar gerçekten cinnet geçirmelik ya sonra en ufak şeyde gelinler hayırsız gelin bakmadı gelin yemel yapmadı gelin temizlik yapmadı ulan siz geline ne yaptınızki gelin size bunları yapacak gerçektennn keşke uzakta olsaydım bu kadar sinirleirm bozulmazdı

İnşallh canım ama protein kaçağı kesin var gibime geliyor inşallh miktarı azdır diye dua etmkten başka birşey gelmiyor elimden
Stresli bir yapım yok aslında ama ister istemez üzülüyorum bu duruma hamileliği çok güzel geçiriyordum herşey alt üst oldu

Aynen canım bayramdan önce sezeryan hastalarını alır diye düşünüyorum 4-7 Nisan doğumum olur diye düşünüyorum.
Ay siz böyle yazdıkça heyecan sarmaya başlıyor beni. Benim de tam arife günü 38+0 sezaryen olursa bayram sonunu bekler sanırım. 14-15 Nisan'ı.

Ay siz böyle yazdıkça heyecan sarmaya başlıyor beni. Benim de tam arife günü 38+0 sezaryen olursa bayram sonunu bekler sanırım. 14-15 Nisan'ı.
Az kaldı heee patır patır dökülürüz Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ondan sonra da burda birbirimize dert yanıp dururuz uyumuyor gazı var napicam ay inşallah

Az kaldı heee patır patır dökülürüz Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ondan sonra da burda birbirimize dert yanıp dururuz uyumuyor gazı var napicam ay inşallah
Ay evet ondan sonra yeni bir sürece başlayacağız. Bir süre daha buralarda olacağız. Hele ilk bebeği olanlar için çok kıymetli buradaki bilgi paylaşımları. Uykusuz gecelerde bebekler emerken bol sohbet muhabbet.

Canım Şubat bitti mi ben doğum moduna girerim iki doğumum da doktorun verdiği tarihten önce kontrol de olmuştu ben de çok heyecanlıyım ve bana zaman çok hızlı geçiyor sadece yatağı kaldı Mart başında halledecem inşallah

Sağlıkla gelsin de Allah böyle tatlı dertler versin inşallah çok heyecanlı çok güzel duygular bunlar doğmadan önce bana söyledikleri hiçbir olumsuz şey beni etkilememisti uykusuz kalacan gazı olacak aşıları testleri hiç umrumda değildi canım ben her aşamasında çok mutluydumbelki sana şaka gelecek pırt yapması bile hoşuna gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…