Bu haftalarda asıl girin diyorlar erkeğin spermi doğum için iyi diyorlarKızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
Insallah oyledır canıms :)Su geldikten sonra doğum için 24 saat vaktin var diye okumuştum bir kitapta.
Beni ilk kez 2 hafta sonra cagırdı ama sebebı var hep 4 5 gun onde gidiyordu 1 2 gun geri cıktıİki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Martı nisana bağlayacağız aynenBiz mart grubunu kilitleyip Nisan grubunun açılışını yapacaz
Her yerim ben koltuk altımda da iki tane et beni şeklinde çıkmışBEnde de ben çıkıyor habire.
Benden ekstra ücret almadılarKızlar nst ücreti ne kadar
Doktorumun ayrı kliniği var bi tıp merkezi var orda önerdi yakınn diye orda yaptırcam kendi kliniğinde nst yokBenden ekstra ücret almadılar
O şekilde ayrı olursa belki alabilirler canımDoktorumun ayrı kliniği var bi tıp merkezi var orda önerdi yakınn diye orda yaptırcam kendi kliniğinde nst yok
Kızlar
Yüksek tansiyon ile hastaneye yatışım oldu idrarda protein kaçağı var, ayaklarda hafif şişme ve başağrısı da var tansiyonum 15 seviyelerinde
24 saatlik idarar biriktirmeye başladık
bana dua edin lütfen ismim Sevda oğluşumun ismi Göktuğ
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış bi sonra ki gün olumlu olumsuz nasıl gelişmeler yaşayacağımız belli değil benimde varis ve tansiyon sorunum var. Ama 30 u geçince korkmayın diyorlar içini ferah tutBebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Benimde göbeğim tutuyor resmen hamilelik öncesi sütyen takmasam bile dimdiklerdi. Şimdi kafalar aşağıya eğildi bileKızlar benim göğüslerim sarktı yaartık eskisi gibi gözükmüyorlar.
Biz genel olarak giremiyoruz canımKızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
Ben de hep bazen sarı bazen beyaz oluyor koparıyorum ama gene kalıyo çok uğraşmak istemiyorum uyarmamak için neden oluyor acaba hep aklımda benimdeKızlar daha önce de konuşmuştuk bunu grupta ama netliğe kavuşmamıştı sanırsamgöğüs ucunda şu fotodaki gibi sarı kabuk olan var mı? Doktorunuza sordunuz mu hiç niye oluyomuş? (Fotoğraf internetten)
Ben hiç koparmıyorum ama hamilelikte arttı yaBen de hep bazen sarı bazen beyaz oluyor koparıyorum ama gene kalıyo çok uğraşmak istemiyorum uyarmamak için neden oluyor acaba hep aklımda benimde
Var sormadım diğerlerinde de olmuştu çünkü normal demişlerdi bide bu nasıl meme benim kömür gibi olmuşKızlar daha önce de konuşmuştuk bunu grupta ama netliğe kavuşmamıştı sanırsamgöğüs ucunda şu fotodaki gibi sarı kabuk olan var mı? Doktorunuza sordunuz mu hiç niye oluyomuş? (Fotoğraf internetten)
Sen odana geçiyorsun çok sürmeden bebeği getiriyorlar emzirmene yardımcı oluyorlar sonra ilk o gece senle kalıyor o zaman yanında aklı başına bi refakatçi olmalı çünkü doğum sonrası bi uyku basıyor insanlık hali herşey olabilirKızlar bısı sorcam. Dogum yapıp 1 gun hastanede kalıyoruz ya o gece bebegı direkt yanımıza mı verıyolar yoksa baska bır yerde olup sadece mama zamanı bıze mı getiriyor hemsıreler? Direkt bize veriyolarsa insan heyecan yapmaz mı bircok konuda?
Ay kabuklanma diye arattım internette bunu buldum tam anlatan napayımVar sormadım diğerlerinde de olmuştu çünkü normal demişlerdi bide bu nasıl meme benim kömür gibi olmuş
Kız dedikodumu yapmaya utanmiyo musun hsjxjdAy mart grubuna bakiyim dedim çatı muayenesi konusunda gül gül öldüm en son doktor eli stalk yapıyorlarfı
Benim de aynen böyle oldu. Hatta emin gibiyim dün döndü bence kafa aşağıya indi. Dün göbeğimin orada ayak gibi bir şey vardı. Daha sık çişim geliyor, benim çok az ödemim de olmaya başladı, salı kontrolüm var. Doktor dönüyor diyecekbence. Ayağa kalktığım anda benim de iç bacak ve vajinada baskı oluyor. Dur bakalım nolcak. Artık doğuma hazırlıyorlar bence.Pozisyon değiştirme haftalarına girdik artık bence. Çünkü ben de 2-3 gündür aşağıya doğru bi baskı hissediyorum ve öncesinde hareketleri hep kaburgamın ordayken şimdi göbek deliğimin hizasında. Benim randevum da 21 Şubat’ta bakalım nasıl karşılayacak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?