2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu haftalarda asıl girin diyorlar erkeğin spermi doğum için iyi diyorlar

Arkadaşlar sezeryan olursa sağlıklı zamanında falan tüpleri bağlatmayı düşünüyordm durum böyle olunca sallantıya düştü prematüre doğar küveze girerse süpheli bağlatmma

Bebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış bi sonra ki gün olumlu olumsuz nasıl gelişmeler yaşayacağımız belli değil benimde varis ve tansiyon sorunum var. Ama 30 u geçince korkmayın diyorlar içini ferah tut
Kızlar benim göğüslerim sarktı ya artık eskisi gibi gözükmüyorlar.
Benimde göbeğim tutuyor resmen hamilelik öncesi sütyen takmasam bile dimdiklerdi. Şimdi kafalar aşağıya eğildi bile
Biz genel olarak giremiyoruz canım ben hem korkuyorum hem de sanırım artık istemiyorum. Normalde çok ateşliydim sözde şimdi bana konusunu açma diyorum eşime sağolsun oda sabrediyor

Kızlar daha önce de konuşmuştuk bunu grupta ama netliğe kavuşmamıştı sanırsam göğüs ucunda şu fotodaki gibi sarı kabuk olan var mı? Doktorunuza sordunuz mu hiç niye oluyomuş? (Fotoğraf internetten)

Eklentiler

• 7cd7ca93-1e0c-4afe-b436-601aa8e9d590.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 131
Ben de hep bazen sarı bazen beyaz oluyor koparıyorum ama gene kalıyo çok uğraşmak istemiyorum uyarmamak için neden oluyor acaba hep aklımda benimde

Kızlar bısı sorcam. Dogum yapıp 1 gun hastanede kalıyoruz ya o gece bebegı direkt yanımıza mı verıyolar yoksa baska bır yerde olup sadece mama zamanı bıze mı getiriyor hemsıreler? Direkt bize veriyolarsa insan heyecan yapmaz mı bircok konuda?

Ben de hep bazen sarı bazen beyaz oluyor koparıyorum ama gene kalıyo çok uğraşmak istemiyorum uyarmamak için neden oluyor acaba hep aklımda benimde
Ben hiç koparmıyorum ama hamilelikte arttı ya

Var sormadım diğerlerinde de olmuştu çünkü normal demişlerdi bide bu nasıl meme benim kömür gibi olmuş

Sen odana geçiyorsun çok sürmeden bebeği getiriyorlar emzirmene yardımcı oluyorlar sonra ilk o gece senle kalıyor o zaman yanında aklı başına bi refakatçi olmalı çünkü doğum sonrası bi uyku basıyor insanlık hali herşey olabilir

Var sormadım diğerlerinde de olmuştu çünkü normal demişlerdi bide bu nasıl meme benim kömür gibi olmuş
Ay kabuklanma diye arattım internette bunu buldum tam anlatan napayım doğumdan sonra geçti mi peki sende bu nasıl oldu? O kabuk kendiliğinden kalktı mı?

Kontrol de minik beyimizin kafası aşağıda + ayakları da aşağıda kıvrılmış öyle duruyordu. Varlığına şükürler tabiki de abartmayayım ama bazen WC’den çıkıyorum 5 dakika geçmiyor yine aynı yerdeyiz yerimiz belli

Benim de aynen böyle oldu. Hatta emin gibiyim dün döndü bence kafa aşağıya indi. Dün göbeğimin orada ayak gibi bir şey vardı. Daha sık çişim geliyor, benim çok az ödemim de olmaya başladı, salı kontrolüm var. Doktor dönüyor diyecekbence. Ayağa kalktığım anda benim de iç bacak ve vajinada baskı oluyor. Dur bakalım nolcak. Artık doğuma hazırlıyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…