2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde ozledik kizzzz .ama Her sey yolundaysa kein problem.
Valla persembe kontrolde belli olucak yolunda mi degil mi ama hissettigim kadarıyla her sey iyi çok işim var sadece ya, bir de ağırlaştık iyice her sey zor gelmeye başladı. Yatağın içinde göçüyormuşlarca yanlarım çürüyormuşlarca

canim benim dualarimizdasiniz anlatmak istersen burdayiz burdayim

Bugün aile hekimliğine gittim tahlil sonuçlarım için. Değerlerim düşük kalmış b12 demir ve kolestrol biraz yüksek dedi aile hekimim. Son zamanlarda zaten yattığım yerden kalkacak halim yok, dengesiz besleniyorum falan.. demir zaten azalır hamilelikte dedi, b12 için de gerekirse doğumdan sonra iğne başlarız dedi. Anlamıştım zaten çünkü her şey o kadar yorucu ve zor geliyor ki son zamanlarda, bu ayın sonu gelse de izne ayrılsam bi değerlerimi yükseltmek için de yarından itibaren beslenmeme dikkat edeceğim. Aslında yine ediyordum bebeğe faydalı olacak şeyler tükettim ama kendime bakamamışım demekki.. hep kırmızı geldi değerler çok anlamıyorum ama ekleyeyim fotoğraf

Eklentiler

• IMG_5893.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5894.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
B12 ve demir için takviye alırsın zaten. Ama kolesterol hem burda konuşmuştuk hem de ben doktoruma sormuştum hamilelikte bu civarlarda çıkması normalmiş. Kan hacmimiz arttığı için damarlar genişliyor ya ondan heralde. Suçluluk hissetme asla, afedersin besilik hayvan gibi de yesek bebekler iliğimiz kemiğimizi kurutuyo değerlerimizin düşmesi çok normal

Merhabalar yorgunlugunuz halsizliginiz troidlerden de oluyor tsh iniz 3 un ustunde cikmis normalde hamilelikte 2 bucuk altina dusurmeye calisiyorlar kendim troid hastasiyim ordan biliyorum sevgiler

Uyarilarin için teşekkürler tabi ki ederiz, bizi şu an bizden daha iyi anlayan olamaz. Anlatmak istediğin zaman da anlat. Nisan grubunda pek panik olmuyor hamurlar maşallah hatta insana iyi bile geliyor.

Burda kardeş gibi olduk senin sorunun benim sorunum içinde tutma ne zaman istersen yaz derdine derman olmayız ama kalbini sakinleştiririz

Arkadaslar yasemin idi sanirim ismi o arkadasimiz neden uyeligini sildirdi konuyu bilen var mi

Kolestrol konuşmalarını ben kaçırdım sanırım ya hatırlamıyorum hiç demir ve b12 zaten alıyordum ama unutuyordum çoğunlukla haplarımı atmayı artık unutmamaya çalışacağım.. b12 eksikliği ile unutmamaya çalışmak da güzel paradoks ama olsun bakalım
Merhabalar yorgunlugunuz halsizliginiz troidlerden de oluyor tsh iniz 3 un ustunde cikmis normalde hamilelikte 2 bucuk altina dusurmeye calisiyorlar kendim troid hastasiyim ordan biliyorum sevgiler
tiroid ile ilgili bir şey söylemedi ama haftaya kadın doğum doktoruma sorayım onu da teşekkür ederim

Hııııaayy canım benim. Sen nerdasın kaç gün? Ndkdk
Cuma günü ders akşam 8de bitti, eve gelince o yorgunlukla mahvoldum. Mide bulantisi, istifra etmek, reflü... Ertesi gün baby Shower. Arkadaslarim sağolsun bazısı erken gelip evi bile süsledi. Ben bi bok yapmadım desem yeri ama belim tutuldu. Çok da güzel geçti, cok güzel hazırlamışlar, hiç unutmucam pazar doğrulamadım yalnız bittim yani artık sakinlikten başka bir şey istemiyor vücut. Dün spor vardı biraz kendime geldim. Hamileliğe hazırlık kursuna yazıldım. O da mart ayının ortasında. Burda niyeyse herkes doğum hep zamanında olurmuş gibi yapıyo nsjshsvhshs o zamana kadar dogurmazsak öğrendiğim şeyleri yazicam buraya. Üç günlük kurs. Bugün arabayı tamire verdim. Ya bu cümle bi hamileye yakışıyor mu ya? Ben niye tamire gidiyorum?
Bu arada senin gibi 4:30 da kalktım bugün. Normalde doğum aklıma gelince oluyor bugün durduk yere oldu. Ben uykusuz kalınca sinirlenmiyorum da üzgün bi ruh haline bürünüyorum. Arabayı tamire verdiğim yer başka bir şehirde, yolda araba sürerken ağladım hahahah

Ama bence gerizekali deyip kedinin ustune yurumek daha komik affet ama ben ona güldüm ya, ama yani şimdi öyle deyince de insanin gözünde canlanıyor yani komik değil mi

Arkadaslar yasemin idi sanirim ismi o arkadasimiz neden uyeligini sildirdi konuyu bilen var mi
Bilmiyorum yani öğrenmemizin de imkanı yok gibi bir şey ama ben de çok merak ediyorum ve açıkçası korkuyorum da. Acaba kötü bir şey mi oldu da böyle birden bire gitti diyorum. Yani aktif olarak yazanlardan biriydi, yazardı buraya gitmeden diye düşünüyorum. Çok garip geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…