- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
işini biliyosun ha, hınzırAyıp ediyosun, hardal daha önceden almıştım o yüzden almadım
4+4+4 şeklinde yapabilirsin en başta. 4 sn nefes al 4 sn tut 4 sn ver. Sonra artırabilirsin.Kızlar iyi akşamlar ben bu aralar, yatıyorum, oturuyorum yan dönüyorum kalkıyorum nefes nefese kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor sanki fenalık geçireceğim. Sizde de oluyor mu böyle?
Daha önce burda bi arkadaş nefes egzersizinden bahsetmişti nasıldı o ya
oluyor canım, ben üç dakika bir şey anlatsam nefes nefese kalıyorum nabzım 110a fırlıyor. sen doktoruna bir danış, belki ek tetkik vs ister, sabah kim bahsetmişti demir hapını ikiye çıkarmış biraz düzelmiş diye. hanginizdiniz konuşunKızlar iyi akşamlar ben bu aralar, yatıyorum, oturuyorum yan dönüyorum kalkıyorum nefes nefese kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor sanki fenalık geçireceğim. Sizde de oluyor mu böyle?
NimoMed aldim canim ben kendimiz kullaniyoruz su an memnunumKizlar hava nemlendiricisi önerisi olanlar link atabilirler mi çok kararsizim ne alacam diye
13 yıldır kesintisiz çalışınca bırakmak zor geliyorYani zaten doğum sonrana 8 hafta yeter sonrası tatil, tabii okulunu bırakmıyorsan o ayrıBen 2 haftalık görevlendirme olduğum için zaten ücretli bulacaklar o gün de gitmeyeyim diyorum
Pilates. Kontrollü olarak yorarsan kendini normal zamanda daha dinç olursun.Kızlar iyi akşamlar ben bu aralar, yatıyorum, oturuyorum yan dönüyorum kalkıyorum nefes nefese kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor sanki fenalık geçireceğim. Sizde de oluyor mu böyle?
Demir hapını her gün içemiyorum ya. Siz nasıl yapıyorsunuz, kahvaltı da süt ürünleri var yemeklerğn yanında yoğurt, ara öğünlerde meyve yoğurt falan bazen sırf bu yüzden içemiyorum kalıyoroluyor canım, ben üç dakika bir şey anlatsam nefes nefese kalıyorum nabzım 110a fırlıyor. sen doktoruna bir danış, belki ek tetkik vs ister, sabah kim bahsetmişti demir hapını ikiye çıkarmış biraz düzelmiş diye. hanginizdiniz konuşun
ya yemin ederim hiçbir şey hazır değil, ve asla hazırlayasım da yok böyle okuyunca çok geriliyorum ha jsjdkjd.Anammm Mart ayından birisi 35. haftasında doğum yapmış sanırım. Ay heyecan sarmaya başladı beni.
kahvaltıdan bir iki saat sonra içiyorum ben genelde. ama dediğim gibi bazılarına doktor günde iki tane falan kullandırıyor, kan değerlerine göre bakıp karar veriyorlar o yüzden önce doktorunuza danışın dedimDemir hapını her gün içemiyorum ya. Siz nasıl yapıyorsunuz, kahvaltı da süt ürünleri var yemeklerğn yanında yoğurt, ara öğünlerde meyve yoğurt falan bazen sırf bu yüzden içemiyorum kalıyor
Ay böyle okuyunca bi anda korku telaşa giriyorumAnammm Mart ayından birisi 35. haftasında doğum yapmış sanırım. Ay heyecan sarmaya başladı beni.
Akşam yemeğinden 2 saat sonra içebilirsin çay kahve ve süt yoğurt ürünleri tüketme artık. ama c vitamini yiyebilirsin. emilimini artırdığı için. Günde 2 taneyse mesela sabah da alarm kur. Kahvaltıyı hangi saatte yapacaksan tam 2 saat öncesine.Demir hapını her gün içemiyorum ya. Siz nasıl yapıyorsunuz, kahvaltı da süt ürünleri var yemeklerğn yanında yoğurt, ara öğünlerde meyve yoğurt falan bazen sırf bu yüzden içemiyorum kalıyor
Ben artık oranın mesajlarına yetişemiyorum ya kim doğurmuşAnammm Mart ayından birisi 35. haftasında doğum yapmış sanırım. Ay heyecan sarmaya başladı beni.
samms diye birisi.Ben artık oranın mesajlarına yetişemiyorum ya kim doğurmuş
Çalıştığım için sabah 2 saat öncesi imkansız ama akşam mantıklı öyle yapabilirimAkşam yemeğinden 2 saat sonra içebilirsin çay kahve ve süt yoğurt ürünleri tüketme artık. ama c vitamini yiyebilirsin. emilimini artırdığı için. Günde 2 taneyse mesela sabah da alarm kur. Kahvaltıyı hangi saatte yapacaksan tam 2 saat öncesine.
Bence de gitme, doğumdan önce biraz dinlenmiş olursun iyi gelir13 yıldır kesintisiz çalışınca bırakmak zor geliyor
Gitme kız boşver. Gaza geldim bende gitmeyeceğim
Çıkaramadımsamms diye birisi.
Çok erken gibi geliyor bana ya, inşallah hepimiz kendi haftalarımızı bekleriz yasamms diye birisi.
Cook gecmis olsun kuzum suan kacinci haftandasinKızlar selam, bu gün yatışım yapıldı hastaneye tansiyondan dolayı. Biraz canım sıkıldı, uzun kalmak istemiyorum. Daha son aldığım kıyafetlerini yıkayacağım kızımın. Eşimde kalamıyor yanımda, yasakmış. Annemde gelecek durumda değil yaşlı bakıyor. Dualarınızı bekliyorum.
EvetYalnız bir şey diyeceğim. Sonradan nst de bayıldım yazmışsın. Bence eşin tedirgin olmakta haklı. Ya yine bayılırsan diye düşünüyor olabilir.
Ay yok kuzum çok doğru bir pencereden bakıp çok güzel yorumlamışsın niye kızayımHah iyi doğru hatırlamışım, eşini de yargısız infaz etmek istememiştim yorumumla. Şimdi bana kızabilirsin ama madalyonun öte yüzünü şeyapıcam, kusura bakma
Bu çok gri bir konu bence, seni çok iyi anlıyorum yalnız kalma isteğine, rahatının bozulmasını istememe haline de çok hak veriyorum çünkü ben de kendi annesine bile iki saatten fazla tahammül edemeyen biriyim. Ama eşin de geçtiğimiz hafta senle birlikte neler yaşadı, belki sana çok yansıtmadı ama ödü kopmuş anlaşılan, aklına bin türlü şey geliyordur. ben evde yokken ulaşamasam, tansiyonu fırlasa, düşse bayılsa gibi korkuları vardır yalnız kalmanı o yüzden istemiyordur bence, en kötü anamı ararım bir kontrol ediverir diyerek öyle bir nefes alanı yaratmıştır kendisine o yüzden ona da hak veriyorum.
Kayınvalideyle rahat edemiyceksen şu olabilir çözümü belki, eşinle konuşup diyebilirsin ki mesele yalnız kalmamamsa annemle çok daha rahat ederim o bizle kalsın lütfen, bu dönemde stres olmak istemiyorum istemsiz şekilde saygıda hürmette kusur etmemem lazımmış gibi hissedicem annenle, yorulucam gerilicem. Bir başka çözüm de senin kendi evinde dilediğince takılman olabilir, kimseyi memnun etme gönlünü eğleme tasası gütmezsin, istediğin saatte yatar istediğin saatte kalkarsın telefonuna bakar kitabını okursun. Beraber bir çay içersin, yoruldum der yatarsın gibi.
Bilmiyorum ya zormuş, geçen haftaki durumlar olmuş olmasa eşini paralardım burada seni mecbur bırakıyor diye ama hem senin hem bebeğin sağlığı söz konusu o yüzden bir şekilde uzlaşacaksınız mecbur.
Kp nin de olması daha iyi olur benim için onu seviyorum. Bir de bahane bulup ben biraz kötü oldum yatak odasına geçip uzanayım diye gittiğimde en azından ikisi kalır. Yoksa bir de kv yi tek bıraktım diye onun rahatsızlığı olur ben de. Neyse baya kişiyle konuştum sakinledim biraz. Gelsinler deneyelim bakalım inşallah güzel geçerYani sadece kayınvaliden gelse bi şekilde sabredersin eşinin de gözü arkada kalmaz. Böylesi mümkün değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?