2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

4+4+4 şeklinde yapabilirsin en başta. 4 sn nefes al 4 sn tut 4 sn ver. Sonra artırabilirsin.

oluyor canım, ben üç dakika bir şey anlatsam nefes nefese kalıyorum nabzım 110a fırlıyor. sen doktoruna bir danış, belki ek tetkik vs ister, sabah kim bahsetmişti demir hapını ikiye çıkarmış biraz düzelmiş diye. hanginizdiniz konuşun

Yani zaten doğum sonrana 8 hafta yeter sonrası tatil, tabii okulunu bırakmıyorsan o ayrı Ben 2 haftalık görevlendirme olduğum için zaten ücretli bulacaklar o gün de gitmeyeyim diyorum
13 yıldır kesintisiz çalışınca bırakmak zor geliyor
Gitme kız boşver. Gaza geldim bende gitmeyeceğim

Pilates. Kontrollü olarak yorarsan kendini normal zamanda daha dinç olursun.

Demir hapını her gün içemiyorum ya. Siz nasıl yapıyorsunuz, kahvaltı da süt ürünleri var yemeklerğn yanında yoğurt, ara öğünlerde meyve yoğurt falan bazen sırf bu yüzden içemiyorum kalıyor

Anammm Mart ayından birisi 35. haftasında doğum yapmış sanırım. Ay heyecan sarmaya başladı beni.
ya yemin ederim hiçbir şey hazır değil, ve asla hazırlayasım da yok böyle okuyunca çok geriliyorum ha jsjdkjd.

bugün yürüyüşe çıktım, rossmann'a uğradım bir iki bir şey alıncaktı. sen yine mart grubundan birinin nişanı mı ne gelmiş onu yazmışsın elimde telefon okuyodum. karnım da nasıl ağrıyor, çocik de tekmelemeye başladı mı. o sırada üç buçuk attım şuraya ya sıçacam ya doğuracam diye. o an evde olsam her şeyi makinaya atıp yıkar kurular ütülerdim o telaşla ama eve gelince korkum geçmişti diye hiçbi şey yapmadım tabi ki. bu da böyle bir anım jdjkjdkjd.

kahvaltıdan bir iki saat sonra içiyorum ben genelde. ama dediğim gibi bazılarına doktor günde iki tane falan kullandırıyor, kan değerlerine göre bakıp karar veriyorlar o yüzden önce doktorunuza danışın dedim

Akşam yemeğinden 2 saat sonra içebilirsin çay kahve ve süt yoğurt ürünleri tüketme artık. ama c vitamini yiyebilirsin. emilimini artırdığı için. Günde 2 taneyse mesela sabah da alarm kur. Kahvaltıyı hangi saatte yapacaksan tam 2 saat öncesine.

Çalıştığım için sabah 2 saat öncesi imkansız ama akşam mantıklı öyle yapabilirim

Cook gecmis olsun kuzum suan kacinci haftandasin

Yalnız bir şey diyeceğim. Sonradan nst de bayıldım yazmışsın. Bence eşin tedirgin olmakta haklı. Ya yine bayılırsan diye düşünüyor olabilir.
Evet tek sıkıntı kv nin beni daha çok gerecek olması ama katlanacağım sanırım.
Ay yok kuzum çok doğru bir pencereden bakıp çok güzel yorumlamışsın niye kızayım ben de öyleyim kendi annemle bile sürekli tartışırım ama en azından ona nazım geçiyor ama kv olunca sinir olsam da ıııh diyip içime atıyorum bişey diyemiyorum o sıkıntı oluyor. Şimdi annemle konuştum 1 hafta kalacaktı normalde onu 2 hafta yaptık. Annem gittikten sonra da 33. Haftada olacağız inşallah, sonrasında da eşim gece çalıştığı zamanlar gelsinler bizde kalsınlar madem diyeceğim. Dediğin gibi en azından kendi özel alanım olacak durumumu da biliyorlar sıkıldım mı ay ben kötü oldum diyip hemen yatak odasına çekilirim. Zaten bebiş zamanında gelirse totalde 2 hafta da onlar kalmış olacak bir şekil idare ederim artık belki korktuğum gibi olmaz benim yararıma olur
Yani sadece kayınvaliden gelse bi şekilde sabredersin eşinin de gözü arkada kalmaz. Böylesi mümkün değil mi?
Kp nin de olması daha iyi olur benim için onu seviyorum. Bir de bahane bulup ben biraz kötü oldum yatak odasına geçip uzanayım diye gittiğimde en azından ikisi kalır. Yoksa bir de kv yi tek bıraktım diye onun rahatsızlığı olur ben de. Neyse baya kişiyle konuştum sakinledim biraz. Gelsinler deneyelim bakalım inşallah güzel geçer çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, dinleyip yardımcı oldunuz fikir verdiniz iyi ki varsınız çiçek annelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…