Banada iyi birisiydi de bilemedim umarim iyidirBilmiyorum yani öğrenmemizin de imkanı yok gibi bir şey ama ben de çok merak ediyorum ve açıkçası korkuyorum da. Acaba kötü bir şey mi oldu da böyle birden bire gitti diyorum. Yani aktif olarak yazanlardan biriydi, yazardı buraya gitmeden diye düşünüyorum. Çok garip geldi bana.
Valla ben yaptım diyemiyorum, çünkü hiçbir şey yapmadımBanada iyi birisiydi de bilemedim umarim iyidirbuarada hosgeldin kuzumm.. babyshowerini da yaptin dimek
Valla A Afratafrac da cok seslendi ama nasil ulasilir ki . Imkansiz gibi bi sey insallah umarim her sey yolundadir , iyidir o da. Haber verirdi diye dusundum ben cunku baya aktif yaziyordu arkadasimiz . Beni sasirtti bi anda yok olmasi . Iyi olsun daArkadaslar yasemin idi sanirim ismi o arkadasimiz neden uyeligini sildirdi konuyu bilen var mi
Ve butun bunlar olurken az kalsin ilk altima isemem gerceklescektiBu arada. Az once canim oyle bir yandi ki ahh uhh ne dediysem eşim Icerden geldi kostur kostur. Ayni anda hem bildiginiz vajinam hemde sol tarafima
Bir agri girdi . O arada bebek hareket ediyodu ama noldugunu anlamadim.canim cok yandi nefes almaya calistim ama oyle beklenmedik oldu ki . Nefesim kesildi. Neydi bu simdi cocuguma da sordum oglum noldu simdi diye da malumunuz cevap alamiyoz su an sjdjfjfj vuruyo falan anca .
Valla o senin oğlunla aranda, biz bisi diyemeyizBu arada. Az once canim oyle bir yandi ki ahh uhh ne dediysem eşim Icerden geldi kostur kostur. Ayni anda hem bildiginiz vajinam hemde sol tarafima
Bir agri girdi . O arada bebek hareket ediyodu ama noldugunu anlamadim.canim cok yandi nefes almaya calistim ama oyle beklenmedik oldu ki . Nefesim kesildi. Neydi bu simdi cocuguma da sordum oglum noldu simdi diye da malumunuz cevap alamiyoz su an sjdjfjfj vuruyo falan anca .
Belki de sadece beni altima isettirmeye calisiyodurValla o senin oğlunla aranda, biz bisi diyemeyiz
Belki yalancı sancıdır? Belki bebiş bir yerleri çekiştirmiştir? Valla son 3e girince değişik değişik şeyler olmaya başladı, her sey mümkün
Valla tam tersi saga yatinca hicnrahat etmiorum hahaha kelin merhemi olsa kendi kafasina surermis xjjdYa bi de soluma
Yatamiyom arkadaslar. Bildiginiz kaburgam batiyor yani . Saga yatiyom ve kendimi bildim bileli saga dogru yatmayi daha cok sevdigim icin daha rahat uyuyom. ben takip edemiyom
Gece ne tarafa yatiyom. Gecen cise kalktim baya sirtustu baygin
Dusmusum .napcaz bu isi ya
Ben de işemedim daha ama gerekli koşullar yavastan yükleniyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman bu konu geçse ya da aklıma gelse direkt kegel egzersizine abanıyorumBelki de sadece beni altima isettirmeye calisiyodur
Yan yatarken karnının altına ince bi yastığı destek olarak koymayı denedin mi? Yorganı hafif kıvırıp oraya denk getirsen bile olur. 2-3 gecedir yapıyorum uyku kalitem arttı resmenYa bi de soluma
Yatamiyom arkadaslar. Bildiginiz kaburgam batiyor yani . Saga yatiyom ve kendimi bildim bileli saga dogru yatmayi daha cok sevdigim icin daha rahat uyuyom. ben takip edemiyom
Gece ne tarafa yatiyom. Gecen cise kalktim baya sirtustu baygin
Dusmusum .napcaz bu isi ya
Bende yapiyorum . Ama doktorum normal dedi ve sormamistimBen de işemedim daha ama gerekli koşullar yavastan yükleniyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman bu konu geçse ya da aklıma gelse direkt kegel egzersizine abanıyorum
Bel ve gobus destekli hamile yastiklari varya ondan kullaniyorum . Ama bakalim su an hala sola donmeye gayret ediyom da curudu yani etim ezildi jdbdjfYan yatarken karnının altına ince bi yastığı destek olarak koymayı denedin mi? Yorganı hafif kıvırıp oraya denk getirsen bile olur. 2-3 gecedir yapıyorum uyku kalitem arttı resmen
Kimse:Bende yapiyorum . Ama doktorum normal dedi ve sormamistim
Bile. Demek ki gozumde potansiyeli yakaladi adamcagiz
Şey de yapabilirsin, soluna yat ama sol kaburgana çok abanmadan. Sırtını arkadan destekleyip karnını da soldan yukarı kaldırarak birtakım akrobatik hareketler yapıp uyumayı dene djfkfkBel ve gobus destekli hamile yastiklari varya ondan kullaniyorum . Ama bakalim su an hala sola donmeye gayret ediyom da curudu yani etim ezildi jdbdjf
Ay hadi insallahŞey de yapabilirsin, soluna yat ama sol kaburgana çok abanmadan. Sırtını arkadan destekleyip karnını da soldan yukarı kaldırarak birtakım akrobatik hareketler yapıp uyumayı dene djfkfk
Cok iyi anliyorumBen de sürekli sağdan sola soldan sağa dönüyorum yatarken. Çünkü ne tarafa yatarsam yerçekimine karşı asla mücadele etmeden o tarafa devriliyo tostos. Tüm ağırlığı bi anda o tarafa biniyo yoruluyorum. Eskiden uyuduğum gibi kalkardım o kadar dönmezdim ki ne tarafa uyuduysam o kulağım acıyarak uyanırdım. Şimdi dönmek de zor, fok gibi yuvarlanıyorum yatakta
oha geçtiğimiz cumadan bu yana yerinde durmamışsın ki bacım, valla maşallah kussan da sıçsan da atlatmışın yoğun günleri. Bu senin hindili gruba çok özeniyorum, ne güzel anılar birikiyor, artık bundan sonra sadece dinlenirsin zaten çantamın içindekiler listene kadar hazır her şeyinCuma günü ders akşam 8de bitti, eve gelince o yorgunlukla mahvoldum. Mide bulantisi, istifra etmek, reflü... Ertesi gün baby Shower. Arkadaslarim sağolsun bazısı erken gelip evi bile süsledi. Ben bi bok yapmadım desem yeri ama belim tutuldu. Çok da güzel geçti, cok güzel hazırlamışlar, hiç unutmucampazar doğrulamadım yalnız bittim yani artık sakinlikten başka bir şey istemiyor vücut. Dün spor vardı biraz kendime geldim. Hamileliğe hazırlık kursuna yazıldım. O da mart ayının ortasında. Burda niyeyse herkes doğum hep zamanında olurmuş gibi yapıyo nsjshsvhshs o zamana kadar dogurmazsak öğrendiğim şeyleri yazicam buraya. Üç günlük kurs. Bugün arabayı tamire verdim. Ya bu cümle bi hamileye yakışıyor mu ya? Ben niye tamire gidiyorum?
Bu arada senin gibi 4:30 da kalktım bugün. Normalde doğum aklıma gelince oluyor bugün durduk yere oldu. Ben uykusuz kalınca sinirlenmiyorum da üzgün bi ruh haline bürünüyorum. Arabayı tamire verdiğim yer başka bir şehirde, yolda araba sürerken ağladım hahahah
Ama bence gerizekali deyip kedinin ustune yurumek daha komikaffet ama ben ona güldüm ya, ama yani şimdi öyle deyince de insanin gözünde canlanıyor yani komik değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?