2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Banada iyi birisiydi de bilemedim umarim iyidir buarada hosgeldin kuzumm.. babyshowerini da yaptin dimek

Banada iyi birisiydi de bilemedim umarim iyidir buarada hosgeldin kuzumm.. babyshowerini da yaptin dimek
Valla ben yaptım diyemiyorum, çünkü hiçbir şey yapmadım bana kalsa yapmazdım da açıkçası, onlar isteyince tamam dedim ama sıcak, samimi ve mütevazi oldu. Havlu, mama önlüğü falan işlemişler, hepsi çok kıymetli hediyeler.
Bu arada oyun oynadık. Gözümü kapatıp bebek maması tattirdilar bana ve içinde ne olduğunu tahmin ettirdiler. Allahin gücüne gitmesin emme bazisinda midem ağzıma geldi. Bebişlere çok üzülüyorum çikolar

Arkadaslar yasemin idi sanirim ismi o arkadasimiz neden uyeligini sildirdi konuyu bilen var mi
Valla A Afratafrac da cok seslendi ama nasil ulasilir ki . Imkansiz gibi bi sey insallah umarim her sey yolundadir , iyidir o da. Haber verirdi diye dusundum ben cunku baya aktif yaziyordu arkadasimiz . Beni sasirtti bi anda yok olmasi . Iyi olsun da

Bu arada. Az once canim oyle bir yandi ki ahh uhh ne dediysem eşim Icerden geldi kostur kostur. Ayni anda hem bildiginiz vajinam hemde sol tarafima
Bir agri girdi . O arada bebek hareket ediyodu ama noldugunu anlamadim. canim cok yandi nefes almaya calistim ama oyle beklenmedik oldu ki . Nefesim kesildi. Neydi bu simdi cocuguma da sordum oglum noldu simdi diye da malumunuz cevap alamiyoz su an sjdjfjfj vuruyo falan anca .

Ve butun bunlar olurken az kalsin ilk altima isemem gerceklescekti ama tuttum ucunda yakaladim. Cok uzucuydu sjjdjf

Valla o senin oğlunla aranda, biz bisi diyemeyiz

Belki yalancı sancıdır? Belki bebiş bir yerleri çekiştirmiştir? Valla son 3e girince değişik değişik şeyler olmaya başladı, her sey mümkün

Valla o senin oğlunla aranda, biz bisi diyemeyiz

Belki yalancı sancıdır? Belki bebiş bir yerleri çekiştirmiştir? Valla son 3e girince değişik değişik şeyler olmaya başladı, her sey mümkün
Belki de sadece beni altima isettirmeye calisiyodur

Ben yine gece kuşu olarak katılıyorum. Ay sonunda doğum iznimden sonra rahatlıcam inşallah. tospalak ve O ozlemhsan , her ikinize de geçmiş olsun. Umarım tansiyon düşer ve çıkarsın Özlem, tospalak senin de bebiş toparlar. Perinatologa mı gitsem diyordun, öyle yaptım sanırım.

Bugün benim de kontrol vardı, 32. Haftaya girdik. 1900 gram 43cm, hepsi gene günü gününe uyumluydu, ne önde ne geride benim kız. Ben haftasonu döndü sandım. Hatta konuşmuştuk, çok baskı oldu aşağıya diye. Hala tepede, kafasını sağdayken sola çevirmiş yüzünü de içe dönmüş. Doktor da bir dönme çabası var dedi ama hala çapraz popoyu kaldırıp döncek inşallah. Doktor daha erken döner, bir şey diyemeyiz dedi. O kadar konuştuk tüp bebek olmasına rağmen normal yapmak istiyorum doktorum da olur desem de benim kız popoyu yaymış gibi duruyor

Hastane çıkışı için ben şunları aldım. Evde de giydiririm diye, hangisi tam karar veremedim, koyuyorum hepsini. Üçümü alıcam zaten, bir de fermuarlı uyku tulumu. Bugün fiyat da aldık, yüzde 50 zam var, hakkımızda hayırlısı. Ebe de konuşmuştuk, hastanede ebe varmış zaten, doktor ikinci ebe olur da çok gerek olmuyor dedi, o yüzden ben ebeden vazgeçtim.

Eklentiler

• IMG_1675.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1674.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1673.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 60
Ya bi de soluma
Yatamiyom arkadaslar. Bildiginiz kaburgam batiyor yani . Saga yatiyom ve kendimi bildim bileli saga dogru yatmayi daha cok sevdigim icin daha rahat uyuyom. ben takip edemiyom
Gece ne tarafa yatiyom. Gecen cise kalktim baya sirtustu baygin
Dusmusum . napcaz bu isi ya

Valla tam tersi saga yatinca hicnrahat etmiorum hahaha kelin merhemi olsa kendi kafasina surermis xjjd

Yan yatarken karnının altına ince bi yastığı destek olarak koymayı denedin mi? Yorganı hafif kıvırıp oraya denk getirsen bile olur. 2-3 gecedir yapıyorum uyku kalitem arttı resmen

Ben de işemedim daha ama gerekli koşullar yavastan yükleniyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman bu konu geçse ya da aklıma gelse direkt kegel egzersizine abanıyorum
Bende yapiyorum . Ama doktorum normal dedi ve sormamistim
Bile. Demek ki gozumde potansiyeli yakaladi adamcagiz

Yan yatarken karnının altına ince bi yastığı destek olarak koymayı denedin mi? Yorganı hafif kıvırıp oraya denk getirsen bile olur. 2-3 gecedir yapıyorum uyku kalitem arttı resmen
Bel ve gobus destekli hamile yastiklari varya ondan kullaniyorum . Ama bakalim su an hala sola donmeye gayret ediyom da curudu yani etim ezildi jdbdjf

Bel ve gobus destekli hamile yastiklari varya ondan kullaniyorum . Ama bakalim su an hala sola donmeye gayret ediyom da curudu yani etim ezildi jdbdjf
Şey de yapabilirsin, soluna yat ama sol kaburgana çok abanmadan. Sırtını arkadan destekleyip karnını da soldan yukarı kaldırarak birtakım akrobatik hareketler yapıp uyumayı dene djfkfk

Ben de sürekli sağdan sola soldan sağa dönüyorum yatarken. Çünkü ne tarafa yatarsam yerçekimine karşı asla mücadele etmeden o tarafa devriliyo tostos. Tüm ağırlığı bi anda o tarafa biniyo yoruluyorum. Eskiden uyuduğum gibi kalkardım o kadar dönmezdim ki ne tarafa uyuduysam o kulağım acıyarak uyanırdım. Şimdi dönmek de zor, fok gibi yuvarlanıyorum yatakta

Cok iyi anliyorum

oha geçtiğimiz cumadan bu yana yerinde durmamışsın ki bacım, valla maşallah kussan da sıçsan da atlatmışın yoğun günleri. Bu senin hindili gruba çok özeniyorum, ne güzel anılar birikiyor, artık bundan sonra sadece dinlenirsin zaten çantamın içindekiler listene kadar hazır her şeyin

Arabayı sen götürmesen iyiydi yalnız, o kısım beni de ufaktan üzdü. Kedinin üstüne yürümemi hiç hatırlatma ya, insanlıktan çıkıp kedimi zorbalamış olmam beni çok utandırıyor. Aramıza tam olarak geri döndüğünde sana rossmann’ın kendi markası bebek malzemelerinin kalitesini sorucam, ıslak mendili var bi tane %99 mu ne su olan, içerik temiz mi hocam siz almanca bilen birine benziyosunuz? Şeyap bunu hafızaya at, sonra bir ara cevaplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…