2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Her igne vuruşumda gelip oraya vuruyor bebegım
Etimi mi cok sıkıyorum noluyor ben anlamıyorumki
Bende hareketsiz anını kolluyorum igne yapmak için çok korkuyorum artık bebisime gelir mi diye saçma belki ama korkuyorum bazen baya yakın oluyor.

En akla yatkın olan açıklama sitede çıkan ayarsız reklamlara dayanamayıp gitmesiydi bence, yine de hani buraya bir yazardı öncesinde diye düşündürüyor. ikinci akla en yatkın olan da alt katı çamaşır suyuyla yıkaması olabilir neyse iyidir ve her şey yolundadır umarım, esereklenip gitmiştir de geri gelir belki. Y ysnmrv geri gel kız

Bende hareketsiz anını kolluyorum igne yapmak için çok korkuyorum artık bebisime gelir mi diye saçma belki ama korkuyorum bazen baya yakın oluyor.
Yok kız gelmezde gelıp tam oraya vuruyor az eti de sıkıstırıyorum vurabılmek ıcın ınsan bir tırsıyor ben de o gun az vurdugu tarafa vurmaya calısıyorum

Ben hala 2. Kısımdayım

Y ysnmrv

Belım kopuyor ayagıma vuruyor magnezyum sıfır ise yaramadı
Bebem ıcerde halay çekıyor masallah sabah nasıl ıse gıdemmmmm

Cocuk vursa suc vurmasa suc
Masallah hic durmuyor bu ara uyuyamıyorum patır kütür dalıyor
Oy oy ben de aynı durumdayım sabah hareket etmiyor diye sitem ediyordum şimdi saat gece 2 oldu hareketlerinden uyuyamıyorum öyle güçlüki dövüyor beni resmen asjdjdj

Günaydın kızlar, bebişe mama verecek olsanız ya da verecekseniz hangi mamayı almayı planlıyorsunuz? Şubat annelerinde şöyle bir paylaşım gördüm mama içerikleri ile ilgili.

Eklentiler

• IMG_4284.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar karnim bozulacakmis gibi agriyor boyle sancili sancili korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…