2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Alla alla benim doktor niye bana 32+1 de veriyorum 32+0 da vermiyorum dedi ya. Enteresan.
Benim doktorum nisan 9 da 1 haftalık tatil var ya yam 37. Haftam o haftanjn basına geliyordu ben yanmasını istemiyorum dedim o da bana 33. Haftada veririm raporunu 32. Haftaymıs gibi sıkıntı olmaz haberleri olmaz dedi direkt :) sanrıım doktor insiyatifinde

Ayy aynı yalnız değilmişim demek diğerleri önde beli ince yavrumun
Kızlar bunu doktor mu söylüyor yoksa o ultrason kağıtlarına bakıp mı yorumluyorsunuz? M mansure97 bana doktor hıc bısı demedı sıana kadar da ultrason kağıdında o ölçü tarihleri birnirlerinden farklı yani

Doktor ultrasonla bakarken söyledi. Ama boyunu falan söylemedi. Daha doğrusu sekreterine söylüyordu ama tıbbi dil olunca anlamadım ben. Sonra aklımda başka sorular olunca bende sormayı unuttum. Kim doktor konuşmayı çok seviyor sen sormasan da ayrıntılı anlatıyor. Kimisine de senin sorman gerekiyor

İşte o ultrason kağıdında ac hc bpd falan var ya onlardan anlıyoruz. Onların yanında hafta yazıyor mesela ben bugün 29+2de olmama rağmen ölçümlerin yanında 30+lar yazıyodu hep

İşte o ultrason kağıdında ac hc bpd falan var ya onlardan anlıyoruz. Onların yanında hafta yazıyor mesela ben bugün 29+2de olmama rağmen ölçümlerin yanında 30+lar yazıyodu hep
Evet orda benim cocugun boyu uzun 1 hafta doktor en bastan beri diyor zaten ama o göbek baş filan onları bilmiyordum acıkcası.

Evet orda benim cocugun boyu uzun 1 hafta doktor en bastan beri diyor zaten ama o göbek baş filan onları bilmiyordum acıkcası.
HC baş çevresi
AC karın çevresi
BPD baş çapı
FL uyluk kemiği uzunluğu (7yle çarpımı da ortalama boy uzunluğunu veriyor )
Buyrunuzz amme hizmeti

HC baş çevresi
AC karın çevresi
BPD baş çapı
FL uyluk kemiği uzunluğu (7yle çarpımı da ortalama boy uzunluğunu veriyor )
Buyrunuzz amme hizmeti
Cok teşekkürler şimdi hıc bakmayayım tarihlere ben kesin kuruntu yapar kafaya takarım kendimi biliyorum

Kızlar bebeğiniz doğduğunda ilk giydireceğiniz kıyafetin fotosu var mı merak ettim paylaşır mısınız elinizin altındaysa
Varrr, internetten aldim fotiyi cunku bizimkini ütüledim paketledim hastane cantasi icin sorry muhtemelen sagdaki takimi
Giycek oyle ayarladim ama tulumu da koydum yanimiza

Kızlar iyi akşamlar ben farklı doktora da gittim haberler pek iyi değil detay verip hiç birinizin canını sıkma sizde soru işareti bırakmak istemiyorum ama hepimiz hamileyiiz birbirimize dua edelim banada edin lütfen birde doktorunuza muhakkak bebeğin suyunu, kordon kan akışını her kontrolde sorun gözden kaçmasın hatırlatın, 30'lu haftalardan sonra 12 saatte en az 20 hareket istiyor doktorlar eğer varsa korkmayın eğerr azaldığını hissediyorsanız hiç çekinmeden doktorunuza başvurun

İnşallah bi sonraki gidişinde içini ferahlatacak haberler alırsın. Dualarımız seninle

Insallah bir sonrakine guzel haberler alirsin , icin ferahlar, dualarimiz seninle kendine dikkat et . Saglikla kucagina al insallah bebisini

az kaldı canikom, bu saatten sonra kendini kurtardı miniklerimiz içini ferah tut, dualarımız seninle anlatmak sana iyi gelecekse anlat bu arada, başına etkilenecek olanlar okumasın yazarsın. iyi kötü destek oluyoruz birbirimize burada sonuçta, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini okumak nasip olur bize de

Her igne vuruşumda gelip oraya vuruyor bebegım
Etimi mi cok sıkıyorum noluyor ben anlamıyorumki

Allahım bebeklerımıze saglık sıhat afiyet versin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…