- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Ben genel olarak rossmann 'in kendi ürünlerini seviyorum. Bu ıslak mendil için de fiyatına göre güzel diyorlar (Babydream diyorsun sanırım). Yorumlara bakmıştım. Sadece diğer mendillere göre biraz kaba/ kalın diyorlar ama ıslak mendil ne kadar kaba olabilir ki diye düşünüyorum.oha geçtiğimiz cumadan bu yana yerinde durmamışsın ki bacım, valla maşallah kussan da sıçsan da atlatmışın yoğun günleri. Bu senin hindili gruba çok özeniyorum, ne güzel anılar birikiyor, artık bundan sonra sadece dinlenirsin zaten çantamın içindekiler listene kadar hazır her şeyin
Arabayı sen götürmesen iyiydi yalnız, o kısım beni de ufaktan üzdü. Kedinin üstüne yürümemi hiç hatırlatma ya, insanlıktan çıkıp kedimi zorbalamış olmam beni çok utandırıyor. Aramıza tam olarak geri döndüğünde sana rossmann’ın kendi markası bebek malzemelerinin kalitesini sorucam, ıslak mendili var bi tane %99 mu ne su olan, içerik temiz mi hocam siz almanca bilen birine benziyosunuz? Şeyap bunu hafızaya at, sonra bir ara cevaplarsın
Ben de öyle ya, sürekli dönüyorum gibi geliyor. Yattığım yer de çukur oluyor sanki. Peki dönerken ağrısı yetmezmiş gibi çişimin gelmesine ne demeliBen de sürekli sağdan sola soldan sağa dönüyorum yatarken. Çünkü ne tarafa yatarsam yerçekimine karşı asla mücadele etmeden o tarafa devriliyo tostos. Tüm ağırlığı bi anda o tarafa biniyo yoruluyorum. Eskiden uyuduğum gibi kalkardım o kadar dönmezdim ki ne tarafa uyuduysam o kulağım acıyarak uyanırdım. Şimdi dönmek de zor, fok gibi yuvarlanıyorum yatakta
Benim bu haftaya kadar çiş sorunum yoktu, bu hafta başladı. O da bence kafa aşağı döndüğü için oldu. Ne güzel yanlamasına yatıyodu hiç ağırlığını hissetmiyodum meğer ne büyük nimetmişBen de öyle ya, sürekli dönüyorum gibi geliyor. Yattığım yer de çukur oluyor sanki. Peki dönerken ağrısı yetmezmiş gibi çişimin gelmesine ne demeli
ben 32+0 doldurunca işe gitmedim rapor tarihi o günden başlıyor yani işe gitmene gerek yokCanım bugün mü 32+0’sın? 32+0 olduğum gün dersim var yine o gün okula gitmeden direkt raporumu almaya gidebiliyor muyum yoksa okuldan sonra mı almam lazım yani o gün de mi çalışıyoruz biliyor musun?
bende bir tek ben böyleyim sanıyorum her şeyi aldım öylece duruyor birsürü yıkanacak kıyafet eşya var ama bende bi rahatlık sormayın gitsin ama bu erken doğum olayı beni de korkuttu şimdi , çağırmayalım kendimize bari iptal iptal iptal :)ya yemin ederim hiçbir şey hazır değil, ve asla hazırlayasım da yok böyle okuyunca çok geriliyorum ha jsjdkjd.
bugün yürüyüşe çıktım, rossmann'a uğradım bir iki bir şey alıncaktı. sen yine mart grubundan birinin nişanı mı ne gelmiş onu yazmışsın elimde telefon okuyodum. karnım da nasıl ağrıyor, çocik de tekmelemeye başladı mı. o sırada üç buçuk attım şuraya ya sıçacam ya doğuracam diye. o an evde olsam her şeyi makinaya atıp yıkar kurular ütülerdim o telaşla ama eve gelince korkum geçmişti diye hiçbi şey yapmadım tabi ki. bu da böyle bir anım jdjkjdkjd.
Walla hazirliklar tam gaz devam bende bestlak aldim gogus kremi aldim gaz giderici damla aldim mammajoo biberon aldim promalt aldim ve hepsini ucuza getirnek icin ayri yerlerden aldim shshsjs cok zordu kafa karisikligi yapti bendeEvettttt Şubat ayının ortasına geldik bile. Grubumuz sessizleşmeye başladı. Oysa artık daha aktif olmamızın zamanı
Mart anneleri doğurmaya başladılar. Nisan anneleri olarak sülalesi en geniş grup olsak da yine de herkesin temkinli olmasında fayda var. Geliyor gelmekte olan.
Hazırlıkları hızlandırmaya başlayın güzel kızçeler
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520 C cule
izne ayrıldınız mı ?Ay yığdım her şeyi salonun ortasına. Ne kıyafet aldım, bana ne verdiler. Hiç bişi hatırlamıyorum. Başlıcam şimdi ayırmaya.
Eki Görüntüle 3387027
Valla tavsiyem yok. E bebekten 0-6 aylık bebekler için olan siyah beyaz kırmızı ve aynalı kartlardan almıştım. Hışırtılı kitaplardan aldım bebeklerin dikkatini çekiyormuş.Kızlar zeka kartları ya da okuma kıtabı tarzı seyler aldınız mı ? Tavsıye edebılecegınız var mı acaba ?
yok MArtın 2. ya da 3. haftası nasipse ayrılacağım. ama bugün freeizne ayrıldınız mı ?
oh ne güzel cok kolay gelsınyok MArtın 2. ya da 3. haftası nasipse ayrılacağım. ama bugün free
Tüm hamişler gruplar topikleer içinn temennim sağlıkla zamanında gelsin tüm bebişler Çokkk AminnnEvettttt Şubat ayının ortasına geldik bile. Grubumuz sessizleşmeye başladı. Oysa artık daha aktif olmamızın zamanı
Mart anneleri doğurmaya başladılar. Nisan anneleri olarak sülalesi en geniş grup olsak da yine de herkesin temkinli olmasında fayda var. Geliyor gelmekte olan.
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520 C cule
Ben Nisan annesi olamayacagım mart 26sında mart annesi olacağım inşallahEvettttt Şubat ayının ortasına geldik bile. Grubumuz sessizleşmeye başladı. Oysa artık daha aktif olmamızın zamanı
Ben bebek üniversitesi diye bi seri var onun birkaç kitabını aldım. Hem minik hem kalın sayfalı. 2 tanesi de siyah-beyaz yani zeka kartı olarak da kullanılabilir. Hem de dışarı çıkarken falan çantaya atılabilir ufak olduğu için. Kolay bulman için linkini ekleyeyim setteki kitaplardan birinin. https://www.hepsiburada.com/bebek-universitesi-buyuk-kucuk-cagri-odabasi-pm-HBC00001D2W06Kızlar zeka kartları ya da okuma kıtabı tarzı seyler aldınız mı ? Tavsıye edebılecegınız var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?