2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben genel olarak rossmann 'in kendi ürünlerini seviyorum. Bu ıslak mendil için de fiyatına göre güzel diyorlar (Babydream diyorsun sanırım). Yorumlara bakmıştım. Sadece diğer mendillere göre biraz kaba/ kalın diyorlar ama ıslak mendil ne kadar kaba olabilir ki diye düşünüyorum.
Bu arada test okudum geçen. En iyi ıslak mendil Bübchen ve Hipp olarak belirlemişler ama test de dahi yazılmış aşırı pahalı diye

Ben de öyle ya, sürekli dönüyorum gibi geliyor. Yattığım yer de çukur oluyor sanki. Peki dönerken ağrısı yetmezmiş gibi çişimin gelmesine ne demeli

Ben de öyle ya, sürekli dönüyorum gibi geliyor. Yattığım yer de çukur oluyor sanki. Peki dönerken ağrısı yetmezmiş gibi çişimin gelmesine ne demeli
Benim bu haftaya kadar çiş sorunum yoktu, bu hafta başladı. O da bence kafa aşağı döndüğü için oldu. Ne güzel yanlamasına yatıyodu hiç ağırlığını hissetmiyodum meğer ne büyük nimetmiş

Canım bugün mü 32+0’sın? 32+0 olduğum gün dersim var yine o gün okula gitmeden direkt raporumu almaya gidebiliyor muyum yoksa okuldan sonra mı almam lazım yani o gün de mi çalışıyoruz biliyor musun?
ben 32+0 doldurunca işe gitmedim rapor tarihi o günden başlıyor yani işe gitmene gerek yok

bende bir tek ben böyleyim sanıyorum her şeyi aldım öylece duruyor birsürü yıkanacak kıyafet eşya var ama bende bi rahatlık sormayın gitsin ama bu erken doğum olayı beni de korkuttu şimdi , çağırmayalım kendimize bari iptal iptal iptal :)

Walla hazirliklar tam gaz devam bende bestlak aldim gogus kremi aldim gaz giderici damla aldim mammajoo biberon aldim promalt aldim ve hepsini ucuza getirnek icin ayri yerlerden aldim shshsjs cok zordu kafa karisikligi yapti bende

Kızlar zeka kartları ya da okuma kıtabı tarzı seyler aldınız mı ? Tavsıye edebılecegınız var mı acaba ?

Kızlar zeka kartları ya da okuma kıtabı tarzı seyler aldınız mı ? Tavsıye edebılecegınız var mı acaba ?
Valla tavsiyem yok. E bebekten 0-6 aylık bebekler için olan siyah beyaz kırmızı ve aynalı kartlardan almıştım. Hışırtılı kitaplardan aldım bebeklerin dikkatini çekiyormuş.

Ben bebek üniversitesi diye bi seri var onun birkaç kitabını aldım. Hem minik hem kalın sayfalı. 2 tanesi de siyah-beyaz yani zeka kartı olarak da kullanılabilir. Hem de dışarı çıkarken falan çantaya atılabilir ufak olduğu için. Kolay bulman için linkini ekleyeyim setteki kitaplardan birinin. https://www.hepsiburada.com/bebek-universitesi-buyuk-kucuk-cagri-odabasi-pm-HBC00001D2W06
Ama ben 1 Aralık'ta tanesini 22 liraya almıştım şu an burda çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…