2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar benim aldıklarım ve birinin içinden örnek sayfa

Eklentiler

• IMG_5059.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_5061.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 114
Ay yığdım her şeyi salonun ortasına. Ne kıyafet aldım, bana ne verdiler. Hiç bişi hatırlamıyorum. Başlıcam şimdi ayırmaya.

Eki Görüntüle 3387027
Kıyafet işlerini hallettim şükür incigune cincugune kadar yıkadım utuledim yerleştirdim bı rahatladım en sevmedigim işi bile heyecenla yaptım valla ütüyü

Ahhahahahah aynisiiiiiii
ay bende aynısını almıştım ve şuan görünce çok mutlu oldum M mansure97 ben de dümdüz soft renkler seviyorum, çocuğun dolabıyla benimki aynı oldu zaten, bejler sütlü kahveler hakiler hahahaha , bunu da çok severek almıştım, sağlıkla giysinler inşallah

teşekkürler güzelmiş yorumları da, cidden ne kadar cıddı bır artıs yapmıslar fıyatta saka gibi

Kızlar Allah yardımcınız olsun kıyafet, dolap, hastane çantası işleri çok zor geliyor bana. Ben bir yere giderken valiz hazırlamaktan bile nefret ederim. Bekarken annem hazirlardi simdi eşim hazırlar Allah'tan annem gelip çocuğun kıyafetlerini dolabını hastane çantasını falan hazırlayıp gitti yoksa sabah akşam ağlardım stresten üstüne 1-2 eksik tamamladikca koymak bile zor geliyor

Günaydın hamurişlerim ben bugün çantayı hazırladım ama eksiklerim var galiba bi koyduklarımı yazayım da eksik ne varsa söylersiniz belki
Bebek için;
5li hastane çıkışı
10lu hastane çıkışı
2 tulum
3 zıbın
1 altlı üstlü takım
Ağız mendilleri
Çoraplar
Nohut battaniye
Pamuk
Bebek bezi
Alt açma bezi 2 adet
Kaşık biberon
Kendim için;
Pijama takımı
Gecelik
Havlu
Terlik
Çorap
3 depend külot
Göğüs pedi
Göğüs balmı
Bakım ve makyaj ürünleri

Başka ne koycam aşkolar

teşekkürler güzelmiş yorumları da, cidden ne kadar cıddı bır artıs yapmıslar fıyatta saka gibi
kitapyurdunda 36 lira bacım

Nisan grubundasın ve hastane çantanda bile mi müslin yok... Bu ne cüret jfhdjfg

Kızlar merhaba nasilsinsiniz şaka maka son haftalar girdik oysa testi yapıp gruba girdiğim gün dün gibi. Benim ikinci çocuğum 9 yas var arada kızımın herseyini dağıtmış tim ikinci çocuk düşünmediğim için bu son dakika bebesi oldu malum grubun en yaşlısı benim.. ikinci bebegim erkek şuan herseyi hazır bir bebeğimiz eksik. kizama ait oyuncak kıyafetleri 9 yas sofralarını buradan ihtiyacın sahipleri olursa ara ara gönderebilirim. Hepimizin bebekleri sağlıklı uzun ömürlü başarı hayırlı birer evlat olur umarım.. ⚘️⚘️⚘️⚘️

Bu kızım buda oğlum

Eklentiler

• Screenshot_20240214_121037_Gallery.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 20240212_220817.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…