Anası güzel 1kızının tatlılığı şaka mı?!
aa süper cok tesekkurlerkitapyurdunda 36 lira bacım
Bebek Üniversitesi / İletişim
Bebek Üniversitesi / İletişim - SİNCAP KİTAP - Çağrı Odabaşı - Bir çocuğun “Nasılsın?” sorusuyla başlayıp dünyayı dolaşan bir İLETwww.kitapyurdu.com
arada oğlanı kaynatmışım ama o da çok tatlı ya, poza bak yicemAnası güzel 1
Kiz yakın olsam atlar gelirdim valla ama ütü sende yerleştirme bendeay bana da gelir misin yardıma ne güzel dizmiş, resmen baktıkça içim açılıyor
Göçmenlik olunca böle Çapar çıkıoarada oğlanı kaynatmışım ama o da çok tatlı ya, poza bak yicemgerçekten genleriniz mükemmele yakın herhalde heheh maşallah
Ben emzirme önlüğü de koyacağım belki gelen olursa diye aklıma o geldi şimdi gelirse gene yazarimGünaydın hamurişlerimben bugün çantayı hazırladım ama eksiklerim var galiba bi koyduklarımı yazayım da eksik ne varsa söylersiniz belki
Bebek için;
5li hastane çıkışı
10lu hastane çıkışı
2 tulum
3 zıbın
1 altlı üstlü takım
Ağız mendilleri
Çoraplar
Nohut battaniye
Pamuk
Bebek bezi
Alt açma bezi 2 adet
Kaşık biberon
Kendim için;
Pijama takımı
Gecelik
Havlu
Terlik
Çorap
3 depend külot
Göğüs pedi
Göğüs balmı
Bakım ve makyaj ürünleri
Başka ne koycam aşkolar
Ben de senin gibiyim bazen enerjik bazen de uyku öyle tatlı oluyor ki bütün gün yatar halde oluyorumKizlar gun ivinde oyle agir uyku hAli geliorki bna asiri uykum gelior surekli
Benimde oyle hep bej tonlari yesiller , bi de gri beyaz falanay bende aynısını almıştım ve şuan görünce çok mutlu oldum@mansure97 ben de dümdüz soft renkler seviyorum, çocuğun dolabıyla benimki aynı oldu zaten, bejler sütlü kahveler hakiler hahahaha , bunu da çok severek almıştım, sağlıkla giysinler inşallah
Ayy masallahhhBu kızım buda oğlum
Bence L bedeni tut bacimbende bugun paketlediklerimi cantaya koycam ,b u arada gecen bi depend konusmustuk birisi L almisti galiba sendinHali biri de 71 kg M beden almisti 70 kg M bedene ben sigamadim soyle ki sigdim ama gobusu degil bacaklarin ic tarafi kesti beni malesef . Iyi ki koymadan bakmisimm o yuzden alcam muhtemelen yenisini
Aaa çok mantıklı genelde emzirirken çıkıyo herkes ama olsun koyalım dursun çantadaBen emzirme önlüğü de koyacağım belki gelen olursa diye aklıma o geldi şimdi gelirse gene yazarim
Bendeki L beden kızlar çekeyim mi fotosunu boyut olarak bir fikriniz olur
Ben xl aldım 90 kiloyum inşallah olur bende bir bacak var Roberto Carlosla yarışırbende bugun paketlediklerimi cantaya koycam ,b u arada gecen bi depend konusmustuk birisi L almisti galiba sendinHali biri de 71 kg M beden almisti 70 kg M bedene ben sigamadim soyle ki sigdim ama gobusu degil bacaklarin ic tarafi kesti beni malesef . Iyi ki koymadan bakmisimm o yuzden alcam muhtemelen yenisini
Ay bebişikm olsun, İlk baş Nisan annesiydin. TArihin belli olmasına çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah. Bizimle de paylaş doğum yapıncaBen Nisan annesi olamayacagım mart 26sında mart annesi olacağım inşallah
Burdan anlasilir mi ki yaaaBendeki L beden kızlar çekeyim mi fotosunu boyut olarak bir fikriniz olur
Insallah olurr . Ben L beden alcam gibi gorunuyorr rahat olsun yaaBen xl aldım 90 kiloyum inşallah olur bende bir bacak var Roberto Carlosla yarışır
Evet ilk Nisandı ama sezeryan ayrıntısını unutmusumAy bebişikm olsun, İlk baş Nisan annesiydin. TArihin belli olmasına çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah. Bizimle de paylaş doğum yapınca
32. haftadan sonra o ağır uyku hali gelmesi normalmiş.Kizlar gun ivinde oyle agir uyku hAli geliorki bna asiri uykum gelior surekli
Ben baktım göz kararı olucağına karar verdim zaten lastikli bol olsa da bişey olmazBurdan anlasilir mi ki yaaavalla onu da denicez artik napalim
Insallah olurr . Ben L beden alcam gibi gorunuyorr rahat olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?