2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben emzirme önlüğü de koyacağım belki gelen olursa diye aklıma o geldi şimdi gelirse gene yazarim

Benimde oyle hep bej tonlari yesiller , bi de gri beyaz falan

valla bacılar 31 haftalıgım erken demeyin ney nasıl olur bilinmiyor hazır olsun bavullar ben bu hafta biberon emzik kaynatıcam onlara kadar hazırlıyorum. ütüler lohusa kıyafetleri zaten hazır. şubat bitincede raporumu alıcam iş yerine geri dönmicem. yaşasıınn. bol bol buzluk çalışıcam kalan süre içinde

bende bugun paketlediklerimi cantaya koycam ,b u arada gecen bi depend konusmustuk birisi L almisti galiba sendin Hali biri de 71 kg M beden almisti 70 kg M bedene ben sigamadim soyle ki sigdim ama gobusu degil bacaklarin ic tarafi kesti beni malesef . Iyi ki koymadan bakmisimm o yuzden alcam muhtemelen yenisini

Bence L bedeni tut bacim Hali

Ben xl aldım 90 kiloyum inşallah olur bende bir bacak var Roberto Carlosla yarışır

Ben Nisan annesi olamayacagım mart 26sında mart annesi olacağım inşallah
Ay bebişikm olsun, İlk baş Nisan annesiydin. TArihin belli olmasına çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah. Bizimle de paylaş doğum yapınca

Ay bebişikm olsun, İlk baş Nisan annesiydin. TArihin belli olmasına çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah. Bizimle de paylaş doğum yapınca
Evet ilk Nisandı ama sezeryan ayrıntısını unutmusum Nisan annesi olmak isterdim ama. Nisan bebekleri çok kısmetli oluyor. Ama kısmetmiş. Tabi ki paylaşırım

Burdan anlasilir mi ki yaaa valla onu da denicez artik napalim

Insallah olurr . Ben L beden alcam gibi gorunuyorr rahat olsun yaa
Ben baktım göz kararı olucağına karar verdim zaten lastikli bol olsa da bişey olmazben şuan 64 kiloyum doğuma kaçla giderim bilmiyorum ama riske atmıyım L iyidir dedim ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…