- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
ÖldümBu kızım buda oğlum
Ben o tarz biseyi xl aldım. 80 kilo oldum anca sigar diye düşünüyorum. Bu şey değil mi külot gibi olan bezlerden?bende bugun paketlediklerimi cantaya koycam ,b u arada gecen bi depend konusmustuk birisi L almisti galiba sendinHali biri de 71 kg M beden almisti 70 kg M bedene ben sigamadim soyle ki sigdim ama gobusu degil bacaklarin ic tarafi kesti beni malesef . Iyi ki koymadan bakmisimm o yuzden alcam muhtemelen yenisini
Bana nisanin ilk günleri çocugu alicaz dedilerEvettttt Şubat ayının ortasına geldik bile. Grubumuz sessizleşmeye başladı. Oysa artık daha aktif olmamızın zamanı
Mart anneleri doğurmaya başladılar. Nisan anneleri olarak sülalesi en geniş grup olsak da yine de herkesin temkinli olmasında fayda var. Geliyor gelmekte olan.
Hazırlıkları hızlandırmaya başlayın güzel kızçeler
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520 @cule
4 Nisan olsun kizzz 4.4.24 ne güzel tarihBana nisanin ilk günleri çocugu alicaz dedilerheyacanlıyız.Net tarih alinca söylerim.
Olmadi 14.4.24 ehehe4 Nisan olsun kizzz 4.4.24 ne güzel tarihben de kendimi tutup o gün doğurmaya caliscam
Arkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Vay denemıssın yuppa ıyı baribende bugun paketlediklerimi cantaya koycam ,b u arada gecen bi depend konusmustuk birisi L almisti galiba sendinHali biri de 71 kg M beden almisti 70 kg M bedene ben sigamadim soyle ki sigdim ama gobusu degil bacaklarin ic tarafi kesti beni malesef . Iyi ki koymadan bakmisimm o yuzden alcam muhtemelen yenisini
Aa bak dikkat etmemişdim doktora söyleyeyim4 Nisan olsun kizzz 4.4.24 ne güzel tarihben de kendimi tutup o gün doğurmaya caliscam
Benim de beklenen tarih o ama normal doğum bekleniyor o yüzden her an her şey olabilirBana da oylesıne net olmamakla birlikte 15.04.24 dedıydı doktorum hayırlısı olsun hrpımıze
4.4.24 ya da 2.4.24 benim de istediğim tarihler. Keşke erken gelmese de yapabilsek4 Nisan olsun kizzz 4.4.24 ne güzel tarihben de kendimi tutup o gün doğurmaya caliscam
Kuzum benim de ilk o yüzden içgüdüsel yaptım bunları desem hiç dalga geçmemK kelebek012 kız maşallah çok güzel gözüküyor bayıldımbir de dalga geçen olmayacaksa bir şey sorucam. Bu çekmecelere ne koyuyorsunuz ya zıbın mı onlar ne çok merak ediyorum. Böyle bebek dolabı fotolarında hep görüyorum. Bi de renkli renkli gözüküyor ya, ben 5 tane askılı beyaz zıbın aldım sadece çünkü
İstersen yıka ütüle bir hurca yerlestir dolaba sonra koyarsın o iş çıkar aradanBugün çanta hazırlama için ilk adımı attım aldığım pijamaları yıkıyorum bebeğin dolabı martın ortasında gelcek onu da kurarmiyiz bilmiyorum belki direkt tasincagimiz eve kurulur o yüzden yıkasam kıyafetleri nere koyucam belli değil heves edemiyorum acaba kocamın tarafını boşaltıp oraya mı assam başka yer yok
Ne kadar da düzenli bi hanfendiSizle de paylaşayım elli kere açıp açıp bakıyorum
hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Ay çok güzelmiş gule gule kullanmak nasip olsun inşallah.Arkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Kız erken değil zaten bu zamanlarda yapılması gerekiyor. 32. haftada her şeyinin hazır olmasını istiyor çoğu doktor.valla bacılar 31 haftalıgım erken demeyin ney nasıl olur bilinmiyor hazır olsun bavullar ben bu hafta biberon emzik kaynatıcam onlara kadar hazırlıyorum. ütüler lohusa kıyafetleri zaten hazır. şubat bitincede raporumu alıcam iş yerine geri dönmicem. yaşasıınn. bol bol buzluk çalışıcam kalan süre içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?