- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Pantolon/esofman gibi olan şeyler var ya onlari rulo yaparak dizdim, birine biberon, emzik, hediye gelen bebek tabağı, suluk falan onları koydum. Birine de sweat shirt gibi olan üstleri rulo yaparak koydum. Yoksa değerlendirmesi çok zorK kelebek012 kız maşallah çok güzel gözüküyor bayıldımbir de dalga geçen olmayacaksa bir şey sorucam. Bu çekmecelere ne koyuyorsunuz ya zıbın mı onlar ne çok merak ediyorum. Böyle bebek dolabı fotolarında hep görüyorum. Bi de renkli renkli gözüküyor ya, ben 5 tane askılı beyaz zıbın aldım sadece çünkü
Kadınlar çıkmıyor yaAaa çok mantıklı genelde emzirirken çıkıyo herkes ama olsun koyalım dursun çantada
Olsun o kısmetini alır. Beklese Nisan da gelecekti belkim. Azıcık Mart azıcık nisanEvet ilk Nisandı ama sezeryan ayrıntısını unutmusumNisan annesi olmak isterdim ama. Nisan bebekleri çok kısmetli oluyor. Ama kısmetmiş. Tabi ki paylaşırım
AyyyyyyBana nisanin ilk günleri çocugu alicaz dedilerheyacanlıyız.Net tarih alinca söylerim.
Kız çok güzeller, büyük emek vallahi. Ellerine sağlık hepsinin.Arkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
TArihleriniz netleşince etiketleyin beni.Bana da oylesıne net olmamakla birlikte 15.04.24 dedıydı doktorum hayırlısı olsun hrpımıze
BEnce dolabını gelince kurun. Taşınırken bütün haliyle götürüyolar sıkıntı olmuyor sonuçta. Kıyafetlerin yıkama ütü işleri aradan çıksın istersen de şimdiden başla yap. Hurçlara falan koy olmadı temiz kalsınlar.Bugün çanta hazırlama için ilk adımı attım aldığım pijamaları yıkıyorum bebeğin dolabı martın ortasında gelcek onu da kurarmiyiz bilmiyorum belki direkt tasincagimiz eve kurulur o yüzden yıkasam kıyafetleri nere koyucam belli değil heves edemiyorum acaba kocamın tarafını boşaltıp oraya mı assam başka yer yok
Aynen onlardan .Ben o tarz biseyi xl aldım. 80 kilo oldum anca sigar diye düşünüyorum. Bu şey değil mi külot gibi olan bezlerden?
Yarin miydi kiz randevun ?Benim de beklenen tarih o ama normal doğum bekleniyor o yüzden her an her şey
BEnce dolabını gelince kurun. Taşınırken bütün haliyle götürüyolar sıkıntı olmuyor sonuçta. Kıyafetlerin yıkama ütü işleri aradan çıksın istersen de şimdiden başla yap. Hurçlara falan koy olmadı temiz kalsınlar.
Hurca koyarsam ütüleri bozulur diye korkuyorum ama bi şey yapmam şart sanirim herkes bana erken daha hazırlama diyor ama bu grubu okuyunca geç kalmış hissediyorumİstersen yıka ütüle bir hurca yerlestir dolaba sonra koyarsın o iş çıkar aradan
Ay ben kocam dışında birinin yanında açıp emziremem ya ama herkes çok rahat şak çıkarıp emziriyor benim memitolarımı kimse görmesin hatta ben bile görmeyimKadınlar çıkmıyor yaille o memeyi görecekler bebeği emcüklerken görecekler. Öküzün trene baktığı gibi bakıyolar.
ay müthişler, gerçekten ne kadar becerikli arkadaşların varmış ve zevkliler de yaniArkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Ehehe hep böyle olsam keşkemNe kadar da düzenli bi hanfendi
Ya bunlar ney ne yetenekler varArkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Becerikli insanlara cok ozeniyomArkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Sen bakma o herkese filan. Yıkayıp hurca koy. Sonra da ütülenir. Zaten hastane çantamız hazır olmalı 32 de. Yani kıyafetleri içine koyacağız ütüleyip hem bebiş hem kendi giyeceklerimizi. Kat izi olacak elbet bir sıkıntı olmaz o kadar.Hurca koyarsam ütüleri bozulur diye korkuyorum ama bi şey yapmam şart sanirim herkes bana erken daha hazırlama diyor ama bu grubu okuyunca geç kalmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?