2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hurca koyarsam ütüleri bozulur diye korkuyorum ama bi şey yapmam şart sanirim herkes bana erken daha hazırlama diyor ama bu grubu okuyunca geç kalmış hissediyorum
Hiç bişey olmaz ya guzelcene diz yatağın altına falan koy ama el altında olmasın yeter

Ay ben kocam dışında birinin yanında açıp emziremem ya ama herkes çok rahat şak çıkarıp emziriyor benim memitolarımı kimse görmesin hatta ben bile görmeyim
Kız benim arkadaşım kendi babasının yanında çıkarıp emziriyomuş. Ben bunu duyunca gözüme seyrime geldi ama ne diyim kendi tercihi.

Ay aydınlandım resmen teşekkür ederim kuzu

Ben sanırım hep tulum almışım. Alt üst takım ve zıbın eksiğim olduğunu öğrendim

Ay çok güzeller güzel günlerde kullansın inşallah el emeği olması ayrı güzel

Kız benim arkadaşım kendi babasının yanında çıkarıp emziriyomuş. Ben bunu duyunca gözüme seyrime geldi ama ne diyim kendi tercihi.
Benim görümcem de öyle herkesin içinde arkasını dönüp dönüp emziriyor

Valla fiyat şahane bende randevuma gidince konuşcam ebeyle bakalım ne fiyat vericek. Kesinlikle ebe çok yardımcı olucaktır ilk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum çünkü

cok ıyıymıs bence. doğum sonrası emzırme kısmında fılan yardımcı oluyor mu benı o surec daha cok korkutuyor nedense. Filiz ebe mi sizin görüştüğünüz ben onun metini cok duydum ?

Çok geçmiş olsun. Tansiyonuz bir anda mi 13 lere cikti . Doktor bana tansiyon takibi yap dedi ozmanadsn beri panik olmuşum değerlerim sabahlari 11 akşama doğru 12 cikiyor telaşlaniyorum
2 Kayıp yaşadık aileden 15-10 civarına öıktı sonrasında ilaç başladık, stabilleşti. Şimdi yatışla ilacı kesince ne oluyo diye bakacaklar bakalım

cok ıyıymıs bence. doğum sonrası emzırme kısmında fılan yardımcı oluyor mu benı o surec daha cok korkutuyor nedense. Filiz ebe mi sizin görüştüğünüz ben onun metini cok duydum ?
Ebe tutmaya gerek yok bebek emzirmesi için. Zaten hastanede doğum yapınca bebeğinin hemşiresi ayrı oluyo. Geliyolar ilk kez nasıl emzireceksin nasıl tutacaksın falan memeni avuçlayıp bebenin ağzına veriyo hastanede kaldığın sürece o hemşireye ulaşabiliyorsun. Ancak ebelerin görevi doğum sonrası bitiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…