Ay oyle bi sızmisimki32. haftadan sonra o ağır uyku hali gelmesi normalmiş.
Bende benim gibi Nisan cocugu olsun cok istedim kizcemin ama 28 mart olcak sanirim dogumEvet ilk Nisandı ama sezeryan ayrıntısını unutmusumNisan annesi olmak isterdim ama. Nisan bebekleri çok kısmetli oluyor. Ama kısmetmiş. Tabi ki paylaşırım
Evet, cok heycanlıyım yaYarin miydi kiz randevun ?
ayy ciddi misin o kadar rahat mı davranıyor ya biraz çekingenim o tarz konularda nasıl olacak bılmıorum :)Ebe tutmaya gerek yok bebek emzirmesi için. Zaten hastanede doğum yapınca bebeğinin hemşiresi ayrı oluyo. Geliyolar ilk kez nasıl emzireceksin nasıl tutacaksın falan memeni avuçlayıp bebenin ağzına veriyohastanede kaldığın sürece o hemşireye ulaşabiliyorsun. Ancak ebelerin görevi doğum sonrası bitiyor diye biliyorum.
Ay bayıldım be ne kadar güzeller şu baby boss yazılı olana bittimArkadaşlarımın babyshower hediyelerinden el yapımı olanları. Ne kadar güzel yapmışlar ya, ne kadar yetenekli güzel arkadaşlarım varmış lan ağlıcam. Allah işte biliyo da veriyo ben bi iğne bile geciremem.
Ayynen Filiz ebe. Ama doğum bitince işi bitiyormuş A Afratafrac nın da dediği gibicok ıyıymıs bence. doğum sonrası emzırme kısmında fılan yardımcı oluyor mu benı o surec daha cok korkutuyor nedense. Filiz ebe mi sizin görüştüğünüz ben onun metini cok duydum ?
Eller yukarı memeler dışarı diyolar. O an rahat etmek için odadakileri çıakrttırabilirsin dışarı böylece daha mahrem olur bebek hemşire ve sen için.ayy ciddi misin o kadar rahat mı davranıyor ya biraz çekingenim o tarz konularda nasıl olacak bılmıorum :)
Bayramda 38+ larda olacğaım ve açıkçası korktuğum bir şeydi ya doğurursam ve doktorum olmazsa diye. Ancak artık o kafadan çıktım. Benim ve bebeğim için hayırlı olan ne ise o olsun moduna girmeye başladım. Sonuçta nöbetçi doktor hr kim olursa o hastanenin deneyimli bir doktoru olacak ve bir şekilde doğumum gerçekleşecek diye kendi kendimi rahatlattım. Saldım yani artık bayram haftasını. Nasip kısmet.Selamlar güzel annelerr minik sevgililerinizin karnınızda olduğu sevgililer gününüz kutlu olsun
Kontrol günümüzdü 31+3 olduk bugün ve yeni doktoruma gittim her şey cok şükür güzel geçti lakiiinn benim bu gittiğim doktorların diğer doktora paslama sevdası nolucak bilemiyorum normalde bu kadar geç hasta kabul edilmiyor ama benim öyle egolarım yok falan dedi doğum tarihine bakınca 14 nisan bayrama denk geliyor ben olamayabilirim olamazsa doktor arkadaşına paslıcakmış oladabilirmiş bunu kabul edersem devam edelim birlikte falan dedi ya sabır ya Rabbim yani en son evde doğurucam ben böyle giderse… 37 de çatı kontrolü yapalım dedi zaten uygun değilse sezeryana geçerim direkt hayırlısı artık.. bebişin kafası aşağıdaymış plasenta iyi yerdeymiş ölçümleri her şey çok şükür iyi çıktı orta boyda bebek tam istediğimiz gibi dedi organlarına baktı detaylı ultrason gibi baya kontrol etti şükür her şey iyiymiş 2. Tetanoz olmadığımı söyledim sıkıntı yok dedi şeker yüklemesi de yaptırmadım ama cihazla kontrol ettim dedim devam et sen yine ara ara açlık tokluk bakmaya falan dedi nstye girmemi istedi bende çok açım yemek yemem lazım dedimgit bu hafta içinde isteğinde gel o zaman dedi çalışamaz raporunu 32+1 de verebileceğini söyledi kendi iş yerimiz olduğu için ben çok önemsemesem de sanırım doğum parası alınacağı zaman önceden beyan edilmesi gerekiyormuş çalışamaz raporunu böyle işte annelerr bende durum
Tam son zamanlarda doktor değişimi olunca bu doktorum da diğer doktor ben olmazsam vs deyince ister istemez bi stres oldum ama dediğin gibi saldım bende artık kendimi 37. Haftaya kadar kapattımBayramda 38+ larda olacğaım ve açıkçası korktuğum bir şeydi ya doğurursam ve doktorum olmazsa diye. Ancak artık o kafadan çıktım. Benim ve bebeğim için hayırlı olan ne ise o olsun moduna girmeye başladım. Sonuçta nöbetçi doktor hr kim olursa o hastanenin deneyimli bir doktoru olacak ve bir şekilde doğumum gerçekleşecek diye kendi kendimi rahatlattım. Saldım yani artık bayram haftasını. Nasip kısmet.
Yani bazen ne planlarsak planlayalım niyeyse olmayınca olmuyor. Senin ve buradaki herkes için de en hayırlısı ne ise o olsun ancak tabiki gönül istiyor içimize sinan kendi doktorumuzu ama bakalım, yaşayıp göreceğiz sanırım. Sıkma yani kendini bu durum için.
Gözümüz yollarda kaldı ne tezler çürütüldü bu grupta o çamaşır suyunu dökmeyi hiç söylemeyecektin…Kızlar selam ben geldimşimdi siz neden gittin diye bana kızabilirsiniz belki ama gecenin 5 inde benim bi kafam attı telefonumdaki bütün uygulamaları sildim ve bugün olan kontrolüme kadar da sessiz takılmak istedim. Döneceğimi düşündüğüm içinde haber vermedim açıkçası. O nedenle bana kızmayın duygu durum bozukluğu yaşadığımı söylemiştim. herkes nasıl iyi mi bir sıkıntı yok demi mesajlarınız hayvan gibi olmuş, takriben 150 sayfa falan okuyamam o kadar kontrolümün nasıl geçtiğini başka mesajda yazayım da biraz 25 k ya falan çıkmada yardımcı olsun
O çamaşır suyunu ben içecektim artık öyle böyle kafam atmadı he genel bir buhrana girdim sanırım 1-2 gün birden aşırı sinirlendim o an bende de böyle huy var kaç twitter instagram hesabı harcadım büyük hesaplarımı harcadım bu huyum yüzünden bilsenizGözümüz yollarda kaldı ne tezler çürütüldü bu grupta o çamaşır suyunu dökmeyi hiç söylemeyecektin…
Bilirim o duyguyu bende az kapatmadım instagram facebook hatta az numara bile değiştirmedim zamanında çok iyi anlıyorum seni ama burası kafa dağıtma amaçlı girdiğimden henüz ellemek aklıma gelmedi hiçO çamaşır suyunu ben içecektim artık öyle böyle kafam atmadı he genel bir buhrana girdim sanırım 1-2 gün birden aşırı sinirlendim o an bende de böyle huy var kaç twitter instagram hesabı harcadım büyük hesaplarımı harcadım bu huyum yüzünden bilsenizneyse bunda en azından şifre kayıtlıymış yoksa yeni hesap açmaya üşenirdim şimdi ben iyimisiniz herkes iyi demi
Ay şükür kavuşturanaKızlar selam ben geldimşimdi siz neden gittin diye bana kızabilirsiniz belki ama gecenin 5 inde benim bi kafam attı telefonumdaki bütün uygulamaları sildim ve bugün olan kontrolüme kadar da sessiz takılmak istedim. Döneceğimi düşündüğüm içinde haber vermedim açıkçası. O nedenle bana kızmayın duygu durum bozukluğu yaşadığımı söylemiştim. herkes nasıl iyi mi bir sıkıntı yok demi mesajlarınız hayvan gibi olmuş, takriben 150 sayfa falan okuyamam o kadar kontrolümün nasıl geçtiğini başka mesajda yazayım da biraz 25 k ya falan çıkmada yardımcı olsun
İyi kimse doğurmadıysa bişi kaçırmadım demekkiBilirim o duyguyu bende az kapatmadım instagram facebook hatta az numara bile değiştirmedim zamanında çok iyi anlıyorum seni ama burası kafa dağıtma amaçlı girdiğimden henüz ellemek aklıma gelmedi hiçben odasıydı eşyasıydı derken geçen haftadan beri pek aktif olamadım ama okudum her şeyi şükür sanırım bildiğim kadarıyla herkes iyi
Hallettiğim pek söylenemezde 1-2 güne halledicez inşallah sen nasılsın bebiş nasılİyi kimse doğurmadıysa bişi kaçırmadım demekkiçok şükür ekşınlı haftalara girdik zaten heyecanı kaçırırmıyım hiç tabiki gelecektim Rabbim kolaylıklar versin canım iyice ağırlaşmadan halletmen iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?