2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benımkı beklese risk olur çunku ıkıncı dogumum yanı 38 39 arası almak zorunda gıbı bişi

Hallettiğim pek söylenemezde 1-2 güne halledicez inşallah sen nasılsın bebiş nasıl
Allah kolaylık versin canım Bizim herşey yolunda çok şükür baya keyifli geri döndüm hamdolsun maşaAllah diyeyimde ağzımı büzmek zorunda kalmayayım

Sen cezalısın. Otur ve hemen o 150 sayfayı okumaya başla. Yazılı sözlü sınav yapçem.

Çok sevindim dönmene, asıl iyi olmana. Merak ettik çok.

Sen cezalısın. Otur ve hemen o 150 sayfayı okumaya başla. Yazılı sözlü sınav yapçem.

Çok sevindim dönmene, asıl iyi olmana. Merak ettik çok.
Sonra tekrar buhrana gireyim de komple telefonu kapatayım demi döneceğimi düşünmesem yazardım kuzu zaten ama sabah 5 diyom bak durumun ciddiyetini anlatır sanırım genel olarak bir durum yoktu zaten ama o ara üst üste geldi bi bugün kontrolüm olduğu için bugüne kadar kendimle bebekle vakit geçirmek istedim açıkçası herşeyden uzaklaşmak da iyi geldi. Tavsiye ederim

Bizi de heyecan sarmaya başladı. Mart annişlerinin doğumları başladı. Yanılmıyorsam 3 kişi falan doğum yaptı. Hepimiz kıyafet yıkama tüüleme yerleştirme hastane çantası hazır etme işlerine girişmeye başladık artık.

Hadi ya başladılar mı erken doğum mu haftasına göre peki? Bi müsaitlikte bakayım dicem de anacım mart grubunu hiç okuyamam ben gözümü bir kırpıncaya kadar 10 sayfa oluyor yetişemem ben onlara herkesin iyi olmasına sevindim. Ekşınlı haftalara girdik kaçırırmıyım ya ben bunu kolaylıklar diliyorum herkese

Eh doğumlar başlayınca çeneleri düştü onların

İlk ikizler vardı 33 ya da 34. haftada yanılmıyorsam geldiler çok şükür iyiler. Küvezdeler ama 1 haftaya çıkçak demiş doktorları öncesinde ciğer geliştirici falan da yapılmış. Zaten ikizler erken doğuyor malum. Ayapa kalkmış birden suyu gelivermiş öyle gitmişler doğuma.

Biri 36. haftasında doğum yaptı. Hemen kucağına almış bebişini. Diğerini unuttum. Hatta birinin de 33. haftada dün nişanı gelmiş. Ancak doktor merak etme olabildiğince tutarız içeride demiş. Yani öyle işte. İyi herkes

Manyak mısın kızım sen? Ben bebeğe bisey oldu sandım yoksa bisey demeden gitmez falan diyodum

Oh çok şükür ayhhh heyecanlandım sağlıkla gelsinler zamanında kolaylıkla gelsinler buralarda dualar edelim sevinelim ya bu kadar vakit geçirdik hepinizin doğumunu merak ediyorum cidden inşaAllah sorunsuz nisan ayını bitireceğimiz günleri de görürüz

Manyak mısın kızım sen? Ben bebeğe bisey oldu sandım yoksa bisey demeden gitmez falan diyodum
Ya az kırıklık var manyaklık mı bilmem de kafam atınca ben başka bişey oluyorum ama sizleri tedirgin ettiysem hakkınızı helal edin. Allah korusun bişey olsa size yazardım ama paylaşırdım yani ne bileyim ben o mantıkla ve geri döneceğim diye düşündüm o nedenle çok gerisini düşünmedim sanırım. Çok çok çok özür o nedenle

Y ysnmrv baby hoşgeldin. Valla hepimizin aklı kaldı sende. Kız biz hamileyiz strese sokma bizi bir daha dellenmeden önce yaz zaten beynimiz senaryo yazmaya müsait
Kız ben ne bileyim öyle düşünceğinizi düşünemedim açıkçası hadi zaten bir sorun yoktu ya normalde de ben böyle düşüneceğinizi düşünemedim. Hakkınızı helal edin diyorum ya kaç birde büyük hesaplarım vardı yani sosyal medyada bir kalemde sildim çoğunu böyle bi ayrı kırıklık var bende maalesef bazen pişman oluyorum bu huyumu sevmiyorum ama işte o an gözüm bişi görmüyor. Döneceğimi düşündüğüm için yazmadım ya cidden bak bugünkü kontolden geldim hemen açtım zaten kafamdaki planda buydu giderken

I'm
kizzz ana ekranda cikan memeler yuzunden mi kactin dogru soyle hahahahahahah

I'm

kizzz ana ekranda cikan memeler yuzunden mi kactin dogru soyle hahahahahahah
Yok anam alakası yok çamaşır suyuyla da alakası yok komşular şuan huyumuza gidiyor yani tam olarak bundan desem yalan olur sanırım o bu şu bir an fazla geldi ve gitmek istedim. Kapatmasam bir sürü bildirim gelir diye düşündüm. Ki telefonumda uygulaması yok kadınlar klübünün ama herşeyi sildim. Yani o an ne var ne yok e bebek uygulamasını bile sildim siz düşünün ne suçu varsa

Taam affettim

puuuuuu yukle kiz cabuk subat indirimleri vardi zamanlamaya bak

Kızlar bu arada hemen öneri yapayım size kaşık biberon, mama, depend (hastaneye götürmek gerekiyormuş tedbir amaçlı, içeriği temiz araştırdım ve gıda dedektifi sitesine girdim orada bütün mamaları karşılaştırmışlar size de atarım isterseniz ve mamayı da aldım) almak için e bebek mağazasına gittim ve kaşık biberondan ziyade bana bu aşağıya ayacağım linkteki ürünü önerdi. Memeye de hemen alılıyormuş öyle dedi bende aldım bilginize fikir olur belki. Aldığım mamanın da linkini atıp fotolarda bütün mama karşılaştırmalarını size atıyorum. Kesinlikle içeriğinde soya ve palm yağı olan ürünleri önermiyorlar ve böyle olan tek ürün vardı. Temiz ürün. Hepsi aşağıda

Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası
Agubugu Baby Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası - ebebek

1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay
Baby Goat 1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay - ebebek

Eklentiler

• IMG_5114.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5115.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5116.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5117.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 40
ben dedim ki bu kesin alt kata çamaşır suyu döküp ateşe verdi, arkasında iz bırakmamak için kayboldu dedim. eğer öyle yapmamışsa da esereklenmiştir biraz nefes alsın döner dedim. deli deliyi görünce biliyo demek ki

dönmene çok sevindim ama sen on yaşında mısın, kafasına esiyo kalkıyo gidiyo bişiy demeden bu kadar hamile kadının arasında?! valla bir daha gidersen lojmanlara polis göndertirim ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…