Benımkı beklese risk olur çunku ıkıncı dogumumOlsun o kısmetini alır. Beklese Nisan da gelecekti belkim. Azıcık Mart azıcık nisan
Ay ekledim planlı sezaryen tarihini ilk sayfaya. Sırayla bekliyoruz hepinizin doğumlarını, açılışı yapın bakalım güzelce
Allah kolaylık versin canımHallettiğim pek söylenemezde 1-2 güne halledicez inşallah sen nasılsın bebiş nasıl
Sen cezalısın. Otur ve hemen o 150 sayfayı okumaya başla. Yazılı sözlü sınav yapçem.Kızlar selam ben geldimşimdi siz neden gittin diye bana kızabilirsiniz belki ama gecenin 5 inde benim bi kafam attı telefonumdaki bütün uygulamaları sildim ve bugün olan kontrolüme kadar da sessiz takılmak istedim. Döneceğimi düşündüğüm içinde haber vermedim açıkçası. O nedenle bana kızmayın duygu durum bozukluğu yaşadığımı söylemiştim. herkes nasıl iyi mi bir sıkıntı yok demi mesajlarınız hayvan gibi olmuş, takriben 150 sayfa falan okuyamam o kadar kontrolümün nasıl geçtiğini başka mesajda yazayım da biraz 25 k ya falan çıkmada yardımcı olsun
Sonra tekrar buhrana gireyim de komple telefonu kapatayım demiSen cezalısın. Otur ve hemen o 150 sayfayı okumaya başla. Yazılı sözlü sınav yapçem.
Çok sevindim dönmene, asıl iyi olmana. Merak ettik çok.
Bizi de heyecan sarmaya başladı. Mart annişlerinin doğumları başladı. Yanılmıyorsam 3 kişi falan doğum yaptı. Hepimiz kıyafet yıkama tüüleme yerleştirme hastane çantası hazır etme işlerine girişmeye başladık artık.Sonra tekrar buhrana gireyim de komple telefonu kapatayım demidöneceğimi düşünmesem yazardım kuzu zaten ama sabah 5 diyom bak durumun ciddiyetini anlatır sanırım genel olarak bir durum yoktu zaten ama o ara üst üste geldi bi bugün kontrolüm olduğu için bugüne kadar kendimle bebekle vakit geçirmek istedim açıkçası herşeyden uzaklaşmak da iyi geldi. Tavsiye ederim
Hadi ya başladılar mı erken doğum mu haftasına göre peki? Bi müsaitlikte bakayım dicem de anacım mart grubunu hiç okuyamam ben gözümü bir kırpıncaya kadar 10 sayfa oluyor yetişemem ben onlaraBizi de heyecan sarmaya başladı. Mart annişlerinin doğumları başladı. Yanılmıyorsam 3 kişi falan doğum yaptı. Hepimiz kıyafet yıkama tüüleme yerleştirme hastane çantası hazır etme işlerine girişmeye başladık artık.
Eh doğumlar başlayınca çeneleri düştü onlarınHadi ya başladılar mı erken doğum mu haftasına göre peki? Bi müsaitlikte bakayım dicem de anacım mart grubunu hiç okuyamam ben gözümü bir kırpıncaya kadar 10 sayfa oluyor yetişemem ben onlaraherkesin iyi olmasına sevindim. Ekşınlı haftalara girdik kaçırırmıyım ya ben bunu kolaylıklar diliyorum herkese
Manyak mısın kızım sen? Ben bebeğe bisey oldu sandım yoksa bisey demeden gitmez falan diyodumKızlar selam ben geldimşimdi siz neden gittin diye bana kızabilirsiniz belki ama gecenin 5 inde benim bi kafam attı telefonumdaki bütün uygulamaları sildim ve bugün olan kontrolüme kadar da sessiz takılmak istedim. Döneceğimi düşündüğüm içinde haber vermedim açıkçası. O nedenle bana kızmayın duygu durum bozukluğu yaşadığımı söylemiştim. herkes nasıl iyi mi bir sıkıntı yok demi mesajlarınız hayvan gibi olmuş, takriben 150 sayfa falan okuyamam o kadar kontrolümün nasıl geçtiğini başka mesajda yazayım da biraz 25 k ya falan çıkmada yardımcı olsun
Oh çok şükürEh doğumlar başlayınca çeneleri düştü onların
İlk ikizler vardı 33 ya da 34. haftada yanılmıyorsam geldiler çok şükür iyiler. Küvezdeler ama 1 haftaya çıkçak demiş doktorları öncesinde ciğer geliştirici falan da yapılmış. Zaten ikizler erken doğuyor malum. Ayapa kalkmış birden suyu gelivermiş öyle gitmişler doğuma.
Biri 36. haftasında doğum yaptı. Hemen kucağına almış bebişini. Diğerini unuttum. Hatta birinin de 33. haftada dün nişanı gelmiş. Ancak doktor merak etme olabildiğince tutarız içeride demiş. Yani öyle işte. İyi herkes
Ya az kırıklık var manyaklık mı bilmem de kafam atınca ben başka bişey oluyorum ama sizleri tedirgin ettiysem hakkınızı helal edin. Allah korusun bişey olsa size yazardım ama paylaşırdım yani ne bileyim ben o mantıkla ve geri döneceğim diye düşündüm o nedenle çok gerisini düşünmedim sanırım. Çok çok çok özür o nedenleManyak mısın kızım sen? Ben bebeğe bisey oldu sandım yoksa bisey demeden gitmez falan diyodum
Kız ben ne bileyim öyle düşünceğinizi düşünemedim açıkçası hadi zaten bir sorun yoktu ya normalde de ben böyle düşüneceğinizi düşünemedim. Hakkınızı helal edin diyorum ya kaç birde büyük hesaplarım vardı yani sosyal medyada bir kalemde sildim çoğunu böyle bi ayrı kırıklık var bende maalesef bazen pişman oluyorum bu huyumu sevmiyorum ama işte o an gözüm bişi görmüyor. Döneceğimi düşündüğüm için yazmadım ya cidden bak bugünkü kontolden geldim hemen açtım zaten kafamdaki planda buydu giderken
kizzz ana ekranda cikan memeler yuzunden mi kactin dogru soyle hahahahahahahKız ben ne bileyim öyle düşünceğinizi düşünemedim açıkçası hadi zaten bir sorun yoktu ya normalde de ben böyle düşüneceğinizi düşünemedim. Hakkınızı helal edin diyorum ya kaç birde büyük hesaplarım vardı yani sosyal medyada bir kalemde sildim çoğunu böyle bi ayrı kırıklık var bende maalesef bazen pişman oluyorum bu huyumu sevmiyorum ama işte o an gözüm bişi görmüyor. Döneceğimi düşündüğüm için yazmadım ya cidden bak bugünkü kontolden geldim hemen açtım zaten kafamdaki planda buydu giderken
Yok anam alakası yokI'm
kizzz ana ekranda cikan memeler yuzunden mi kactin dogru soyle hahahahahahah
Taam affettimYa az kırıklık var manyaklık mı bilmem de kafam atınca ben başka bişey oluyorum ama sizleri tedirgin ettiysem hakkınızı helal edin. Allah korusun bişey olsa size yazardım ama paylaşırdım yani ne bileyim ben o mantıkla ve geri döneceğim diye düşündüm o nedenle çok gerisini düşünmedim sanırım. Çok çok çok özür o nedenle
Yok anam alakası yokçamaşır suyuyla da alakası yok komşular şuan huyumuza gidiyor yani tam olarak bundan desem yalan olur sanırım o bu şu bir an fazla geldi ve gitmek istedim. Kapatmasam bir sürü bildirim gelir diye düşündüm. Ki telefonumda uygulaması yok kadınlar klübünün ama herşeyi sildim. Yani o an ne var ne yok e bebek uygulamasını bile sildim siz düşünün ne suçu varsa
Tişikkir idirimTaam affettim
Benim artık bebeğe alacak bişeyim kalmadı yaw yeter başlicam indirimlerine aldıkça alası geliyor insanınpuuuuuu yukle kiz cabuk subat indirimleri vardi zamanlamaya bak
ben dedim ki bu kesin alt kata çamaşır suyu döküp ateşe verdi, arkasında iz bırakmamak için kayboldu dedim. eğer öyle yapmamışsa da esereklenmiştir biraz nefes alsın döner dedim. deli deliyi görünce biliyo demek kiYok anam alakası yokçamaşır suyuyla da alakası yok komşular şuan huyumuza gidiyor yani tam olarak bundan desem yalan olur sanırım o bu şu bir an fazla geldi ve gitmek istedim. Kapatmasam bir sürü bildirim gelir diye düşündüm. Ki telefonumda uygulaması yok kadınlar klübünün ama herşeyi sildim. Yani o an ne var ne yok e bebek uygulamasını bile sildim siz düşünün ne suçu varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?