- 3 Şubat 2022
- 1.241
- 2.419
- 83
İyi yaptın kuzum. Belki fark etmiyoruz ama alışıyoruz birbirimize. Bundan sonra kaybolsan anlarız bu ilkti bilemedikKız ben ne bileyim öyle düşünceğinizi düşünemedim açıkçası hadi zaten bir sorun yoktu ya normalde de ben böyle düşüneceğinizi düşünemedim. Hakkınızı helal edin diyorum ya kaç birde büyük hesaplarım vardı yani sosyal medyada bir kalemde sildim çoğunu böyle bi ayrı kırıklık var bende maalesef bazen pişman oluyorum bu huyumu sevmiyorum ama işte o an gözüm bişi görmüyor. Döneceğimi düşündüğüm için yazmadım ya cidden bak bugünkü kontolden geldim hemen açtım zaten kafamdaki planda buydu giderken
ben dedim ki bu kesin alt kata çamaşır suyu döküp ateşe verdi, arkasında iz bırakmamak için kayboldu dedim. eğer öyle yapmamışsa da esereklenmiştir biraz nefes alsın döner dedim. deli deliyi görünce biliyo demek ki
dönmene çok sevindim ama sen on yaşında mısın, kafasına esiyo kalkıyo gidiyo bişiy demeden bu kadar hamile kadının arasında?!valla bir daha gidersen lojmanlara polis göndertirim ha.
Ben geçen doguma hazırlık kursu için bir ebeyle konuştum. O da bu şırıngadan al ve ilk gelen sütünü bunun içine alıp dolaba koy dondur, doguma giderken de yanında götür dedi. Kolostrum deniyor ilk süte. Ebeler hastanede ilk süt bunu veriyormuş, emmeyi de kolaylaştırıyormus.Kızlar bu arada hemen öneri yapayım size kaşık biberon, mama, depend (hastaneye götürmek gerekiyormuş tedbir amaçlı, içeriği temiz araştırdım ve gıda dedektifi sitesine girdim orada bütün mamaları karşılaştırmışlar size de atarım isterseniz ve mamayı da aldım) almak için e bebek mağazasına gittim ve kaşık biberondan ziyade bana bu aşağıya ayacağım linkteki ürünü önerdi. Memeye de hemen alılıyormuş öyle dedi bende aldım bilginize fikir olur belki. Aldığım mamanın da linkini atıp fotolarda bütün mama karşılaştırmalarını size atıyorum. Kesinlikle içeriğinde soya ve palm yağı olan ürünleri önermiyorlar ve böyle olan tek ürün vardı. Temiz ürün. Hepsi aşağıda
Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası
Agubugu Baby Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası - ebebek
1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay
Baby Goat 1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay - ebebek
Canım geri gelmene sevindim valla ben çok aktif olmama rağmen çok merak ettim seni iyi olmana sevindim. Haklik bir durum yok için rahat olsun mutlu olduk sağlıksal bir problemin olmamasına hoş geldinKızlar bu arada hemen öneri yapayım size kaşık biberon, mama, depend (hastaneye götürmek gerekiyormuş tedbir amaçlı, içeriği temiz araştırdım ve gıda dedektifi sitesine girdim orada bütün mamaları karşılaştırmışlar size de atarım isterseniz ve mamayı da aldım) almak için e bebek mağazasına gittim ve kaşık biberondan ziyade bana bu aşağıya ayacağım linkteki ürünü önerdi. Memeye de hemen alılıyormuş öyle dedi bende aldım bilginize fikir olur belki. Aldığım mamanın da linkini atıp fotolarda bütün mama karşılaştırmalarını size atıyorum. Kesinlikle içeriğinde soya ve palm yağı olan ürünleri önermiyorlar ve böyle olan tek ürün vardı. Temiz ürün. Hepsi aşağıda
Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası
Agubugu Baby Emzik-İlaç-Gıda Şırıngası - ebebek
1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay
Baby Goat 1 Keçi Sütlü Bebek Sütü 400 gr 0-6 Ay - ebebek
Şeyi anlamadım doğumdan önce süt gelmesi durumunda mı? Var mı öyle ola? bilmediğim için soruyorum. Eğer öyle bişi oluyorsa takip edelim bizde. Benim geçen atletim beyaz leke olmuş çok önemsemedim ama acaba o şey bu şeymiydi? Ama azdı yani leke gibi.Ben geçen doguma hazırlık kursu için bir ebeyle konuştum. O da bu şırıngadan al ve ilk gelen sütünü bunun içine alıp dolaba koy dondur, doguma giderken de yanında götür dedi. Kolostrum deniyor ilk süte. Ebeler hastanede ilk süt bunu veriyormuş, emmeyi de kolaylaştırıyormus.
Benim bildiğim doğumdan önce akıntılar olabiliyo ama kolostrum doğumla beraber salgılanan hormonlarla geliyo. Belki doğumdan hemen sonra bebeği yanımıza alamama ihtimaline karşı o sütü dondurmaktan bahsetmişlerdirŞeyi anlamadım doğumdan önce süt gelmesi durumunda mı? Var mı öyle ola? bilmediğim için soruyorum. Eğer öyle bişi oluyorsa takip edelim bizde. Benim geçen atletim beyaz leke olmuş çok önemsemedim ama acaba o şey bu şeymiydi? Ama azdı yani leke gibi.
Teşekkür ederim ya iyiki varsınızCanım geri gelmene sevindim valla ben çok aktif olmama rağmen çok merak ettim seni iyi olmana sevindim. Haklik bir durum yok için rahat olsun mutlu olduk sağlıksal bir problemin olmamasına hoş geldin
Hanımlar ben ilk aylara geri döndüm sanki aynı yoğunlukta mide bulantısı ve halsizlik ne yapicam bilmiyorum fenalardayım. Bu son aylar çok zormuş eskiden hamişler derdi bi doğsada rahatlasak diye şimdi anlıyorum.
Anladım. Ağız derler o süre bizim buralarda inekler doğum yapınca çıkardı, yerdik biz şeker döküpBenim bildiğim doğumdan önce akıntılar olabiliyo ama kolostrum doğumla beraber salgılanan hormonlarla geliyo. Belki doğumdan hemen sonra bebeği yanımıza alamama ihtimaline karşı o sütü dondurmaktan bahsetmişlerdir
Şeyi anlamadım doğumdan önce süt gelmesi durumunda mı? Var mı öyle ola? bilmediğim için soruyorum. Eğer öyle bişi oluyorsa takip edelim bizde. Benim geçen atletim beyaz leke olmuş çok önemsemedim ama acaba o şey bu şeymiydi? Ama azdı yani leke gibi.
Doğumdan önce dedi yav salladı mi ki? Yaşı da bayağı vardı. Valla ben 32. Haftadayim, ne sıkırtı vaaaar ne tıkırtı...Benim bildiğim doğumdan önce akıntılar olabiliyo ama kolostrum doğumla beraber salgılanan hormonlarla geliyo. Belki doğumdan hemen sonra bebeği yanımıza alamama ihtimaline karşı o sütü dondurmaktan bahsetmişlerdir
Bi takip edelim bakalım yeterki sütümüz gelsin ya önce sonra fark etmez gelsin hepimizin bol bolDoğumdan önce dedi yav salladı mi ki? Yaşı da bayağı vardı. Valla ben 32. Haftadayim, ne sıkırtı vaaaar ne tıkırtı...
Kız ben sizin doğumlarınızı kaçırırmıyımİyi yaptın kuzum. Belki fark etmiyoruz ama alışıyoruz birbirimize. Bundan sonra kaybolsan anlarız bu ilkti bilemedik
Biraz almanca sayfalardan araştırdım şimdi. Gerçekten 36-37. Haftalarda meme masajı ile gelebiliyor yazıyor. Hafif şekilde yapılan meme mesajıyla oksitozin hormonu ortaya çıkınca bebekle olan bağ kuvvetlenip süt yani kolostrum gelebiliyormus. Onu diyo şeyedin diyo götürün diyo. Özellikle gebelik şekeri olanlarda yapılsın yazıyor. Bak şimdi hatırladım ebe şekeri olanların bebeginde kan şekeri düşük çıkabiliyor direkt doğumdan sonra, onun için çok iyi demişti. Hatta şimdi hatırladım aynı yukarıdaki haftaları da dedi.Bi takip edelim bakalım yeterki sütümüz gelsin ya önce sonra fark etmez gelsin hepimizin bol bol
Bizlere olan güvenin bunu gerektirirdi şekerim, ebe kim oluyorBiraz almanca sayfalardan araştırdım şimdi. Gerçekten 36-37. Haftalarda meme masajı ile gelebiliyor yazıyor. Hafif şekilde yapılan meme mesajıyla oksitozin hormonu ortaya çıkınca bebekle olan bağ kuvvetlenip süt yani kolostrum gelebiliyormus. Onu diyo şeyedin diyo götürün diyo. Özellikle gebelik şekeri olanlarda yapılsın yazıyor. Bak şimdi hatırladım ebe şekeri olanların bebeginde kan şekeri düşük çıkabiliyor direkt doğumdan sonra, onun için çok iyi demişti. Hatta şimdi hatırladım aynı yukarıdaki haftaları da dedi.
Yalnız bende de hafıza sıfır ama 60 yaşındaki ebeyi sattım direkt salladı mi bu lan acaba diye... insanoğlu işte valla nankör
Sancı hissetmemek mümkün değildir diye düşünüyorum ben ya. En fazla spontane doğum olur diye düşünüyorum hani diyorlar ya zart diye su geliyor, dogumhaneye bile zor yetisiyorlar, iki saatte olay kapanıyor falan...Sabah hangi gruptu hatırlamıyorum birinde okudum, bazen gerçekten doğurana kadar sancı hissetmiyormuş anneler. Bana geldiler acaba ben sancılanıyorum da oğlim tepikliyor heheh diyip geçiyor muyum lan diye, eğer sancılanıyorsak anlamıyorsak ve götümüzü gezdirmekten geri kalmıyorsak ne olur? Açıklık olana kadar bişiy olmaz diyin, gezip tozmakla da açıklık oluşmuyor zaten diyin. Nisan annelerine sorduk tek popüler cevap aldık, hadi aslanlarım göriyim sizi
Bişi daha öğrendim peki o süt geldikten sonra ne kadar emmezse kesiliyor acaba? Birde süt kesilmesi var sanırım emmeyince ama o kadar kısa sürede kesilmez herhalde denicem ben bunu sanırım o zamanları görürsek doğurmadanBiraz almanca sayfalardan araştırdım şimdi. Gerçekten 36-37. Haftalarda meme masajı ile gelebiliyor yazıyor. Hafif şekilde yapılan meme mesajıyla oksitozin hormonu ortaya çıkınca bebekle olan bağ kuvvetlenip süt yani kolostrum gelebiliyormus. Onu diyo şeyedin diyo götürün diyo. Özellikle gebelik şekeri olanlarda yapılsın yazıyor. Bak şimdi hatırladım ebe şekeri olanların bebeginde kan şekeri düşük çıkabiliyor direkt doğumdan sonra, onun için çok iyi demişti. Hatta şimdi hatırladım aynı yukarıdaki haftaları da dedi.
Yalnız bende de hafıza sıfır ama 60 yaşındaki ebeyi sattım direkt salladı mi bu lan acaba diye... insanoğlu işte valla nankör
Bende de yok valla. Ama şimdi tekrar düşündüm de bi ebeden duymuştum ben de. Öncesinde gelirse ucunu kapatın akmasın diye. Dümdüz süt olsa akmasında problem olmazdı demek ki kolostrum erken de gelebiliyo.Doğumdan önce dedi yav salladı mi ki? Yaşı da bayağı vardı. Valla ben 32. Haftadayim, ne sıkırtı vaaaar ne tıkırtı...
Soyle kiSabah hangi gruptu hatırlamıyorum birinde okudum, bazen gerçekten doğurana kadar sancı hissetmiyormuş anneler. Bana geldiler acaba ben sancılanıyorum da oğlim tepikliyor heheh diyip geçiyor muyum lan diye, eğer sancılanıyorsak anlamıyorsak ve götümüzü gezdirmekten geri kalmıyorsak ne olur? Açıklık olana kadar bişiy olmaz diyin, gezip tozmakla da açıklık oluşmuyor zaten diyin. Nisan annelerine sorduk tek popüler cevap aldık, hadi aslanlarım göriyim sizi
Yani sancıyı tam hissetmesek bile su gelir ne bileyim nişan gelir. Hiçbiri olmadan çat diye doğurabilecek kadar yiğido isek de bununla ancak gurur duyarımSabah hangi gruptu hatırlamıyorum birinde okudum, bazen gerçekten doğurana kadar sancı hissetmiyormuş anneler. Bana geldiler acaba ben sancılanıyorum da oğlim tepikliyor heheh diyip geçiyor muyum lan diye, eğer sancılanıyorsak anlamıyorsak ve götümüzü gezdirmekten geri kalmıyorsak ne olur? Açıklık olana kadar bişiy olmaz diyin, gezip tozmakla da açıklık oluşmuyor zaten diyin. Nisan annelerine sorduk tek popüler cevap aldık, hadi aslanlarım göriyim sizi
Ay bakın bu bebeğin şekerinin düşmesi de doğumu beklerken anneye yemek yedirmeyenlerin suçu. Anne yorulunca bebek de yoruluyo haliyle. Simge Duman’ın doğuma hazırlık eğitiminde dinlemiştim gebenin yemesi içmesi kesilmez gerekirse gizli götürün yanınızda yine yiyin için demişti.Biraz almanca sayfalardan araştırdım şimdi. Gerçekten 36-37. Haftalarda meme masajı ile gelebiliyor yazıyor. Hafif şekilde yapılan meme mesajıyla oksitozin hormonu ortaya çıkınca bebekle olan bağ kuvvetlenip süt yani kolostrum gelebiliyormus. Onu diyo şeyedin diyo götürün diyo. Özellikle gebelik şekeri olanlarda yapılsın yazıyor. Bak şimdi hatırladım ebe şekeri olanların bebeginde kan şekeri düşük çıkabiliyor direkt doğumdan sonra, onun için çok iyi demişti. Hatta şimdi hatırladım aynı yukarıdaki haftaları da dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?