2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün doktora sordum nasıl hissedeceğiz diye o normal sancılara benzemez ayırt edersin dedi az da olsa. Belden girer 1-1,5 dk dan fazla sürmez ve yine olur dedi giderek sıklaşıyorsa kesilip kesilip yine geliyorsa bizi aricaksın dedi. Eğer ağrı 5-10 dk kesilmeden sürüyorsa, pozisyon değiştirince geçiyorsa, düzenli değilse merak etme dedi. Ağrı eşiğinin çok yüksek olması lazımmış anlamamak için.

Ben de yanma hiç yok sadece bulantı ki hala prilam içiyorum. Sanirim ben doğurana kadar sürecek annem de öyleymiş.
Ben de bi yerde okudum ya da duydum açılma yoksa ne yaparsanız yapın açılmaz dedi. rahat ol sağlıklı giden bir gebeliğin varsa gez cnm boş ver zaten doğarsa da ne güzel ağrısız sızısız doğum yaparsın ne güzel

Aileden bişiler aldığımız sanırım doğru ya annem ve ablam ne yaşadıysa yaşıyorum resmen. Allah kolaylıklar versin canım

Bir de hanımlar cehaletimi mazur görün bu nişanı geldi ne demek hiç duymadım suyuna mı deniyor?

Bir de hanımlar cehaletimi mazur görün bu nişanı geldi ne demek hiç duymadım suyuna mı deniyor?
Rahim ağzını kapatan mukus yapılı bi şey var. Nişan gelmesi onun ordan çıkıp rahim ağzını açması demek. Kanama gibi bi şey oluyomuş.

Rahim tıpası pıt atıyor kanlı olabilen bir sıvı. Rahim açılıyor yani. Ben öyle biliyorum

Rahim ağzını kapatan mukus yapılı bi şey var. Nişan gelmesi onun ordan çıkıp rahim ağzını açması demek. Kanama gibi bi şey oluyomuş.

Hayir , soyle diyorlar , tipa gorevi goruyor gibi dusunun sumuksu hafif kanli olabilirmis . Boyle bi sey gelirse buna diyorlar
Valla hanımlar bunla ilgili hiç bilgim yoktu teşekkür ederim beni aydınlattınız. Biraz önce düşündüm bende rahim açılınca acaba kanama oluyor mu bir tecrubelilere sorayım diye.

Aileden bişiler aldığımız sanırım doğru ya annem ve ablam ne yaşadıysa yaşıyorum resmen. Allah kolaylıklar versin canım
Benim ablamın hiç olmadı ben anneme çok benzerim ne yazık ki bu yönümde benzemiş. Gerçi annem benden daha kötüymüş ben ona göre bir tık iyiyim. Amin hepimize Rabbım sağlıkla keyifle kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar bu arada bu bir haftada bir sürü şey oldu. Ev almaktan vazgeçtik. Lojmandan çıkmamıza 2,5 sene var ve arsa satıp alacaktık şuan arsaları satmak delilik gibi bişi çünkü ev fiyatları durdu ve arsalar durmuyor. Eşimde yürürken sana bırakıyorum ama böyle böyle deyince bende mantıklı buldum. Zaten aşağıdaki komşuların sesi de sigarası da kesildi. Çamaşır suyu dökmeme gerek kalmadı ay bunu da düşünmüşsünüz aşırı güldüm var olun siz emi

Kızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Kız Allah seni ne yapmasin kendine fobi yaratma doğum sancılı oluyormuş hem makata baskı yapıyor hem sancın oluyor bazen ishal olursun hem sancın olur hem baskı olur ya onun gibi ama sık sık hissetmeyeceğin bişey değilmiş

Heh işte onu diyorum. Ağrılı sancılı ishal oluyor hani. Ya karıştırırsam.

Kızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Yani kuzum bir tecrübem yok ama bence mutlaka ayırt edici bir yanı vardır. Bir kere zaten doğuma az kalacağı için dikkatli oluruz ki sen bu konuda baya dikkatlisindir. Ben olsam doğurabilirim de sen hiç öyle düşünme

Kız bende yazıyı okurken doğumda s.çarsm dicen sanarken tam tersi çıktı ya ahahahahah

Parça parça diyorum aklıma geldikçe kızlar. Şimdi geçenlerde bir tanıdığın tükkanına gittik kendisi kuyumcu eşi ile konuşuyoruz kadının 3 çocuğu var arka arkaya doğum yapmış en küçüğü 2 yaşında falan neyse. 2 dk da bütün negatifleri bana yükledi sağolsun yok o bunu yaşamış yok bu kör olmuş yok bilmem ne dünyadan soğumak isteyen adres vereyim yani anında sizi hayattan soğutur doğuracak kadına söylenmemesi gereken ne varsa söyledi. Ama faydası da dokundu neyse dedim bari bunu öğrendik. Bende çooook eskiden kalma piercingler var kulağımda yaklaşık 10 kadar bir iki tanesi de titanyum ve rengarenk olunca çıkarmıyorum kararma koku yapmıyor diye 20 senedir falan kulağımda ben bir kaç defa bunları döndürmeyi denedim cık çıkmıyordu bi ara gel çıkartalım dedi. Doğuma almıyorlarmış sezaryen olursa. Ben hiç onu düşünmedim kesecek misin dedim hayır dedi penseyle çıkartırım dedi. Neyse hatırlarsanız kocişim bana alet çantası hediye almıştı dün akşam çıkardım penseyi iki taraftan tutturdum (eşim korkudan yapamadı tabiki onu da ben yaptım) bir iki oynatsanız çıkıyor. Velhasıl bu şekilde vücudunuzda metal ürünler varsa yavaştan kenara bırakın doğurmadan sonra hastanede kesmek zorunda kalıyorlarmış. Yüzüklerinizi de ödem olmadan bırakınız anacım masaya

Yok gülüm kan leke görüyorsun ben kızımda öyle gittim hastaneye önce bi ağrım vardı biraz sonra bi baktım iç çamaşrıma akıntıyla birlikte kan gelmişti ama leke gibi çok değildi o nişanmış o nişandan 24 saat sonra doğurdum

Ayyy bugun kimdi uyuyan G Gamgusar sen miydin yemegi yedik bugun de 7 gibi uyanmistim zaten deliksiz uyku hayal oldu , kan verdim falan. Su an baygin gibiyimm oldugum yerde gözlerim kapaniyoooo cocumda aksine vizirrr vizirr asla durmuyor ve karnim yamuk yumuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…