2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de acil sezaryene alınınca yüzüğü kesilip çıkarılanları duymuştum

Kızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Canım onu anlayacaksın emin ol gerçekten tuvalatin geliyormuş gibi bir his ama farklı

Kızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Ahahaha kız doğurmak o kadar kolay değil korkma ama onun anlıyorsun merak etme

Çok yoruluyom cokkk bosuna 32+0 olmamıs bu izin olayı az kaldı ölüyorum ama diren hali diye devam edebılırsem edicem ınsallah
Valla çalışmak zor evet ama ben de 2 gündür çalışıyorum eve gelince yoruluyorum okuldan çok Çalışırken en çok uzanamamak kısmı zormuş ya ya oturacaksın ya gezeceksin Allah güç kuvvet versin az kaldı dayan Rakican

Ben de acil sezaryene alınınca yüzüğü kesilip çıkarılanları duymuştum
Hamile kaldıgımdan beri bi tane çeyrekle bilekliğim var onun dışında hiç bişi takmıyorum ha bide kulağımda ucuz çakma küpeler abdes için erken ödemim başladığın hissettim çıkartım doğumdan sonra artık

Valla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabit sadece tek taşım sıktı onu takmıyorum bir aydır

Valla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabit sadece tek taşım sıktı onu takmıyorum bir aydır
Ben alyansımdan elendim bu hafta arkadaşlar kalanlara başarılar dilerim A Afratafrac söylendi durdu en son şişti al işte mutlu musun

O zaman su gelmemişse kan görünce koşup gitmeyelim hastaneye ay ben elimden geldiğince evde geçiriyim son anlara gidiyim istiyorum ama nasıl olucak yaşayıp anliycaz.
O benim fobim ama son zamanlarda biraz saldım
Bende bu durumdan ufaktan tırsıyordum ama lahman yapıyorlarmış. Doğumda bebeğe gelmesin mikrop olmasın diye

Ben alyansımdan elendim bu hafta arkadaşlar kalanlara başarılar dilerim A Afratafrac söylendi durdu en son şişti al işte mutlu musun
Alyansı çıkarmak zorunda kalmayayım diye basıyorum suyu basıyorum suyu camış gibi su içiyorum nerdeyse tuvalete bile elimde su şişemle giricem djkfkfk

Senin haftana gelince ben de çıkarıcam zaten muhtemelen
32+6 ya kadar herşey süperdi 33+1 de sabah kalktim ve alyansim oynamıyordu bi yere falan giderken hâlâ takıyorum ama ev içerisinde asla dışarıda da sürekli oynatıyorum zaten sabah uyandığımda ve akşam şişiyorum sanırım onun dışında sorun yaratmıyor

Şu an benim de bazı günler parmağıma oturmuş uyanıyorum. Yakındır yani eeeh yeter be demem

Ay kızlar doğum hediyesi ne isticeksiniz ben bundan istedim eşim diyo ki e şimdi bu hediye mi oldu kendin seçtin istedin djfkfk
Güzelmiş kız aldır acıma Eşim bana bu hafta bir doğum hediyesi aldı kiiii erken aldı ama canım kocişim neler oldu bu hafta neler yavaş yavaş geliyorum

Güzelmiş kız aldır acıma Eşim bana bu hafta bir doğum hediyesi aldı kiiii erken aldı ama canım kocişim neler oldu bu hafta neler yavaş yavaş geliyorum
Ayyy hadi nedir nedirrr

Ay kızlar doğum hediyesi ne isticeksiniz ben bundan istedim eşim diyo ki e şimdi bu hediye mi oldu kendin seçtin istedin djfkfk
Ayrıca bende kendim istedim riske mi atcaz doğurcaz biz tabiki bizim istediğimiz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…