- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
O benim fobim ama son zamanlarda biraz saldımKız bende yazıyı okurken doğumda s.çarsm dicen sanarken tam tersi çıktı ya ahahahahah
Ben de acil sezaryene alınınca yüzüğü kesilip çıkarılanları duymuştumParça parça diyorum aklıma geldikçe kızlar. Şimdi geçenlerde bir tanıdığın tükkanına gittik kendisi kuyumcu eşi ile konuşuyoruz kadının 3 çocuğu var arka arkaya doğum yapmış en küçüğü 2 yaşında falan neyse. 2 dk da bütün negatifleri bana yükledi sağolsun yok o bunu yaşamış yok bu kör olmuş yok bilmem ne dünyadan soğumak isteyen adres vereyim yani anında sizi hayattan soğutur doğuracak kadına söylenmemesi gereken ne varsa söyledi. Ama faydası da dokundu neyse dedim bari bunu öğrendik. Bende çooook eskiden kalma piercingler var kulağımda yaklaşık 10 kadarbir iki tanesi de titanyum ve rengarenk olunca çıkarmıyorum kararma koku yapmıyor diye 20 senedir falan kulağımda ben bir kaç defa bunları döndürmeyi denedim cık çıkmıyordu bi ara gel çıkartalım dedi. Doğuma almıyorlarmış sezaryen olursa. Ben hiç onu düşünmedim kesecek misin dedim hayır dedi penseyle çıkartırım dedi. Neyse hatırlarsanız kocişim bana alet çantası hediye almıştı dün akşam çıkardım penseyi iki taraftan tutturdum (eşim korkudan yapamadı tabiki onu da ben yaptım ) bir iki oynatsanız çıkıyor. Velhasıl bu şekilde vücudunuzda metal ürünler varsa yavaştan kenara bırakın doğurmadan sonra hastanede kesmek zorunda kalıyorlarmış. Yüzüklerinizi de ödem olmadan bırakınız anacım masaya
Canım onu anlayacaksın emin ol gerçekten tuvalatin geliyormuş gibi bir his ama farklıKızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Ahahaha kız doğurmak o kadar kolay değil korkma ama onun anlıyorsun merak etmeKızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Valla çalışmak zor evet ama ben de 2 gündür çalışıyorum eve gelince yoruluyorum okuldan çokÇok yoruluyom cokkk bosuna 32+0 olmamıs bu izin olayı az kaldı ölüyorum ama diren hali diye devam edebılırsem edicem ınsallah
Hamile kaldıgımdan beri bi tane çeyrekle bilekliğim var onun dışında hiç bişi takmıyorum ha bide kulağımda ucuz çakma küpeler abdes için erken ödemim başladığın hissettim çıkartım doğumdan sonra artıkBen de acil sezaryene alınınca yüzüğü kesilip çıkarılanları duymuştum
Valla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabitHamile kaldıgımdan beri bi tane çeyrekle bilekliğim var onun dışında hiç bişi takmıyorum ha bide kulağımda ucuz çakma küpeler abdes için erken ödemim başladığın hissettim çıkartım doğumdan sonra artık
Ben alyansımdan elendim bu hafta arkadaşlar kalanlara başarılar dilerim A Afratafrac söylendi durdu en son şişti al işte mutlu musunValla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabitsadece tek taşım sıktı onu takmıyorum bir aydır
O zaman su gelmemişse kan görünce koşup gitmeyelim hastaneye ay ben elimden geldiğince evde geçiriyim son anlara gidiyim istiyorum ama nasıl olucak yaşayıp anliycaz.Yok gülüm kan leke görüyorsun ben kızımda öyle gittim hastaneye önce bi ağrım vardı biraz sonra bi baktım iç çamaşrıma akıntıyla birlikte kan gelmişti ama leke gibi çok değildi o nişanmış o nişandan 24 saat sonra doğurdum
Bende bu durumdan ufaktan tırsıyordum ama lahman yapıyorlarmış. Doğumda bebeğe gelmesin mikrop olmasın diyeO benim fobim ama son zamanlarda biraz saldım
Alyansı çıkarmak zorunda kalmayayım diye basıyorum suyu basıyorum suyuBen alyansımdan elendim bu hafta arkadaşlar kalanlara başarılar dilerim A Afratafrac söylendi durdu en son şişti al işte mutlu musun
Bana işlemedi canım günde 3 litre net içiyorum ama nowAlyansı çıkarmak zorunda kalmayayım diye basıyorum suyu basıyorum suyucamış gibi su içiyorum nerdeyse tuvalete bile elimde su şişemle giricem djkfkfk
Senin haftana gelince ben de çıkarıcam zaten muhtemelenBana işlemedi canım günde 3 litre net içiyorum ama now
32+6 ya kadar herşey süperdi 33+1 de sabah kalktim ve alyansim oynamıyorduSenin haftana gelince ben de çıkarıcam zaten muhtemelen
Şu an benim de bazı günler parmağıma oturmuş uyanıyorum. Yakındır yani eeeh yeter be demem32+6 ya kadar herşey süperdi 33+1 de sabah kalktim ve alyansim oynamıyordubi yere falan giderken hâlâ takıyorum ama ev içerisinde asla dışarıda da sürekli oynatıyorum zaten sabah uyandığımda ve akşam şişiyorum sanırım onun dışında sorun yaratmıyor
Ay kız aldır aldır çok güzelAy kızlar doğum hediyesi ne isticeksinizben bundan istedim eşim diyo ki e şimdi bu hediye mi oldu kendin seçtin istedin djfkfk
Güzelmiş kız aldır acımaAy kızlar doğum hediyesi ne isticeksinizben bundan istedim eşim diyo ki e şimdi bu hediye mi oldu kendin seçtin istedin djfkfk
Ayyy hadi nedir nedirrrGüzelmiş kız aldır acımaEşim bana bu hafta bir doğum hediyesi aldı kiiii erken aldı ama canım kocişim neler oldu bu hafta neler yavaş yavaş geliyorum
Dur ekşın yapayım az kızAyyy hadi nedir nedirrr
Ayrıca bende kendim istedim riske mi atcazAy kızlar doğum hediyesi ne isticeksinizben bundan istedim eşim diyo ki e şimdi bu hediye mi oldu kendin seçtin istedin djfkfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?