Tabi ki önden aldırcam hastaneye falan para veririz elde para kalmaz maazallah djfkfkkDur ekşın yapayım az kızsende önden aldır doğurunca ele güne karşı tak anam görümce etli çatlatır cinsten olsun
DimiAyrıca bende kendim istedim riske mi atcazdoğurcaz biz tabiki bizim istediğimiz olcak
Akıllı kadın başka oluyor yawwwwwTabi ki önden aldırcam hastaneye falan para veririz elde para kalmaz maazallah djfkfkk
Evet ayakta kalınca bacagaa binen yük eve gelınce bacagı zorluyor dert bu aslında:)Valla çalışmak zor evet ama ben de 2 gündür çalışıyorum eve gelince yoruluyorum okuldan çokÇalışırken en çok uzanamamak kısmı zormuş ya ya oturacaksın ya gezeceksin Allah güç kuvvet versin az kaldı dayan Rakican
Aynen öyle şimdi gitcek daha çok moralini bozcak falan hiç ekşına gerek yokDimibi de işlerini kolaylaştırıyoruz onlar da riske atmamış oluyo böylece
Canımm sağlıcakla ilerlesin hamiişliğin istediğin gibi sağlıkla zamanında olsun doğumun İNŞALLAHSelamlar güzel annelerr minik sevgililerinizin karnınızda olduğu sevgililer gününüz kutlu olsun
Kontrol günümüzdü 31+3 olduk bugün ve yeni doktoruma gittim her şey cok şükür güzel geçti lakiiinn benim bu gittiğim doktorların diğer doktora paslama sevdası nolucak bilemiyorum normalde bu kadar geç hasta kabul edilmiyor ama benim öyle egolarım yok falan dedi doğum tarihine bakınca 14 nisan bayrama denk geliyor ben olamayabilirim olamazsa doktor arkadaşına paslıcakmış oladabilirmiş bunu kabul edersem devam edelim birlikte falan dedi ya sabır ya Rabbim yani en son evde doğurucam ben böyle giderse… 37 de çatı kontrolü yapalım dedi zaten uygun değilse sezeryana geçerim direkt hayırlısı artık.. bebişin kafası aşağıdaymış plasenta iyi yerdeymiş ölçümleri her şey çok şükür iyi çıktı orta boyda bebek tam istediğimiz gibi dedi organlarına baktı detaylı ultrason gibi baya kontrol etti şükür her şey iyiymiş 2. Tetanoz olmadığımı söyledim sıkıntı yok dedi şeker yüklemesi de yaptırmadım ama cihazla kontrol ettim dedim devam et sen yine ara ara açlık tokluk bakmaya falan dedi nstye girmemi istedi bende çok açım yemek yemem lazım dedimgit bu hafta içinde isteğinde gel o zaman dedi çalışamaz raporunu 32+1 de verebileceğini söyledi kendi iş yerimiz olduğu için ben çok önemsemesem de sanırım doğum parası alınacağı zaman önceden beyan edilmesi gerekiyormuş çalışamaz raporunu böyle işte annelerr bende durum
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallahCanımm sağlıcakla ilerlesin hamiişliğin istediğin gibi sağlıkla zamanında olsun doğumun İNŞALLAHBirşey sorucam tetenozun 2. Cisini olucakmısın benimde genelde arkadaşlar tek doz olmuş bende kararsızım
Bu arada doğum parası benim tam sgk olmuyor doğum parası genede alabiliyormuyum
İNŞALLAH sağlıkla İlerlesin bebişler Çok Aminnn
Senin her bir mesajın heyecan içermek zorunda mı hamileyiiz hepimiz heyecanlandırma artık bizi söyleeeGüzelmiş kız aldır acımaEşim bana bu hafta bir doğum hediyesi aldı kiiii erken aldı ama canım kocişim neler oldu bu hafta neler yavaş yavaş geliyorum
Aminnn İNŞALLAH canımm Senden de ALLAH RAZII OlsunnAllah razı olsun canım cümlemizin inşallahtetanoz olmayı düşünmüyorum benim yeni doktorum ilkine bile gerek yokmuş olduysan da sıkıntı yok dedi. Valla şimdi ne desem eksik olur hiç bir bilgim yok ben dedim gerek yok çalışamaz raporuna sgklıyım ama kendi iş yerimiz diye gerekmez diye düşündüm doktor gerekiyor beyan için dedi. Para alma konusunda nasıl olucak onu da tam bilmiyorum
Aminn canımm Cemii Cümleten İNŞALLAHOh çok şükürayhhh heyecanlandım sağlıkla gelsinler zamanında kolaylıkla gelsinler buralarda dualar edelim sevinelim ya bu kadar vakit geçirdik hepinizin doğumunu merak ediyorum cidden inşaAllah sorunsuz nisan ayını bitireceğimiz günleri de görürüz
Hemen demek istemedim ya sadece görgüsüzler gibi birazda utandım sanırım ondan kızSenin her bir mesajın heyecan içermek zorunda mı hamileyiiz hepimiz heyecanlandırma artık bizi söyleee
Ay ay ayyyyHemen demek istemedim ya sadece görgüsüzler gibi birazda utandım sanırım ondan kızM mansure97
Olayı şöyle açayım da tam otursun neden diyecek olursanız belki diye.
Ben ilk evlendiğimde kendi arabam vardı ve 2-3 ay sonra abisi arabasını satınca maalesef arabama el koyulduabisine verildi ben 6 ay kadar kullanamadım. Elimden oyuncağım alınmış gibi hissetmiştim o zaman Eşim o zamanlar pek toydu anneciydi falan sonra da baktım arabamı kullanamıyorum öyle böyle satıp arsa aldırdım bende rahat ettim onlarda. Bu zamana kadar da hep tek arabayla idare ettik ve eşim benim aşırı yoğun yani ben hep eşim müsait olunca anca alabiliyordum arabayı. Biz ev almaktan vazgeçince ben öyle gayri ihtiyari şakasına araba al o zaman demiştim oda tamam seç beğen dedi ben önce dalga geçiyor sandım elimizde birikmiş para vardı, bunu dediğinde çarşambaydı, ablam ankara da olunca ankaradan beğendiğimiz arabayı cuma üstüme almıştık. Pazartesi de gitti getirdi. Bende inanamıyorum ama oğluma ve bana hediye etti. Hamdolsun. Ogünlerde çok sabretmiştim oda biliyor o günleri ben zaten affetmiştim ama bugün bie kez daha kalbimi fethetti. MaşaAllah diyeyim de kazasız belasız binmek nasip olsun oğlişimle
Benimde nişandan 24 saat sonra olmuştu doğumumYok gülüm kan leke görüyorsun ben kızımda öyle gittim hastaneye önce bi ağrım vardı biraz sonra bi baktım iç çamaşrıma akıntıyla birlikte kan gelmişti ama leke gibi çok değildi o nişanmış o nişandan 24 saat sonra doğurdum
Elti çatlatıcak bir hediye hshzhs şaka bi yana ilk önce hoşgeldin özlettin kendini kız bidaha olmasın pleaseee gülmeye ihtiyacımız var grubun neşesi gibisinHemen demek istemedim ya sadece görgüsüzler gibi birazda utandım sanırım ondan kızM mansure97
Ben ilk evlendiğimde kendi arabam vardı ve 2-3 ay sonra abisi arabasını satınca maalesef arabama el koyulduabisine verildi ben 6 ay kadar kullanamadım. Elimden oyuncağım alınmış gibi hissetmiştim o zaman Eşim o zamanlar pek toydu anneciydi falan sonra da baktım arabamı kullanamıyorum öyle böyle satıp arsa aldırdım bende rahat ettim onlarda. Bu zamana kadar da hep tek arabayla idare ettik ve eşim benim aşırı yoğun yani ben hep eşim müsait olunca anca alabiliyordum arabayı. Biz ev almaktan vazgeçince ben öyle gayri ihtiyari şakasına araba al o zaman demiştim oda tamam seç beğen dedi ben önce dalga geçiyor sandım elimizde birikmiş para vardı, bunu dediğinde çarşambaydı, ablam ankara da olunca ankaradan beğendiğimiz arabayı cuma üstüme almıştık. Pazartesi de gitti getirdi. Bende inanamıyorum ama oğluma ve bana hediye etti. Hamdolsun. Ogünlerde çok sabretmiştim oda biliyor o günleri ben zaten affetmiştim ama bugün bie kez daha kalbimi fethetti. MaşaAllah diyeyim de kazasız belasız binmek nasip olsun oğlişimle
Ay valla öyle sevindim ki sabrın sonu selamettirHemen demek istemedim ya sadece görgüsüzler gibi birazda utandım sanırım ondan kızM mansure97
Valla benim hiç hevesim kalmamış ya niye böyle olmuşumValla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabitsadece tek taşım sıktı onu takmıyorum bir aydır
Gitsende açılman bi santim en fazla olur benim öyleydi gittiğimde bi santim di sonra eve git dediler salak gibi gitmedim korktum gece yarısına anca doğurdum görürsen git zaten doktorun açılma başlamış git evde çek der sende gidersinO zaman su gelmemişse kan görünce koşup gitmeyelim hastaneye ay ben elimden geldiğince evde geçiriyim son anlara gidiyim istiyorum ama nasıl olucak yaşayıp anliycaz.
Bende bu durumdan ufaktan tırsıyordum ama lahman yapıyorlarmış. Doğumda bebeğe gelmesin mikrop olmasın diye
inşalalh Buda sakin nişanlı evde geçireceğimiz hastaneye gittiğimizde gider gitmez doğuracağım güzel bi doğum nasip etsin AllahımBenimde nişandan 24 saat sonra olmuştu doğumum
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsinAy ay ayyyyçok sevindim maşallah ne güzel hediye olmuş. Oğluşunu arkaya koyar gezmelere çıkarsın ohhh
Maalesef kv ve eltilerime söylememe kararı aldık şuan çünkü eşimde biliyor ki söylersek rahat bırakmazlar birde yüzsüzler yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Kendi paramızla rezil oluyoruz. O nedenle şuan gizli çatlatamicamElti çatlatıcak bir hediye hshzhs şaka bi yana ilk önce hoşgeldin özlettin kendini kız bidaha olmasın pleaseee gülmeye ihtiyacımız var grubun neşesi gibisinhediyeden de hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde oğluşunla gezersin inşallah yakın olsaydık bizi de gezdirirdin kıçımlaaa sjxjkdks
Amin kuzum Allah razı olsun Rabbim size daha güzellerini nasip etsinAy valla öyle sevindim ki sabrın sonu selamettirkazasız belasız en güzel en hayırlı günlerde kullan canım inşallah minnoşunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?