2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dur ekşın yapayım az kız sende önden aldır doğurunca ele güne karşı tak anam görümce etli çatlatır cinsten olsun
Tabi ki önden aldırcam hastaneye falan para veririz elde para kalmaz maazallah djfkfkk

Evet ayakta kalınca bacagaa binen yük eve gelınce bacagı zorluyor dert bu aslında:)
Sag ol canıms:)

Canımm sağlıcakla ilerlesin hamiişliğin istediğin gibi sağlıkla zamanında olsun doğumun İNŞALLAH Birşey sorucam tetenozun 2. Cisini olucakmısın benimde genelde arkadaşlar tek doz olmuş bende kararsızım
Bu arada doğum parası benim tam sgk olmuyor doğum parası genede alabiliyormuyum
İNŞALLAH sağlıkla İlerlesin bebişler Çok Aminnn

Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah tetanoz olmayı düşünmüyorum benim yeni doktorum ilkine bile gerek yokmuş olduysan da sıkıntı yok dedi. Valla şimdi ne desem eksik olur hiç bir bilgim yok ben dedim gerek yok çalışamaz raporuna sgklıyım ama kendi iş yerimiz diye gerekmez diye düşündüm doktor gerekiyor beyan için dedi. Para alma konusunda nasıl olucak onu da tam bilmiyorum

Güzelmiş kız aldır acıma Eşim bana bu hafta bir doğum hediyesi aldı kiiii erken aldı ama canım kocişim neler oldu bu hafta neler yavaş yavaş geliyorum
Senin her bir mesajın heyecan içermek zorunda mı hamileyiiz hepimiz heyecanlandırma artık bizi söyleee

Aminnn İNŞALLAH canımm Senden de ALLAH RAZII Olsunn
Anladım bende tek oldum 2. Ciyii düşünmüyorum genede ALLAH biliyor
Bende bi yazayım topiüe soraım bu sgk ile ilgili olayı canımm Cemii Cümleten tüm hamişlere sağlıklı gebelikler diliyorum Çok Aminn

Kızlarr şimdi benim aydaa Sgk mm 10 gün gözüküyor ben Sgk dan doğum parası alabiliyormuyum ALLAH Nasip ederse

Aminn canımm Cemii Cümleten İNŞALLAH Hoşgeldin tatlımm iyi haberlerde buluşalım daima
Progestanı sadece tek geceleri fitil atıyordun sanırım doktor onu 32 de kesicem demişti senin şimdi kesmiş bir sebebi varmı acaba arkadaşım Daimaa iyiii haberleri Paylaşalım İNŞALLAH

Senin her bir mesajın heyecan içermek zorunda mı hamileyiiz hepimiz heyecanlandırma artık bizi söyleee
Hemen demek istemedim ya sadece görgüsüzler gibi birazda utandım sanırım ondan kız M mansure97
Olayı şöyle açayım da tam otursun neden diyecek olursanız belki diye.
Ben ilk evlendiğimde kendi arabam vardı ve 2-3 ay sonra abisi arabasını satınca maalesef arabama el koyuldu abisine verildi ben 6 ay kadar kullanamadım. Elimden oyuncağım alınmış gibi hissetmiştim o zaman Eşim o zamanlar pek toydu anneciydi falan sonra da baktım arabamı kullanamıyorum öyle böyle satıp arsa aldırdım bende rahat ettim onlarda. Bu zamana kadar da hep tek arabayla idare ettik ve eşim benim aşırı yoğun yani ben hep eşim müsait olunca anca alabiliyordum arabayı. Biz ev almaktan vazgeçince ben öyle gayri ihtiyari şakasına araba al o zaman demiştim oda tamam seç beğen dedi ben önce dalga geçiyor sandım elimizde birikmiş para vardı, bunu dediğinde çarşambaydı, ablam ankara da olunca ankaradan beğendiğimiz arabayı cuma üstüme almıştık. Pazartesi de gitti getirdi. Bende inanamıyorum ama oğluma ve bana hediye etti. Hamdolsun. Ogünlerde çok sabretmiştim oda biliyor o günleri ben zaten affetmiştim ama bugün bie kez daha kalbimi fethetti. MaşaAllah diyeyim de kazasız belasız binmek nasip olsun oğlişimle

Ay ay ayyyy çok sevindim maşallah ne güzel hediye olmuş. Oğluşunu arkaya koyar gezmelere çıkarsın ohhh

Benimde nişandan 24 saat sonra olmuştu doğumum

Elti çatlatıcak bir hediye hshzhs şaka bi yana ilk önce hoşgeldin özlettin kendini kız bidaha olmasın pleaseee gülmeye ihtiyacımız var grubun neşesi gibisin hediyeden de hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde oğluşunla gezersin inşallah yakın olsaydık bizi de gezdirirdin kıçımlaaa sjxjkdks

Ay valla öyle sevindim ki sabrın sonu selamettir kazasız belasız en güzel en hayırlı günlerde kullan canım inşallah minnoşunla

Valla ben altın sevgimin önüne geçemiyorum küpe kolye bileklik ve alyansım hala sabit sadece tek taşım sıktı onu takmıyorum bir aydır
Valla benim hiç hevesim kalmamış ya niye böyle olmuşum
Gitsende açılman bi santim en fazla olur benim öyleydi gittiğimde bi santim di sonra eve git dediler salak gibi gitmedim korktum gece yarısına anca doğurdum görürsen git zaten doktorun açılma başlamış git evde çek der sende gidersin
Benimde nişandan 24 saat sonra olmuştu doğumum
inşalalh Buda sakin nişanlı evde geçireceğimiz hastaneye gittiğimizde gider gitmez doğuracağım güzel bi doğum nasip etsin Allahım

Maalesef kv ve eltilerime söylememe kararı aldık şuan çünkü eşimde biliyor ki söylersek rahat bırakmazlar birde yüzsüzler yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Kendi paramızla rezil oluyoruz. O nedenle şuan gizli çatlatamicam Rabbim herkese nasip etsin Allah razı olsun canım güzel düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim

Ay valla öyle sevindim ki sabrın sonu selamettir kazasız belasız en güzel en hayırlı günlerde kullan canım inşallah minnoşunla
Amin kuzum Allah razı olsun Rabbim size daha güzellerini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…