2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım.ben nişan gelince hemen gitmedim evde bekledim ertesi sabah yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler suyumu falan patlattı doktor ondan sonra geldi sancılar. Bakalım bunda nasıl olacak. Sağlıkla gelsin minnoşlar

Kızlar kaçıncı haftadan itibaren bebekler başını aşağı döndürüyor? Acaba bazı hareketleri yapmak gerekiyor mu dönmesi için ?

Kızlar kaçıncı haftadan itibaren bebekler başını aşağı döndürüyor? Acaba bazı hareketleri yapmak gerekiyor mu dönmesi için ?
Son hafta bile dönebiliyolar ama çoğunluğu 35-36.hafta gibi dönüyo. Bu haftalarda dönse bile kalıcı olmuyomuş bugün bana ebe öyle söyledi. Hala içerde 360derece dönebilecekleri yer var dedi.

Son hafta bile dönebiliyolar ama çoğunluğu 35-36.hafta gibi dönüyo. Bu haftalarda dönse bile kalıcı olmuyomuş bugün bana ebe öyle söyledi. Hala içerde 360derece dönebilecekleri yer var dedi.
Anladım süper o halde

Bu arada sanırım o Filiz ebe hastanenin ebesi. Yani şükran hanımın her fotosunda doğum ekininde o da var çünkü

Bu arada sanırım o Filiz ebe hastanenin ebesi. Yani şükran hanımın her fotosunda doğum ekininde o da var çünkü
Evet evet hastanenin ebesi. Yani o hastanede doğum yaparsak onun denk gelme ihtimali var özel ebemiz olmasa bile. Özel ebe o olduğunda ise aynı doktorumuz gibi istediğimiz saatte geliyomuş.

Canımm o lekeyi bugün ebee banaa söledi korkma iç çamaşırın atletin lekelenebilir 30. Haftalarda diee hatta banaa göbeğimi yağladığım kremle göğüs masajına başlayabileceğimi söledi amaa ben göbeği henüz yağlamıyorum mesela amaa o lekeler olabilirmiş sağlıcakla ilerleyelimde

Evet evet hastanenin ebesi. Yani o hastanede doğum yaparsak onun denk gelme ihtimali var özel ebemiz olmasa bile. Özel ebe o olduğunda ise aynı doktorumuz gibi istediğimiz saatte geliyomuş.
Anladım cok teşekkürler

Göbeğini yağlamaya başla bence artık. Şimdiden nemlenirse çatlama ihtimali azalır

Bende simge hocaya sordum ders gunu , 35.36 dan sonra hala donmemisse o zaman bazi hareketleri deneyebilirsin dedi. Ama
Gerek kalmicak cunku daha cok erken dedi
Cok güzel o halde teşekkürler

23 şubat bimde aktuel ürünlere süt sağma ben de almadım alsam mı süt sağma ilka olması mı lazım sütü sağıp napıcam çalışan biri de değilim ilk kitabım falan da geliyor bugğn konusu geçmişti kitapların

Eklentiler

• IMG_2147.webp
    24 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2148.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 70
zaten bir önceki gittiğimde keseceğini söylemişti kuzu ekstra bi durum değil yani. Rahim uzunluğu iyi diyor hep benim ayrıntılıda bir tık da yüksek çıkmıştı 50 idi yani. Muhtemelen artık bir durum görmedi. 36 da corasprini kescem dedi bugün 38 de de oksaparı dedi.

Balon asma seti felanda geliyor kız onu da alırım belki mevlüdünde doğum günüsünde kullanırız çocuk doğmadan özel günlerini düşünmem snkxks

Sağol kuzum geçen beyaz yuvarlak gördüm dedim herhalde başladık ama çok takmamıştım sonuçta vücudumuzda 8 aydır ve şuan bir sürü şey oluyor hangisine yetişelim hangisinden korkalım hangisini takalım

Göbeğini yağlamaya başla bence artık. Şimdiden nemlenirse çatlama ihtimali azalır
Anladım canım ebee yağlı herhangi bir krem dedii ama ben araştırıp almak istiyorum kan sulandırıcılarıda göbekten yapıyorum aslında iyi gelebilir varmı kullandığın ürünn canımm paylaşabilirmisin

Anladım canımm Şifaa olsun tüm yiyip içtiklerimiZ Cümleten Ben progestana geceleri devam ediyorum Naasip oluraa 32 de kontrolde sölicem haftada bir prolutonda vuruluyorum gerçi amaa seninn MAŞALLAH rahim uzunluĞu genele göree iyiii Canımm o sebepledir aynen bende ecopirini ne zaman kesicek bilmiyorum ama ocsaparı doğuma kadar dedii Nasipse zaten bebişler sağlıkla zamanında gelirse 37 38 de olucaktır ALLAH ın izniyle

Amin Az kaldı canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü tüp bebek transferinden beri progestanı, corasprini; pozitif gördüğümden beri de oksaparı kullanıyorum. Bazen yılgınlık geliyor evet ama sonuçta can taşıyoruz biiznillah sabrediyor insan. O nedenle bugünleri de gördük ya çok az kaldı inşaAllah az daha sabır

Süt sağmayı sütü arttırmak için de yapacağız muhtemelen sadece çalışanlar için gerekli değil bence o yüzden. Özellikle başlarda bebeğin çene kasları zayıf olduğu için uzun süreli ememiyormuş. Az emdikçe de süt üretimi ona göre oluyormuş. Ama emzirme sonrası sağım yaparsak süt üretimini destekleyebilirmişiz. Bi de mesela emzirme destek sistemi diye bi şey var. Yine çene kasları zayıfken sağmış olduğumuz sütü kablo gibi bi şeyin içinden bebeğin ağzına denk gelecek şekilde göğüs ucuna damlatıyoruz böylece bebek daha az yorularak daha fazla süt içmiş oluyor. O yüzden bence pompa her türlü lazım olacak bi şey almadıysan düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…