Amin canım.ben nişan gelince hemen gitmedim evde bekledim ertesi sabah yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler suyumu falan patlattı doktor ondan sonra geldi sancılar. Bakalım bunda nasıl olacak. Sağlıkla gelsin minnoşlarValla benim hiç hevesim kalmamış ya niye böyle olmuşum
Gitsende açılman bi santim en fazla olur benim öyleydi gittiğimde bi santim di sonra eve git dediler salak gibi gitmedim korktum gece yarısına anca doğurdum görürsen git zaten doktorun açılma başlamış git evde çek der sende gidersin
inşalalh Buda sakin nişanlı evde geçireceğimiz hastaneye gittiğimizde gider gitmez doğuracağım güzel bi doğum nasip etsin Allahım
Son hafta bile dönebiliyolar ama çoğunluğu 35-36.hafta gibi dönüyo. Bu haftalarda dönse bile kalıcı olmuyomuş bugün bana ebe öyle söyledi. Hala içerde 360derece dönebilecekleri yer var dedi.Kızlar kaçıncı haftadan itibaren bebekler başını aşağı döndürüyor? Acaba bazı hareketleri yapmak gerekiyor mu dönmesi için ?
Anladım süper o haldeSon hafta bile dönebiliyolar ama çoğunluğu 35-36.hafta gibi dönüyo. Bu haftalarda dönse bile kalıcı olmuyomuş bugün bana ebe öyle söyledi. Hala içerde 360derece dönebilecekleri yer var dedi.
Bu arada sanırım o Filiz ebe hastanenin ebesi. Yani şükran hanımın her fotosunda doğum ekininde o da var çünküSon hafta bile dönebiliyolar ama çoğunluğu 35-36.hafta gibi dönüyo. Bu haftalarda dönse bile kalıcı olmuyomuş bugün bana ebe öyle söyledi. Hala içerde 360derece dönebilecekleri yer var dedi.
Evet evet hastanenin ebesi. Yani o hastanede doğum yaparsak onun denk gelme ihtimali var özel ebemiz olmasa bile. Özel ebe o olduğunda ise aynı doktorumuz gibi istediğimiz saatte geliyomuş.Bu arada sanırım o Filiz ebe hastanenin ebesi. Yani şükran hanımın her fotosunda doğum ekininde o da var çünkü
Bende simge hocaya sordum ders gunu , 35.36 dan sonra hala donmemisse o zaman bazi hareketleri deneyebilirsin dedi. AmaAnladım süper o halde
Canımm o lekeyi bugün ebee banaa söledi korkma iç çamaşırın atletin lekelenebilir 30. Haftalarda diee hatta banaa göbeğimi yağladığım kremle göğüs masajına başlayabileceğimi söledi amaa ben göbeği henüz yağlamıyorum mesela amaa o lekeler olabilirmiş sağlıcakla ilerleyelimdeŞeyi anlamadım doğumdan önce süt gelmesi durumunda mı? Var mı öyle ola? bilmediğim için soruyorum. Eğer öyle bişi oluyorsa takip edelim bizde. Benim geçen atletim beyaz leke olmuş çok önemsemedim ama acaba o şey bu şeymiydi? Ama azdı yani leke gibi.
Anladım cok teşekkürlerEvet evet hastanenin ebesi. Yani o hastanede doğum yaparsak onun denk gelme ihtimali var özel ebemiz olmasa bile. Özel ebe o olduğunda ise aynı doktorumuz gibi istediğimiz saatte geliyomuş.
Göbeğini yağlamaya başla bence artık. Şimdiden nemlenirse çatlama ihtimali azalırCanımm o lekeyi bugün ebee banaa söledi korkma iç çamaşırın atletin lekelenebilir 30. Haftalarda diee hatta banaa göbeğimi yağladığım kremle göğüs masajına başlayabileceğimi söledi amaa ben göbeği henüz yağlamıyorum mesela amaa o lekeler olabilirmiş sağlıcakla ilerleyelimde
Cok güzel o halde teşekkürlerBende simge hocaya sordum ders gunu , 35.36 dan sonra hala donmemisse o zaman bazi hareketleri deneyebilirsin dedi. Ama
Gerek kalmicak cunku daha cok erken dedi
zaten bir önceki gittiğimde keseceğini söylemişti kuzu ekstra bi durum değil yani. Rahim uzunluğu iyi diyor hep benim ayrıntılıda bir tık da yüksek çıkmıştı 50 idi yani. Muhtemelen artık bir durum görmedi. 36 da corasprini kescem dedi bugün 38 de de oksaparı dedi.Aminn canımm Cemii Cümleten İNŞALLAHHoşgeldin tatlımm iyi haberlerde buluşalım daima
Progestanı sadece tek geceleri fitil atıyordun sanırım doktor onu 32 de kesicem demişti senin şimdi kesmiş bir sebebi varmı acaba arkadaşım Daimaa iyiii haberleri Paylaşalım İNŞALLAH
Balon asma seti felanda geliyor kız onu da alırım belki mevlüdünde doğum günüsünde kullanırız çocuk doğmadan özel günlerini düşünmem snkxks23 şubat bimde aktuel ürünlere süt sağma ben de almadım alsam mı süt sağma ilka olması mı lazım sütü sağıp napıcam çalışan biri de değilimilk kitabım falan da geliyor bugğn konusu geçmişti kitapların
Sağol kuzum geçen beyaz yuvarlak gördüm dedim herhalde başladık ama çok takmamıştım sonuçta vücudumuzda 8 aydır ve şuan bir sürü şey oluyor hangisine yetişelim hangisinden korkalım hangisini takalımCanımm o lekeyi bugün ebee banaa söledi korkma iç çamaşırın atletin lekelenebilir 30. Haftalarda diee hatta banaa göbeğimi yağladığım kremle göğüs masajına başlayabileceğimi söledi amaa ben göbeği henüz yağlamıyorum mesela amaa o lekeler olabilirmiş sağlıcakla ilerleyelimde
Anladım canım ebee yağlı herhangi bir krem dedii ama ben araştırıp almak istiyorum kan sulandırıcılarıda göbekten yapıyorum aslında iyi gelebilir varmı kullandığın ürünn canımm paylaşabilirmisinGöbeğini yağlamaya başla bence artık. Şimdiden nemlenirse çatlama ihtimali azalır
Anladım canımm Şifaa olsun tüm yiyip içtiklerimiZ CümletenZaten geçen gittiğimde keseceğini söylemişti kuzum rahim uzunluğumda falan sı
zaten bir önceki gittiğimde keseceğini söylemişti kuzu ekstra bi durum değil yani. Rahim uzunluğu iyi diyor hep benim ayrıntılıda bir tık da yüksek çıkmıştı 50 idi yani. Muhtemelen artık bir durum görmedi. 36 da corasprini kescem dedi bugün 38 de de oksaparı dedi.
AminAnladım canımm Şifaa olsun tüm yiyip içtiklerimiZ CümletenBen progestana geceleri devam ediyorum Naasip oluraa 32 de kontrolde sölicem haftada bir prolutonda vuruluyorum gerçi amaa seninn MAŞALLAH rahim uzunluĞu genele göree iyiii Canımm o sebepledir aynen bende ecopirini ne zaman kesicek bilmiyorum ama ocsaparı doğuma kadar dedii Nasipse zaten bebişler sağlıkla zamanında gelirse 37 38 de olucaktır ALLAH ın izniyle
Süt sağmayı sütü arttırmak için de yapacağız muhtemelen sadece çalışanlar için gerekli değil bence o yüzden. Özellikle başlarda bebeğin çene kasları zayıf olduğu için uzun süreli ememiyormuş. Az emdikçe de süt üretimi ona göre oluyormuş. Ama emzirme sonrası sağım yaparsak süt üretimini destekleyebilirmişiz. Bi de mesela emzirme destek sistemi diye bi şey var. Yine çene kasları zayıfken sağmış olduğumuz sütü kablo gibi bi şeyin içinden bebeğin ağzına denk gelecek şekilde göğüs ucuna damlatıyoruz böylece bebek daha az yorularak daha fazla süt içmiş oluyor. O yüzden bence pompa her türlü lazım olacak bi şey almadıysan düşünebilirsin23 şubat bimde aktuel ürünlere süt sağma ben de almadım alsam mı süt sağma ilka olması mı lazım sütü sağıp napıcam çalışan biri de değilimilk kitabım falan da geliyor bugğn konusu geçmişti kitapların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?