Kız sütün çok gelirse sağman gerekiyor ya bişi oluyorsun hep unutuyorum adını. Bebeğin emmesi yetmiyor bazen birde sağarak çoğaltıyormuşsun falan sen al koy lazım olur diye neler aldık yaw öyle bakınca da işte napalım23 şubat bimde aktuel ürünlere süt sağma ben de almadım alsam mı süt sağma ilka olması mı lazım sütü sağıp napıcam çalışan biri de değilimilk kitabım falan da geliyor bugğn konusu geçmişti kitapların
Aynenn canımm evett kesinlikle dediğin gibii yılgınlık değilde korku oluyor bende o sebeple doğuma kadar kullan dediklerinide kullanıcam tabii arkadaşım sizlerdende bilgi alıyorum bugünümüze bin ŞÜKÜR Yücee ALLAH NAsip ettii arkadaşım DUA larım tüm hamişlerle daima Önemli olann Canımm Bebişler sağlıkla zamanında gelsinlerdeAminAz kaldı canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü tüp bebek transferinden beri progestanı, corasprini; pozitif gördüğümden beri de oksaparı kullanıyorum. Bazen yılgınlık geliyor evet ama sonuçta can taşıyoruz biiznillah sabrediyor insan. O nedenle bugünleri de gördük ya çok az kaldı inşaAllah az daha sabır
Progestanı artık illaki bırakcak yoksa nasıl doğuracaz kız rahimi de bi salsın da artıkAynenn canımm evett kesinlikle dediğin gibii yılgınlık değilde korku oluyor bende o sebeple doğuma kadar kullan dediklerinide kullanıcam tabii arkadaşım sizlerdende bilgi alıyorum bugünümüze bin ŞÜKÜR Yücee ALLAH NAsip ettii arkadaşım DUA larım tüm hamişlerle daima Önemli olann Canımm Bebişler sağlıkla zamanında gelsinlerde
MastitKız sütün çok gelirse sağman gerekiyor ya bişi oluyorsun hep unutuyorum adını. Bebeğin emmesi yetmiyor bazen birde sağarak çoğaltıyormuşsun falan sen al koy lazım olur diye neler aldık yaw öyle bakınca da işte napalım
Bazen bazı şeyleri öğrenmeyi beynim reddediyor benim ya milyon kere duydum şunu ama ıhhh yok alamadı bi beynim dur bakiiim bi iki defa tekrarlayayım bu seferMastit
Bosver Benim de bu ara beyin hucrelerim grev yapiyo , çalışmiyolarBazen bazı şeyleri öğrenmeyi beynim reddediyor benim ya milyon kere duydum şunu ama ıhhh yok alamadı bi beynim dur bakiiim bi iki defa tekrarlayayım bu sefersağol kuzu
Bilgilerşn teşekkür ediyorumSüt sağmayı sütü arttırmak için de yapacağız muhtemelen sadece çalışanlar için gerekli değil bence o yüzden. Özellikle başlarda bebeğin çene kasları zayıf olduğu için uzun süreli ememiyormuş. Az emdikçe de süt üretimi ona göre oluyormuş. Ama emzirme sonrası sağım yaparsak süt üretimini destekleyebilirmişiz. Bi de mesela emzirme destek sistemi diye bi şey var. Yine çene kasları zayıfken sağmış olduğumuz sütü kablo gibi bi şeyin içinden bebeğin ağzına denk gelecek şekilde göğüs ucuna damlatıyoruz böylece bebek daha az yorularak daha fazla süt içmiş oluyor. O yüzden bence pompa her türlü lazım olacak bi şey almadıysan düşünebilirsin
Beyin izne çıkıyor yavaştan zaten napcaz ben bilmiyorum mala döndük iyice fikooooBosver Benim de bu ara beyin hucrelerim grev yapiyo , çalışmiyolar
Ben biraz sona bırakanlardanım herşeyi başıma gelince alırımKız sütün çok gelirse sağman gerekiyor ya bişi oluyorsun hep unutuyorum adını. Bebeğin emmesi yetmiyor bazen birde sağarak çoğaltıyormuşsun falan sen al koy lazım olur diye neler aldık yaw öyle bakınca da işte napalım
Geçen e bebekte eller serbest pompa indirimdeydi arkadaşım aldı 500 gibi bir fiyata aldı hemde eller serbest için baya uygundu bir bak istersen rahat edersin. Kız ben çantalarımı hazırladım koydum eşime gösterdim bak burdalar diye güzelce yerleştirdim herşeyi. Bi biberonlar falan kokmasın diye bekletiyorum şuan onları da kaynar suda yıkayıp yerleştircem o kadar sen yavaştan değil de bir tık hızlansan mı acabaBen biraz sona bırakanlardanım herşeyi başıma gelince alırım
Evett evett haklısın arkadaşım ama seninn rahim ağzıı banaa göree yüksek MAŞALLAH Benimde düşük değildi en son doktor rahim ağZıda iyi dedii gerçi ama ben tedbir amaçlı Naasip olursa 33 e kadar kullanırım birde prolutonda etkili bir iğnee progestan salgılıyor oda gerçi onuda bıraktırıcaktır doktor bakalım banaa kalsaa 40. Haftaya kadar giderim arkadaşım amaaa benim Nasip olursa tabii sezeryan olucaktır İ diee düşünüyorum Oda en geç 38 olabilir sanırım genede Öncee ALLAH sonra doktorun fikrine bakıcam canımm Ama dediğinde haklısın Da iştee bugünümüze ŞÜKÜR ler olsun İNŞALLAH sorunsuz sıkıntısız sağlıkla süreçleri geçirelim Çok AminnProgestanı artık illaki bırakcak yoksa nasıl doğuracaz kız rahimi de bi salsın da artıkilk günden beri organcağız baskılana baskılana oda yıldı
Her hamilelik farklı her doğum farklı herkese en kolayını nasip etsin rabbim bizleredeAmin canım.ben nişan gelince hemen gitmedim evde bekledim ertesi sabah yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler suyumu falan patlattı doktor ondan sonra geldi sancılar. Bakalım bunda nasıl olacak. Sağlıkla gelsin minnoşlar
Kız ne 40 ı naptınEvett evett haklısın arkadaşım ama seninn rahim ağzıı banaa göree yüksek MAŞALLAH Benimde düşük değildi en son doktor rahim ağZıda iyi dedii gerçi ama ben tedbir amaçlı Naasip olursa 33 e kadar kullanırım birde prolutonda etkili bir iğnee progestan salgılıyor oda gerçi onuda bıraktırıcaktır doktor bakalım banaa kalsaa 40. Haftaya kadar giderim arkadaşım amaaa benim Nasip olursa tabii sezeryan olucaktır İ diee düşünüyorum Oda en geç 38 olabilir sanırım genede Öncee ALLAH sonra doktorun fikrine bakıcam canımm Ama dediğinde haklısın Da iştee bugünümüze ŞÜKÜR ler olsun İNŞALLAH sorunsuz sıkıntısız sağlıkla süreçleri geçirelim Çok Aminn
Anladım canımm belkide ondandır Seninn haklısın sancımı ayyy ben gün veriyor doktor diee biliyorumm Tatlım sancı beklemeyim tercihen doktor gün versin isterimki ben Manisadaa doktor İzmirde 40 haftada insanı güvende hissettiriyor canımm o sebeple amaaa ben Nasipse 37. Haftayı göreimde Canımm sağlıkla sıhhatle ilerleyelimdeKız ne 40 ı naptındoğurmaya niyetin yok mu kız sancısı da gelmesi lazım sezaryen olsa bile en azından sancı beklemeyi öneriyorlar. Pıt gidip aldırcan mı çocuğu napcan ben normal doğum istiyorum doktorum da destekliyor belki ondandır bilemiyorum
Ben bi tane aldim ondan yaa , insallah kullanislidir . Sen de mi eller serbest almistin hepsi burada dan ? O sen miydin yaGeçen e bebekte eller serbest pompa indirimdeydi arkadaşım aldı 500 gibi bir fiyata aldı hemde eller serbest için baya uygundu bir bak istersen rahat edersin. Kız ben çantalarımı hazırladım koydum eşime gösterdim bak burdalar diye güzelce yerleştirdim herşeyi. Bi biberonlar falan kokmasın diye bekletiyorum şuan onları da kaynar suda yıkayıp yerleştircem o kadar sen yavaştan değil de bir tık hızlansan mı acaba
Şöyle yatıp duran bir çocuğu aldırmak yerine vücut ile birlikte hareket etmek gerekiyor evet normal doğum olmasa bile en azından kasılmaların başlamasını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa hepimiz gidelim 38 aldıralım. Bu doğaya ters bişey o nedenle. Normal doğum belki yapamicam en doğrusunu Allah bilir biz niyetimizi aldık ama bu konuyu bi araştır istersen canım.Anladım canımm belkide ondandır Seninn haklısın sancımı ayyy ben gün veriyor doktor diee biliyorumm Tatlım sancı beklemeyim tercihen doktor gün versin isterimki ben Manisadaa doktor İzmirde 40 haftada insanı güvende hissettiriyor canımm o sebeple amaaa ben Nasipse 37. Haftayı göreimde Canımm sağlıkla sıhhatle ilerleyelimde
Evet kuzum e bebekte o zaman yoktu yurt dışından getirttiydik benimde bu aceleciliğimBen bi tane aldim ondan yaa , insallah kullanislidir . Sen de mi eller serbest almistin hepsi burada dan ? O sen miydin ya
Bende her seyim hazirladim sadece mochi pompa biberon vs onlar sterilize edilcek . O kaldi gibi gorunuyo. Bi de depend kucuk , onun yenisini alcamm
Anladım canımm Haklısın benim arkadaşlara genelde gün vermişti doktor o sebeple herkeste öle sandım ama senin dediğinde mantıklı arkadaşım Haklısın araştıraım en iyisi yadaa doktora soraım bu arada hediyeni sağlıklı huzurlu günlerde bebişinle birlikte gezmelerde kullanmayı Nasip etsin ALLAHŞöyle yatıp duran bir çocuğu aldırmak yerine vücut ile birlikte hareket etmek gerekiyor evet normal doğum olmasa bile en azından kasılmaların başlamasını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa hepimiz gidelim 38 aldıralım. Bu doğaya ters bişey o nedenle. Normal doğum belki yapamicam en doğrusunu Allah bilir biz niyetimizi aldık ama bu konuyu bi araştır istersen canım.
Teşekkür ederim canımm ben bunlara bir göz atayımBiooil yağ ile momwell krem kullanıyorum ben dönüşümlü
Bio-oil Cilt Bakım Yağı 125 ml
Momwell Organik Cilt Çatlak Önleyici Krem 200ML
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?