2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirme destek sistemine bakmak isterseniz:

Kız sütün çok gelirse sağman gerekiyor ya bişi oluyorsun hep unutuyorum adını. Bebeğin emmesi yetmiyor bazen birde sağarak çoğaltıyormuşsun falan sen al koy lazım olur diye neler aldık yaw öyle bakınca da işte napalım

Aynenn canımm evett kesinlikle dediğin gibii yılgınlık değilde korku oluyor bende o sebeple doğuma kadar kullan dediklerinide kullanıcam tabii arkadaşım sizlerdende bilgi alıyorum bugünümüze bin ŞÜKÜR Yücee ALLAH NAsip ettii arkadaşım DUA larım tüm hamişlerle daima Önemli olann Canımm Bebişler sağlıkla zamanında gelsinlerde

Progestanı artık illaki bırakcak yoksa nasıl doğuracaz kız rahimi de bi salsın da artık ilk günden beri organcağız baskılana baskılana oda yıldı

Mastit

Bilgilerşn teşekkür ediyorum

Ben biraz sona bırakanlardanım herşeyi başıma gelince alırım

Ben biraz sona bırakanlardanım herşeyi başıma gelince alırım
Geçen e bebekte eller serbest pompa indirimdeydi arkadaşım aldı 500 gibi bir fiyata aldı hemde eller serbest için baya uygundu bir bak istersen rahat edersin. Kız ben çantalarımı hazırladım koydum eşime gösterdim bak burdalar diye güzelce yerleştirdim herşeyi. Bi biberonlar falan kokmasın diye bekletiyorum şuan onları da kaynar suda yıkayıp yerleştircem o kadar sen yavaştan değil de bir tık hızlansan mı acaba

Progestanı artık illaki bırakcak yoksa nasıl doğuracaz kız rahimi de bi salsın da artık ilk günden beri organcağız baskılana baskılana oda yıldı
Evett evett haklısın arkadaşım ama seninn rahim ağzıı banaa göree yüksek MAŞALLAH Benimde düşük değildi en son doktor rahim ağZıda iyi dedii gerçi ama ben tedbir amaçlı Naasip olursa 33 e kadar kullanırım birde prolutonda etkili bir iğnee progestan salgılıyor oda gerçi onuda bıraktırıcaktır doktor bakalım banaa kalsaa 40. Haftaya kadar giderim arkadaşım amaaa benim Nasip olursa tabii sezeryan olucaktır İ diee düşünüyorum Oda en geç 38 olabilir sanırım genede Öncee ALLAH sonra doktorun fikrine bakıcam canımm Ama dediğinde haklısın Da iştee bugünümüze ŞÜKÜR ler olsun İNŞALLAH sorunsuz sıkıntısız sağlıkla süreçleri geçirelim Çok Aminn

Her hamilelik farklı her doğum farklı herkese en kolayını nasip etsin rabbim bizlerede

Kız ne 40 ı naptın doğurmaya niyetin yok mu kız sancısı da gelmesi lazım sezaryen olsa bile en azından sancı beklemeyi öneriyorlar. Pıt gidip aldırcan mı çocuğu napcan ben normal doğum istiyorum doktorum da destekliyor belki ondandır bilemiyorum

Anladım canımm belkide ondandır Seninn haklısın sancımı ayyy ben gün veriyor doktor diee biliyorumm Tatlım sancı beklemeyim tercihen doktor gün versin isterimki ben Manisadaa doktor İzmirde 40 haftada insanı güvende hissettiriyor canımm o sebeple amaaa ben Nasipse 37. Haftayı göreimde Canımm sağlıkla sıhhatle ilerleyelimde

Ben bi tane aldim ondan yaa , insallah kullanislidir . Sen de mi eller serbest almistin hepsi burada dan ? O sen miydin ya
Bende her seyim hazirladim sadece mochi pompa biberon vs onlar sterilize edilcek . O kaldi gibi gorunuyo. Bi de depend kucuk , onun yenisini alcamm

Şöyle yatıp duran bir çocuğu aldırmak yerine vücut ile birlikte hareket etmek gerekiyor evet normal doğum olmasa bile en azından kasılmaların başlamasını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa hepimiz gidelim 38 aldıralım. Bu doğaya ters bişey o nedenle. Normal doğum belki yapamicam en doğrusunu Allah bilir biz niyetimizi aldık ama bu konuyu bi araştır istersen canım.

Evet kuzum e bebekte o zaman yoktu yurt dışından getirttiydik benimde bu aceleciliğim şuan oda 2000 olmuş gerçi kendi kulvarında kardayım en güzelini yapmışsın ne saman ne olacağımız belli değil poşetli zaten hepsi dursun orda bi zarar gelmez. Ben canbebe aldım onu da önerdiler zaten depend bulamadım biraz da zorunlu oldu ama açtım baktım iyi yani bulamazsan bilgin olsun canım

Anladım canımm Haklısın benim arkadaşlara genelde gün vermişti doktor o sebeple herkeste öle sandım ama senin dediğinde mantıklı arkadaşım Haklısın araştıraım en iyisi yadaa doktora soraım bu arada hediyeni sağlıklı huzurlu günlerde bebişinle birlikte gezmelerde kullanmayı Nasip etsin ALLAH

Teşekkür ederim canımm ben bunlara bir göz atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…