2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kac kilosunn hangi bedeni aldinnn

Amin canım Allah razı olsun sizlere daha iyilerini güzellerini nasip etsin. Doktorun eğer konuşulacak bir doktor ise bilgi al istersen eğer çok korkmuyorsan ve vücudun uygun ise bıçak yarasını bür ömür çekmek yerine normali tercih et inşaAllah evet bir tık daha zor o an için ama sonrası için de sezaryen daha zor oluyor normal doğumda hemen toparlanıyorsun bir gün için sonrasını harcama derim. Ama herkesin kendi tercihi, kendi tercihinden ziyade Allah ne takdir ettiyse onu yaşayacağız tabi. Normal deriz olmaz sezaryen deriz olmaz belli olmaz bu işler

Canımm p pompanın aparatının içinden kablo çıktı klavuzu okumadım henüzde o sebeplemiymiş hatta yedek kablo alaım diyordum göğüs ucuna damlatmak içinn yanii Şirinler sağlıkla gelsinler

Kac kilosunn hangi bedeni aldinnn
Kuzum kilodan ziyade paketin üstünde bel ölçüsü yazıyor şu cm ile şu cm arası diye ben zaten normalde de uzun ve zayıf olsam da minyonlara göre iri bir kız olduğum için küçük almadım yırtılır mırtılır diye large aldım. Bol gelse çözümü varda dar gelince yok mantığı işte ama yazıyor paketin üstünde belini ölçüp bakabilirsin.

Canımm p pompanın aparatının içinden kablo çıktı klavuzu okumadım henüzde o sebeplemiymiş hatta yedek kablo alaım diyordum göğüs ucuna damlatmak içinn yanii Şirinler sağlıkla gelsinler
Aa olabilir. Ben pompanın kutusunu açmamıştım bakayım bende de var mı

Aminn İNŞALLAH canımm ALLAH senden de RAZI olsunn ne demekk cümlesine Naasip etsin yücee ALLAH
Ben o konuyu doktora detaylı sormam gerektiğini anladım ben sanki korkuyorum da canım oda var ama herkes normalin dahaa sağlıklı sezeryanın biraz dahaa güvende hissettirdiğini söylüyor amaaa Naaasip neyse o olucak dediğin doğru RABBİM ne derse o olucak

Kızlar bu gece acıkmalarını nasıl çözüyosunuz ya
Akşam yemeğimi yaklaşık 18:00 en geç yiyorum ve söylemesi ayıp bugünkü gibi öküz gibi yediğimde acıkmak ne kelime sabah kalktığımda bile acıkmamış oluyorum

Aynen öyle en azından tam bir bilgi alıp karar verirsen ileride keşke demezsin

Akşam yemeğimi yaklaşık 18:00 en geç yiyorum ve söylemesi ayıp bugünkü gibi öküz gibi yediğimde acıkmak ne kelime sabah kalktığımda bile acıkmamış oluyorum
Ben de o civarda yiyorum ve tıka basa. Sonra gece açlıktan uyuyamıyorum, bi şey yesem de mide yanmasından uyuyamıyorum. Sabah uyanır uyanmaz mutfağa saldırıyorum sonra

Evet kuzum bendim surekli uyku halindeyim ama suan degil biraksalar sabaha kadar oturururm herhalde

Kaşar ekmek yedim sımdı mesela ama gene açım bu nedir açlıktan bı hal oldum ben normalde az bişi yerim:)

Bugun midem cok yanıyor gecer dıye yemedıgım kalmadı gecmıyor
Ahahaha tek ben gece yiyprum saniordum sizleri gorunxe moralim yerine geldi

Ben de o civarda yiyorum ve tıka basa. Sonra gece açlıktan uyuyamıyorum, bi şey yesem de mide yanmasından uyuyamıyorum. Sabah uyanır uyanmaz mutfağa saldırıyorum sonra
Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kuzu hemen enerji verir ama çok tokluk sağlamaz ve acıktırır sporcuların enerji için tercih etme sebebi de budur ama neyle yerler protein ile. Protein olursa öğününde o uzun süre tok tutar seni. En azından haftada 4 gün bunu sağlarsan 4 gün kardır

Y ysnmrv aaaaaaa sen nerdesaaan yaw nerdesaan
Geldim kız geldim ne komplo teorileri yapmışsınız gidince onları da öğrendim baya güldüm ama. Benim kafa biraz kırık şalter atınca bi kapatıp açıyorum bir hafta bi kapatıp açtım sizleri de hamile hamile üzmüşüm kusura bakmayın aana da diyeyim hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…