Kac kilosunn hangi bedeni aldinnnEvet kuzum e bebekte o zaman yoktu yurt dışından getirttiydik benimde bu aceleciliğimşuan oda 2000 olmuş gerçi kendi kulvarında kardayım en güzelini yapmışsın ne saman ne olacağımız belli değil poşetli zaten hepsi dursun orda bi zarar gelmez. Ben canbebe aldım onu da önerdiler zaten depend bulamadım biraz da zorunlu oldu ama açtım baktım iyi yani bulamazsan bilgin olsun canım
Amin canım Allah razı olsun sizlere daha iyilerini güzellerini nasip etsin. Doktorun eğer konuşulacak bir doktor ise bilgi al istersen eğer çok korkmuyorsan ve vücudun uygun ise bıçak yarasını bür ömür çekmek yerine normali tercih et inşaAllah evet bir tık daha zor o an için ama sonrası için de sezaryen daha zor oluyor normal doğumda hemen toparlanıyorsun bir gün için sonrasını harcama derim. Ama herkesin kendi tercihi, kendi tercihinden ziyade Allah ne takdir ettiyse onu yaşayacağız tabi. Normal deriz olmaz sezaryen deriz olmaz belli olmaz bu işlerAnladım canımm Haklısın benim arkadaşlara genelde gün vermişti doktor o sebeple herkeste öle sandım ama senin dediğinde mantıklı arkadaşım Haklısın araştıraım en iyisi yadaa doktora soraım bu arada hediyeni sağlıklı huzurlu günlerde bebişinle birlikte gezmelerde kullanmayı Nasip etsin ALLAH
Canımm p pompanın aparatının içinden kablo çıktı klavuzu okumadım henüzde o sebeplemiymiş hatta yedek kablo alaım diyordum göğüs ucuna damlatmak içinn yanii Şirinler sağlıkla gelsinlerSüt sağmayı sütü arttırmak için de yapacağız muhtemelen sadece çalışanlar için gerekli değil bence o yüzden. Özellikle başlarda bebeğin çene kasları zayıf olduğu için uzun süreli ememiyormuş. Az emdikçe de süt üretimi ona göre oluyormuş. Ama emzirme sonrası sağım yaparsak süt üretimini destekleyebilirmişiz. Bi de mesela emzirme destek sistemi diye bi şey var. Yine çene kasları zayıfken sağmış olduğumuz sütü kablo gibi bi şeyin içinden bebeğin ağzına denk gelecek şekilde göğüs ucuna damlatıyoruz böylece bebek daha az yorularak daha fazla süt içmiş oluyor. O yüzden bence pompa her türlü lazım olacak bi şey almadıysan düşünebilirsin
Kuzum kilodan ziyade paketin üstünde bel ölçüsü yazıyor şu cm ile şu cm arası diye ben zaten normalde de uzun ve zayıf olsam da minyonlara göre iri bir kız olduğum içinKac kilosunn hangi bedeni aldinnn
Aa olabilir. Ben pompanın kutusunu açmamıştım bakayım bende de var mıCanımm p pompanın aparatının içinden kablo çıktı klavuzu okumadım henüzde o sebeplemiymiş hatta yedek kablo alaım diyordum göğüs ucuna damlatmak içinn yanii Şirinler sağlıkla gelsinler
Aminn İNŞALLAH canımm ALLAH senden de RAZI olsunn ne demekk cümlesine Naasip etsin yücee ALLAHAmin canım Allah razı olsun sizlere daha iyilerini güzellerini nasip etsin. Doktorun eğer konuşulacak bir doktor ise bilgi al istersen eğer çok korkmuyorsan ve vücudun uygun ise bıçak yarasını bür ömür çekmek yerine normali tercih et inşaAllah evet bir tık daha zor o an için ama sonrası için de sezaryen daha zor oluyor normal doğumda hemen toparlanıyorsun bir gün için sonrasını harcama derim. Ama herkesin kendi tercihi, kendi tercihinden ziyade Allah ne takdir ettiyse onu yaşayacağız tabi. Normal deriz olmaz sezaryen deriz olmaz belli olmaz bu işler
Ben acıksamda ilaçç aldığım içinn yemiyorum canımm Ecopirin prilamm magnezyum içtiğim içinn aç olsamda gecee midemmi yakıyor mecbur yiyemiyorumKızlar bu gece acıkmalarını nasıl çözüyosunuz ya
Aa olabilir. Ben pompanın kutusunu açmamıştım bakayım bende de var mı
Bak bakalım arkadaşım vardır büyük ihtimal ama yedeini bakıcam bidee ben NaasipseAa olabilir. Ben pompanın kutusunu açmamıştım bakayım bende de var mı
Akşam yemeğimi yaklaşık 18:00 en geç yiyorum ve söylemesi ayıp bugünkü gibi öküz gibi yediğimdeKızlar bu gece acıkmalarını nasıl çözüyosunuz ya
Aynen öyle en azından tam bir bilgi alıp karar verirsen ileride keşke demezsinAminn İNŞALLAH canımm ALLAH senden de RAZI olsunn ne demekk cümlesine Naasip etsin yücee ALLAH
Ben o konuyu doktora detaylı sormam gerektiğini anladım ben sanki korkuyorum da canım oda var ama herkes normalin dahaa sağlıklı sezeryanın biraz dahaa güvende hissettirdiğini söylüyor amaaa Naaasip neyse o olucak dediğin doğru RABBİM ne derse o olucak
Ben de o civarda yiyorum ve tıka basa. Sonra gece açlıktan uyuyamıyorum, bi şey yesem de mide yanmasından uyuyamıyorum. Sabah uyanır uyanmaz mutfağa saldırıyorum sonraAkşam yemeğimi yaklaşık 18:00 en geç yiyorum ve söylemesi ayıp bugünkü gibi öküz gibi yediğimdeacıkmak ne kelime sabah kalktığımda bile acıkmamış oluyorum
Kaşar ekmek yedim sımdı mesela ama gene açım bu nedir açlıktan bı hal oldum ben normalde az bişi yerim:)Kızlar bu gece acıkmalarını nasıl çözüyosunuz ya
Evet kuzum bendim
Ahahaha tek ben gece yiyprum saniordum sizleri gorunxe moralim yerine geldiKaşar ekmek yedim sımdı mesela ama gene açım bu nedir açlıktan bı hal oldum ben normalde az bişi yerim:)
Bugun midem cok yanıyor gecer dıye yemedıgım kalmadı gecmıyor
Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kuzu hemen enerji verir ama çok tokluk sağlamaz ve acıktırır sporcuların enerji için tercih etme sebebi de budur ama neyle yerler protein ile. Protein olursa öğününde o uzun süre tok tutar seni. En azından haftada 4 gün bunu sağlarsan 4 gün kardırBen de o civarda yiyorum ve tıka basa. Sonra gece açlıktan uyuyamıyorum, bi şey yesem de mide yanmasından uyuyamıyorum. Sabah uyanır uyanmaz mutfağa saldırıyorum sonra
Geldim kız geldim ne komplo teorileri yapmışsınız gidince onları da öğrendim baya güldüm ama. Benim kafa biraz kırık şalter atınca bi kapatıp açıyorum bir hafta bi kapatıp açtım sizleri de hamile hamile üzmüşüm kusura bakmayın aana da diyeyim hakkınızı helal edin
Suç ortakları arttıkça suçluluk azalıyo dimiAhahaha tek ben gece yiyprum saniordum sizleri gorunxe moralim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?