2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bir korkum var. Hani normal doğumda aynı büyük tuvaletini yapmak gibi diyorlar ya. Ben ya onu anlayamazsam ve tuvalete s.çmaya gittim sanıp doğurursam diye korkuyorum fghjkhgf
Bu arada normal doğumda ola biliyor öyle şeyler yani hazırlıklı olun.
Var guçunle ıkınıyorsun bagirsaklarda bir şeyler varsa çıka biliyor.Doktorlar anlatiyor bazen yaşiyoruz diye böyle şeyler.

Tamamdır unutma beni bak haber bekliyorum 32+0 olduğum gün 8 saat full dersim var ve cuma gününe denk geliyor yani benim için çok önemli bir detay bu
Dün sordum doktora 32+0’da gel vereyim dedi canım sen de o gün doktora git, gün içinde de raporunu iletirsin

Bu arada normal doğumda ola biliyor öyle şeyler yani hazırlıklı olun.
Var guçunle ıkınıyorsun bagirsaklarda bir şeyler varsa çıka biliyor.Doktorlar anlatiyor bazen yaşiyoruz diye böyle şeyler.
YA evet onu biliyorun kuzum. Ben yanlışlıkla tuvalete sıçmaya gidip bebek doğurmaktan korkuyorum

Kızlar günaydın bugün 30+0 olduk. Hep 30ları görmek için can atmıştım. Hem heycanlı hem hüzünlüyüm.
Bebeğimin benimle olmasına benim parçam olmasına o kadar alıştım ki, sanki içerde daha güvenliymiş gibi hissediyorum. Bedenimden ayrılacağı için biraz hüzün var üzerimde ama kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim için de acayip heycanlıyım.

Bu aralar beni doğum değil de doğum sonrası korkutuyor sanki hiç bişey bilmiyorum, ya zarar verirsem yapamazsam canını acıtırsam diye çok korkuyorum. Kimsenin dokunmasını da istemiyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim.

Bebişlerimiz inşallah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelirler, hepinize bol kahkahalı sağlıklı günler diliyorum

YA evet onu biliyorun kuzum. Ben yanlışlıkla tuvalete sıçmaya gidip bebek doğurmaktan korkuyorum
Ben bir komşunun kızının sancilarla tuvalete gitdigini bir anda çocugu dogurdugunu duymuştum çocugu eliyle yakalamış gobegini kesmişler doktora gitmişler galiba hemen.Şok olmuştum.

Çanta aseriyorum sanirim

Ben bir komşunun kızının sancilarla tuvalete gitdigini bir anda çocugu dogurdugunu duymuştum çocugu eliyle yakalamış gobegini kesmişler doktora gitmişler galiba hemen.Şok olmuştum.
Al işte. Şu an bu fobim iyice arttı. Her tuvalette ayna tutup bakmam lazım şu saatten sonra gelen hangi diye tghjklö

Al işte. Şu an bu fobim iyice arttı. Her tuvalette ayna tutup bakmam lazım şu saatten sonra gelen hangi diye tghjklö
O kız galiba hamile oldugunu bilmiyormuş tam bilemiyorum ama çok garip bir olaydi.Sen sancin sıkılaşınca doktora git.Öyle şak diye insan doguramiyor zaten.Çok nadir ola bilir böyle şeyler

kızçeler bana vajinamdan bir baskı oluyor açılacakmış gibi ordan ağrı gibide değil sanki tuhaf bir his sizdede oluyor mu öyle

Amin canım

Canım bunları hissetmen çok normal ilk defa yaşadığımız şeyler korku, heyecan, adrenalin, hormonlar, imtihanlar hepsini yaşıyoruz. Ama annelik bizim fıtratımıza yüklenmiş bişey. Bu korkuyu hissetmen bile senin ne kadar düşünceli sorumluluk sahibi bir anne olacağını zaten gösteriyor. Şunu unutma hepimiz bunları hissediyoruz yalnız değilsin oldumu

Seni anan doğurmadı s*çtı demişlerdir artık çocuğa

kızçeler bana vajinamdan bir baskı oluyor açılacakmış gibi ordan ağrı gibide değil sanki tuhaf bir his sizdede oluyor mu öyle
Aynı şey geçen gün bende de vardı dün doktora sordum normal dedi zaten kontrolde bir sorun çıkmadı hamdolsun. Sanırım çatı genişliyor artık doğuma hazırlanıyor vücut.

Hastane çantasına süt sağım pompası ve emzik koymamız gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…