Züberin antep fıstıklı top top bir atıştırmalığı var şeker ilavesiz midem kazınır gibi çoook aç hissedersem ondan bi tane atıyorum baya kesiyo açlığı dene istersenÇözemedim. Sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum çoook istersem. Ne bilim havuç, kırmızı biber salatalık doğruyorum parmak parmak. Kocişle dizi film açıp naneli yoğurda bana bana katır kutur tüketiyoruz. Bazen patlamış mısır yiyoruz. Bazen çikolata da tüketiyoruz. Ama o açlık hissi geçmiyo maalesef. Sadece bari ille yiyeceksem daha sağlıklı tüketeyim düşüncesi var. BAzen de cidden çok açmış gibi hissederek vuruyorum kafayı yatıyom. Zaten gece de uyunmuyo dön allah dön.
Ay ne bilim. Öneremedim de bişi.
Ağrı eşiği baya yüksekmiş herhal pıt yaptığına göre herkese nasip olmuyor o durumEvet benim bildigim kadariyla çocukta iyiymiş direk doktora gitmişler zaten.Bu olayi duydugumda çok şaşırmiştim nasıl ya mumkunmu diye.Dogum sancisi yaşadım bende evde sabr edicek birşeyde değil ya ben en son kapıları yumrukluyordum.
Kolay gecirmiş herhalde.
Valla o züber toplar beni asla kesmiyo. Yedikten sonra keşke namusumla çikolata yeseydim diyorumZüberin antep fıstıklı top top bir atıştırmalığı var şeker ilavesiz midem kazınır gibi çoook aç hissedersem ondan bi tane atıyorum baya kesiyo açlığı dene istersen
Oluyo ya. Hele oturduğum yerden kalkıp yürürken daha çok oluyo.kızçeler bana vajinamdan bir baskı oluyor açılacakmış gibi ordan ağrı gibide değil sanki tuhaf bir his sizdede oluyor mu öyle
Pompayı almayacağım. Ancak kaşık biberon alacağım sütüm hemen gelmezse diye. Gerçi hemşireler hastanede şırınga veriyolarmış bebek beslenmesi için. Şayet sütüm gelmezse göğsüme mamayı akıtıp içirmeyi düşünüyorum emme refleksi ile göğsü uyarsın süt gelimi sağlansın diye.Hastane çantasına süt sağım pompası ve emzik koymamız gerekiyor mu?
Ya ben de onu düşündüm. Aslında doğum kolay bir şey ancak bizi öyle korkuttular hikayeler anlattılar ki beynimiz o korkuyla acıyı mı fazlalaştırıyor mesela.Aslına bakarsan ne kolay doğum olmuş ay tuvaletim geldi deyip doğurmak bebek de sağlıklıysa büyük nimet nerede olduğuna takılmazsak
Yada hamile oldugunu bilmedigi asla düşünmedigi için agriyi sanci olarak düşünmemiş o yuzden tuvalete koşmuş karın agrisi sanmıştır.Evdekilerede söylememiş.Yillar önceki olay bu çocugu şimdiye okula gidiyordur 5 6 sinif olur.Çok garip bir olay dedigim gibi insan bebegi nasıl hiss etmez ya.Ağrı eşiği baya yüksekmiş herhal pıt yaptığına göre herkese nasip olmuyor o durum
Ilk dogumunmu bu?Ya ben de onu düşündüm. Aslında doğum kolay bir şey ancak bizi öyle korkuttular hikayeler anlattılar ki beynimiz o korkuyla acıyı mı fazlalaştırıyor mesela.
Ben golden goat aldım bulunsun diye, belki hiç açmaya gerek kalmaz bilmiyorum. hipp organik de öneriyormuş şubat annelerindekilerin doktorları.Hımm ben içeriği temiz bir mama arayışına da giriyim o zaman 1 tane alayım bulunsun inşallah hiç gerek kalmaz ama o halde de aramak gerçekten zor olur
İlk sütü pompayla değil elle sağmak gerekiyormuş illa sağım yapılacaksa. O yüzden her türlü pompaya gerek yok gibi.Pompayı almayacağım. Ancak kaşık biberon alacağım sütüm hemen gelmezse diye. Gerçi hemşireler hastanede şırınga veriyolarmış bebek beslenmesi için. Şayet sütüm gelmezse göğsüme mamayı akıtıp içirmeyi düşünüyorum emme refleksi ile göğsü uyarsın süt gelimi sağlansın diye.
Emziği koyacağım yanıma. Ancak verip vermeme konusunda kararsızım ilk gününden. Bir kaç gün birbirimize alıştıktan sonra mı vermeye başlasam diye de düşünüyorum. Bilmiyorum.
Bir an memeni paylaştın sandım dfghjklşkjhg Mart annelerinde biri akıntısının görüntüsünü paylaştı çünküKızlar meme ucunda böyle bişey yaşauan var mı? Ben de 2 3 haftadır var. Üzerinde durmamıştım ancak internetten bi bakayım dedim adı süt kabarcığı imiş. Süt kanalının tıkalı olması falan diyo. Hiç duyan yaşayan var mı?
Bu arada fotoğraf internetten teklif falan bişey yerim diye boyadım
Eki Görüntüle 3387495
Çikolatadan pek farkı yokmuş gibi geliyo bana içi de akışkan ben beğendimValla o züber toplar beni asla kesmiyo. Yedikten sonra keşke namusumla çikolata yeseydim diyorum
Evet kuzum inşallahIlk dogumunmu bu?
Ya düşünsene hani böyle acı yersin de WC ye gidersin o kadar acısı olmuştur ancak o kızın benim kafamda o canlandı doğuruyorum diyen 10 saati buluyor hastanede yok sıcak duşa gir yok 5 cm açıldı yok 6 oldu gelen giden mıncıklıyor falan bu arada bunları bilmeme rağmen hunharca tabiki normal doğum istiyorum oda ayrıYa ben de onu düşündüm. Aslında doğum kolay bir şey ancak bizi öyle korkuttular hikayeler anlattılar ki beynimiz o korkuyla acıyı mı fazlalaştırıyor mesela.
Emziği ilk 1 ay önermiyolar bazı doktorlar bana da mantıklı geldi ben vermeyi düşünmüyorum ama ısrarla emzik lazım derlerse tabi götüriyim mademPompayı almayacağım. Ancak kaşık biberon alacağım sütüm hemen gelmezse diye. Gerçi hemşireler hastanede şırınga veriyolarmış bebek beslenmesi için. Şayet sütüm gelmezse göğsüme mamayı akıtıp içirmeyi düşünüyorum emme refleksi ile göğsü uyarsın süt gelimi sağlansın diye.
Emziği koyacağım yanıma. Ancak verip vermeme konusunda kararsızım ilk gününden. Bir kaç gün birbirimize alıştıktan sonra mı vermeye başlasam diye de düşünüyorum. Bilmiyorum.
Aynen elle yaparım sağımı gerek duyarsak süt gelirse diye düşündüm ben de. Süt gelmezse de dediğim gibi gelmesini teşvik için mamayı memeye akıtarak vereceğim bebeğe ki memeyi emsin süt uyarımı artsın çok önemli bu.İlk sütü pompayla değil elle sağmak gerekiyormuş illa sağım yapılacaksa. O yüzden her türlü pompaya gerek yok gibi.
Emzik de takip ettiğim ebeler ilk günler meme reddine sebep oluyor dedikleri için ben hiç çantaya bile koymayı düşünmüyorum kaçışım olmasın diye
Ulen hamile olduğunu nasıl hissetmiyor oda ayrı dava insan vücudunu bu kadar mı tanımaz en ufak bileyimiz değişse gözlem yapıyoruz ayrıca korunmasız her ilişkide böyle bir durum var yani o kadar mı cahilmiş anlamadım kiYada hamile oldugunu bilmedigi asla düşünmedigi için agriyi sanci olarak düşünmemiş o yuzden tuvalete koşmuş karın agrisi sanmıştır.Evdekilerede söylememiş.Yillar önceki olay bu çocugu şimdiye okula gidiyordur 5 6 sinif olur.Çok garip bir olay dedigim gibi insan bebegi nasıl hiss etmez ya.
Bende en çok ikisini duydum artık şansa alıcam birini belki de hiç lazım olmıcakBen golden goat aldım bulunsun diye, belki hiç açmaya gerek kalmaz bilmiyorum. hipp organik de öneriyormuş şubat annelerindekilerin doktorları.
TNT mi ne bi kanalda hamile olduğunu bilmeyen kadınlarla ilgili belgeseller vardı bi ara. Hala var mı bilmiyorum. Sancıları geliyo falan çok garip yerde doğuruyolar şok oluyolar böyle.Ulen hamile olduğunu nasıl hissetmiyor oda ayrı dava insan vücudunu bu kadar mı tanımaz en ufak bileyimiz değişse gözlem yapıyoruz ayrıca korunmasız her ilişkide böyle bir durum var yani o kadar mı cahilmiş anlamadım ki
Aynen kuzum. Dedim kullanmazsam da ihtiyacı olan birine veririm ileride çok da sıkıntı değil.Bende en çok ikisini duydum artık şansa alıcam birini belki de hiç lazım olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?