2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Züberin antep fıstıklı top top bir atıştırmalığı var şeker ilavesiz midem kazınır gibi çoook aç hissedersem ondan bi tane atıyorum baya kesiyo açlığı dene istersen

Ağrı eşiği baya yüksekmiş herhal pıt yaptığına göre herkese nasip olmuyor o durum

Züberin antep fıstıklı top top bir atıştırmalığı var şeker ilavesiz midem kazınır gibi çoook aç hissedersem ondan bi tane atıyorum baya kesiyo açlığı dene istersen
Valla o züber toplar beni asla kesmiyo. Yedikten sonra keşke namusumla çikolata yeseydim diyorum

Hastane çantasına süt sağım pompası ve emzik koymamız gerekiyor mu?
Pompayı almayacağım. Ancak kaşık biberon alacağım sütüm hemen gelmezse diye. Gerçi hemşireler hastanede şırınga veriyolarmış bebek beslenmesi için. Şayet sütüm gelmezse göğsüme mamayı akıtıp içirmeyi düşünüyorum emme refleksi ile göğsü uyarsın süt gelimi sağlansın diye.

Emziği koyacağım yanıma. Ancak verip vermeme konusunda kararsızım ilk gününden. Bir kaç gün birbirimize alıştıktan sonra mı vermeye başlasam diye de düşünüyorum. Bilmiyorum.

Aslına bakarsan ne kolay doğum olmuş ay tuvaletim geldi deyip doğurmak bebek de sağlıklıysa büyük nimet nerede olduğuna takılmazsak
Ya ben de onu düşündüm. Aslında doğum kolay bir şey ancak bizi öyle korkuttular hikayeler anlattılar ki beynimiz o korkuyla acıyı mı fazlalaştırıyor mesela.

Ağrı eşiği baya yüksekmiş herhal pıt yaptığına göre herkese nasip olmuyor o durum
Yada hamile oldugunu bilmedigi asla düşünmedigi için agriyi sanci olarak düşünmemiş o yuzden tuvalete koşmuş karın agrisi sanmıştır.Evdekilerede söylememiş.Yillar önceki olay bu çocugu şimdiye okula gidiyordur 5 6 sinif olur.Çok garip bir olay dedigim gibi insan bebegi nasıl hiss etmez ya.

Hımm ben içeriği temiz bir mama arayışına da giriyim o zaman 1 tane alayım bulunsun inşallah hiç gerek kalmaz ama o halde de aramak gerçekten zor olur
Ben golden goat aldım bulunsun diye, belki hiç açmaya gerek kalmaz bilmiyorum. hipp organik de öneriyormuş şubat annelerindekilerin doktorları.

İlk sütü pompayla değil elle sağmak gerekiyormuş illa sağım yapılacaksa. O yüzden her türlü pompaya gerek yok gibi.
Emzik de takip ettiğim ebeler ilk günler meme reddine sebep oluyor dedikleri için ben hiç çantaya bile koymayı düşünmüyorum kaçışım olmasın diye

Bir an memeni paylaştın sandım dfghjklşkjhg Mart annelerinde biri akıntısının görüntüsünü paylaştı çünkü

Meme ucu ve çevresinde beyaz minik kabarcıkların oluşması normalmiş. Yalnızca yeni doğmuş bebeklerin alabileceği bir koku yayıyorlarmış. Böylece emme refklekslerini de harekete geçiriyormuş. Ben böyle okumuştum. Bende de yer yer minicik var bir kaç tane. Ama böyle büyük değil daha minnak bendekiler.

Ya ben de onu düşündüm. Aslında doğum kolay bir şey ancak bizi öyle korkuttular hikayeler anlattılar ki beynimiz o korkuyla acıyı mı fazlalaştırıyor mesela.
Ya düşünsene hani böyle acı yersin de WC ye gidersin o kadar acısı olmuştur ancak o kızın benim kafamda o canlandı doğuruyorum diyen 10 saati buluyor hastanede yok sıcak duşa gir yok 5 cm açıldı yok 6 oldu gelen giden mıncıklıyor falan bu arada bunları bilmeme rağmen hunharca tabiki normal doğum istiyorum oda ayrı

Emziği ilk 1 ay önermiyolar bazı doktorlar bana da mantıklı geldi ben vermeyi düşünmüyorum ama ısrarla emzik lazım derlerse tabi götüriyim mademkaşık biberon koydum ben de

Aynen elle yaparım sağımı gerek duyarsak süt gelirse diye düşündüm ben de. Süt gelmezse de dediğim gibi gelmesini teşvik için mamayı memeye akıtarak vereceğim bebeğe ki memeyi emsin süt uyarımı artsın çok önemli bu.

Emzikte ben de bu sebeple kararsızlıktayım. O yüzden ilk bir kaç gün geçtikten sonra duruma göre vermeyi planlıyorum.

Ulen hamile olduğunu nasıl hissetmiyor oda ayrı dava insan vücudunu bu kadar mı tanımaz en ufak bileyimiz değişse gözlem yapıyoruz ayrıca korunmasız her ilişkide böyle bir durum var yani o kadar mı cahilmiş anlamadım ki

Ben golden goat aldım bulunsun diye, belki hiç açmaya gerek kalmaz bilmiyorum. hipp organik de öneriyormuş şubat annelerindekilerin doktorları.
Bende en çok ikisini duydum artık şansa alıcam birini belki de hiç lazım olmıcak

TNT mi ne bi kanalda hamile olduğunu bilmeyen kadınlarla ilgili belgeseller vardı bi ara. Hala var mı bilmiyorum. Sancıları geliyo falan çok garip yerde doğuruyolar şok oluyolar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…