2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben asılacak herşeyi çocuk askısı alıp astım buncaaaacık şeyleri katlayamamakla uğraşamam sabır işi anacım bu şuan malum atarlı giderliyiz
Asmak bana daha zulüm geldi ya zaten dolabım yok nereye asıyom lafa bak hjfjfkl şifonyere koycam, annem geldi sağolsun ütüyü o yaptı ben katladım da, bir katlayışım var boz yap boz tekrar katla yok oldu yok olmadı şeklinde en sonunda kadına afakanlar bastı ay saçmalama katla kaldır bunla uğraşıp deli mi çıkıcan ütüledik yeter diyo dedim aşırı haklısın olduğu kadar W wolfgang gel kız ben çociğimin kıyafetlerini katladım, yarın da hastane çantasının içine koyucaklarımı ütüleyip hazırlıycam accık gözlerin yaşarsın dkfmdlld

Olan zaten yine analara oluyor benim ütüleri de anam yaptı mıncık mıncık minicik şeyleri aynen ya mevzu o yıkandığındaki buruşukluk olmasın yeter yoksa iş görüşmesine gidecek halleri yok yani koyver gitsin iyi yapmış anacığına hürmetler ellerinize sağlık

Bizim burası için söylüyorum devlet hastanesinde bastırmıyorlar özeldekinde bastırıyorlar nedenini bilmem

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorumun 1 mart itibarı ile hastaneden ayrılacağını öğrendim , sırf doktorum için o hastaneye gitmiştim ben ve ilk günden itibaren kapsamlı doğum paketi satın almıştım en başından beri ona gidiyodum çok alışmıştım doğum korkumu bile yenmiştim sayesinde hangi hastaneye gideceği belli bile değil, doğuma bu kadar az kalmışken şu an psikolojik olarak çöktüm kendisinin yerine de başka bir doktor önerdi ve önerdiği doktor erkek kendimi hiç rahat hissetmiyorum erkek doktorda ne yapacağım bilmiyorum oturdum ağlıyorum şu an

doğum paketimi de iptal etmiyor hastane

Aa benimkinin benzerini yaşiyorsun.Benimde doktorumun oldugu hastanede sorun var hastane marta kadar duzelirse o yapar olmazsa başka doktorla konuşucaz maalesef.Şansizlik peşimi bırakmıyor.

Iptal etselerde kullandigin haklarinin bedelini keserler ayrica birde cayma payi kesip oule iade ederler fakat buda senin yararina olmaz kuzum.. belki onerdigi doktor iyidir guvenmese onermezdi sanrm

oyh büyük talihsizlik olmuş. Böyle bir düşüncesi illaki vardır keşke en azından siz paket almadan bellimiymiş ki. Hastane paket şartlarını iyice okusanıza bir açık illaki vardır. Hatta buraya at bakalım bi açık yakalarız belki Paketin de zararları işte ya tamam avantajlı oluyor ama böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Vardır bir hayrı kuzu dur bakalım Allah büyük sen dualarını yap elbet bir çıkar yol gösterir sana. Bi sakin ol bakalım daha vakit var.

Ay hiç ugraşmadim ben öyle şeylerle ilk zamanlarda kombiden doldurup yikiyordum sonra yaza denk geldik 3 aylik falan duşun altina sokup her oglen akşam 5 dakikada miss gibi oluyordu.Yikatmadan uyutmazdım yazda sicak oluyor terliyor.

Mide ve bağırsak performansımızı yerlere yapıştırdı bebeler. Mideye baskı yapıp daha az yemek yememize sebep oldukları yetmezmiş gibi yemekleri sindirirken de organları rahat bırakmıyolar ki çalışsın midemiz bağırsağımız. Öyle olunca da şişkinlik oluyor. Bence nstye bi şeyler yiyip sokmalarının sebebi bile bu ya. Karın dolu olunca kasılmaları takip etmek daha kolay oluyodur çünkü karın gergin oluyo ve hissetmediğimiz halde makinede sancı çıkabiliyo.

Doktora kasılmalarımı sordum bana egzersiz öneriyor arkadaş önerdiği egzersiz arka bacak kasları için biliyoruz herhalde ama benim bacağımda arka, yan ve ön kaslar sinirler tamamen kramp giriyor Allah ne verdiyse yani. Onu diyorum kalsiyum hapı verdi yapacak bişi yok dedi. Tıp yetersiz kalıyor bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etmiş ben nerelere gidem kimlere aglayam oyyhhhh anam oyhhhhh önerdiği ilaç da aha bu bilen varmı ekstra alacak mışım

Eklentiler

• IMG_5174.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 38
Herkese magneziyum yaziyor bu doktorlar bana kalsiyum verdi sadece acaba niye yazmadi.Agri sizi oluncami yazıyorlar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…