- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Asmak bana daha zulüm geldi ya zaten dolabım yok nereye asıyom lafa bak hjfjfklBen asılacak herşeyi çocuk askısı alıp astım buncaaaacık şeyleri katlayamamakla uğraşamam sabır işi anacım bu şuan malum atarlı giderliyiz
Olan zaten yine analara oluyor benim ütüleri de anam yaptı mıncık mıncık minicik şeyleriAsmak bana daha zulüm geldi ya zaten dolabım yok nereye asıyom lafa bak hjfjfklşifonyere koycam, annem geldi sağolsun ütüyü o yaptı ben katladım da, bir katlayışım var boz yap boz tekrar katla yok oldu yok olmadı şeklinde en sonunda kadına afakanlar bastı ay saçmalama katla kaldır bunla uğraşıp deli mi çıkıcan ütüledik yeter diyo dedim aşırı haklısın olduğu kadar W wolfgang gel kız ben çociğimin kıyafetlerini katladım, yarın da hastane çantasının içine koyucaklarımı ütüleyip hazırlıycam accık gözlerin yaşarsın dkfmdlld
Rulo yapıp dik koydum. Dürüm gibi düşünOlm siz bunları nasıl düzgün katlayıp koyuyosunuz ya, yemin ederim elimden gelmiyor karılık yüklenemedi
Bizim burası için söylüyorum devlet hastanesinde bastırmıyorlar özeldekinde bastırıyorlar nedenini bilmemSpinal anestezi olan anneler varmı burda?Ben genel anestezi oldugum için hic bir şey gormedim hiss etmedim.Sezeryanda karına bastırıyorlarmı çokmu acıyor?Böyle duydum ben çok acıyormuş.normal dogumda biliyordum ama sezeryanda sonradan duydum.
Devletde ölsede ölsunmu diyorlar acabaBizim burası için söylüyorum devlet hastanesinde bastırmıyorlar özeldekinde bastırıyorlar nedenini bilmem
Aaaa ama bi faydasi ekstrasi var.mi bu isin yaniEvet yapıyorlar. Benim de bir tanıdığım bilmem kaç yaşına kadar hazır suyla yıkadım diyordu
Aa benimkinin benzerini yaşiyorsun.Benimde doktorumun oldugu hastanede sorun var hastane marta kadar duzelirse o yapar olmazsa başka doktorla konuşucaz maalesef.kızlar moralim çok bozuk az önce doktorumun 1 mart itibarı ile hastaneden ayrılacağını öğrendim , sırf doktorum için o hastaneye gitmiştim ben ve ilk günden itibaren kapsamlı doğum paketi satın almıştım en başından beri ona gidiyodum çok alışmıştım doğum korkumu bile yenmiştim sayesinde hangi hastaneye gideceği belli bile değil, doğuma bu kadar az kalmışken şu an psikolojik olarak çöktüm kendisinin yerine de başka bir doktor önerdi ve önerdiği doktor erkek kendimi hiç rahat hissetmiyorum erkek doktorda ne yapacağım bilmiyorum oturdum ağlıyorum şu an
doğum paketimi de iptal etmiyor hastane
Iptal etselerde kullandigin haklarinin bedelini keserler ayrica birde cayma payi kesip oule iade ederler fakat buda senin yararina olmaz kuzum.. belki onerdigi doktor iyidir guvenmese onermezdi sanrmkızlar moralim çok bozuk az önce doktorumun 1 mart itibarı ile hastaneden ayrılacağını öğrendim , sırf doktorum için o hastaneye gitmiştim ben ve ilk günden itibaren kapsamlı doğum paketi satın almıştım en başından beri ona gidiyodum çok alışmıştım doğum korkumu bile yenmiştim sayesinde hangi hastaneye gideceği belli bile değil, doğuma bu kadar az kalmışken şu an psikolojik olarak çöktüm kendisinin yerine de başka bir doktor önerdi ve önerdiği doktor erkek kendimi hiç rahat hissetmiyorum erkek doktorda ne yapacağım bilmiyorum oturdum ağlıyorum şu an
oyh büyük talihsizlik olmuş. Böyle bir düşüncesi illaki vardır keşke en azından siz paket almadan bellimiymiş ki. Hastane paket şartlarını iyice okusanıza bir açık illaki vardır. Hatta buraya at bakalım bi açık yakalarız belkikızlar moralim çok bozuk az önce doktorumun 1 mart itibarı ile hastaneden ayrılacağını öğrendim , sırf doktorum için o hastaneye gitmiştim ben ve ilk günden itibaren kapsamlı doğum paketi satın almıştım en başından beri ona gidiyodum çok alışmıştım doğum korkumu bile yenmiştim sayesinde hangi hastaneye gideceği belli bile değil, doğuma bu kadar az kalmışken şu an psikolojik olarak çöktüm kendisinin yerine de başka bir doktor önerdi ve önerdiği doktor erkek kendimi hiç rahat hissetmiyorum erkek doktorda ne yapacağım bilmiyorum oturdum ağlıyorum şu an
Ay hiç ugraşmadim ben öyle şeylerle ilk zamanlarda kombiden doldurup yikiyordum sonra yaza denk geldik 3 aylik falan duşun altina sokup her oglen akşam 5 dakikada miss gibi oluyordu.Yikatmadan uyutmazdım yazda sicak oluyor terliyor.kızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
Bu resmi gorunxe kendimden utandim ahhasjsj sen benim cekmeceye tikisimi gorsen sbsbOlm siz bunları nasıl düzgün katlayıp koyuyosunuz ya, yemin ederim elimden gelmiyor karılık yüklenemedi
Kizlar gogus ucu kremi alayim dedim ebebekten ml sine bakmamisim suan bakisiyorum kremle 40 ml mis zhshs
Mide ve bağırsak performansımızı yerlere yapıştırdı bebeler. Mideye baskı yapıp daha az yemek yememize sebep oldukları yetmezmiş gibi yemekleri sindirirken de organları rahat bırakmıyolar ki çalışsın midemiz bağırsağımız. Öyle olunca da şişkinlik oluyor. Bence nstye bi şeyler yiyip sokmalarının sebebi bile bu ya. Karın dolu olunca kasılmaları takip etmek daha kolay oluyodur çünkü karın gergin oluyo ve hissetmediğimiz halde makinede sancı çıkabiliyo.Seninki gececi kuş demek kişey de oluyor olabilir, gün içinde yiyoruz içiyoruz geziyoruz tozuyoruz derken benim de karnım akşama dek 3 hafta ileriye büyümüş oluyor saçmasapan ve doğal olarak daha çok ağrım oluyor, çocik de mesela sıkışıp tak tuk vuruyor içeriden hissediyorum. ben henüz sancı yaşamadım sanırım, yaşadıysam da anlamamışımdır ama akşamları zorlaşması doğal bir sonuç gibi geliyor bana, için rahatlar mı bilmem
Kız bu ne töbe estf...Zalim doktor kalsiyum ilacı yazdı günde bir defa iki tane içiyorsun ama ilaç kafam kadar zaten ilaç içmekten hoşlanmam midem kalkiyor peş peşe içince
Kalsiyum ilaçı işte.Ilaça benzemiyormu?Kız bu ne töbe estf...
Herkese magneziyum yaziyor bu doktorlar bana kalsiyum verdi sadece acaba niye yazmadi.Agri sizi oluncami yazıyorlar acaba.Doktora kasılmalarımı sordum bana egzersiz öneriyor arkadaş önerdiği egzersiz arka bacak kasları için biliyoruz herhalde ama benim bacağımda arka, yan ve ön kaslar sinirler tamamen kramp giriyor Allah ne verdiyse yani. Onu diyorum kalsiyum hapı verdi yapacak bişi yok dedi. Tıp yetersiz kalıyor bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etmiş ben nerelere gidem kimlere aglayam oyyhhhh anam oyhhhhh önerdiği ilaç da aha bu bilen varmı ekstra alacak mışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?