2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalsiyum için en iyisi organik çiğ tahin. Beni ilaç kullanmaktan kurtardı. Çok iyi kalsiyum var tahinde.
Sabahları aç karna bi yemek kaşığı. Tabi benimkini diyetisyen 1 tatlı kaşığına düşürdü şekerim var diye. Bence doktorlarına bi danışın

Herkese magneziyum yaziyor bu doktorlar bana kalsiyum verdi sadece acaba niye yazmadi.Agri sizi oluncami yazıyorlar acaba.
Kuzum ben zaten 2 aydır magnezyum kullanıyordum tık yoktu şu 2-3 gündür inanılmaz derecede böyle bişi görmedim arka ön yan ne kadar kas varsa kramp giriyor. Doktor çok yanaşmadı önce ama durumumu anlattım ondan sonra kalsiyum takviyesi bu attığımı verdi. Ama şu tavırda yani yapacak bişi yok sabretcen…. Bu takviyeleri gereksiz görüyor sanırım doktorlar ne bilem bende anlamadım. Ki kalsiyum deyince de ben be sütü yoğurdu ayranı peyniri yemediğim gıda yok gün içerisinde aşırı tüketen birisiyim. Magnezyumu 2 ye çıkartam mı dedim cık dedi. Bunu iç dedi her daktırın kafası ayrı güzel anam ne diyem ben sana şimdi oyhhhh hangimize aglayam oyyy dağlar

Kızlar sol memede hamileliğin başından beri elime gelen sertlik var sabit oynamıyor. Bastırınca açıyor sizde varmi böyle bisey

Gün içerisinde benim kadar tahin yiyen var mıdır acaba. PekmezleÇekilmemiş alıyoruz bide biz ben daha nedem anaaammmm nedem

Ahahahhahaha ayyy etiketlediğini farketmemistim daha okurken hemen aha dedim dogunca da olurdu kiz az dshs dursaydin. Saka bi yana bende sifonyere koydum katlayip zaten minnaciklar cok yer almadi . Hallettigin iyi olmus valla sonra zor oluyor yaa ben her gun biraz daha buyuk hissediyorum agirlasiyoruz beybi

Bende bugun kahvaltidan dondum eve arkadasim vardi. Eve bir giristik daha yeni dötüm koltuk gordu valla balkonu yikadim yerleri sildim. Camlari da kizcagiz sildi
Mutfagi falan doktuk her yeri sil supur canimm cikmis. Hastane cantamin da biberon ve pompalari kaldi temizlenince onlarda gircek kapatcazz

E evdekiliyakat koyduğunun tersine koy daha düzgün durur
Soldaki doğru, sağdaki yanlış (gibi)
Bi de böyle bölmeli organizerler daha iyi oluyor çıtçıtlı badiler için hepsi tek bölmede olunca bozuluyor illa aldıkça

Eklentiler

• IMG_2897.webp
    37 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_2895.webp
    43 KB · Görüntüleme: 76
ahaha sus beee, yaptık işte öyle böyle yarın devamı da gelicek bu faslı kapayıp kafayı kalan alınacaklara ve dip köşe temizliğe odaklıycam gerçekten dediğin gibi bu arada minnoş haklısın, kendimde ağırlaşmanın bu kadar hızlı seyrettiğini hissetmesem daha ertelerdim ama eksponansiyel artıyor benim ağırlaşma durduramıyoruz o yüzden harekete geçmek zorunda kaldım yoksa beni biliyosunuz genel olarak hallederiz yeeaa alırız yeaaaa zaman var yeeaaaaa fjkfjfk

ne güzel arkadaşların var, yine koca bir maşallah çok seviniyorum sizin adınıza böyle şeyleri yazınca siz, tahtaya vuruyom tık tık tık

Heeee, çok mantıklı canım tekli organizer doğru diyosun aklıma yazdım aslında tersine koymak benim de aklıma geldi ama yenidoğan, 0-3 ay, ve 3 ay karışık oradaki çıtçıtlılar o yüzden boyun kısımları görünsün diye kastım bu kadar oldu Tulum ve takımların hepsi 0-3 ay mesela, onlar bu fotoğrafta yok, daha güzel katlamışım düzgün duruyor.

Kızlar wc de kabız değilim ama hep katıı oluyor büyük abdest zeytinyağ da içiyorum varmı benim gibii 1 dakikada işimi halletsmde kabız sayılmam değilmi sonuçta hergün çıkıyorum neredeyse sadece katıı ayyy Tüm arkadaşlar sağlıkla zamanında bebişlere kavuşsun

Çok tatsız olmuş ya üzüldüm, senin karına olmaz tabi finansal olarak ama doktorunu bu kadar değiştirmemek istiyorsan hem doktorunla hem hastaneyle paralel konuş, sen sonuçta o doktor için o hastaneyle ilerlemişsin anladığım kadarıyla. En azından doğum parasını hastaneden alır üzerine ekleyerek doktorunun gideceği yeni hastaneye verirsin, doktorun da kendi kazanacağı paradan belki biraz feragat eder, daha uygun bir fiyata anlaşırsınız. Henüz konuşmadan bu kadar üzme kendini, bir konuş bakalım oluru nedir ne değildir

Ben çok uygun bi fiyata paket yaptırmıştım 27 bin TL muayene test nst doğum her şey dahildi şu an sona yaklaştığım için sadece doğum kısmını kullanmadım paketim iptal etse bile vereceği para max 5 bin şu an en kötü hastane 40-50 bin TL doğum parası sadece maalesef öyle bi imkanım da yok şu an

Hergün wc ye çıkarsan kabız olmuyorsun. Salata, sebze az mı yedin bugünlerde. Kefir içebilirsin az canlandırır. Ama bol zeytinyağlı salata ye bak 2 gün neler oluyor

Fazla ayaga kalkmamaya calis kuzum minnos icinde ne kadar gun durursa o kadar kâr insallah bakan eden destekcin vardir
Teşekkürler canım bir günlüğüne annem geldi sabah gidecek kanser hastası kendine zor bakıyor canım 7 yaşında oğlum var o zorluyor beni ancak okul saatinde ne kadar dinlenebilirsem artık çok şükür doğum durdu 7 hafta daha dayansa tadından yenmez

Bende bi hayır vardır mutlaka diye avutuyorum kendimi biraz daha sakinim

Seni gidi aceleci sabırsız minnak seni stop çekilmiş şimdi dur kalk öğrencek annesi Rabbim şifalar versin canım
Ayyy amin canım inşallah o kadar korktum ki aynı şeyleri yasayacam diye önceki bebeğim 55 gün yoğun bakımda kalmıştı rabbim kimseye yaşatmasın

Kızlar bebiş için burun aspiratörü önerebilir misiniz bana ya ben bi türlü alamadım neye dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum

Oyy deme oyle kurban olurum geldi yinede ama demi ana yuregi iste.. Benim annemde kanser hastasi idi. Rabbim sifa nasib etsin annecigine , size bagislasin.. Rabbim sana da dirayet versin

Gün içerisinde benim kadar tahin yiyen var mıdır acaba. PekmezleÇekilmemiş alıyoruz bide biz ben daha nedem anaaammmm nedem
BEnde tahin pekmek karisimi yiyorum.kasik kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…