Kuzum ben zaten 2 aydır magnezyum kullanıyordum tık yoktu şu 2-3 gündür inanılmaz derecede böyle bişi görmedim arka ön yan ne kadar kas varsa kramp giriyor. Doktor çok yanaşmadı önce ama durumumu anlattım ondan sonra kalsiyum takviyesi bu attığımı verdi. Ama şu tavırda yani yapacak bişi yok sabretcen…. Bu takviyeleri gereksiz görüyor sanırım doktorlar ne bilem bende anlamadım. Ki kalsiyum deyince de ben be sütü yoğurdu ayranı peyniri yemediğim gıda yok gün içerisinde aşırı tüketen birisiyim. Magnezyumu 2 ye çıkartam mı dedim cık dedi. Bunu iç dedi her daktırın kafası ayrı güzel anam ne diyem ben sana şimdi oyhhhh hangimize aglayam oyyy dağlarHerkese magneziyum yaziyor bu doktorlar bana kalsiyum verdi sadece acaba niye yazmadi.Agri sizi oluncami yazıyorlar acaba.
Gün içerisinde benim kadar tahin yiyen var mıdır acaba. PekmezleÇekilmemiş alıyoruz bide biz ben daha nedem anaaammmm nedemKızlar kalsiyum için en iyisi organik çiğ tahin. Beni ilaç kullanmaktan kurtardı. Çok iyi kalsiyum var tahinde.
Sabahları aç karna bi yemek kaşığı. Tabi benimkini diyetisyen 1 tatlı kaşığına düşürdü şekerim var diye. Bence doktorlarına bi danışın
Ahahahhahaha ayyy etiketlediğini farketmemistim daha okurken hemen aha dedimAsmak bana daha zulüm geldi ya zaten dolabım yok nereye asıyom lafa bak hjfjfklşifonyere koycam, annem geldi sağolsun ütüyü o yaptı ben katladım da, bir katlayışım var boz yap boz tekrar katla yok oldu yok olmadı şeklinde en sonunda kadına afakanlar bastı ay saçmalama katla kaldır bunla uğraşıp deli mi çıkıcan ütüledik yeter diyo dedim aşırı haklısın olduğu kadar W wolfgang gel kız ben çociğimin kıyafetlerini katladım, yarın da hastane çantasının içine koyucaklarımı ütüleyip hazırlıycam accık gözlerin yaşarsın dkfmdlld
ahaha sus beee, yaptık işte öyle böyle yarın devamı da gelicek bu faslı kapayıp kafayı kalan alınacaklara ve dip köşe temizliğe odaklıycamAhahahhahaha ayyy etiketlediğini farketmemistim daha okurken hemen aha dedimdogunca da olurdu kiz az dshs dursaydin. Saka bi yana bende sifonyere koydum katlayip zaten minnaciklar cok yer almadi . Hallettigin iyi olmus valla sonra zor oluyor yaa ben her gun biraz daha buyuk hissediyorum agirlasiyoruz beybi
Bende bugun kahvaltidan dondum eve arkadasim vardi. Eve bir giristik daha yeni dötüm koltuk gorduvalla balkonu yikadim yerleri sildim. Camlari da kizcagiz sildi
Mutfagi falan doktuk her yeri sil supur canimm cikmis. Hastane cantamin da biberon ve pompalari kaldi temizlenince onlarda gircek kapatcazz
Heeee, çok mantıklı canım tekli organizer doğru diyosun aklıma yazdımE evdekiliyakat koyduğunun tersine koy daha düzgün durur
Soldaki doğru, sağdaki yanlış (gibi)
Bi de böyle bölmeli organizerler daha iyi oluyor çıtçıtlı badiler için hepsi tek bölmede olunca bozuluyor illa aldıkça
Çok tatsız olmuş ya üzüldüm, senin karına olmaz tabi finansal olarak ama doktorunu bu kadar değiştirmemek istiyorsan hem doktorunla hem hastaneyle paralel konuş, sen sonuçta o doktor için o hastaneyle ilerlemişsin anladığım kadarıyla. En azından doğum parasını hastaneden alır üzerine ekleyerek doktorunun gideceği yeni hastaneye verirsin, doktorun da kendi kazanacağı paradan belki biraz feragat eder, daha uygun bir fiyata anlaşırsınız. Henüz konuşmadan bu kadar üzme kendini, bir konuş bakalım oluru nedir ne değildirkızlar moralim çok bozuk az önce doktorumun 1 mart itibarı ile hastaneden ayrılacağını öğrendim , sırf doktorum için o hastaneye gitmiştim ben ve ilk günden itibaren kapsamlı doğum paketi satın almıştım en başından beri ona gidiyodum çok alışmıştım doğum korkumu bile yenmiştim sayesinde hangi hastaneye gideceği belli bile değil, doğuma bu kadar az kalmışken şu an psikolojik olarak çöktüm kendisinin yerine de başka bir doktor önerdi ve önerdiği doktor erkek kendimi hiç rahat hissetmiyorum erkek doktorda ne yapacağım bilmiyorum oturdum ağlıyorum şu an
doğum paketimi de iptal etmiyor hastane
Ne yapmayı düşünüyorsun peki başka doktordan devam mı edeceksinAa benimkinin benzerini yaşiyorsun.Benimde doktorumun oldugu hastanede sorun var hastane marta kadar duzelirse o yapar olmazsa başka doktorla konuşucaz maalesef.Şansizlik peşimi bırakmıyor.
Ben çok uygun bi fiyata paket yaptırmıştım 27 bin TL muayene test nst doğum her şey dahildi şu an sona yaklaştığım için sadece doğum kısmını kullanmadım paketim iptal etse bile vereceği para max 5 bin şu an en kötü hastane 40-50 bin TL doğum parası sadece maalesef öyle bi imkanım da yok şu anÇok tatsız olmuş ya üzüldüm, senin karına olmaz tabi finansal olarak ama doktorunu bu kadar değiştirmemek istiyorsan hem doktorunla hem hastaneyle paralel konuş, sen sonuçta o doktor için o hastaneyle ilerlemişsin anladığım kadarıyla. En azından doğum parasını hastaneden alır üzerine ekleyerek doktorunun gideceği yeni hastaneye verirsin, doktorun da kendi kazanacağı paradan belki biraz feragat eder, daha uygun bir fiyata anlaşırsınız. Henüz konuşmadan bu kadar üzme kendini, bir konuş bakalım oluru nedir ne değildir
Sadece yemen lazım, pekmezle o etkiyi vermiyormuşGün içerisinde benim kadar tahin yiyen var mıdır acaba. PekmezleÇekilmemiş alıyoruz bide biz ben daha nedem anaaammmm nedem
Hergün wc ye çıkarsan kabız olmuyorsun. Salata, sebze az mı yedin bugünlerde. Kefir içebilirsin az canlandırır. Ama bol zeytinyağlı salata ye bak 2 gün neler oluyorKızlar wc de kabız değilim ama hep katıı oluyor büyük abdest zeytinyağ da içiyorum varmı benim gibii 1 dakikada işimi halletsmde kabız sayılmam değilmi sonuçta hergün çıkıyorum neredeyse sadece katıı ayyy Tüm arkadaşlar sağlıkla zamanında bebişlere kavuşsun
Teşekkürler canım bir günlüğüne annem geldi sabah gidecek kanser hastası kendine zor bakıyor canımFazla ayaga kalkmamaya calis kuzumminnos icinde ne kadar gun durursa o kadar kâr insallah bakan eden destekcin vardir
Bende bi hayır vardır mutlaka diye avutuyorum kendimi biraz daha sakinimoyh büyük talihsizlik olmuş. Böyle bir düşüncesi illaki vardır keşke en azından siz paket almadan bellimiymiş ki. Hastane paket şartlarını iyice okusanıza bir açık illaki vardır. Hatta buraya at bakalım bi açık yakalarız belkiPaketin de zararları işte ya tamam avantajlı oluyor ama böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Vardır bir hayrı kuzu dur bakalım Allah büyük sen dualarını yap elbet bir çıkar yol gösterir sana. Bi sakin ol bakalım daha vakit var.
Ayyy amin canım inşallah o kadar korktum ki aynı şeyleri yasayacam diye önceki bebeğim 55 gün yoğun bakımda kalmıştı rabbim kimseye yaşatmasınSeni gidi aceleci sabırsız minnak senistop çekilmiş şimdi dur kalk öğrencek annesi Rabbim şifalar versin canım
Oyy deme oyle kurban olurum geldi yinede ama demi ana yuregi iste.. Benim annemde kanser hastasi idi.Teşekkürler canım bir günlüğüne annem geldi sabah gidecek kanser hastası kendine zor bakıyor canım7 yaşında oğlum var o zorluyor beni ancak okul saatinde ne kadar dinlenebilirsem artık çok şükür doğum durdu 7 hafta daha dayansa tadından yenmez
BEnde tahin pekmek karisimi yiyorum.kasik kasikGün içerisinde benim kadar tahin yiyen var mıdır acaba. PekmezleÇekilmemiş alıyoruz bide biz ben daha nedem anaaammmm nedem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?