2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana çok agrin sizin varmı falan diye sordu bende öyle aman aman agri yok ama ara sıra bir anda oluyor.Sonra magneziyum sana yazdimmi dedi dedim hayir birsey demedi kalsiyum yazdi sadece bunu iç yeter falan.Ben bu aralar egilemiyorum ya resmen batiyor bana birsey agriyor oğlum icin mecbur egilmek zorunda kaliyorum birşeyler için fena oluyorum 8 ay yine kendini belli ediyor bu aralar hiç rahat geçmiyor.
Sabr etmekden başka çaremiz yok anlaşılan.

Hergün wc ye çıkarsan kabız olmuyorsun. Salata, sebze az mı yedin bugünlerde. Kefir içebilirsin az canlandırır. Ama bol zeytinyağlı salata ye bak 2 gün neler oluyor
Anladım canım o halde kabız değilim hergün çıkıyorum ama katıı oluyor sadece oda kan hapıyla vitaminlerle ilgili sanırım Hamişlikten öncee kabızlık problemim hiç olmadı nerdeyse yadaa bir keree ama tedaviyle olduğu içinn ilaçlar vs de etkiledi sanıekm aslında salatada yiyorum ama aynıı biraz yürümeyi arttıraım en iyisi canımm saolasın Sağlıkla sıhhatle ilerlesin bebişler

Ne yapmayı düşünüyorsun peki başka doktordan devam mı edeceksin
Mecbur kalırsam sezeryan için başka doktora gidicem.Umudum hastanenin düzelmesine düzelmezse başka çarem yok.Inşallah düzelir yani.Sen ne yapicaksin peki aklinda bir doktor varmi bari?

Oyy deme oyle kurban olurum geldi yinede ama demi ana yuregi iste.. Benim annemde kanser hastasi idi. Rabbim sifa nasib etsin annecigine , size bagislasin.. Rabbim sana da dirayet versin
Amin amin inşallah canım benim Rabbim şifa versin hastalarımıza, vefat edenlere Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Kızlar benim 31 hafta bugün bitti hastane çantasını hazırlamak mi gerekiyor artık alıp alıp koyuyorum eksikleri ama hiç bisey hazirlamadim ben daha

Kızlar benim 31 hafta bugün bitti hastane çantasını hazırlamak mi gerekiyor artık alıp alıp koyuyorum eksikleri ama hiç bisey hazirlamadim ben daha
Hazirla kuzum.yavas yavas cantalari bebislerjn zamani yaklasiyor bizlerde agirlasioruz sona birakma

O kan hapi mahfedior tas edior shhshdhd

Kızlar bebiş için burun aspiratörü önerebilir misiniz bana ya ben bi türlü alamadım neye dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum
Ben bunu aldim. abim tavsiye etti bize de, yedek uca gerek olmuyor, temizleniyor, yenidoganlar için de uygunmuş umarım memnun kalırız

Yavaştan hazirlasan iyi olur sonra zor olur

Zalim doktor kalsiyum ilacı yazdı günde bir defa iki tane içiyorsun ama ilaç kafam kadar zaten ilaç içmekten hoşlanmam midem kalkiyor peş peşe içince
Senin doktor benim doktor olabilir mi bir magnezyum yazmış içerken boğazıma yapışıp duruyor hemde günde 3 kere bana sabaha kadar totoma iğne yapsınlar razıyım ama nolur hap vermesinler kutusunu bile görünce midem bulanıyor

Sorma canımm ya katılaştırıyor büyük abdesti resmen napçaz bilmem zeytinyağda içiyorum artık böyle böyle Nasipse sağlıkla ilerleyelimde
Valla bende sabahlari ac karna zeytinyagi iciyprum senn gibi birde vitaminler var.onlari iciyorum anca toparliom

Bu çok iyi bir ilaç canım ama bana yetersiz geldi o yüzden değiştirdim deneme yanılma yöntemiyle ilaç buluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…