2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa ufff kahkaha attim ispiyona gelmis yaaa . G Gamgusar buraya niye yazmadin kiz. Nisan anneleri yine yeaaa sacmalama yeaaa daha neler falan der diye mi doğru söyle

Kim nereli bilemiyorumm hava nasil yasadiginiz yerde bilemedim ama size soylee misss gibi bir hava ve manzara birakmak istedim . Bugun oglumla Alanya kalesine ciktik bi de indik sndjffj kahvalti yaptik. Gelip ustune bi de temizlik yaptim mis gibi bi gundu şükürler olsun bitti valla ama dötüm agriyor
Simdi dusundumde 4 haftaya falan bu temizligi tekrarlayip bi kaleye ciksam yuruyerek

Aksamina dogururum sjdnjfjfj.

Suda eriyenlerden var bende onu da bı içip bı içmiyorum sonra da dötüm başım ağrıyor hele bacak kraplarim futbolculara döndüm çok ilaç içiyorum diye içmek istemiyorum hiç hiç sevmediğim şey ilaç içmek

A o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severim valla kramplar çekilmiyor uykudan uyandırıyor insanı içmek daha iyi malesef

Hahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö

Kiz sen bize kaynanalik mi yapion besik kertmesi yaptik die bebeleri valla yolarun seni alt tarafi sordum giz napim baya yedim bugun hshshs

Hahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Burayada yazcaktim da o arada ezan okundu namaza durdum

Yaaaa ufff kahkaha attim ispiyona gelmis yaaa . G Gamgusar buraya niye yazmadin kiz. Nisan anneleri yine yeaaa sacmalama yeaaa daha neler falan der diye mi doğru söyle
Yok kkzzz yazcaktim ezan okundu namaza durdum ahahshsh ama.gelene kadar ispiyonlamis beni

Ay harika ya sjdkkfkf

Hep aynı bu doktorlar ya illa zorluyorlar insanı.
Nerde içmesi zor iğrenc bir ilac varsa bu daha iyi diyorlar.

BU döt agrısı nolcak acaba
Resmen sol dötümün ortaya yakın kemigi agrıyıp ayagıma vuruyor eziyet gibi

A o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severim valla kramplar çekilmiyor uykudan uyandırıyor insanı içmek daha iyi malesef
Buyurunuz efenim

Eklentiler

• 17083659150032899569698123847288.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…