Benim 2 yas oglu olan eczaci kuzenin tavsiyesi otribebeKızlar bebiş için burun aspiratörü önerebilir misiniz bana ya ben bi türlü alamadım neye dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum
Yaaaa
Bshdjdjfj . Kiz ben neler yiyom valla herkese kulak assak sctk afedersinKesin ondan yazmadı hahahakaçmış bak linçlemesinler diye
Suda eriyenlerden var bende onu da bı içip bı içmiyorum sonra da dötüm başım ağrıyor hele bacak kraplarim futbolculara döndüm çok ilaç içiyorum diye içmek istemiyorum hiçSenin doktor benim doktor olabilir mi bir magnezyum yazmış içerken boğazıma yapışıp duruyor hemde günde 3 kerebana sabaha kadar totoma iğne yapsınlar razıyım ama nolur hap vermesinler kutusunu bile görünce midem bulanıyor
Ben böyle bir liste yazmıştım daha da çeşitlendirilebilirAlincaklarla ilgili genel Bi liste varmi elinizde ben bam güm gidiyorum zira
A o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severimSuda eriyenlerden var bende onu da bı içip bı içmiyorum sonra da dötüm başım ağrıyor hele bacak kraplarim futbolculara döndüm çok ilaç içiyorum diye içmek istemiyorum hiçhiç sevmediğim şey ilaç içmek
Hahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Kiz sen bize kaynanalik mi yapion besik kertmesi yaptik die bebeleri
Burayada yazcaktim da o arada ezan okundu namaza durdumHahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Ay harika ya sjdkkfkf
Hep aynı bu doktorlar ya illa zorluyorlar insanı.Senin doktor benim doktor olabilir mi bir magnezyum yazmış içerken boğazıma yapışıp duruyor hemde günde 3 kerebana sabaha kadar totoma iğne yapsınlar razıyım ama nolur hap vermesinler kutusunu bile görünce midem bulanıyor
Şaka yapıyom kiazz hahaha gülek diyeKiz sen bize kaynanalik mi yapion besik kertmesi yaptik die bebelerivalla yolarun seni alt tarafi sordum giz napim baya yedim bugun hshshs
Hahaha birde etiketlememHahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Eki Görüntüle 3389842
Kim nereli bilemiyorummhava nasil yasadiginiz yerde bilemedim ama size soylee misss gibi bir hava ve manzara birakmak istedim . Bugun oglumla Alanya kalesine ciktik bi de indik sndjffj kahvalti yaptik. Gelip ustune bi de temizlik yaptim mis gibi bi gundu şükürler olsun bitti valla ama dötüm agriyor
Simdi dusundumde 4 haftaya falan bu temizligi tekrarlayip bi kaleye ciksam yuruyerek
Aksamina dogururum sjdnjfjfj.
Ara ara dönüyor aynenn canımm Sağlıklı olsunlarda sağlıkla zamanında gelsinler ALLAH ın izniyleAmin sifa olsun kuduruklarapiti piti donuyorlar
Buyurunuz efenimA o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severimvalla kramplar çekilmiyor uykudan uyandırıyor insanı içmek daha iyi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?