2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

A o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severim valla kramplar çekilmiyor uykudan uyandırıyor insanı içmek daha iyi malesef
Attığım resimdekinin tadı güzelmiş burda bi kaç arkadaş söyledi bilgin olsun

Kız gittim ya bugün sen nasıl benim oğlumun kontrolünü takip etmezsin nasıl kaynanasın sen insan yazar sorar damadim noldu diye sen hiç
Ay ben yazdiysan hic denk gelmedim kiiiii hii.nasil sormam ben damadim nasil iyimi kilosu kacc noruyor poz verdimi

difembahyaa nasıl oldunuz güzelim, var mı bir gelişme?
cintoniklime her şey yolunda mı kuşum? arada iyiyim de yine gidersin
doğum yapan arkadaşımızı yanlış taglemek istemedim, A Afratafrac onu da sen taglesene iyiler mi acaba bebişle beraber merak ettim
cerenay000 evine döndü her şey yolunda onu biliyorum

başka kaldı mı atladığımız, bundan sonra günaşırı rapor

Canimmm çok teşekkürler çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi Allah'ım tüm minislerimiz sağlıkla zamanında gelsin ins

Vajina varisi mi öyle birşey olan vardı sanırım kimdi hatırlamıyorum nasıl anlamış acaba olduğunu
Ben bende normal varis vardı bacaklarımda ama dışarıda hiçbir görüntüsü yoktu içten ağrı yapıyordu sadece. Bi gün WC yıkarken elime bi şişlik geldi oturdum hemen aynanın karşısına bariz belliydi zaten varis olduğu

Kizlar ben oksapara gecicem haftaya ama nasil vurcam nasil yapcam bilmiom cok korkuyorum karnimdan mi vurmam lazim ya bebege bisi olursa ve cok canim acir mi

Bu sorun bende de oldu ilk kan ilacına başladığımda hap olarak vermişti bana doktoruma söyledim o zaman sana sıvı alınan kan ilacından yazayım dedi tüp şeklinde sıvı ondan içmeye başlayınca düzeldi benim sorunum

Kizlar ben oksapara gecicem haftaya ama nasil vurcam nasil yapcam bilmiom cok korkuyorum karnimdan mi vurmam lazim ya bebege bisi olursa ve cok canim acir mi
Ben 13. Haftaya kadar tedbir amaçlı kullandım, başta zor oluyor ama yaptıkça alışıyorsun. Ben karından yaptım hep, doktorum öyle önermişti. Her seferinde başka bir bölgeyi hafif sıkıp iğne yan gelecek şekilde yapıyordum. Bu tabi ilk haftalar. Baldırdan ya da koldan da yapılıyor. Hala kullanan arkadaşlar söyler. Bebeğe de bir şey olmaz. Kan sulandirici iğneler çok önemli ve çok faydalı. Korkma yani.

Bu arada canin acımaz ama yanma hissi oluyor ve bende morarma da oluyordu. Doğru acidan vurmak cok önemli de işte ilk 2 dakika iceriginden dolayı küçük bir yanma oluyor maalesef

Y ysnmrv yavrum ben bugün spordaydim. Pozisyon degistirirken (ayaktan mata oturmaya gecerken) sağ baldirimin ön kısmı kasildi, kendimi bırakır gibi oturdum da biraz. Biraz kramp girmiş gibi su an. Buna ne iyi gelir, tavsiyen var mı sporcu aney?

Cnm YouTube de videolar var eşin izlesin o yapsin . Hergün ayni saate yapmaya caliş göbekten morarma olunca koldan yap . Mor yerlere yakin yapma mantiği da şu göbek deliğinin dört parmak sonrasağ sol taraflarina yapabilirsin . Göbek deliğinni üstüne çıkma. İçindeki havaya hafif cikartacaksin . Etini iki parmak arasina alip dik yada 45 ilk aciyla vur yavaş yavaş birakip hizli çek . Damarlara gelince morarir yağlı kısımlarda apt yapmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…