- 19 Temmuz 2015
- 2.465
- 6.485
- 358
Ay bana da bundan verdi ama çok midemi bulandiriyor haftada 2-3 anca içiyorum o da zorlaBuyurunuz efenim
Demekkisi ondan götüm ayrı başım ayrı gidiyorSonra ah kıçım vah başım olan bize oliiiien önemlisi antrenman öncesi ısınma açma germe ve maalesef yapılmıyor antrenman sonrası kasları rahatlatmak için esneme hareketleri. Bak 2 antrenman bu dediklerimi yap nasıl daha faydalı göreceksin.
Sakınan göze çöp batarmış relaks olmak lazım. Çocuk bu mikroplarla soğukla sıcakla ne kadar erken tanışırsa o kadar iyi. Tabi böyle dedim diye çocuğu da çöpe batırıp çıkarmicamVaktim olmadı zamanında yazmaya şimdi yazabiliyorum.söylediğin her şeye sonuna kadar katılıyorum. Ama yapı meselesi herhalde ve çok yorucu. Şahsen ben yapamam akıl karı bir iş değil. Ben ilk duyduğumda şaka yapıyor sanmıştım o kadar inanmamıştım ki. Ama gerçekmiş.
Bence de canım. Yine çok haklısınSakınan göze çöp batarmış relaks olmak lazım. Çocuk bu mikroplarla soğukla sıcakla ne kadar erken tanışırsa o kadar iyi. Tabi böyle dedim diye çocuğu da çöpe batırıp çıkarmicamönlem almak ayrı bişi abartmak ayrı bişi
Valla iyi spor yapıyorsunuz ben sporcuyum tek yürüyüş yapıyorum pilatese karşı ayrı bi antipatim var yapasım gelmiyor ağır sporlar yaptığımız için çok spordan saymıyordum kendileriniDemekkisi ondan götüm ayrı başım ayrı gidiyorseni dinleyip öyle yapacağım canım hocam
Du bakalım bi anne olalım da bir daha konuşuruz sen yine de çok şey yapma banaBence de canım. Yine çok haklısınhep haklısın
Sadece bir gün kesıyorlar. Hatta bazı doktorlar doğumdan sonrada kullandırıyorlar . Anneyi korusun diye . Sız korkuyorsanız tapmayın bende de korku vardı eşim yapiyor . Kasmayın kendınızı
Onu bilmiyorum canım ya, dediğim gibi ben 13. Haftaya kadar kullandım. Iki düşükten sonra pozitif testi öğrenir öğrenmez doktorum önlem amaçlı başlatmıştı. Hatta pıhtılaşma var mı yok mu diye test bile yapmadı, testlerde görülmeyecek kadar düşük olan bir değer bile kayıplara yol açabilir, o yüzden yapalım demişti. Çünkü zararı olan bir şey değil.
Ya grupta hala kullanan birkaç annemiz var ama kimlerdi hatırlamıyorum. @Hali kullanıyordu sanırım.
Ben 9. Yada 10. Haftada başladım ve doğuma kadar da yapicam. Göbek deliginin 4 parmak sağına veya soluna vuracaksın. Bende bebisime gelir diye korkuyorum ama gelicek bisey değil aslında biliyorum ama yine de onun hareketsiz olduğu zamanlarda yapıyorum. Yapabilecek biri varsa ona yaptır yoksa istersen sağlık ocağına git onlarla yap bir kez hem öğrenmiş olursun hem de için rahat eder.
Kaşarlanmış oksapar kullanıcısı olarak bebeğe ulaşması bir kere imkansız o iğne ucunun rahat ol canım. Zaten görselleri var nereye vuracağın hangi alanlar onlara bi bak kuzu morarmış kızarmış yeşermiş sararmış yerlere ödem olan yerlere vurma ama bzen yer kalmayınca mecbur vuruyorsun gerçi aenin az kaldı çok zorlamaz havasını aldır muhakkak 90 derecelik dik açıyla vur hmmmm vurduğun yerler küçük kırmızı et beni gibi olabiliyor korkma ödem olabiliyor korkma vurduktan sonra biraz bastır. Başka soracağın olursa sorarsın kuzu 7,5 aydır kullanıyorum ve doktorun dediğine göre 38 e kadar da devammış yani yapcak bişi yok hamdolsun
Bende uygulamam boyle birsey cok zor ve zahmetli ve gereksizde geldiMusluk suyundan gelecek mikroptan korktuğu için canım. Bir faydası olduğu için değil. Ya da varsa da ben bilmiyorum. Bilsem de uygulayacağımı sanmıyorum
Benimki Allah'a emanet normal olacağı için ne zaman geleceği bellisizSen ne zmn doguruyorsun benımkı de martın sonu yanı bıraz daha beklese Nisan olacakmış daha ne yapayım
İçerde kalacak hali yok ya çıkacak elbetBenimki Allah'a emanet normal olacağı için ne zaman geleceği bellisiz
kilo vermek guzel bısı degılBu arada yeri gelmişken söyleyeyim doğurduktan sonra sezaryen olanlar doktor bir süre verir o süreden sonra normal doğum yapanlar da kendilerine gelir gelmez o ilk şokları atlattıktan sonra diyelim crossfitt yapın. İmkanı olanlar hoca ile görüşsün aşırı hızlı kilo verirsiniz hemde aşırı tatlı kas yaparak verirsiniz. Şahsen ben yapacağım. Nefes darlığı çekiyorum zaten bu durumdan az sıkıldım. Nefes açmada ise bire bir.
Ya kalırsaİçerde kalacak hali yok ya çıkacak elbetkaç haftalık şimdi
Bilemedım şimdiYa kalırsa34+1
Dur kız burda 15 üstü kilo alanlar var sen ne diiiinkilo vermek guzel bısı degılşahsen ben kılo vermek istemiyorum şu an gogsum popom çok ıyı oldu allahım lutfen böyle kalsın ilk çocugumda 57le hamıle kaldım dogumdan sonra 49lara dustum gtu zar zor toparladım 53e gelene kadar anam agladı inş bunda vermem
Benimkinde aynen öyle her kanda ortada yok :)ama bu iğnede bu tepkiyi göstermedi. Zorunluydu yoksa hergun acile getirmek zorunda kalacaktı :) bırak alişsın bence :)Ay eşiniz iyi yapıyormuş vallahi benim öyle bir durumum olsa eşim yaptığım odayı terk eder hiç beceremez korkuyor iğnedenbugün kan alırlarken çantamı montumu tutması için çağırdım çantayı montu aldi alanı terk etti
Gara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur canoBu arada yeri gelmişken söyleyeyim doğurduktan sonra sezaryen olanlar doktor bir süre verir o süreden sonra normal doğum yapanlar da kendilerine gelir gelmez o ilk şokları atlattıktan sonra diyelim crossfitt yapın. İmkanı olanlar hoca ile görüşsün aşırı hızlı kilo verirsiniz hemde aşırı tatlı kas yaparak verirsiniz. Şahsen ben yapacağım. Nefes darlığı çekiyorum zaten bu durumdan az sıkıldım. Nefes açmada ise bire bir.
Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini seninkilo vermek guzel bısı degılşahsen ben kılo vermek istemiyorum şu an gogsum popom çok ıyı oldu allahım lutfen böyle kalsın ilk çocugumda 57le hamıle kaldım dogumdan sonra 49lara dustum gtu zar zor toparladım 53e gelene kadar anam agladı inş bunda vermem
sen ısınma germe yapma sonra gel artislik yapGara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur cano
Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?