2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Demekkisi ondan götüm ayrı başım ayrı gidiyor seni dinleyip öyle yapacağım canım hocam

Sakınan göze çöp batarmış relaks olmak lazım. Çocuk bu mikroplarla soğukla sıcakla ne kadar erken tanışırsa o kadar iyi. Tabi böyle dedim diye çocuğu da çöpe batırıp çıkarmicam önlem almak ayrı bişi abartmak ayrı bişi

Bence de canım. Yine çok haklısınhep haklısın

Demekkisi ondan götüm ayrı başım ayrı gidiyor seni dinleyip öyle yapacağım canım hocam
Valla iyi spor yapıyorsunuz ben sporcuyum tek yürüyüş yapıyorum pilatese karşı ayrı bi antipatim var yapasım gelmiyor ağır sporlar yaptığımız için çok spordan saymıyordum kendilerini

Bence de canım. Yine çok haklısınhep haklısın
Du bakalım bi anne olalım da bir daha konuşuruz sen yine de çok şey yapma bana ben biraz haşin seven bir kızım kediyi de böyle öperim ısırırım falan ablam eşimin yanında bir gün bana demişti sen çocuğun olsa o çocuğu yersin diye eşim hala onu unutmaz hafif yollu tırsıyor

Sadece bir gün kesıyorlar. Hatta bazı doktorlar doğumdan sonrada kullandırıyorlar . Anneyi korusun diye . Sız korkuyorsanız tapmayın bende de korku vardı eşim yapiyor . Kasmayın kendınızı
Ben her gittigimde doktora soruyorum devam edeyım mı dıye sız de kendı doktorunuza sorun bence herkese farklı olabılır G Gamgusar

Kizceler cok tesekkur ederim her biri ayrintili ve guzel aciklamalar olmus insallah korkmadan bir kere yaparsam kendim devaminda yapabilirim sormamin nedeni sizlerden de tecrubelerinizden de yararlanmak. Cok sagolun

Musluk suyundan gelecek mikroptan korktuğu için canım. Bir faydası olduğu için değil. Ya da varsa da ben bilmiyorum. Bilsem de uygulayacağımı sanmıyorum
Bende uygulamam boyle birsey cok zor ve zahmetli ve gereksizde geldi

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim doğurduktan sonra sezaryen olanlar doktor bir süre verir o süreden sonra normal doğum yapanlar da kendilerine gelir gelmez o ilk şokları atlattıktan sonra diyelim crossfitt yapın. İmkanı olanlar hoca ile görüşsün aşırı hızlı kilo verirsiniz hemde aşırı tatlı kas yaparak verirsiniz. Şahsen ben yapacağım. Nefes darlığı çekiyorum zaten bu durumdan az sıkıldım. Nefes açmada ise bire bir.

kilo vermek guzel bısı degıl şahsen ben kılo vermek istemiyorum şu an gogsum popom çok ıyı oldu allahım lutfen böyle kalsın ilk çocugumda 57le hamıle kaldım dogumdan sonra 49lara dustum gtu zar zor toparladım 53e gelene kadar anam agladı inş bunda vermem

Dur kız burda 15 üstü kilo alanlar var sen ne diiiin kilo vermek nasıl verdiğine bağlı olarak değişen bişi sen bana gel ben sana öyle bi toto yaptırırım ki 25 kiloya da düşsen mrs toto diye anılırsın göğüs için de egzersizler var ama o değişik bişi ona çok girmiyorum

Benimkinde aynen öyle her kanda ortada yok :)ama bu iğnede bu tepkiyi göstermedi. Zorunluydu yoksa hergun acile getirmek zorunda kalacaktı :) bırak alişsın bence :)

Gara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur cano
Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini senin

Gara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur cano

Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini senin
sen ısınma germe yapma sonra gel artislik yap cross ağır biraz ama bi alışırsan offf tadından yenmez. Vücudunun her parçasını çalıştırıyor bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…