- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Geçmiş olsun kuzum. Ya valla en son kim hangi sırada hastalandıysa çevremde yine aynı sırada hastalanmaya başladılar. Sinirim bozuldu. İnşallah olmayız tekrar.Benimde boğazım ağrıyor. Öyle çok korkuyorum ki yine hasta olacağım diye. Olmayız inşallah
yok yok o konuda haklısın zaten aynı kefede olamazlar bile. Benim dediğim pilatesi gömmeyelimBen başka gözle yqni profesyonel gözle bakıyorum kuzum yoksa kimseye laf etmembanane şimdi sende işinde uzmansındır bende senin işinden anlamam mesela bu reklamlarda bile neler dedim tövbe estağfurullah ama şöyle düşün yanlış anlama da senelerde profesyonel basketbol oynamış, beden eğitimi okumuş, şimdide muaythai antrenörlüğü yapan birisi için pilates ne biletim spordan bile saymıyorum. Herkes gidip antrenörlüğünü rahatça alabiliyor gelsinler sıkıyorsa bizim sporların alsınlar zaten her antrenman o esnelemeleri yaptırıyoruz o nedenle Gereksiz buluyorum. Senin o dediğin şeyleri gel bana 2 haftada yaptırırım üstüne birde kendini savunmayı öğrenirsin
Valla bu diz sakatlığı 7-8 senedir var onun. Doktorlar hep ameliyat demiş ama bi türlü olmadı. Sürekli dizinden şikayet ediyor ama ameliyat olmuyor.Diz sakatlıkları ameliyat olsa da eski randımanı vermiyor ama acı çekiyor veya ödem topluyorsa aksatmasın kuzu kalıcı olmasın yani. Eğer ameliyat ia gerek yok diyorlarsa da eşine şoklama öneriririm. İki kaba su koyacak birisi buzlu su birisi kaynamış derecede ayağını sokabileceği kaynar su sırayla o sulara sokup şoklama yapacak. Detaylı isterseniz yazarım
Bişi diyim mi gece ben de kötü rüya gördüm. Sabah eşime tekma tokat dalacaktım öyle etkiledi. Demekki dün geceye has bişimiş. Hemen toparlanıyoruz. Gerçek olan şimdiki zaman, o sadece bir rüyaydı. Ayrıca kötü rüyaların da hep tersi çıkarmış, demekki başımıza güzel şeyler gelecek.Kızlar ağlicam ben ya çok iğrenç rüyalar gördüm. Doğuyordum falan ama sonrası kötüydü, çok anlatmak da istemiyorumnormalde rüyalar beni çok etkilemez ama bu baya etkiledi. Baya hüzünlüyüm şuan, bunun etkisinden çıkmam lazım… ayyyy nasıl gudubet olcam acaba eşimle işlerim var üzüldüm şimdiden adama gudubetken bile gülüyorum dicem ay yok ağırlık çöktü yine…. şuan tam gaz duygu durum bozukluğu modumu açtım sanırım hayırlı işler
Ya şimdi dur teşhis koyamam ben sadece çok uzatmış eski randımanı vermiyor ama durumunu bilmiyorum. 7-8 senedir ameliyat diyen doktorları neden reddediyor ki çok yanlış. Menisküs mü var sadece bağlar mı yırtık daha çok mu yıprandı sonuçta yırtık veya esnek bağları her geçen gün zorluyor ödem illaki oluyordur. Yani yanlış yapıyor. Eşinin bacağının durumunu bilemem ancak ben 20 sene önce iç bağları sadece esnettim hala o bileğimden eski randımanı alamam onu biliyorum. Bağlar biraz enteresan düzenekler ve eşin çok aksatmış biran önce çaresine baktırsın yaş ilerledikçe daha da zorlaşacak çünkü hem düzelmesi hem tamir edilmesi.Valla bu diz sakatlığı 7-8 senedir var onun. Doktorlar hep ameliyat demiş ama bi türlü olmadı. Sürekli dizinden şikayet ediyor ama ameliyat olmuyor.
Ama ameliyat olsada eski haline dönmeyeceğini duyduğuma çok üzüldüm şu anda. Senin dediğin sporları falan yapamaz mı ameliyat oluncada yani?
Ben hala karından yapabiliyorum yemeği çok kaçırıp sismediysem.O durumda da koldan yapıyorum eşim sıkıştırıyor ben iğneyi yapıyorum ama çok yakıyor koldan en rahatı karından geliyor banaKizlar ben oksapara gecicem haftaya ama nasil vurcam nasil yapcam bilmiom cok korkuyorum karnimdan mi vurmam lazim ya bebege bisi olursa ve cok canim acir mi
Ay şuan ağlıyorumBişi diyim mi gece ben de kötü rüya gördüm. Sabah eşime tekma tokat dalacaktım öyle etkiledi. Demekki dün geceye has bişimiş. Hemen toparlanıyoruz. Gerçek olan şimdiki zaman, o sadece bir rüyaydı. Ayrıca kötü rüyaların da hep tersi çıkarmış, demekki başımıza güzel şeyler gelecek.
Çünkü lanet bir huyu var aynıııı anası babası. Ailecek böyleler. Sürekli bir konu hakkında şikayet ediyorlar ancak asla o konuyu iyileştirmek düzeltmek için bir adım atmıyorlar. İnşallah çocuğum çekmez baba tarafına. Yoksa evi terk eder anama giderim herhaldeYa şimdi dur teşhis koyamam ben sadece çok uzatmış eski randımanı vermiyor ama durumunu bilmiyorum. 7-8 senedir ameliyat diyen doktorları neden reddediyor ki çok yanlış. Menisküs mü var sadece bağlar mı yırtık daha çok mu yıprandı sonuçta yırtık veya esnek bağları her geçen gün zorluyor ödem illaki oluyordur. Yani yanlış yapıyor. Eşinin bacağının durumunu bilemem ancak ben 20 sene önce iç bağları sadece esnettim hala o bileğimden eski randımanı alamam onu biliyorum. Bağlar biraz enteresan düzenekler ve eşin çok aksatmış biran önce çaresine baktırsın yaş ilerledikçe daha da zorlaşacak çünkü hem düzelmesi hem tamir edilmesi.
Oh oh, rüyadaki her kötü şey gerçek hayatta yaşayacağın güzellikler anlamına geliyo. Çok yakında yüzünde gülücükler, yüreğinde mutluluktan başka bir şey olmayacak inşallah.Ay şuan ağlıyoruminanılmaz kötüydü ya oğlişimi gördüm doktorla kavga ettim başka uzmanlar geldi falan uzman doktor benim doktora sinirlendi hamilelikte çentik önemli yanlış teşhis koymuş diye ay 3 sezonluk film çıkar resmen… sağsalim doğuraydık Allah’ın izniyle sağlıkla afiyetle kolaylıkla şöyle
Bari bi fizik tedavi uzmanına gitsin adam bi durumu görsün bacağına uygun olabilecek egzersizleri yaptırsın dicem de yok anacım demiiim şimdi seni de darlamayayım. Bırak kendisi ne hali varsa görsün acıyı çeken o yaşayan o erkekler birde hasta olmayı hastaneye gitmeyi genel manada sevmiyor. Eşine has değildir sen eşine kurulma şimdiÇünkü lanet bir huyu var aynıııı anası babası. Ailecek böyleler. Sürekli bir konu hakkında şikayet ediyorlar ancak asla o konuyu iyileştirmek düzeltmek için bir adım atmıyorlar. İnşallah çocuğum çekmez baba tarafına. Yoksa evi terk eder anama giderim herhalde
O bacağı ince kaldı zaten kasları çalışmadığı için sanırım diğer bacağı daha kalın. Neyse bebek bir doğsun da hele. Gidip en uygun olmayan zamanda ameliyat olsun, ben hem bebeğe hem ona bakayım.
Kız onu da buldum. Futbolcuların çoğunda oluyormuş bu bağ kopukluğu. Bir spor hocasını takip ediyordum onun da aynı sorun başına geldi ve hemen ameliyat ıoldu. Çok iyi bir fizik tedavi uzmanına gitmeye başladı. Eşime onu da söyledim bak bu adam bu alanda uzmanlaşmış. İzmir deki futbolcuları tedavi ediyor falan dedim. Yok, gitmiyo.Bari bi fizik tedavi uzmanına gitsin adam bi durumu görsün bacağına uygun olabilecek egzersizleri yaptırsın dicem de yok anacım demiiim şimdi seni de darlamayayım. Bırak kendisi ne hali varsa görsün acıyı çeken o yaşayan o erkekler birde hasta olmayı hastaneye gitmeyi genel manada sevmiyor. Eşine has değildir sen eşine kurulma şimdi
İnşaAllah öyledir şimdi eşime gideyim de çok üzgünüm bana yemek ısmarla diyetim en iyisiOh oh, rüyadaki her kötü şey gerçek hayatta yaşayacağın güzellikler anlamına geliyo. Çok yakında yüzünde gülücükler, yüreğinde mutluluktan başka bir şey olmayacak inşallah.
Bana öyle bir etksii olmadıAy bana da bundan verdi ama çok midemi bulandiriyor haftada 2-3 anca içiyorum o da zorla
Evet spor hekimleri bu konularda daha iyi doğru yapmışsın da anacım çözüm bulsan ne karşımdaki anlamayınca söylenirse de sende merhamet gösterme hepsi mi aynı olur anacım bu adamların bak kv benim senelerdir o dizlerine baktırmıyor hala fa inat ameliyat diyor doktorlar yok dinlemiyor yamuldu şimdi eşine de ileride yaşayacağı bu kafayla giderse o yani. Ki sizin daha çok ihtiyacınız olacak eşine…Kız onu da buldum. Futbolcuların çoğunda oluyormuş bu bağ kopukluğu. Bir spor hocasını takip ediyordum onun da aynı sorun başına geldi ve hemen ameliyat ıoldu. Çok iyi bir fizik tedavi uzmanına gitmeye başladı. Eşime onu da söyledim bak bu adam bu alanda uzmanlaşmış. İzmir deki futbolcuları tedavi ediyor falan dedim. Yok, gitmiyo.
Markete git diyom, ona da sensiz gidemem diyo. Bok ye.
Fanta gibi demi tadı :)Ay ben de bundan içiyorum çooook iyi. Hatta son zamanlarda günde 1 kesmeyebilir günde 2 taneye çıkartabilirsin dedi doktorum.
difembahyaa nasıl oldunuz güzelim, var mı bir gelişme?
@fogis her şey yolunda mı kuşum? arada iyiyim de yine gidersin
doğum yapan arkadaşımızı yanlış taglemek istemedim, A Afratafrac onu da sen taglesene iyiler mi acaba bebişle beraber merak ettim
@cerenay000 evine döndü her şey yolunda onu biliyorum
başka kaldı mı atladığımız, bundan sonra günaşırı rapor
Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin güç kuvvet versin canım. Bizimle paylaşabilirsin insanın böyle zamanlarda anlatmaya da ihtiyacı oluyor öyle düşünme. Hepsi geçecek inşaAllah az kaldı sabır ve dua ile biiznillahKızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?