Yanı ortası olmak iyi işte benımkı de ıyı bir şey degıl gören dıyodu nolmus sanaGara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur cano
Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini senin
Kalbimi kırıyorsunuz hocamsen ısınma germe yapma sonra gel artislik yapcross ağır biraz ama bi alışırsan offf tadından yenmez. Vücudunun her parçasını çalıştırıyor bi kere
Emzirmek başlı başına kalori yaktıran bir şey ancak hamilelikte şişiyoruz sporla desteklemek lazım illaki sarkmalar olabilir kol bacaktan çok alındı malum o karbonhidratlar boy boy yaniKalbimi kırıyorsunuz hocamşaka falan bir yana da inşallah veririz yahu ben diyetle falan verebiliyorum kilo çok kolay ama bu sefer çok yağ depoladim ancak sporla desteklersem gider hemde gerçekten daha diri tutuyor fücütumu
Benimde boğazım ağrıyor. Öyle çok korkuyorum ki yine hasta olacağım diye. Olmayız inşallahUyandim ve uyuyamiyorum... Cok sicak geldi ev ama asla ondam degil bnm atesim cikmis sanirim bogazlarimda agriyor
Insallah kzuum valla bedenim cayir cayir birde benim atesim olunca icten ates oluyor boyle icim yaniorBenimde boğazım ağrıyor. Öyle çok korkuyorum ki yine hasta olacağım diye. Olmayız inşallah
Ben de ateş yok şu an için. Dikkat et canım. Bende doğal şeylerle başladım durdurmayı başarır mıyım bilmiyorum. Ateş de çok fena. Allah şifa versinInsallah kzuum valla bedenim cayir cayir birde benim atesim olunca icten ates oluyor boyle icim yanior
Amin canim benimBen de ateş yok şu an için. Dikkat et canım. Bende doğal şeylerle başladım durdurmayı başarır mıyım bilmiyorum. Ateş de çok fena. Allah şifa versin
Bende hala kullanıyorum oksaparıOnu bilmiyorum canım ya, dediğim gibi ben 13. Haftaya kadar kullandım. Iki düşükten sonra pozitif testi öğrenir öğrenmez doktorum önlem amaçlı başlatmıştı. Hatta pıhtılaşma var mı yok mu diye test bile yapmadı, testlerde görülmeyecek kadar düşük olan bir değer bile kayıplara yol açabilir, o yüzden yapalım demişti. Çünkü zararı olan bir şey değil.
Ya grupta hala kullanan birkaç annemiz var ama kimlerdi hatırlamıyorum. @Hali kullanıyordu sanırım.
Canım naçizane bir şey diyeceğim. Öncelikle çok kötü olmuş. Ama vardır her işte bir hayır diyelim.Ben çok uygun bi fiyata paket yaptırmıştım 27 bin TL muayene test nst doğum her şey dahildi şu an sona yaklaştığım için sadece doğum kısmını kullanmadım paketim iptal etse bile vereceği para max 5 bin şu an en kötü hastane 40-50 bin TL doğum parası sadece maalesef öyle bi imkanım da yok şu an
Ahahahaha çevremdeki herkes ayva fotosu atıyo bebek gamzeli oluyo ye diye dfghjklöşçHahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Ay ben de bundan içiyorum çooook iyi. Hatta son zamanlarda günde 1 kesmeyebilir günde 2 taneye çıkartabilirsin dedi doktorum.Buyurunuz efenim
Kız pilates candır. Benim duruş bozukluğumu düzeltmemde çok faydası oldu. Geçmeyen sırt bel ağrılarıma falan baya iyi geldi. Evet dediğin gibi yavaş kalıyor ama pilatese laf etmeyelim ya onu bağrımıza basalımValla iyi spor yapıyorsunuz ben sporcuyum tek yürüyüş yapıyorum pilatese karşı ayrı bi antipatim var yapasım gelmiyor ağır sporlar yaptığımız için çok spordan saymıyordum kendilerini
Kız senin doktor normal e tamam dedi mi?Benimki Allah'a emanet normal olacağı için ne zaman geleceği bellisiz
Bu benim aklımda bebişim. Eşime de dedim hatta. İkimiz birlikte gidelim diye ama onun dizi sakat yıllardır. Ameliyat olması gerekiyor. Çapraz bağlarımı ne kopuk, sürekli boşa çıkıyo dizi. Sanırım yapamaz o.Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim doğurduktan sonra sezaryen olanlar doktor bir süre verir o süreden sonra normal doğum yapanlar da kendilerine gelir gelmez o ilk şokları atlattıktan sonra diyelim crossfitt yapın. İmkanı olanlar hoca ile görüşsün aşırı hızlı kilo verirsiniz hemde aşırı tatlı kas yaparak verirsiniz. Şahsen ben yapacağım. Nefes darlığı çekiyorum zaten bu durumdan az sıkıldım. Nefes açmada ise bire bir.
Allahım bizden al Ranaz'a ver kiloları amin.kilo vermek guzel bısı degılşahsen ben kılo vermek istemiyorum şu an gogsum popom çok ıyı oldu allahım lutfen böyle kalsın ilk çocugumda 57le hamıle kaldım dogumdan sonra 49lara dustum gtu zar zor toparladım 53e gelene kadar anam agladı inş bunda vermem
Ben başka gözle yqni profesyonel gözle bakıyorum kuzum yoksa kimseye laf etmemKız pilates candır. Benim duruş bozukluğumu düzeltmemde çok faydası oldu. Geçmeyen sırt bel ağrılarıma falan baya iyi geldi. Evet dediğin gibi yavaş kalıyor ama pilatese laf etmeyelim ya onu bağrımıza basalım
Diz sakatlıkları ameliyat olsa da eski randımanı vermiyor ama acı çekiyor veya ödem topluyorsa aksatmasın kuzu kalıcı olmasın yani. Eğer ameliyat ia gerek yok diyorlarsa da eşine şoklama öneriririm. İki kaba su koyacak birisi buzlu su birisi kaynamış derecede ayağını sokabileceği kaynar su sırayla o sulara sokup şoklama yapacak. Detaylı isterseniz yazarımBu benim aklımda bebişim. Eşime de dedim hatta. İkimiz birlikte gidelim diye ama onun dizi sakat yıllardır. Ameliyat olması gerekiyor. Çapraz bağlarımı ne kopuk, sürekli boşa çıkıyo dizi. Sanırım yapamaz o.
Hadi ya çok geçm,ş olsun. Ateşini düşürmeye bak. Parol iç mutlaka.Uyandim ve uyuyamiyorum... Cok sicak geldi ev ama asla ondam degil bnm atesim cikmis sanirim bogazlarimda agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?