2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gara gara ellerini yiyim ağzından bal damlıyor bunlari tek tek not aliyom ama eğer veremezsem aramız bozulur cano

Tabi senin tuzun kuru benim gibi olaydın bir 92 kilo yerdim bu dillerini senin
Yanı ortası olmak iyi işte benımkı de ıyı bir şey degıl gören dıyodu nolmus sana o kadar kaymıştım yanı bir de zayıflık hıc mı yakısmaz bana töbe ya rabbim

sen ısınma germe yapma sonra gel artislik yap cross ağır biraz ama bi alışırsan offf tadından yenmez. Vücudunun her parçasını çalıştırıyor bi kere
Kalbimi kırıyorsunuz hocam şaka falan bir yana da inşallah veririz yahu ben diyetle falan verebiliyorum kilo çok kolay ama bu sefer çok yağ depoladim ancak sporla desteklersem gider hemde gerçekten daha diri tutuyor fücütumu

Emzirmek başlı başına kalori yaktıran bir şey ancak hamilelikte şişiyoruz sporla desteklemek lazım illaki sarkmalar olabilir kol bacaktan çok alındı malum o karbonhidratlar boy boy yani eşimin bir öğrencisi var kadın 60 yaşında maraton birincisi kasın hayatı boyunca spor yapıyor aslında bir şekilde çocukların hayatına da sokmak lazım. Yeteneği ne ise artık. Kendi hayatımızda da olması lazım. Tüp bebek süreçlerim çok narin dönemlerdi taaa 2 yılın üstü oldu spor hayatımda yok gibi bişi antrenörlük dışında. Ve kendimi aşırı sağlıksız hissediyorum. En azından bi tempolu yürüyüş olsun hayatınızda kuzu

Benimde boğazım ağrıyor. Öyle çok korkuyorum ki yine hasta olacağım diye. Olmayız inşallah
Insallah kzuum valla bedenim cayir cayir birde benim atesim olunca icten ates oluyor boyle icim yanior

Bende hala kullanıyorum oksaparı

Canım naçizane bir şey diyeceğim. Öncelikle çok kötü olmuş. Ama vardır her işte bir hayır diyelim.

Erkek doktor hassasiyetin olduğunu demişsin, hastanede başka kadın doktor yok mu acaba? Yani senin doktorunun önermediği bir kadın doktor?

Son olarak da, doktor kadın olabiliyor ancak yanındaki doktora destek olan ve odaya giren çıkan herkes kadın olmuyor maalesef. Kimin doğumunda duysam hep bir erkek oluyor ortamda ve bizi o şekilde görüyorlar. Biliyorum rahatsız hissedeceğin bir durum ancak doktorlar yeminli insanlar. O an sancından, bebeğinin sağlığından başka düşüneceğin bir şey olmayacak bence. Belki bu durumu kabullenmeye çalışabilirsin bu doğuma kadar olan sürede. Benim de doktorum erkek ve ben hususi erkek olmasını istedim, bugüne kadar kendi deneyimlerimde kadın doktorlar bana hep kendimi kötü hissettirdiler 1 doktor dışında. Erkek doktorlar ise daha nazik, mesafeli, anlayışlı davrandılar.
Belki de çekindiğin doktor başına gelecek en güzel doğumu yaşatacaktır sana

Hahaha senin bu soruyu buraya taşımana ayrı, gamgu’nun bu soruyu asla buraya sormamasına ayrı koptum. HEEE AYVA YİYİNCE DE GAMZELİ OLUYO HEEEE. Mdkfmflfmrlrö
Ahahahaha çevremdeki herkes ayva fotosu atıyo bebek gamzeli oluyo ye diye dfghjklöşç

Valla iyi spor yapıyorsunuz ben sporcuyum tek yürüyüş yapıyorum pilatese karşı ayrı bi antipatim var yapasım gelmiyor ağır sporlar yaptığımız için çok spordan saymıyordum kendilerini
Kız pilates candır. Benim duruş bozukluğumu düzeltmemde çok faydası oldu. Geçmeyen sırt bel ağrılarıma falan baya iyi geldi. Evet dediğin gibi yavaş kalıyor ama pilatese laf etmeyelim ya onu bağrımıza basalım

Bu benim aklımda bebişim. Eşime de dedim hatta. İkimiz birlikte gidelim diye ama onun dizi sakat yıllardır. Ameliyat olması gerekiyor. Çapraz bağlarımı ne kopuk, sürekli boşa çıkıyo dizi. Sanırım yapamaz o.

Allahım bizden al Ranaz'a ver kiloları amin.

Ben başka gözle yqni profesyonel gözle bakıyorum kuzum yoksa kimseye laf etmem banane şimdi sende işinde uzmansındır bende senin işinden anlamam mesela bu reklamlarda bile neler dedim tövbe estağfurullah ama şöyle düşün yanlış anlama da senelerde profesyonel basketbol oynamış, beden eğitimi okumuş, şimdide muaythai antrenörlüğü yapan birisi için pilates ne biletim spordan bile saymıyorum. Herkes gidip antrenörlüğünü rahatça alabiliyor gelsinler sıkıyorsa bizim sporların alsınlar zaten her antrenman o esnelemeleri yaptırıyoruz o nedenle Gereksiz buluyorum. Senin o dediğin şeyleri gel bana 2 haftada yaptırırım üstüne birde kendini savunmayı öğrenirsin

Diz sakatlıkları ameliyat olsa da eski randımanı vermiyor ama acı çekiyor veya ödem topluyorsa aksatmasın kuzu kalıcı olmasın yani. Eğer ameliyat ia gerek yok diyorlarsa da eşine şoklama öneriririm. İki kaba su koyacak birisi buzlu su birisi kaynamış derecede ayağını sokabileceği kaynar su sırayla o sulara sokup şoklama yapacak. Detaylı isterseniz yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…