2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam 20.30 da bi uyumuşum. Sabah 8 de uyandım. Yatsam hala yatacağım. İlk kez böyle uyudum aylardır. Şok içindeyim. Nasıl oldu ben de anlamadım.
Nasıl ya ben ağlamak istiyorum uyu ya mi yo rum. Dün gece aşırı adet ağrım oldu unutmuşum bu agrilari resmen doguruyorum sandım.Her tarafım ağrıyor o ayrı da bi tarafa yatiyorum orası agiryor sırt üstü yatamıyorum neredeyse dik yattım

Geçecek tabi. Rabbim tez zamanda şifa versin. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hastane ortamı da insanı geriyor haklısın. En kısa zamanda toparlarsın inşallah

Canım ilaçlarla geçiren oldu bunu Mart grubunda İnşallah sen de gecireceksin çok geçmiş olsun sen de bebeğin de çok iyi olun

Ah kuzum ya dualarımız senile. Keşke elimizden bir şey gelebilse. İstediğin detayı ver, yalnız değilsin. Burada birbirimizi rahatlatıyoruz. Paylaş bizimle çekinme.

Canımlar ekmeğimizdeyiz be ne olsun Şiddetli kasık ağrısı yaşadım geçenlerde. Erken doğumdan korktu doktorum. Kasıktan bacağa yayılan ağrı normal değilmiş son haftalarda. Nst normaldi sancı falan çıkmadı. Rahim ağzı uzunluğu da normal,her hafta kısalmaya devam edecekmiş. 2 kez vajinal ultrasonla baktı bir hafta arayla. Gaz sancısıyla karıştırmış olabilirsin dedi. Dedim olabilir çünkü göbeğim açık geziyorum evde sıcak bastığı için. O da bundan sonra açtığın tek yer alt bacağın alt kolun olsun dedi Kafasını göremiyoruz artık iyice itmiş kendini aşağıya, zaten yürüyüşüm baya değişti sanki bacak aramda elma varmış gibi hissediyorum.. Kafası büyük artık ona karar verdi doktorum. Bekledim eşitlenir diye ama muhtemelen genetik koca kafa olacak dedi Şimdi biraz hasta gibiyim. Böyleli.

Yatış verildi bana Cuma günü ama çok zor zamanlar geçirdim. Bugün damar yolundan olan tedaviyi hap olarak değiştirdiler. İnşallah iyileşeceğim ama düşmüyor değerlerim, ALT ve AST çok yüksek, en azından durdurdular gittikçe yükselmiyor , çok zorlanıyorum kızlar gerçekten ...

çok geçmiş olsun bacım

Geçmiş olsun ama az kaldı, öyle düşün ve sonunda mükafatı çok çok büyük olacak. Çektiğimiz sıkıntılar boşuna değil. Kolestazdan şüphelenilen bir durumum olmuştu, o yüzden bir nebze anlayabiliyorum durumunu. İyi düşün

3 gündür sabah ve akşam günde 2 defa magnezyum içmeye başladım. 2 gecedir uyku kalitem arttı enteresan şekilde. Ben biraz ona yordum. Normalde aylardır uyuyamıyorum ben de. Darısı başına bebek. Çok iyi geldi bana.

Kıyamam dinlen, Bu ağrılar sancılar son haftalar yaklaştıkça her geçen gün artıyor. diğer anne topiklerinden okuduğuma göre. Sen yine kendini takip et. Ayrıca rihanna gibi göbüş açık gezme, ört

Sanırım düzenli magnezyum kullandığım için hiç kramp, ağrı yaşamadım. Çok etkili bu meret herkes içsin

Canım benim keşke elimden bir şey gelse, yapabileceğimiz bir şey olsa dua etmekten başka. Az kaldı, geçecek inşallah oğlunu kucağına aldığında bütün bunları unutacaksın

Geçmiş olsun canım benim, açarsan göbeği totoyu böyle biraz hasta gibi olursun belli değil di mi hala doğum tarihi falan?

Kizlar ben oksapara gecicem haftaya ama nasil vurcam nasil yapcam bilmiom cok korkuyorum karnimdan mi vurmam lazim ya bebege bisi olursa ve cok canim acir mi
Birşey olmaz ALLAH ın izniyle canım Ben baştan berii vuruyorum genelde göbekten Vuruyorum bebeğe gitmiyor kaç kat altta bebek ama araştırmak istersen araştır Şifaa olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…