- 3 Şubat 2022
- 1.244
- 2.424
- 83
Ohh ne güzel yapmışsın. Vücudun ihtiyacı varmış demek. Hele bir sessizdinDün akşam 20.30 da bi uyumuşum. Sabah 8 de uyandım. Yatsam hala yatacağım. İlk kez böyle uyudum aylardır. Şok içindeyim. Nasıl oldu ben de anlamadım.
Nasıl ya ben ağlamak istiyorum uyu ya mi yo rum. Dün gece aşırı adet ağrım oldu unutmuşum bu agrilari resmen doguruyorum sandım.Her tarafım ağrıyor o ayrı da bi tarafa yatiyorum orası agiryor sırt üstü yatamıyorum neredeyse dik yattımDün akşam 20.30 da bi uyumuşum. Sabah 8 de uyandım. Yatsam hala yatacağım. İlk kez böyle uyudum aylardır. Şok içindeyim. Nasıl oldu ben de anlamadım.
Geçecek tabi. Rabbim tez zamanda şifa versin. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hastane ortamı da insanı geriyor haklısın. En kısa zamanda toparlarsın inşallahKızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
Canım ilaçlarla geçiren oldu bunu Mart grubunda İnşallah sen de gecireceksin çok geçmiş olsun sen de bebeğin de çok iyi olunKızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
Ah kuzum ya dualarımız senile. Keşke elimizden bir şey gelebilse. İstediğin detayı ver, yalnız değilsin. Burada birbirimizi rahatlatıyoruz. Paylaş bizimle çekinme.Kızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
Canımlar ekmeğimizdeyiz be ne olsundifembahyaa nasıl oldunuz güzelim, var mı bir gelişme?
cintoniklime her şey yolunda mı kuşum? arada iyiyim de yine gidersin
doğum yapan arkadaşımızı yanlış taglemek istemedim, A Afratafrac onu da sen taglesene iyiler mi acaba bebişle beraber merak ettim
@cerenay000 evine döndü her şey yolunda onu biliyorum
başka kaldı mı atladığımız, bundan sonra günaşırı rapor
O güncelleme geçen hafta bana da geldi. Sürekli uykum varDün akşam 20.30 da bi uyumuşum. Sabah 8 de uyandım. Yatsam hala yatacağım. İlk kez böyle uyudum aylardır. Şok içindeyim. Nasıl oldu ben de anlamadım.
çok geçmiş olsun bacımYatış verildi bana Cuma günü ama çok zor zamanlar geçirdim. Bugün damar yolundan olan tedaviyi hap olarak değiştirdiler. İnşallah iyileşeceğim ama düşmüyor değerlerim, ALT ve AST çok yüksek, en azından durdurdular gittikçe yükselmiyor , çok zorlanıyorum kızlar gerçekten ...
Geçmiş olsun ama az kaldı, öyle düşün ve sonunda mükafatı çok çok büyük olacak. Çektiğimiz sıkıntılar boşuna değil. Kolestazdan şüphelenilen bir durumum olmuştu, o yüzden bir nebze anlayabiliyorum durumunu. İyi düşünYatış verildi bana Cuma günü ama çok zor zamanlar geçirdim. Bugün damar yolundan olan tedaviyi hap olarak değiştirdiler. İnşallah iyileşeceğim ama düşmüyor değerlerim, ALT ve AST çok yüksek, en azından durdurdular gittikçe yükselmiyor , çok zorlanıyorum kızlar gerçekten ...
3 gündür sabah ve akşam günde 2 defa magnezyum içmeye başladım. 2 gecedir uyku kalitem arttı enteresan şekilde. Ben biraz ona yordum. Normalde aylardır uyuyamıyorum ben de. Darısı başına bebek. Çok iyi geldi bana.Nasıl ya ben ağlamak istiyorum uyu ya mi yo rum. Dün gece aşırı adet ağrım oldu unutmuşum bu agrilari resmen doguruyorum sandım.Her tarafım ağrıyor o ayrı da bi tarafa yatiyorum orası agiryor sırt üstü yatamıyorum neredeyse dik yattım
Kıyamam dinlen, Bu ağrılar sancılar son haftalar yaklaştıkça her geçen gün artıyor. diğer anne topiklerinden okuduğuma göre. Sen yine kendini takip et. Ayrıca rihanna gibi göbüş açık gezme, örtCanımlar ekmeğimizdeyiz be ne olsunŞiddetli kasık ağrısı yaşadım geçenlerde. Erken doğumdan korktu doktorum. Kasıktan bacağa yayılan ağrı normal değilmiş son haftalarda. Nst normaldi sancı falan çıkmadı. Rahim ağzı uzunluğu da normal,her hafta kısalmaya devam edecekmiş. 2 kez vajinal ultrasonla baktı bir hafta arayla. Gaz sancısıyla karıştırmış olabilirsin dedi. Dedim olabilir çünkü göbeğim açık geziyorum evde sıcak bastığı için. O da bundan sonra açtığın tek yer alt bacağın alt kolun olsun dedi Kafasını göremiyoruz artık iyice itmiş kendini aşağıya, zaten yürüyüşüm baya değişti sanki bacak aramda elma varmış gibi hissediyorum.. Kafası büyük artık ona karar verdi doktorum. Bekledim eşitlenir diye ama muhtemelen genetik koca kafa olacak dedi Şimdi biraz hasta gibiyim. Böyleli.
Sanırım düzenli magnezyum kullandığım için hiç kramp, ağrı yaşamadım. Çok etkili bu meret herkes içsinKıyamam dinlen, Bu ağrılar sancılar son haftalar yaklaştıkça her geçen gün artıyor. diğer anne topiklerinden okuduğuma göre. Sen yine kendini takip et. Ayrıca rihanna gibi göbüş açık gezme, ört
Canım benim keşke elimden bir şey gelse, yapabileceğimiz bir şey olsa dua etmekten başka. Az kaldı, geçecek inşallah oğlunu kucağına aldığında bütün bunları unutacaksınYatış verildi bana Cuma günü ama çok zor zamanlar geçirdim. Bugün damar yolundan olan tedaviyi hap olarak değiştirdiler. İnşallah iyileşeceğim ama düşmüyor değerlerim, ALT ve AST çok yüksek, en azından durdurdular gittikçe yükselmiyor , çok zorlanıyorum kızlar gerçekten ...
Geçmiş olsun canım benim, açarsan göbeği totoyu böyle biraz hasta gibi olursunCanımlar ekmeğimizdeyiz be ne olsunŞiddetli kasık ağrısı yaşadım geçenlerde. Erken doğumdan korktu doktorum. Kasıktan bacağa yayılan ağrı normal değilmiş son haftalarda. Nst normaldi sancı falan çıkmadı. Rahim ağzı uzunluğu da normal,her hafta kısalmaya devam edecekmiş. 2 kez vajinal ultrasonla baktı bir hafta arayla. Gaz sancısıyla karıştırmış olabilirsin dedi. Dedim olabilir çünkü göbeğim açık geziyorum evde sıcak bastığı için. O da bundan sonra açtığın tek yer alt bacağın alt kolun olsun dedi Kafasını göremiyoruz artık iyice itmiş kendini aşağıya, zaten yürüyüşüm baya değişti sanki bacak aramda elma varmış gibi hissediyorum.. Kafası büyük artık ona karar verdi doktorum. Bekledim eşitlenir diye ama muhtemelen genetik koca kafa olacak dedi Şimdi biraz hasta gibiyim. Böyleli.
Canım magnezyum diosporal da iyi sudaa eeriyeni var denemek istersen Şifaa olsunA o ilaç ne kız atsana resmini müsait olduğun bir vakit suda eriyenleri severimvalla kramplar çekilmiyor uykudan uyandırıyor insanı içmek daha iyi malesef
A yok canım Nisanın ilk 2 haftası bekliyoruz diyorGeçmiş olsun canım benim, açarsan göbeği totoyu böyle biraz hasta gibi olursunbelli değil di mi hala doğum tarihi falan?
Evet normal doğum için bir sorun yok şuan dediKız senin doktor normal e tamam dedi mi?
Harika haber. O zamansa 36 dan itibaren başlıyor musun sen de egzersizlere. Bana da normalde sıkıntı yok derse başlayacağım 36 da.Evet normal doğum için bir sorun yok şuan dedi
Birşey olmaz ALLAH ın izniyle canım Ben baştan berii vuruyorum genelde göbekten Vuruyorum bebeğe gitmiyor kaç kat altta bebek ama araştırmak istersen araştır Şifaa olsunnKizlar ben oksapara gecicem haftaya ama nasil vurcam nasil yapcam bilmiom cok korkuyorum karnimdan mi vurmam lazim ya bebege bisi olursa ve cok canim acir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?