2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Harika haber. O zamansa 36 dan itibaren başlıyor musun sen de egzersizlere. Bana da normalde sıkıntı yok derse başlayacağım 36 da.
Evet bana da 35 ten sonra başla dedi. Eğer ilişkiye ara verdiysen yavaş yavaş alıştır başla dedi. 38 de bol ilişki istiyorum dedi. Bir dahaki geldiğinde söyleyeceğim onu tekrar dedi. Ama kocama bu durumu söylemedim bu habere en çok sevinen kişi olacak az daha beklesin acelemiz yok

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
Dün tüm gün ütü yaptım kol ağrısından uyuyamadım hala ağrıyor şimdi kim katlicak onları erken hazırlık yapanlar ne kadar da haklıymış daha bi sepet ütü var burayı okuyup çıkıyorum ütü yapıyorum haftasonu depo odasını da temizledik koltukları yikadik halıyı sildik ama doğuma kadar yine kirlencek

kızlar selam. memede hassasıyet var mı sızde ? benım sol memede bısı yok ama sağ memede uca doğru giden bi bölgede hassasıyet var yanı dokununca cok hafıf agrı şeklinde hissediyorum. süt kanalları filan olayından normaldir heralde dıye düşünüyorum :)

Asıl kaba temizlik bitince bir süpürge, bi paspas, koltuk örtüsünü tekrar yıkama bitti gitti. Öyle her yer bal dök yala olacak diye bir şey yok. Evleirmiz zaten temiz yani olduğu kadar, takılma o kadar yorarsın kendini çok.

Ben hamile kaldığımdan beri var. Hiç geçmedi. Atletim deyince bile acıyo öyle bişi. Oluyomuş bazılarında bu kadar fazla. No problem.

Kızlar günaydın. Rutin kan tahlilinde ALT ve AST değeri yüksek çıkan var mı? Benim ikisi de biraz yüksek. Doktora mesaj attım daha dönmedi. Size sormak istedim
Benim son tahlilimde ALT biraz yüksekti. Çamaşır suyu, yoğun kokulu parfüm krem vs kullandın mı dedi doktorum. Uyuz kremi kullanmıştım ondan yükseldiğine karar verdik en son.

İkisinde de en baştan beri var. Koltuk altından doğru elektrik gibi bi sancı vuruyo bazen de

Ben hamile kaldığımdan beri var. Hiç geçmedi. Atletim deyince bile acıyo öyle bişi. Oluyomuş bazılarında bu kadar fazla. No problem.
benım de öyle cok uzun zamandır var. 2 aylık hamıleyken meme ultrason cektırmıstım bı sıkıntı yoktu normal elime gelmeyen doktorun gordugu fıbrokıstlerım var duzenlı takıp ettırıyorum. doktorum emzırdıkce o fıbrokıstler de kuculecek zamanla demıstı. ama yıne bır sorayım dedım size de

İkisinde de en baştan beri var. Koltuk altından doğru elektrik gibi bi sancı vuruyo bazen de
evet o da bi dönem olmustu sancı seklınde suan yok. ama gercekten cok normal bu donemde hele son zamanlarda daha da artıyor sancı ve agrı dıyenler var.

Takıntılı ruh hastası kişiliğim var mükemmelliyetcilik zorluyor

Benimde ast alt değerim 16. Hafta birden uçtu . Her tahlili yaptialr bulamadilar. Hastaneye yattim iki ay onla uğraştim. Kaliteli bi doktor bul . Gastroenterolojiden . Parol , kan ilaci vs hepsi tetikliyor. Ursactive ilacini aksatma

belki de dediğin gibi ön yargı yapıyorum sadece ona karşı rahat olamayacağımı daha çok kasılacağımı düşünüyorum hele ki çatı muayenesi falan düşündükçe kötü oluyorum ama sanırım kendimi alıştırmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…