Evet bana da 35 ten sonra başla dedi. Eğer ilişkiye ara verdiysen yavaş yavaş alıştır başla dedi. 38 de bol ilişki istiyorum dedi. Bir dahaki geldiğinde söyleyeceğim onu tekrar dedi. Ama kocama bu durumu söylemedim bu habere en çok sevinen kişi olacak az daha beklesin acelemiz yokHarika haber. O zamansa 36 dan itibaren başlıyor musun sen de egzersizlere. Bana da normalde sıkıntı yok derse başlayacağım 36 da.
Asıl kaba temizlik bitince bir süpürge, bi paspas, koltuk örtüsünü tekrar yıkama bitti gitti. Öyle her yer bal dök yala olacak diye bir şey yok. Evleirmiz zaten temiz yani olduğu kadar, takılma o kadar yorarsın kendini çok.Dün tüm gün ütü yaptım kol ağrısından uyuyamadım hala ağrıyor şimdi kim katlicak onları erken hazırlık yapanlar ne kadar da haklıymış daha bi sepet ütü var burayı okuyup çıkıyorum ütü yapıyorumhaftasonu depo odasını da temizledik koltukları yikadik halıyı sildik ama doğuma kadar yine kirlencek
Ben hamile kaldığımdan beri var. Hiç geçmedi. Atletim deyince bile acıyo öyle bişi. Oluyomuş bazılarında bu kadar fazla. No problem.kızlar selam. memede hassasıyet var mı sızde ? benım sol memede bısı yok ama sağ memede uca doğru giden bi bölgede hassasıyet var yanı dokununca cok hafıf agrı şeklinde hissediyorum. süt kanalları filan olayından normaldir heralde dıye düşünüyorum :)
Benim son tahlilimde ALT biraz yüksekti. Çamaşır suyu, yoğun kokulu parfüm krem vs kullandın mı dedi doktorum. Uyuz kremi kullanmıştım ondan yükseldiğine karar verdik en son.Kızlar günaydın. Rutin kan tahlilinde ALT ve AST değeri yüksek çıkan var mı? Benim ikisi de biraz yüksek. Doktora mesaj attım daha dönmedi. Size sormak istedim
İkisinde de en baştan beri var. Koltuk altından doğru elektrik gibi bi sancı vuruyo bazen dekızlar selam. memede hassasıyet var mı sızde ? benım sol memede bısı yok ama sağ memede uca doğru giden bi bölgede hassasıyet var yanı dokununca cok hafıf agrı şeklinde hissediyorum. süt kanalları filan olayından normaldir heralde dıye düşünüyorum :)
benım de öyle cok uzun zamandır var. 2 aylık hamıleyken meme ultrason cektırmıstım bı sıkıntı yoktu normal elime gelmeyen doktorun gordugu fıbrokıstlerım var duzenlı takıp ettırıyorum. doktorum emzırdıkce o fıbrokıstler de kuculecek zamanla demıstı. ama yıne bır sorayım dedım size deBen hamile kaldığımdan beri var. Hiç geçmedi. Atletim deyince bile acıyo öyle bişi. Oluyomuş bazılarında bu kadar fazla. No problem.
evet o da bi dönem olmustu sancı seklınde suan yok. ama gercekten cok normal bu donemde hele son zamanlarda daha da artıyor sancı ve agrı dıyenler var.İkisinde de en baştan beri var. Koltuk altından doğru elektrik gibi bi sancı vuruyo bazen de
Takıntılı ruh hastası kişiliğim var mükemmelliyetcilik zorluyorAsıl kaba temizlik bitince bir süpürge, bi paspas, koltuk örtüsünü tekrar yıkama bitti gitti. Öyle her yer bal dök yala olacak diye bir şey yok. Evleirmiz zaten temiz yani olduğu kadar, takılma o kadar yorarsın kendini çok.
Oğlak burcu musun bebeğim sen deTakıntılı ruh hastası kişiliğim var mükemmelliyetcilik zorluyor
Yok akrep ya hep ya hiç yaşam felsefemOğlak burcu musun bebeğim sen de
Kaçtı değeriniz?Benim son tahlilimde ALT biraz yüksekti. Çamaşır suyu, yoğun kokulu parfüm krem vs kullandın mı dedi doktorum. Uyuz kremi kullanmıştım ondan yükseldiğine karar verdik en son.
Sirkeli su koy canımm alnına koltuk altına olabilir pekmezli limonn ye elmaa karabiber limon kaynat iç ve boğazını kuruu bırakma su iç yudum yudum Şifaa olsunAmin canim benimAllah raxı olsun
Benimde ast alt değerim 16. Hafta birden uçtu . Her tahlili yaptialr bulamadilar. Hastaneye yattim iki ay onla uğraştim. Kaliteli bi doktor bul . Gastroenterolojiden . Parol , kan ilaci vs hepsi tetikliyor. Ursactive ilacini aksatmaKızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
belki de dediğin gibi ön yargı yapıyorum sadece ona karşı rahat olamayacağımı daha çok kasılacağımı düşünüyorum hele ki çatı muayenesi falan düşündükçe kötü oluyorum ama sanırım kendimi alıştırmam gerekCanım naçizane bir şey diyeceğim. Öncelikle çok kötü olmuş. Ama vardır her işte bir hayır diyelim.
Erkek doktor hassasiyetin olduğunu demişsin, hastanede başka kadın doktor yok mu acaba? Yani senin doktorunun önermediği bir kadın doktor?
Son olarak da, doktor kadın olabiliyor ancak yanındaki doktora destek olan ve odaya giren çıkan herkes kadın olmuyor maalesef. Kimin doğumunda duysam hep bir erkek oluyor ortamda ve bizi o şekilde görüyorlar. Biliyorum rahatsız hissedeceğin bir durum ancak doktorlar yeminli insanlar. O an sancından, bebeğinin sağlığından başka düşüneceğin bir şey olmayacak bence. Belki bu durumu kabullenmeye çalışabilirsin bu doğuma kadar olan sürede. Benim de doktorum erkek ve ben hususi erkek olmasını istedim, bugüne kadar kendi deneyimlerimde kadın doktorlar bana hep kendimi kötü hissettirdiler 1 doktor dışında. Erkek doktorlar ise daha nazik, mesafeli, anlayışlı davrandılar.
Belki de çekindiğin doktor başına gelecek en güzel doğumu yaşatacaktır sana
Valla ne durumda bilmiyorum kuzum hareket pek yok yeni uyandim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?