2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben onu şöyle yıktım. O bir doktor. Hayatında ilk göreceği kadın ben değilim. Benden önce kaç kişiyi muayene etti ve ben kapıdan çıktıktan sonra ardımdan daha kaç kişiyi muayene edecek ve içlerinden ben aklında dahi kalmayacağım. O bölgemiz de bir organımız ve kulak, göz, burun nasıl muayene ediliyorsa orası da o amaçla ediliyor. Gibi gibi şeyler söyledim hep. Hiç gerilme çatı muayenesi için de. Kendini rahat bırakır ve kasmazsan çok daha hızlı btiyiormuş.

benim 20. haftadan itibaren hassasiyetim var özellikle göğüs ucuna dokunamıyorum bile gümüş kapak sipariş verdim gelsin doğuma kadar kullanıcam

bi tanışmaya gideceğim bakalım ön yargılarımı kenara atıp öyle muayene olmak istiyorum teşekkür ederim destekleriniz için

bir de bu magnezyum meselesi var doktorum bana şiddetli migrenim var diye hamilelk başında vermişti ağrı başlayınca iç hemen diye ama vücut ağrıları kemik ağrıları için hiçbir şey demedi verdiği ilaç magnorm suda eriyen ben onu içsem m acaba kas ağrıları kramplar için

Doktorumun sekreteri aradı, normalde yarın 31+1 de kontrolüm vardı ancak sağlık bakanlığına gidecekmiş. Cuma gününe ertelendi randevum 31+3'e. Ayh gelmez şimdi Cuma.

Canım ben de magnorm kullanıyorum. Migrenime çok iyi geldi. Ayrıca bacaklarımın sızısından ağrısından uyuyamıyordum onlara da çok iyi geldi. Normalde her gün 1 tane mutlaka içiyordum kaç aydır. Ancak 3 gündür günde 2 ye çıkarttım. Doktorum da dedi son zamanlar artık daha fazla ihtiyacın olacak günde 2 içebilirsin sıkıntı yok diye.

Evet normal doğum için bir sorun yok şuan dedi
Cati Muayenesi yapti mi beybii ? Benimki 35 te cagirdi sasirtti erken gibi sanki sankiii deidm ama o da uygun degilse zaten sezeryana 3 hafta kalmis olcak bizde gununu vercez dedi

Kızlar çatlaklarım deli gibi kaşınıyor dünden beri kafayı yemek üzereyim buna bir çare var mıdır
Ya bence at kili firca varya onu kullan gerci cok bi sey kalmadi . Ben karnimi onunla fircaliyorum hem kasinmam geciyor hemde kan dolasimi icin iyi geliyor. Sonra da yaglarimi suruyorum

Harika haber. O zamansa 36 dan itibaren başlıyor musun sen de egzersizlere. Bana da normalde sıkıntı yok derse başlayacağım 36 da.
Ben 16. Haftada başladım egzersize . Simge hoca 35 ten sonra perine masaji 36 dan sonra merdiven ve aksak gebe yuruyusu kaldirimdaa diyor bebis donduyse. Her gun merdivenn ve 2-3 gune bir perineal masaj. 36 dan sonra memelere masaj diyor gogus ucuna dogru ite ite. Perine masajini esinize yaptirin rahatlarsiniz diyor . Ve ilişki de öneriyor. Ister sonrasi ister baska zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…