- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Çok normal. Hepimizde var o tedirginlik korku. Ama şöyle düşün. Çatı muayenesi yaptıran herkes acıdı demiyor, kendini çok kasanlarda acı oluyormuş doktor bakmaya çalışçam derken. Neredeyse her kadın yaşıyor ve 2 sn lik bi olay çok hızlı yapılıyormuş.çatı muaynesinden de doğumdan da hepsinden korkuyorum
Yok bu dediğim doğum egzersizleri yani aksak gebe yürüyüşü, merdiven in çık, perine masajı gibi anlamında kuzum. Onu sen de öyle yazmışsın zaten.Ben 16. Haftada başladım egzersize . Simge hoca 35 ten sonra perine masaji 36 dan sonra merdiven ve aksak gebe yuruyusu kaldirimdaa diyor bebis donduyse. Her gun merdivenn ve 2-3 gune bir perineal masaj. 36 dan sonra memelere masaj diyor gogus ucuna dogru ite ite. Perine masajini esinize yaptirin rahatlarsiniz diyor . Ve ilişki de öneriyor. Ister sonrasi ister baska zaman .
Aynenn , bi de yaptirdigi egzersizlerde kasilma sanci karsilama pozisyonlari var . Videosundan bulursam yollim size buraya. Yoksa kendimi cekerifotoğrafi yollarim. 2-3 pozisyonu var sanci icinnYok bu dediğim doğum egzersizleri yani aksak gebe yürüyüşü, merdiven in çık, perine masajı gibi anlamında kuzum. Onu sen de öyle yazmışsın zaten.
Canım Rabbım şifa versin biran önce iyileş ve hastaneden çık vakti geldiğinde bebişini al kucağına Rabbım güç versin sanaYatış verildi bana Cuma günü ama çok zor zamanlar geçirdim. Bugün damar yolundan olan tedaviyi hap olarak değiştirdiler. İnşallah iyileşeceğim ama düşmüyor değerlerim, ALT ve AST çok yüksek, en azından durdurdular gittikçe yükselmiyor , çok zorlanıyorum kızlar gerçekten ...
Yok daha yapmadı 36 da yapacak sanırım beni de 36 da çağırdı büyük ihtimalle yapar diye düşünüyorumCati Muayenesi yapti mi beybii ? Benimki 35 te cagirdi sasirttierken gibi sanki sankiii deidm ama o da uygun degilse zaten sezeryana 3 hafta kalmis olcak bizde gununu vercez dedi
Maymun gibi kaşınıyorum zaten onlaYa bence at kili firca varya onu kullan gerci cok bi sey kalmadi . Ben karnimi onunla fircaliyorum hem kasinmam geciyor hemde kan dolasimi icin iyi geliyor. Sonra da yaglarimi suruyorum
O yirtmiyor tenini . En azindan kasirken baska bir ise de yariyorMaymun gibi kaşınıyorum zaten onla
Kizzzz muayene tecrubeninde yaz bize skndjfMaymun gibi kaşınıyorum zaten onla
Kesin yazarım zaten hiç canınızı sıkmayın K kelebek012 te normal düşünüyor sanırım kıaaaz bizi çatı muayenesi bekliyorKizzzz muayene tecrubeninde yaz bize skndjf
Muayene mi çatı mı neeeyyyKesin yazarım zaten hiç canınızı sıkmayın K kelebek012 te normal düşünüyor sanırım kıaaaz bizi çatı muayenesi bekliyoray ben arsız oldum ya hiç korkmuyorum çatıdan falan ciddiyim
Bana oyle dediMuayene mi çatı mı neeeyyykız benim haftaya kontrolüm var ne yapar mı dersin zaten iki parmak sokuo yapıyor galiba dimi öyle olduğunu söyleee
Evet evet jel sürüyormuş parmağına acılı bir işlem değil korkma dedi vajinal muayene oldunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben olmuştum bi kaç kez o cihazdan arsızlastim iyiceMuayene mi çatı mı neeeyyykız benim haftaya kontrolüm var ne yapar mı dersin zaten iki parmak sokuo yapıyor galiba dimi öyle olduğunu söyleee
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar, ben hastanedeyim günlerdir, biraz toparlayıp kendime gelince yazmayı düşündüm, hala toparlayamadım, gebelik kolestazı geçiriyorum, size detayları verip üzmek istemiyorum, sancılarımı durdurmaya çalıştılar geliyordu bebeğim az kalsın. Geçecek inşallah hepsi
Simge dumandan özel ders mi alıyorsunuz toksa you tube videoları mıAynenn , bi de yaptirdigi egzersizlerde kasilma sanci karsilama pozisyonlari var . Videosundan bulursam yollim size buraya. Yoksa kendimi cekerifotoğrafi yollarim. 2-3 pozisyonu var sanci icinnve ssdece dogum odasi egzersizleri var size bi ayri fotiliyim anlatiyim yarin musaitim bugun esim izinliii
Hayırlısı be gülümBana oyle dedibende hayirlisi dedim ciktimm odadan andnjdjd basimiza neler gelcek allah bilir
Oldum olmam mı hem de ne Dr elini bileğine kadar sokmuştu bişey olmuyo yani bundan da alnimizin akıyla cikariz evelallahEvet evet jel sürüyormuş parmağına acılı bir işlem değil korkma dedi vajinal muayene oldunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben olmuştum bi kaç kez o cihazdan arsızlastim iyice
Canım arada kanıyormu benim 2 gündür iğneyi yapınca kanıyor top gibii kan çıkıyor ilaçç gidiyordur herhalde sağlıcaklaBen hala karından yapabiliyorum yemeği çok kaçırıp sismediysem.O durumda da koldan yapıyorum eşim sıkıştırıyor ben iğneyi yapıyorum ama çok yakıyor koldan en rahatı karından geliyor bana
Bu iş bizde endişeye mahal yok endişeyeOldum olmam mı hem de ne Dr elini bileğine kadar sokmuştu bişey olmuyo yani bundan da alnimizin akıyla cikariz evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?