2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

çatı muaynesinden de doğumdan da hepsinden korkuyorum
Çok normal. Hepimizde var o tedirginlik korku. Ama şöyle düşün. Çatı muayenesi yaptıran herkes acıdı demiyor, kendini çok kasanlarda acı oluyormuş doktor bakmaya çalışçam derken. Neredeyse her kadın yaşıyor ve 2 sn lik bi olay çok hızlı yapılıyormuş.

Doğum konusunda da, insanlık var olduğundan beridir var bu doğal süreç. İlk kez biz deneyimlemeyeceğiz ve tıp çok ilerledi. Her anlamda her konuda müdahale ediyorlar hızlıca. İnsanlar eskiden tarlada, bağda, bahçede doğuruyormuş. Üstelik doğum egzersizi, nefes egzersizi vs bunları bilmeden. biz daha şanslıyız çoğu konuda.

İnşallah hepimizin harika doğum anıları olsun da buraya gelipr paylaşalım

Yok bu dediğim doğum egzersizleri yani aksak gebe yürüyüşü, merdiven in çık, perine masajı gibi anlamında kuzum. Onu sen de öyle yazmışsın zaten.

Yok bu dediğim doğum egzersizleri yani aksak gebe yürüyüşü, merdiven in çık, perine masajı gibi anlamında kuzum. Onu sen de öyle yazmışsın zaten.
Aynenn , bi de yaptirdigi egzersizlerde kasilma sanci karsilama pozisyonlari var . Videosundan bulursam yollim size buraya. Yoksa kendimi cekerifotoğrafi yollarim. 2-3 pozisyonu var sanci icinn ve ssdece dogum odasi egzersizleri var size bi ayri fotiliyim anlatiyim yarin musaitim bugun esim izinliii

Canım Rabbım şifa versin biran önce iyileş ve hastaneden çık vakti geldiğinde bebişini al kucağına Rabbım güç versin sana

Cati Muayenesi yapti mi beybii ? Benimki 35 te cagirdi sasirtti erken gibi sanki sankiii deidm ama o da uygun degilse zaten sezeryana 3 hafta kalmis olcak bizde gununu vercez dedi
Yok daha yapmadı 36 da yapacak sanırım beni de 36 da çağırdı büyük ihtimalle yapar diye düşünüyorum

Kesin yazarım zaten hiç canınızı sıkmayın K kelebek012 te normal düşünüyor sanırım kıaaaz bizi çatı muayenesi bekliyor ay ben arsız oldum ya hiç korkmuyorum çatıdan falan ciddiyim
Muayene mi çatı mı neeeyyy kız benim haftaya kontrolüm var ne yapar mı dersin zaten iki parmak sokuo yapıyor galiba dimi öyle olduğunu söyleee

Muayene mi çatı mı neeeyyy kız benim haftaya kontrolüm var ne yapar mı dersin zaten iki parmak sokuo yapıyor galiba dimi öyle olduğunu söyleee
Bana oyle dedi bende hayirlisi dedim ciktimm odadan andnjdjd basimiza neler gelcek allah bilir

Evet evet jel sürüyormuş parmağına acılı bir işlem değil korkma dedi vajinal muayene oldunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben olmuştum bi kaç kez o cihazdan arsızlastim iyice

Rabbim yardımcın olsun canım

Simge dumandan özel ders mi alıyorsunuz toksa you tube videoları mı

Bana oyle dedi bende hayirlisi dedim ciktimm odadan andnjdjd basimiza neler gelcek allah bilir
Hayırlısı be gülüm ama ben cekinmoyrum bu çatı muayensinden daha fazlasını da yasadigimdan bişey olmaz anam

Evet evet jel sürüyormuş parmağına acılı bir işlem değil korkma dedi vajinal muayene oldunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben olmuştum bi kaç kez o cihazdan arsızlastim iyice
Oldum olmam mı hem de ne Dr elini bileğine kadar sokmuştu bişey olmuyo yani bundan da alnimizin akıyla cikariz evelallah

Ben hala karından yapabiliyorum yemeği çok kaçırıp sismediysem.O durumda da koldan yapıyorum eşim sıkıştırıyor ben iğneyi yapıyorum ama çok yakıyor koldan en rahatı karından geliyor bana
Canım arada kanıyormu benim 2 gündür iğneyi yapınca kanıyor top gibii kan çıkıyor ilaçç gidiyordur herhalde sağlıcakla

Kızlar mide bulantınız oluyo mu sizin de ara ara? Son 1-2 haftadır başlardakinden farklı bi bulantım oluyo benim. Bugün bi de üşüttüm galiba. Eve kendimi zor attım ne yediysem çıkardım iğrenç bi gündü.
Üşütme de neden oldu, üşüdüğümü fark etmiyorum ben uzun bi süredir. Herkesin buz gibi dediği hava bana çok normal geliyo ve çok çabuk sıcaklıyorum. Haliyle ince kalıyo giydiğim ve üşüdüğümü karnımda gaz olmasından anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…