2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde 38 de yapıyorum demişti 31. Haftadayken sormuştum beni de 36 da çağırdı bakalım yapacak mı bilmiyorum ki
Hayırlısı artık daha gec olsa iyi olurdu bazen tetikliyormus ya doğumu az daha dursunllar

Kızlar yavaş yavaş doğumlar oluyor giderek heyecan basıyor beni bugün 31+0 oldum zaman yavaş geciyor gibi geliyor bana birde dün sağlık ocağında kan tahlili vermiştim TSH 4.40 çıkmış kendi doktorumu arayıp konuştuk cumartesi günü kontrolüm var o zaman gittiğimde ilaç başlayacağını ve idrar tahlili isteyeceğini söyledi. Kötü bişey mi yüksek olması TSH nin doktor tam bi aciklama yapmadı telefonda

Tsh yükselebiliyor ya da çok düşebiliyor. Normalde bu dönemde en fazla 3 olması gerekiyor diye biliyorum. Ancak senin biraz üstü, ilaç verir hemen düşer zaten sıkıntı olmaz. Benim en başında yüksek çıkıyordu, ilaç kullandım 1-2 ay sonra düştü ve tekrar ilaç kullanmama gerek kalmamıştı.

Canım kilolular zayıfları zayıflar kiloluları ölene kadar anlamayacak ben de 51 le hamile kalmıştım 12 kg aldım doğumdan bir hafta sonra 50 kiloydum bebeği görmeye gelenler şok oluyordu bünye meselesi ve bunu iki gebelikte de yaşadım bunda da değişen olmayacak bence şöyle bir 53-55 arasında durabilirsek tadından yenmez

O kadar cok işlem oldum ki tüp bebek surrcımde
hangi doktor napıyorsa oraya yapsın modundayım

Aha ben de aynı seyı yazdıydım bunu yeni okudum katılıyorum

Simdi canimlar hellooo , bu ilk fotodaki comelmeyi sanci karsilamak icin kullanin diyor bu esnada 4-15 yani 4 saniye burundan alip 15 saniye kadar agizdan nefes vermeyi yapin diyor bizi bu pozisyonda yaklaşık 2 dakika kadar tutuyor. 8-9 nefese falan denk geliyor bunu bi kasilmaya ya da sanci icin kullanilabilecegini soyluyor hoca. Ayaklar omuzdan biraz acik ve disari dogru bakiyor yere topuk dahil tam basiyor alaturka tuvalete oturur gibi dusunun dirseklerle de dizleri disa dogru ittirin . Bunu once on kez otur kalk yapip sonra 2 dk oturur pozisyonda bekliyoruzzz .
Bu ikinci fotide de dirsekleri yere koyup dizleride yere koyduktan sonra dizin arasini acabildiginiz kadar acin( tabi hepsi isindiktan sonra . ) Dizleri yerlestirince ayaklari yana acip parmaklari iyice disa dondurun zaten bacaginizin ic tarafinda bir agri oluyor o kemikleri icten hissediyosunuz ve hissediyosaniz dogru yapiyosunuz demektir diyooo . Bunu yaklasik olarak bi 1 , 1.5 dk kadar bu pozisyonda bekleterek yapiyoruz. Bazen hafifce one arkaya salinabilirsiniz yaparken . Bir arkadasimiz pilates grupta bu pozisyonda dogum yapmis kendisi yazmis. Sancilari da bu pozisyonda karsilamis .

Daha sonra ayakta durup ayaklari omuz hizasina acip, dizi yana dogru acarak yukari cekmekte dogum odasi egzersizi diyor Simge hoca. Y ysnmrv futbolcu isinmasi gibi . Bacak icini acarak. Ve bir nefes egzersizi onerdi bunu fotiyle gostermek zor ama yazicam umarim anlatabilirim.
Normal dik oturup ayaklari bagdas yapiyosunuz. Sonra eliniz gobusunuze koyuyosunuz. Dik pozisyonda 4 saniye nefes alip 15 saniye veriyosunuz yine. Ama bu esnada sanki vajinanizda bir cicek var gibi dusunun diyo. Cicek icerde acik ama kapanip cikmasi icin sizin vajinanizi acmaniz gerekiyor . Yani nefes alirken karninizi sisiriyosunuz gobek deligi cevresi genisliyor sonra verirken sanki vajinanizi aciyosunuz ve cicegi cikariyosunuz gibi dusunuyosunuz. Bunu yapabilmenin en kolay yolu da cise ciktiginizda cisinizi 2-3 kere durdurmayi deneyin cis yaparken . O kas bu vajinaayi acip cicegi cikarmaya calismakla ayni kas imis

Operim analaaar

Muhteşem bilgi aktarımı için teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…