Ayy kendım yazmışım sankıCanım kilolular zayıfları zayıflar kiloluları ölene kadar anlamayacakben de 51 le hamile kalmıştım 12 kg aldım doğumdan bir hafta sonra 50 kiloydum bebeği görmeye gelenler şok oluyordu bünye meselesi ve bunu iki gebelikte de yaşadım bunda da değişen olmayacak bence şöyle bir 53-55 arasında durabilirsek tadından yenmez
Elimden gelenin en iyisi buyduuu , dahasini size surekli yazarim yaklastikca dogum odasini konusuyor cunku hoca.Muhteşem bilgi aktarımı için teşekkür ederiz
Ay gayet güzel yazmışsın açıklamışsın daha ne olsun, ben aldım hemen ekran görüntülerini heheh ellerine sağlıkElimden gelenin en iyisi buyduuu , dahasini size surekli yazarim yaklastikca dogum odasini konusuyor cunku hoca.
Bi de her 4-15 saniye nefesini verieken vajinadan cikiyo sanki nefes oyle dusunun diyorrsezeryan olursa da sakinlesmek icin bunu yapabilirsiniz diyor
Cok güzel bilgiler asko, teşekkür ederizElimden gelenin en iyisi buyduuu , dahasini size surekli yazarim yaklastikca dogum odasini konusuyor cunku hoca.
Bi de her 4-15 saniye nefesini verieken vajinadan cikiyo sanki nefes oyle dusunun diyorrsezeryan olursa da sakinlesmek icin bunu yapabilirsiniz diyor
Ya bence kiloyla ilgili bi şey söylenecekse de hamileliğin başında olanlara ya da hamilelik öncesi eğitimlerde falan söylenmeli. Hamile kadına yeme denmesi bana aşırı absürt ve kırıcı geliyo. Sen iki canlısın iki kişilik ye de demesinler yeme de demesinler. Biz de biliyoz fazla olduğunu da napalım yani?Hanımlar nasılsınız iyi misiniz benim üstümde bi yorgunluk bi yorgunluk uyku uyumak istiyorum uyuyamıyorum ya rüya ya kabus ya tekmeler bel ağrısı neyse bugün doğum okulunun online dersine katıldım bi kaç gündür var bugün ki dersi diyetisyen verdi bende o anda yemek yiyordum 15 kilo üstü obezite gibi bişi dikince dersten çıktımdedim ağam benle maytap geçiyor nasıl yani obezmiyim ne olmuş 20 kilo almışsam ne olmuş
BencedeeCok güzel bilgiler asko, teşekkür ederiz
Ben de bir ebeden doğuma hazırlık kursu alicam, zar zor yer buldum Burda sigorta karşılıyor da böyle hazırlık kurslarını. ama ilk ders taaa mart ayında. O zamana kadar dogurmazsak ben de paylaşacağım. Ne kadar şey öğrenirsek o kadar iyi bence.
Thaaank youu beybiiiAy gayet güzel yazmışsın açıklamışsın daha ne olsun, ben aldım hemen ekran görüntülerini heheh ellerine sağlık
Çok güzel olmuş eline sağlık bende ekran görüntüsü aldım hemen yaprım inşallahElimden gelenin en iyisi buyduuu , dahasini size surekli yazarim yaklastikca dogum odasini konusuyor cunku hoca.
Benim anlaştığım ebe de kullanıyor, hem doktoruma hem ona tam teslimim ne derlerse o hsjdjdbi de meryem ana otunu hem ebeler hemde simge hoca da gordum paylasimlarda , fikri olan var mi yapmayi dusunen ? :)
Tanaiyonun me durumda eger duemuyorsa acile gitmelisinKızlar çarpıntıya ne iyi geliyor nabzım çok hızlı dayanamıyorum ya
Heeh 61 gün kefaret tutman lazım. Kız afiyet olsun nolcak? Yedin diye hissettiğin suçluluk bile o cipsten daha zararlı, 1 kilo yemediysen tabiKizlar benim xanim cok cips cekti yedim
Kiz sucluluk duyuyorum napim zararli sonjcta ama kendime engel olamadmHeeh 61 gün kefaret tutman lazım. Kız afiyet olsun nolcak? Yedin diye hissettiğin suçluluk bile o cipsten daha zararlı, 1 kilo yemediysen tabi
Her gün yiyo musun mesela en son ne zaman yemiştin?Kiz sucluluk duyuyorum napim zararli sonjcta ama kendime engel olamadm
Neyse ki çilek yememişsin çocik leke leke olurdu gamguşKizlar benim xanim cok cips cekti yedim
Tansiyonum normal seyrinde nabzım 110 oturduğum yerde duramıyorum resmenTanaiyonun me durumda eger duemuyorsa acile gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?