2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kendım yazmışım sankı aynen öyle ama bana gore nedense kılo almak her zaman daha zor geliyor. İlk çocugumda çok zayıfladım inş bunda öyle olmam

Muhteşem bilgi aktarımı için teşekkür ederiz
Elimden gelenin en iyisi buyduuu , dahasini size surekli yazarim yaklastikca dogum odasini konusuyor cunku hoca.
Bi de her 4-15 saniye nefesini verieken vajinadan cikiyo sanki nefes oyle dusunun diyorr sezeryan olursa da sakinlesmek icin bunu yapabilirsiniz diyor

Ay gayet güzel yazmışsın açıklamışsın daha ne olsun, ben aldım hemen ekran görüntülerini heheh ellerine sağlık

Hanımlar nasılsınız iyi misiniz benim üstümde bi yorgunluk bi yorgunluk uyku uyumak istiyorum uyuyamıyorum ya rüya ya kabus ya tekmeler bel ağrısı neyse bugün doğum okulunun online dersine katıldım bi kaç gündür var bugün ki dersi diyetisyen verdi bende o anda yemek yiyordum 15 kilo üstü obezite gibi bişi dikince dersten çıktım dedim ağam benle maytap geçiyor nasıl yani obezmiyim ne olmuş 20 kilo almışsam ne olmuş

Cok güzel bilgiler asko, teşekkür ederiz
Ben de bir ebeden doğuma hazırlık kursu alicam, zar zor yer buldum Burda sigorta karşılıyor da böyle hazırlık kurslarını. ama ilk ders taaa mart ayında. O zamana kadar dogurmazsak ben de paylaşacağım. Ne kadar şey öğrenirsek o kadar iyi bence.

Ya bence kiloyla ilgili bi şey söylenecekse de hamileliğin başında olanlara ya da hamilelik öncesi eğitimlerde falan söylenmeli. Hamile kadına yeme denmesi bana aşırı absürt ve kırıcı geliyo. Sen iki canlısın iki kişilik ye de demesinler yeme de demesinler. Biz de biliyoz fazla olduğunu da napalım yani?

Bencedee bende dahası olursa eklicem ama bunlar her ders ustune basa basa yaptigimiz ve soyledigi seyler
Dogurduktan sonra postpartum zamani kullanirsin hakkini

Çok güzel olmuş eline sağlık bende ekran görüntüsü aldım hemen yaprım inşallah

bi de meryem ana otunu hem ebeler hemde simge hoca da gordum paylasimlarda , fikri olan var mi yapmayi dusunen ? :)

Kizlar benim xanim cok cips cekti yedim

Heeh 61 gün kefaret tutman lazım. Kız afiyet olsun nolcak? Yedin diye hissettiğin suçluluk bile o cipsten daha zararlı, 1 kilo yemediysen tabi
Kiz sucluluk duyuyorum napim zararli sonjcta ama kendime engel olamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…