AhhaahahaNeyse ki çilek yememişsin çocik leke leke olurdu gamguş
Shsjsjs baya oldu bir kac ayHer gün yiyo musun mesela en son ne zaman yemiştin?
AhhahaahhahahahaNeyse ki çilek yememişsin çocik leke leke olurdu gamguş
Yemin ederim yanımda olsan saç baş dalardım sana sjdkkfkfkShsjsjs baya oldu bir kac ay
Dimi ya sanki bilmiyorum kilo aldığımı diğer çocuklarımda da çok aldım vallah 30 kilo almıştım ama hemen verebildim belki bunu vermeyedebilirm ama inan ki şişiyprum egzersizim yürüşürüm görsen o kadar fazla ki ona rağmen alıyorsam şekerimde yok aksine çok ta düşük e ne yapam açmi kalim benYa bence kiloyla ilgili bi şey söylenecekse de hamileliğin başında olanlara ya da hamilelik öncesi eğitimlerde falan söylenmeli. Hamile kadına yeme denmesi bana aşırı absürt ve kırıcı geliyo. Sen iki canlısın iki kişilik ye de demesinler yeme de demesinler. Biz de biliyoz fazla olduğunu da napalım yani?
ahahahah dimiHeeh 61 gün kefaret tutman lazım. Kız afiyet olsun nolcak? Yedin diye hissettiğin suçluluk bile o cipsten daha zararlı, 1 kilo yemediysen tabi
Gidip de her gün hamburger kola yapmıyosak beslenmemizin çoğu sağlıklı ama aralarda kaçamaklıysa ve hareketliysek bi şeycik olmaz. Rahat huzurlu olmamız çok daha önemli diyetisyenler de mümkünse bi 9 ay sussun sjdkfkkfDimi ya sanki bilmiyorum kilo aldığımı diğer çocuklarımda da çok aldım vallah 30 kilo almıştım ama hemen verebildim belki bunu vermeyedebilirm ama inan ki şişiyprum egzersizim yürüşürüm görsen o kadar fazla ki ona rağmen alıyorsam şekerimde yok aksine çok ta düşük e ne yapam açmi kalim benvallah diyetisyeni görünce çıktım dedim hocam valla hiç anlattığınıza uymuyorum
ahahahah dimi
Puhahaha ne var be shshsjsYemin ederim yanımda olsan saç baş dalardım sana sjdkkfkfk
Yok yok hep sağlıklı sabah öğlen akşam gece bile yok arada meyve kuru yemişler vitaminler işte diğerlerinde daha çok kaçamak yapıyordum bunda yok bide bunda çok yürüyorum istemsizce hemde okula giden çocuklar için günlük attığım adımlarımın sayısı sadece okul evde 20 dklık egzersizimde var ona rağmen alıyorsam yapacak bişi yok herkes sussun biz almaya devamGidip de her gün hamburger kola yapmıyosak beslenmemizin çoğu sağlıklı ama aralarda kaçamaklıysa ve hareketliysek bi şeycik olmaz. Rahat huzurlu olmamız çok daha önemli diyetisyenler de mümkünse bi 9 ay sussun sjdkfkkf
Kiz ben demedim yalniz liyakat hatirlatti sbdbSimdi cilek yicem . Sizin yuzunuzdenbende sucu hep baskasina atam hic kendim ustlenmiyem
Tamam hadi yumuşak konuşcamPuhahaha ne var be shshsjs
SU ictim tazelendim ohhh yarabbi.sukurTamam hadi yumuşak konuşcamayda yılda bir yediğin cipsten bi şey olmaz minik kuş git bi kase yoğurt koy kendine ağzının tadı tazelensin suçluluğun da geçsin rahatına bak
Bende boyleyim ve az yiyorum ve abur cubur işte karbonhidrat ekmek falan oyle tabak tabak koca koca degil gunde max bi dilim eksi mayali ekmek yiyorum bazen hic . gercekten etrafimda hic yemeyen bildiklerim benden cok yiyo . Egzersizim var 50 dk her gun enn az 7k adim . Yuruyus yapiyorum bi de ve evdede hic oturmuyorum hep bi is buluyommkendime . Bende aliyom baya baya durmuyor yani.Yok yok hep sağlıklı sabah öğlen akşam gece bile yok arada meyve kuru yemişler vitaminler işte diğerlerinde daha çok kaçamak yapıyordum bunda yok bide bunda çok yürüyorum istemsizce hemde okula giden çocuklar için günlük attığım adımlarımın sayısı sadece okul evde 20 dklık egzersizimde var ona rağmen alıyorsam yapacak bişi yok herkes sussun biz almaya devam
Normalde yememek mı lazım ben az once Bı kase yedım deKizlar benim xanim cok cips cekti yedim
Kız arkadaşlar evime geliyor ben öğlen okula çocuğu bırakıp eve dönüyorum arkadaş benle geldi evi görüyor diyo benim yataklar yerde bune aktiflik ki bel ağrım bacak ağrım adet sancıları da var ona rağmen alıyorsam boşveriyoeum valla çocuk iyi olsun yapacak hiç bişiBende boyleyim ve az yiyorum ve abur cubur işte karbonhidrat ekmek falan oyle tabak tabak koca koca degil gunde max bi dilim eksi mayali ekmek yiyorum bazen hic . gercekten etrafimda hic yemeyen bildiklerim benden cok yiyo . Egzersizim var 50 dk her gun enn az 7k adim . Yuruyus yapiyorum bi de ve evdede hic oturmuyorum hep bi is buluyommkendime . Bende aliyom baya baya durmuyor yani.anlamadim
Valla ben de gömüyorum hatta hiç de "Normalde yememek mı lazım ben az once Bı kase yedım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?