Ayaklarına göbüşüne bacaklarına sağlıkSimdi canimlar hellooo , bu ilk fotodaki comelmeyi sanci karsilamak icin kullanin diyor bu esnada 4-15 yani 4 saniye burundan alip 15 saniye kadar agizdan nefes vermeyi yapin diyor bizi bu pozisyonda yaklaşık 2 dakika kadar tutuyor. 8-9 nefese falan denk geliyor bunu bi kasilmaya ya da sanci icin kullanilabilecegini soyluyor hoca. Ayaklar omuzdan biraz acik ve disari dogru bakiyor yere topuk dahil tam basiyor alaturka tuvalete oturur gibi dusunundirseklerle de dizleri disa dogru ittirin . Bunu once on kez otur kalk yapip sonra 2 dk oturur pozisyonda bekliyoruzzz .
Eki Görüntüle 3390401 Eki Görüntüle 3390402 Bu ikinci fotide de dirsekleri yere koyup dizleride yere koyduktan sonra dizin arasini acabildiginiz kadar acin( tabi hepsi isindiktan sonra . ) Dizleri yerlestirince ayaklari yana acip parmaklari iyice disa dondurun zaten bacaginizin ic tarafinda bir agri oluyor o kemikleri icten hissediyosunuz ve hissediyosaniz dogru yapiyosunuz demektir diyooo . Bunu yaklasik olarak bi 1 , 1.5 dk kadar bu pozisyonda bekleterek yapiyoruz. Bazen hafifce one arkaya salinabilirsiniz yaparken . Bir arkadasimiz pilates grupta bu pozisyonda dogum yapmiskendisi yazmis. Sancilari da bu pozisyonda karsilamis .
Daha sonra ayakta durup ayaklari omuz hizasina acip, dizi yana dogru acarak yukari cekmekte dogum odasi egzersizi diyor Simge hoca. Y ysnmrv futbolcu isinmasi gibi . Bacak icini acarak. Ve bir nefes egzersizi onerdi bunu fotiyle gostermek zor ama yazicam umarim anlatabilirim.
Normal dik oturup ayaklari bagdas yapiyosunuz. Sonra eliniz gobusunuze koyuyosunuz. Dik pozisyonda 4 saniye nefes alip 15 saniye veriyosunuz yine. Ama bu esnada sanki vajinanizda bir cicek var gibi dusunun diyo. Cicek icerde acik ama kapanip cikmasi icin sizin vajinanizi acmaniz gerekiyor . Yani nefes alirken karninizi sisiriyosunuz gobek deligi cevresi genisliyor sonra verirken sanki vajinanizi aciyosunuz ve cicegi cikariyosunuz gibi dusunuyosunuz. Bunu yapabilmenin en kolay yolu da cise ciktiginizda cisinizi 2-3 kere durdurmayi deneyin cis yaparken . O kas bu vajinaayi acip cicegi cikarmaya calismakla ayni kas imis
Operim analaaar
Ben hemde yuruyomAyaklarına göbüşüne bacaklarına sağlıkgüzel bilgilendirme olmuş canım. Artık herkes evinde tosura tosura yapsın sonra onu da ararsınız bak sıçtım mı ettim mi diye düşüncem diye çatıyı da rahatlatırsınız hem bu hareketlerle… dediğim gibi hamilelik konusunda uzman antrenörleri dinlemek lazım. Hocamız sağolsun kendilerine hürmetlerimi sunuyorum.
Yalnız ben neden spor yapmak istemiyorum yaneden onu bilmiyorum, insanlar hamilelikte yemekten soğur, kokudan tiksinir falan ama benim bi spor yapasım yok. Şuan buz gibiyim nedense, hunharca yürümek dışında anlamadım gitti.
Ayyynen. Kabız olmamak için de yediklerimin üstüne turşu yoğurt falan yiyorum işte o kadarGaza getirmek gibi olmasın ama ben de aklıma ne eserse yiyorum, çocik için de hiç üzülmüyorum kendim için üzülüyorum çok karbonhidrat tükettim kesin kabız olcam diye kfkfkfk.
Biri rüyadan depresyona girer biri cipsten…noluyo kız size dobarlanın bakim siz nisan anasısınız.Bugün gördüğüm rüyanın etkisinden çıkamadım ben ya heç iyi değilim enercim yerlerde resmen.alışveriş yaptım yine kendime gelemedim siz düşünün. O derece düşük modum sizi de düşürmiiim diye çok girmedim de
Ağırlık merkezimiz değişiyor dengemiz değişiyor çok normal kuzu normal doğum için sen doğruyu yapıyorsun şuan güya bende artislil yapıyorum normal istiyorum diye de biran önce bu işlere girmek lazım en mantıklısı bırakma sakın inşaAllahBen hemde yuruyom
Senin gibi haldir huldur ama son bikac gundur biraz penguene benzemeye baslamisim
Yururken onu farkettim jsbjdjfjfgj
Benimkine depresyon demeyelim de böyle enerji emcuklemesi diyelim. Yoksa neşemden bişi kaybetmem Allah’ın izniyle belli değil mi karşiiiim siz beni ne zaman somurtkan gördünüz burdaBiri rüyadan depresyona girer biri cipsten…noluyo kız size dobarlanın bakim siz nisan anasısınız.
Yoğurdun içine turşu doğrama fikri çık aklımdan, çıııkkkkAyyynen. Kabız olmamak için de yediklerimin üstüne turşu yoğurt falan yiyorum işte o kadardoğduğunda 6 aylıkken pirinç unundan mama yapıp uyku öncesi yedirmicez sonuçta içerdeyken yediklerimize de karışmayıversin
Turşuyu doğramışken biraz göbek marul, haşlanmış tavuk göğsü ve mısır da ekleyelim ımmmh çok severim djkdkfkfYoğurdun içine turşu doğrama fikri çık aklımdan, çıııkkkk
sabri bey napıyosunuz djfkkdTurşuyu doğramışken biraz göbek marul, haşlanmış tavuk göğsü ve mısır da ekleyelim ımmmh çok severim djkdkfkf
Ben ramazanda oruçluyken iftara bi saat kala yemek videoları açıp izleyen bi insanım. Tehlikeliyim diyorum kızım anlasana sjfkkfsabri bey napıyosunuz djfkkd
Tabiki bir kadiyolağa görün canım ama gebelikte ilerleyen aylarda nabız artıyor. Acile gidilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.110 çok mu yüksek yaniii
Kesinlikle dün gecede bir şey varmış demek ki bende doğuruyordum ve sonrası azcık kötüydü hayıra çıksınBişi diyim mi gece ben de kötü rüya gördüm. Sabah eşime tekma tokat dalacaktım öyle etkiledi. Demekki dün geceye has bişimiş. Hemen toparlanıyoruz. Gerçek olan şimdiki zaman, o sadece bir rüyaydı. Ayrıca kötü rüyaların da hep tersi çıkarmış, demekki başımıza güzel şeyler gelecek.
Tamamdır teşekkür ederimKuzum ben 70 80 arasi normal biliorum pek anlamadigim icinde acile gitsen ii olur dedm
Ozaman normal sayabilirim nette de baktım yaşayan baya kişi var gebelikteTabiki bir kadiyolağa görün canım ama gebelikte ilerleyen aylarda nabız artıyor. Acile gidilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ben gebelik önceside taşikardisi olan biriyim, 160 nabızla 2 yıl ilaç kullandım, gebeliğide nabzım daha normal seyre gelince ilacı bırakıp gebe kaldım. Gebelik sonrasında da lu son 2 aydır özellikle taşikardim devam etti. 130 bantlarını gördüğü oluyor. 2 kere kardiyolağa gittim, bir kere de yatış yaptığımda kardiyolog gelip baktı. İlaç yazmayı uygun bulmadılar. Kalbin sağlam kaldırabilirsin dediler.
Şöyle sorayım dinlenir haldeyken de mi hep 110 civarında. Nefes egzersizleri iyi geliyor. Kahve, çay, çikolata, kola gibi şeyleri fazla tüketmek, fazla efor sarfetmek yükseltebiliyo. Tansiyonun normal olduğu için günlük yürüyüş yapabilirsin iyi gelecektir.Ozaman normal sayabilirim nette de baktım yaşayan baya kişi var gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?