2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarına göbüşüne bacaklarına sağlıkgüzel bilgilendirme olmuş canım. Artık herkes evinde tosura tosura yapsın sonra onu da ararsınız bak sıçtım mı ettim mi diye düşüncem diye çatıyı da rahatlatırsınız hem bu hareketlerle… dediğim gibi hamilelik konusunda uzman antrenörleri dinlemek lazım. Hocamız sağolsun kendilerine hürmetlerimi sunuyorum.
Yalnız ben neden spor yapmak istemiyorum ya neden onu bilmiyorum, insanlar hamilelikte yemekten soğur, kokudan tiksinir falan ama benim bi spor yapasım yok. Şuan buz gibiyim nedense, hunharca yürümek dışında anlamadım gitti.

Bugün gördüğüm rüyanın etkisinden çıkamadım ben ya heç iyi değilim enercim yerlerde resmen. alışveriş yaptım yine kendime gelemedim siz düşünün. O derece düşük modum sizi de düşürmiiim diye çok girmedim de

Ben hemde yuruyom
Senin gibi haldir huldur ama son bikac gundur biraz penguene benzemeye baslamisim
Yururken onu farkettim jsbjdjfjfgj

Gaza getirmek gibi olmasın ama ben de aklıma ne eserse yiyorum, çocik için de hiç üzülmüyorum kendim için üzülüyorum çok karbonhidrat tükettim kesin kabız olcam diye kfkfkfk.
Ayyynen. Kabız olmamak için de yediklerimin üstüne turşu yoğurt falan yiyorum işte o kadar doğduğunda 6 aylıkken pirinç unundan mama yapıp uyku öncesi yedirmicez sonuçta içerdeyken yediklerimize de karışmayıversin

Biri rüyadan depresyona girer biri cipsten…noluyo kız size dobarlanın bakim siz nisan anasısınız.

Ben hemde yuruyom
Senin gibi haldir huldur ama son bikac gundur biraz penguene benzemeye baslamisim
Yururken onu farkettim jsbjdjfjfgj
Ağırlık merkezimiz değişiyor dengemiz değişiyor çok normal kuzu normal doğum için sen doğruyu yapıyorsun şuan güya bende artislil yapıyorum normal istiyorum diye de biran önce bu işlere girmek lazım en mantıklısı bırakma sakın inşaAllah

Biri rüyadan depresyona girer biri cipsten…noluyo kız size dobarlanın bakim siz nisan anasısınız.
Benimkine depresyon demeyelim de böyle enerji emcuklemesi diyelim. Yoksa neşemden bişi kaybetmem Allah’ın izniyle belli değil mi karşiiiim siz beni ne zaman somurtkan gördünüz burda

Yoğurdun içine turşu doğrama fikri çık aklımdan, çıııkkkk

110 çok mu yüksek yaniii
Tabiki bir kadiyolağa görün canım ama gebelikte ilerleyen aylarda nabız artıyor. Acile gidilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ben gebelik önceside taşikardisi olan biriyim, 160 nabızla 2 yıl ilaç kullandım, gebeliğide nabzım daha normal seyre gelince ilacı bırakıp gebe kaldım. Gebelik sonrasında da lu son 2 aydır özellikle taşikardim devam etti. 130 bantlarını gördüğü oluyor. 2 kere kardiyolağa gittim, bir kere de yatış yaptığımda kardiyolog gelip baktı. İlaç yazmayı uygun bulmadılar. Kalbin sağlam kaldırabilirsin dediler.

Kesinlikle dün gecede bir şey varmış demek ki bende doğuruyordum ve sonrası azcık kötüydü hayıra çıksın

Ozaman normal sayabilirim nette de baktım yaşayan baya kişi var gebelikte

Ozaman normal sayabilirim nette de baktım yaşayan baya kişi var gebelikte
Şöyle sorayım dinlenir haldeyken de mi hep 110 civarında. Nefes egzersizleri iyi geliyor. Kahve, çay, çikolata, kola gibi şeyleri fazla tüketmek, fazla efor sarfetmek yükseltebiliyo. Tansiyonun normal olduğu için günlük yürüyüş yapabilirsin iyi gelecektir.
Yine de kardiyolağa gidip bi eko baksa iyi olur bence, hem soru işaretin kalmaz. Bu haftalardan sonra biraz daha artacak muhtemelen hepimizin nabzı normal seyrine göre, önden bilgi almış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…