Yeminle nasıl bi hevesle bekliyorum bunu anlatamam. Mesai usulü çalıştığım bi iş olmamasına rağmen hamileyken toplu taşıma kullanmak ve istediğin zaman yatamamak çok zormuş ya.Ayh döt agrım bu iş bitene kadar bitmicek sanırım haftaya ben de ev hanımıyım artık 2 yılcık kadar
Tabi Allah izin verirsehayırlısıysa
Ay otobus 1 ay gitmek zorunda kaldım o da başlarıydı hamılelıgın cok zor ben valla biraz uzatacaktım vazgectım dolar dolmaz ayrılcam riske gerek yok dedımYeminle nasıl bi hevesle bekliyorum bunu anlatamam. Mesai usulü çalıştığım bi iş olmamasına rağmen hamileyken toplu taşıma kullanmak ve istediğin zaman yatamamak çok zormuş ya.
Başlar ayrı zordu sonlar ayrı zor. Nüfus artsın istiyolarsa bu hamilelik izinlerini uzatmaları lazım valla böyle olmazAy otobus 1 ay gitmek zorunda kaldım o da başlarıydı hamılelıgın cok zor ben valla biraz uzatacaktım vazgectım dolar dolmaz ayrılcam riske gerek yok dedım
Ablamın bir arkadaşı gönderdi ama nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu sancılar başlayınca suya mı koyucaz sadece başka bir şeyi var mı? Bilen açıklarsa çok sevinirim.bi de meryem ana otunu hem ebeler hemde simge hoca da gordum paylasimlarda , fikri olan var mi yapmayi dusunen ? :)
Benim de böyle yüksekti demir eksikliği çıktı şimdi günde 2 tane kullanıyorum demir ilacını ama tamamen nabzim normale dönmüş değil. Benim başından beri nabzim yüksek ama hamileykende yüksek olurmuş tabi 110 değil ama normal zamanda ki gibi olmuyor.110 çok mu yüksek yaniii
Bugün doktor sınırda dedi kan için biraz düşmüş ama yükselt demedi bana tamam canım teşekkür ederimBenim de böyle yüksekti demir eksikliği çıktı şimdi günde 2 tane kullanıyorum demir ilacını ama tamamen nabzim normale dönmüş değil. Benim başından beri nabzim yüksek ama hamileykende yüksek olurmuş tabi 110 değil ama normal zamanda ki gibi olmuyor.
Evet dinlenir haldeyken hep böyle oluyor çay içmiştim ona bağlıyorum şuanda bugün de gün boyu ayaktaydım hep hastane ev işleri vs böyle devam ederee gideceğim teşekkür ederimŞöyle sorayım dinlenir haldeyken de mi hep 110 civarında. Nefes egzersizleri iyi geliyor. Kahve, çay, çikolata, kola gibi şeyleri fazla tüketmek, fazla efor sarfetmek yükseltebiliyo. Tansiyonun normal olduğu için günlük yürüyüş yapabilirsin iyi gelecektir.
Yine de kardiyolağa gidip bi eko baksa iyi olur bence, hem soru işaretin kalmaz. Bu haftalardan sonra biraz daha artacak muhtemelen hepimizin nabzı normal seyrine göre, önden bilgi almış olursun.
Ben valla 3 haftda bir filan yiyorum ya nolcak o kadar da kısamayız sonuctaKiz sucluluk duyuyorum napim zararli sonjcta ama kendime engel olamadm
Valla bi dert edindim yazdim ama sonra yemisim zaten ne yapam dedm dhdjdjBen valla 3 haftda bir filan yiyorum ya nolcak o kadar da kısamayız sonucta
Acilmayla beraber yanlis hatirlamiyosam , arastirayim tekrar. Acildikca o su da , seninde acilman hizlanicak gibi bi amaci vardiiAblamın bir arkadaşı gönderdi ama nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu sancılar başlayınca suya mı koyucaz sadece başka bir şeyi var mı? Bilen açıklarsa çok sevinirim.
Ben ilk doğumumda kullandım ve gerçekten etkisi olduğuna inanıyorum. Sancılarım sıklaşıp hastaneye gittiğimde yanımda götürdüm suya koyduk annem dualarını okuyup üfledi bende bi yudum sudan içtim. Doğum gerçekleştikten sonra otu sudan hemen çıkarmanız gerekiyor yoksa ki rahim uzun süre açık kalıp çok kanama olduğu söyleniyo. Annemler doğum heyecanından çıkarmayı unutmuşlardı ve benimde doğumda kanamam çok olmuştu durdurmaları uzun sürmüştüAblamın bir arkadaşı gönderdi ama nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu sancılar başlayınca suya mı koyucaz sadece başka bir şeyi var mı? Bilen açıklarsa çok sevinirim.
Tsh diğer verdiğiniz kan tahlillerinde yüksek çıkmamışmıydı bu haftanızda mı yüksek sadece. Benim en başından itibaren yüksek çıkıyo en düşük dozda kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadarKızlar yavaş yavaş doğumlar oluyor giderek heyecan basıyor benibugün 31+0 oldum zaman yavaş geciyor gibi geliyor bana birde dün sağlık ocağında kan tahlili vermiştim TSH 4.40 çıkmış kendi doktorumu arayıp konuştuk cumartesi günü kontrolüm var o zaman gittiğimde ilaç başlayacağını ve idrar tahlili isteyeceğini söyledi. Kötü bişey mi yüksek olması TSH nin doktor tam bi aciklama yapmadı telefonda
Bende benim doktora dogumdan sonra Tupper hediye edicem heheheGünaydın kızlarr doktoruma minik bir hediye yaptırmak istemiştim mart anneleri grubundan bir anne bir sayfa önermişti bende ondan infulince oldum ve yaptırdımmm bayıldım vallahi size de fikir olsunsayfa bipunchci
Bu ikinci, üçüncü çocuktan demi şişkin görüntü ya ilkinde bu kiloda böyle dolgun görünmüyordum sanki eşim de fark etti hattaDimi ya sanki bilmiyorum kilo aldığımı diğer çocuklarımda da çok aldım vallah 30 kilo almıştım ama hemen verebildim belki bunu vermeyedebilirm ama inan ki şişiyprum egzersizim yürüşürüm görsen o kadar fazla ki ona rağmen alıyorsam şekerimde yok aksine çok ta düşük e ne yapam açmi kalim benvallah diyetisyeni görünce çıktım dedim hocam valla hiç anlattığınıza uymuyorum
ahahahah dimi
Ne gördün öyleBugün gördüğüm rüyanın etkisinden çıkamadım ben ya heç iyi değilim enercim yerlerde resmen.alışveriş yaptım yine kendime gelemedim siz düşünün. O derece düşük modum sizi de düşürmiiim diye çok girmedim de
Senin her türlü 4-5 tane doğurasın var, diline vuruyor sürekli böyle devlete de kafa tutuyorsunBaşlar ayrı zordu sonlar ayrı zor. Nüfus artsın istiyolarsa bu hamilelik izinlerini uzatmaları lazım valla böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?