2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayh döt agrım bu iş bitene kadar bitmicek sanırım haftaya ben de ev hanımıyım artık 2 yılcık kadar
Tabi Allah izin verirse hayırlısıysa
Yeminle nasıl bi hevesle bekliyorum bunu anlatamam. Mesai usulü çalıştığım bi iş olmamasına rağmen hamileyken toplu taşıma kullanmak ve istediğin zaman yatamamak çok zormuş ya.

Yeminle nasıl bi hevesle bekliyorum bunu anlatamam. Mesai usulü çalıştığım bi iş olmamasına rağmen hamileyken toplu taşıma kullanmak ve istediğin zaman yatamamak çok zormuş ya.
Ay otobus 1 ay gitmek zorunda kaldım o da başlarıydı hamılelıgın cok zor ben valla biraz uzatacaktım vazgectım dolar dolmaz ayrılcam riske gerek yok dedım

Ay otobus 1 ay gitmek zorunda kaldım o da başlarıydı hamılelıgın cok zor ben valla biraz uzatacaktım vazgectım dolar dolmaz ayrılcam riske gerek yok dedım
Başlar ayrı zordu sonlar ayrı zor. Nüfus artsın istiyolarsa bu hamilelik izinlerini uzatmaları lazım valla böyle olmaz

bi de meryem ana otunu hem ebeler hemde simge hoca da gordum paylasimlarda , fikri olan var mi yapmayi dusunen ? :)
Ablamın bir arkadaşı gönderdi ama nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu sancılar başlayınca suya mı koyucaz sadece başka bir şeyi var mı? Bilen açıklarsa çok sevinirim.

110 çok mu yüksek yaniii
Benim de böyle yüksekti demir eksikliği çıktı şimdi günde 2 tane kullanıyorum demir ilacını ama tamamen nabzim normale dönmüş değil. Benim başından beri nabzim yüksek ama hamileykende yüksek olurmuş tabi 110 değil ama normal zamanda ki gibi olmuyor.

Bugün doktor sınırda dedi kan için biraz düşmüş ama yükselt demedi bana tamam canım teşekkür ederim

Evet dinlenir haldeyken hep böyle oluyor çay içmiştim ona bağlıyorum şuanda bugün de gün boyu ayaktaydım hep hastane ev işleri vs böyle devam ederee gideceğim teşekkür ederim

Yav ben en son hamile kaldigim kiloma geri donmustum bu son gittigimde 90 olmusum 5 kilo almisim ... Ve hala gece yemelerimi durduramiorum anaa 1 ay kala alicam kilo ya en sonunda

Ablamın bir arkadaşı gönderdi ama nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu sancılar başlayınca suya mı koyucaz sadece başka bir şeyi var mı? Bilen açıklarsa çok sevinirim.
Acilmayla beraber yanlis hatirlamiyosam , arastirayim tekrar. Acildikca o su da , seninde acilman hizlanicak gibi bi amaci vardii

Ben ilk doğumumda kullandım ve gerçekten etkisi olduğuna inanıyorum. Sancılarım sıklaşıp hastaneye gittiğimde yanımda götürdüm suya koyduk annem dualarını okuyup üfledi bende bi yudum sudan içtim. Doğum gerçekleştikten sonra otu sudan hemen çıkarmanız gerekiyor yoksa ki rahim uzun süre açık kalıp çok kanama olduğu söyleniyo. Annemler doğum heyecanından çıkarmayı unutmuşlardı ve benimde doğumda kanamam çok olmuştu durdurmaları uzun sürmüştü

Tsh diğer verdiğiniz kan tahlillerinde yüksek çıkmamışmıydı bu haftanızda mı yüksek sadece. Benim en başından itibaren yüksek çıkıyo en düşük dozda kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadar

Günaydın kızlarr doktoruma minik bir hediye yaptırmak istemiştim mart anneleri grubundan bir anne bir sayfa önermişti bende ondan infulince oldum ve yaptırdımmm bayıldım vallahi size de fikir olsun sayfa bipunchci

Eklentiler

• IMG_20240221_071953_943.webp
    56 KB · Görüntüleme: 78
Günaydın kızlarr doktoruma minik bir hediye yaptırmak istemiştim mart anneleri grubundan bir anne bir sayfa önermişti bende ondan infulince oldum ve yaptırdımmm bayıldım vallahi size de fikir olsun sayfa bipunchci
Bende benim doktora dogumdan sonra Tupper hediye edicem hehehe

Bu ikinci, üçüncü çocuktan demi şişkin görüntü ya ilkinde bu kiloda böyle dolgun görünmüyordum sanki eşim de fark etti hatta

Ne gördün öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…