Cilek sorumla dalga gecionhz sbsb
Hahaha ben bu yaziyi nasil gormem senin rahatligindan istiyoreeeeeGaza getirmek gibi olmasın ama ben de aklıma ne eserse yiyorum, çocik için de hiç üzülmüyorum kendim için üzülüyorum çok karbonhidrat tükettim kesin kabız olcam diye kfkfkfk.
Evet evet hatta bunda karnım çok büyük yanlarım boş gibi eşim de diyo sen diğerlerinde çok yemek yiyordun meyve yemiyordun bunda meyve ağırlıklı beslemiyorsun diyorBu ikinci, üçüncü çocuktan demi şişkin görüntü ya ilkinde bu kiloda böyle dolgun görünmüyordum sanki eşim de fark etti hatta
Kız bu çilek sorunu sonrası benim hep karşıma çıktı ya her çıktığında sen geldin aklımaCilek sorumla dalga gecionhz sbsb
bende canım bişi istediğinde alıyorum valla Allah affetsin güzel götürüyorum Allahtan canım çok abur cubur çekmiyor ama ilk aylar çok büyük hata yaptım sudan miğdem bulandıgı için kola içiyordum vicdan azaplarım çok olduGaza getirmek gibi olmasın ama ben de aklıma ne eserse yiyorum, çocik için de hiç üzülmüyorum kendim için üzülüyorum çok karbonhidrat tükettim kesin kabız olcam diye kfkfkfk.
Benim elimde var hacdan geldi ama nasıl kullanıyor bilmiyorumbi de meryem ana otunu hem ebeler hemde simge hoca da gordum paylasimlarda , fikri olan var mi yapmayi dusunen ? :)
Ya evet. Hangi ara nası çııktılar anlamadım. Yalnız çok oynayınca kopuyolar.Her yerim siyah ben olmus ya
Üstelik bizim izinlerin büyük kısmı resmi tatiller ve bayramlara denk geliyor.Başlar ayrı zordu sonlar ayrı zor. Nüfus artsın istiyolarsa bu hamilelik izinlerini uzatmaları lazım valla böyle olmaz
Üçüncüden vazgeçtim bdjdjEvet evet hatta bunda karnım çok büyük yanlarım boş gibi eşim de diyo sen diğerlerinde çok yemek yiyordun meyve yemiyordun bunda meyve ağırlıklı beslemiyorsun diyor
Kız bu çilek sorunu sonrası benim hep karşıma çıktı ya her çıktığında sen geldin aklıma
bende canım bişi istediğinde alıyorum valla Allah affetsin güzel götürüyorum Allahtan canım çok abur cubur çekmiyor ama ilk aylar çok büyük hata yaptım sudan miğdem bulandıgı için kola içiyordum vicdan azaplarım çok oldu
Ay evet ya ben de. 9 ay çok uzun bir süre. Zaten direkt yasaklı olan bazı gıdaları tüketmiyoruz bile. Misal anneme sordum merak ettim. Onların zamanında öyle doktor falan hiç uyarmamış şunları yemicen içmicen diye. Tüm gün çay kahve içerlermiş. Her şeyi de yerlermiş.Ben valla 3 haftda bir filan yiyorum ya nolcak o kadar da kısamayız sonucta
Bu beni iyi doğurttun hediyesi miGünaydın kızlarr doktoruma minik bir hediye yaptırmak istemiştim mart anneleri grubundan bir anne bir sayfa önermişti bende ondan infulince oldum ve yaptırdımmm bayıldım vallahi size de fikir olsunsayfa bipunchci
Ayyyiii çok heyecanlı. Bakalım neler diyecek bugün doktorunDogumuma kalan sure 1 aydan düştü artik hanimlar.
Bugün itibari ile 28 gun kaldi. Tam 4 hafta...
Bugün doktor kontrolüm var 14.50'de.
pinko ne yapıyorsa tersini yapardım dlgkmmkgmKızlar bebişinizin göbek bağını ne yapacaksınızPinko gibi oğluşunungöbek bağını evinin kasasına koyacak var mı
evet mesela benım bi arkadasım hamılelıgı boyunca ciğer yememıstı ben en basta doktoruma sordum 2 haftada bir yiyebilirsin cok faydalı aynı zamanda demıstı. dogru bıldıgımız bır suru yanlıs da var aslında. cips faydalı degıl orası ok ama arada sırada bence hıc bısı olmaz :)Ay evet ya ben de. 9 ay çok uzun bir süre. Zaten direkt yasaklı olan bazı gıdaları tüketmiyoruz bile. Misal anneme sordum merak ettim. Onların zamanında öyle doktor falan hiç uyarmamış şunları yemicen içmicen diye. Tüm gün çay kahve içerlermiş. Her şeyi de yerlermiş.
ben güzel bir çiçek yaptırıp veririm sanırım sadeceBu beni iyi doğurttun hediyesi miyirim
Ay ben doktoruma bişi vermeyi hiç düşünmemiştim ya. Sanırım vermeyeceğim.ben güzel bir çiçek yaptırıp veririm sanırım sadece
aslında zaten dünya para doguma ve kontrollere veıyoruz benım de cok ıcımden gelmıyor ama böyle bır hedıye usulu varsa çiçek yaptırırım sanırımAy ben doktoruma bişi vermeyi hiç düşünmemiştim ya. Sanırım vermeyeceğim.
Evet hahah iyi doğurtmazsa vermiycem diyormuşumBu beni iyi doğurttun hediyesi miyirim
O yaşta beyin aldığını çok iyi tutuyor. Kesin evde annesi demiştir. Aklında kalmıştır yoksa nereden bilsin. Zehir gibi oluyor çocuklar. Yaş ilerledikçe de aptallaşıyoruz resmen.Çocuklar bebeğin cinsiyetini sordu, erkek dedim. 5. sınıf bir kız öğrenci “biliyordum ben çünkü karnı öne doğru çıkmış yana doğru olursa kız, böyle öne doğruysa erkek olur” dedi şok oldum ya. Ben bu bilgiyi aklımda tutamıyorum hala sen nerden biliyorsun bu yaşta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?