2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Senin her türlü 4-5 tane doğurasın var, diline vuruyor sürekli böyle devlete de kafa tutuyorsun
Ahahhaha beni çok iyi çözmüş biri… çalışmıyo olsam kesin doğururdum bu arada djfkkf

Kızlar bebişinizin göbek bağını ne yapacaksınız Pinko gibi oğluşunungöbek bağını evinin kasasına koyacak var mı
Ay benim eşim böyle şeylere çok karşı ya. O yüzden hiç düşünmedim napsam diye ama çöpe atmak da olmaz şimdi

Ay benim eşim böyle şeylere çok karşı ya. O yüzden hiç düşünmedim napsam diye ama çöpe atmak da olmaz şimdi
Valla ben direk kendim gidemicem hemen ama teyzem yurtdışından geliyor geri donecek onunla yollarim ya da tutarim biraz sonra ben giderim kendim götürürüm

Bu arada bende doktoruma hediye almayi düşünüyorum. Cunku cok tatli bi adam saolsun yani sayesinde bu kadar rahatim bi de Nisan mommyligi var tabi

Bende düşündüm ki kendisi ameliyat bonesi yerine şu boyunluk buff lar varya onlardan takiyor sacina rengarenk.

Bende buff alacagim bi tane ona

Valla ben direk kendim gidemicem hemen ama teyzem yurtdışından geliyor geri donecek onunla yollarim ya da tutarim biraz sonra ben giderim kendim götürürüm
Evin kasasına koymam ama farklı ülkeye de yollamam heralde ben ya en azından aynı ülkede yaşayalım özlerim ben(((

kızlar aklım bısı takıldı. kan uyusmazlıgı ıcın doktor hıc bısı dememıstı bıze de benım B+ . sanırım anne + olunca sorun olmuyordu dımı ? hıc ustune dusmedım ben de

kızlar aklım bısı takıldı. kan uyusmazlıgı ıcın doktor hıc bısı dememıstı bıze de benım B+ . sanırım anne + olunca sorun olmuyordu dımı ? hıc ustune dusmedım ben de
Anne negatif bebek pozitif olursa belli bi haftada bi iğne yapıyolar. Sen pozitifsen sıkıntı yok

110 çok mu yüksek yaniii
Benimde tansiyonum var doktor kontrolündeyim şuan nabzım 120 leri görüyor ama ekstra bir şey demedi doktor bende endişelenmedim. Yani şöyle ki yorucu işler , stres , yüksek ses , gün tarzı ortamlar gibi tansiyon nabzı yükselten her şey yasak dedi

As süper tamam ben de eşle ilgili diye sandım
Tabi eşle ilgili kısmı da var. Anne negatif baba negatifse de bebeğe bakmıyolar hiç çünkü pozitif olma ihtimali yok. Anne negatif baba pozitifse bebek de negatif olabilir diye bakıp varda uyuşmazlık iğne yapıyolar. Lisedeki biyoloji hocamız bi derse kan grubu deneyi yaptırıp negatif olan kızlara şey demişti “isteme günü kahveyi tutarken kan grubunu sor” djkfkfk

O yaşta beyin aldığını çok iyi tutuyor. Kesin evde annesi demiştir. Aklında kalmıştır yoksa nereden bilsin. Zehir gibi oluyor çocuklar. Yaş ilerledikçe de aptallaşıyoruz resmen.
Biz çocukken eşşektik herhalde hiç böyle şeyleri bilmezdim, yanımda konuşulsa bile dikkatimi çekmezdi

Bende bu olayi anlamadim benim babam 0+Annem de A+
Ben 0+ im kardesim 0- anne baba pozitif kardesim negatif yani bazen olmayinca olmuyor

Bende bu olayi anlamadim benim babam 0+Annem de A+
Ben 0+ im kardesim 0- anne baba pozitif kardesim negatif yani bazen olmayinca olmuyor
Pozitif geni baskın negatif geni çekinik. O yüzden anne baba pozitifken çocuk negatif olabilir ama tam tersi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…