2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gümüş kapağım geldi. Hemen karbonatlı sıcak suda beklettim ve temizledim. Deterjanla falan temizlenmemesi gerekiyormuş. Aklınızda olsun. Ayda 1 defa karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz, onun dışında nprmal su ile durulayın yazıyor kullanma klavuzunda.

Ayrıca doğumdan 2-3 hafta öncesinde başlayın günde 1-2 saat ile artırarak takmaya yazıyor. Mart ayına girdiğim gibi her gün 1 saat ile başlayacğaım takmaya. Zaten hamile kaldığımdan beridir dokunamıyorum bile çok acıyor çok hassaslar. Belki fayda eder.

Benim elimde var hacdan geldi ama nasıl kullanıyor bilmiyorum
Benim bildiğim kadarıyla doğuma yakın meryem ana otunu suya koyuyorsun duası var okuyorsun o açılcıldıkça senin açılmana da yardımcı oluyormuş doğuma kadar sıda kalması lazım ama doğum yaptıktan sonra heöen çıkarmanız lazımmış

Rüyamda yine doğurdum kız nasıl doğum yaptığımj görmedim tabi ama bebiş bi kilolu dedim bu benden öi çıktı kdkdkd aldıklarımda olmuyordu 3 aylık bebek gibi bişeydi

Bunlar memede dursun diye sütyen takmak gerekicek di mi ben o kısmı hiç düşünmemişim ya, düşünmek bile istememişim of. Alıncak mı yani emzirme sütyeni mecbur
Bralet bile giymiyorum artık hayat kalitem artmıştı, gene düşürcez anlaşılan. Ulan bu çocuk ilerde bana kafa tutup BAĞANE DOĞURMASAYDIN derse ağzının ortasına bir tane vururum dayak cennetten çıkmadır diye, feleği şaşar ha. Mxlcmfl

Rüyamda yine doğurdum kız nasıl doğum yaptığımj görmedim tabi ama bebiş bi kilolu dedim bu benden öi çıktı kdkdkd aldıklarımda olmuyordu 3 aylık bebek gibi bişeydi
Ben de bi 3-4 aylık bebek gördüm rüyamda van kedisi gibi bi gözü mavi bi gözü yeşildi renkli göz mümkün değil pek ama bizim oğlan kombo yapmış dkfkfk

Tabi ben şimdi 75 bedenimle çok konuşmayayım ama emzirme sütyeni bence baya rahat bi şeymiş yok gibi

Atın üstüme emzirme sütyeni atın hadi tamam. Pamuklu, balensiz ve memesizlere göre olanlardan yapıştırın hadi, vurun.
Penti mama emzirme sütyeni
Pierre cardin kaplı emzirme atleti (bu baya mantıklıymış bu arada ilave sütyene gerek kalmıyo)

1 tanesi kanadı onun dışında kanama olmadı. Altından normal derim geldi sanki orada hiç bir şey yokmuş gibi. Ama hemen oynayıp yolmaya çalışma.
Tamam vardiyalı şekilde oynayayım o zaman 8 saatte bir gibi çünkü 1 tane değil belki 10 taneden fazladır

Atın üstüme emzirme sütyeni atın hadi tamam. Pamuklu, balensiz ve memesizlere göre olanlardan yapıştırın hadi, vurun.
H&M'den aldım ben tam istediğin gibi. Penye crop top gibi sutyenler oluyo ya, ismini bilmiyorum cunku iç camasirindan da alışverişinden de nefret ederim, onlardan giyiyorum ve bence doğum sonrasına da çok uygun ama hastanede ayyyyy emzirme sutyenin yok muuuuu demesinler diye aldım. #toplumbaskisi

Selam tecrübeli hamişler size bir sorum olucak. İkili test sonucu Bu değerlere göre doktor yorumlucak biliyorum ama papp-a değerleriniz kaç çıkmıştı benimki nasıl bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20240221-112410_1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 32
Belki emzirme atleti alınır. Yaz ayı için evde o atletle takılınır. Bn almıştım emzirme sütyeni aşırı rahat. Yarım atlet tarzı sporcu sütyeni de olabilir ille emzirme sütyeni değli. Normal atlet ile denedim düşüyor çünkü.

Ben de bi 3-4 aylık bebek gördüm rüyamda van kedisi gibi bi gözü mavi bi gözü yeşildi renkli göz mümkün değil pek ama bizim oğlan kombo yapmış dkfkfk
Ya aslında 7 neslin genini taşıyormuşuz. Çooook düşük ihtimal atalarda vardıysa o da olabilir.

Ay benim dr erkek Annem Almanya'dan güzel hediyelik cikolata getirecek onlari vericem kismetse.
BEnimki de erkek. En fazla kordonunu keserken makas kesmiyor afratafra hanım falan derse bişiler veririz artık jdlsnfjlngj

Oo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd

Bende kızımı okula almaya gidince çocuklar yürüyüşümü taklit ediyorlar

Ya aslında 7 neslin genini taşıyormuşuz. Çooook düşük ihtimal atalarda vardıysa o da olabilir.
Oo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
Benim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da mavi ordan adaletli bi seçim yaparsa rüyamdaki gibi bi şey olabilir dkdkkf ay korkunç ama o ne öyle gerçekten van kedisi gibiydi.

Ben renkli gozluyum esim degil insallah bana benzer diye yatip kalkip dua ediorz ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…