- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Benim bildiğim kadarıyla doğuma yakın meryem ana otunu suya koyuyorsun duası var okuyorsun o açılcıldıkça senin açılmana da yardımcı oluyormuş doğuma kadar sıda kalması lazım ama doğum yaptıktan sonra heöen çıkarmanız lazımmışBenim elimde var hacdan geldi ama nasıl kullanıyor bilmiyorum
Ay benim dr erkekBu beni iyi doğurttun hediyesi miyirim
Bunlar memede dursun diye sütyen takmak gerekicek di mi ben o kısmı hiç düşünmemişim ya, düşünmek bile istememişim of. Alıncak mı yani emzirme sütyeni mecburGümüş kapağım geldi. Hemen karbonatlı sıcak suda beklettim ve temizledim. Deterjanla falan temizlenmemesi gerekiyormuş. Aklınızda olsun. Ayda 1 defa karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz, onun dışında nprmal su ile durulayın yazıyor kullanma klavuzunda.
Ayrıca doğumdan 2-3 hafta öncesinde başlayın günde 1-2 saat ile artırarak takmaya yazıyor. Mart ayına girdiğim gibi her gün 1 saat ile başlayacğaım takmaya. Zaten hamile kaldığımdan beridir dokunamıyorum bile çok acıyor çok hassaslar. Belki fayda eder.
Ben de bi 3-4 aylık bebek gördüm rüyamda van kedisi gibi bi gözü mavi bi gözü yeşildiRüyamda yine doğurdum kız nasıl doğum yaptığımj görmedim tabi ama bebiş bi kilolu dedim bu benden öi çıktı kdkdkd aldıklarımda olmuyordu 3 aylık bebek gibi bişeydi
Tabi ben şimdi 75 bedenimle çok konuşmayayım ama emzirme sütyeni bence baya rahat bi şeymiş yok gibiBunlar memede dursun diye sütyen takmak gerekicek di mi ben o kısmı hiç düşünmemişim ya, düşünmek bile istememişim of. Alıncak mı yani emzirme sütyeni mecbur
Bralet bile giymiyorum artık hayat kalitem artmıştı, gene düşürcez anlaşılan. Ulan bu çocuk ilerde bana kafa tutup BAĞANE DOĞURMASAYDIN derse ağzının ortasına bir tane vururum dayak cennetten çıkmadır diye, feleği şaşar ha. Mxlcmfl
Penti mama emzirme sütyeniAtın üstüme emzirme sütyeni atın hadi tamam. Pamuklu, balensiz ve memesizlere göre olanlardan yapıştırın hadi, vurun.
Tamam vardiyalı şekilde oynayayım o zaman 8 saatte bir gibi1 tanesi kanadı onun dışında kanama olmadı. Altından normal derim geldi sanki orada hiç bir şey yokmuş gibi. Ama hemen oynayıp yolmaya çalışma.
H&M'den aldım ben tam istediğin gibi. Penye crop top gibi sutyenler oluyo ya, ismini bilmiyorum cunku iç camasirindan da alışverişinden de nefret ederim, onlardan giyiyorum ve bence doğum sonrasına da çok uygun ama hastanede ayyyyy emzirme sutyenin yok muuuuu demesinler diye aldım. #toplumbaskisiAtın üstüme emzirme sütyeni atın hadi tamam. Pamuklu, balensiz ve memesizlere göre olanlardan yapıştırın hadi, vurun.
Belki emzirme atleti alınır. Yaz ayı için evde o atletle takılınır. Bn almıştım emzirme sütyeni aşırı rahat. Yarım atlet tarzı sporcu sütyeni de olabilir ille emzirme sütyeni değli. Normal atlet ile denedim düşüyor çünkü.Bunlar memede dursun diye sütyen takmak gerekicek di mi ben o kısmı hiç düşünmemişim ya, düşünmek bile istememişim of. Alıncak mı yani emzirme sütyeni mecbur
Bralet bile giymiyorum artık hayat kalitem artmıştı, gene düşürcez anlaşılan. Ulan bu çocuk ilerde bana kafa tutup BAĞANE DOĞURMASAYDIN derse ağzının ortasına bir tane vururum dayak cennetten çıkmadır diye, feleği şaşar ha. Mxlcmfl
Ya aslında 7 neslin genini taşıyormuşuz. Çooook düşük ihtimal atalarda vardıysa o da olabilir.Ben de bi 3-4 aylık bebek gördüm rüyamda van kedisi gibi bi gözü mavi bi gözü yeşildirenkli göz mümkün değil pek ama bizim oğlan kombo yapmış dkfkfk
Ahahah ben de öyle ara ara parmağımla oynuyorum ve dökülmeye başladılar, önce kuruyolar.Tamam vardiyalı şekilde oynayayım o zaman 8 saatte bir gibiçünkü 1 tane değil belki 10 taneden fazladır
BEnimki de erkek. En fazla kordonunu keserken makas kesmiyor afratafra hanım falan derse bişiler veririz artık jdlsnfjlngjAy benim dr erkekAnnem Almanya'dan güzel hediyelik cikolata getirecek onlari vericem kismetse.
Oo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkdBen de bi 3-4 aylık bebek gördüm rüyamda van kedisi gibi bi gözü mavi bi gözü yeşildirenkli göz mümkün değil pek ama bizim oğlan kombo yapmış dkfkfk
Bende kızımı okula almaya gidince çocuklar yürüyüşümü taklit ediyorlarÇocuklar bebeğin cinsiyetini sordu, erkek dedim. 5. sınıf bir kız öğrenci “biliyordum ben çünkü karnı öne doğru çıkmış yana doğru olursa kız, böyle öne doğruysa erkek olur” dedi şok oldum ya. Ben bu bilgiyi aklımda tutamıyorum hala sen nerden biliyorsun bu yaşta daha
Ya aslında 7 neslin genini taşıyormuşuz. Çooook düşük ihtimal atalarda vardıysa o da olabilir.
Benim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da maviOo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
Ben renkli gozluyum esim degil insallah bana benzer diye yatip kalkip dua ediorz ahahOo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?