Çok sağol canım bende deneyeceğimAhahah ben de öyle ara ara parmağımla oynuyorum ve dökülmeye başladılar, önce kuruyolar.
Yolda kahkaha attım birBunlar memede dursun diye sütyen takmak gerekicek di mi ben o kısmı hiç düşünmemişim ya, düşünmek bile istememişim of. Alıncak mı yani emzirme sütyeni mecbur
Bralet bile giymiyorum artık hayat kalitem artmıştı, gene düşürcez anlaşılan. Ulan bu çocuk ilerde bana kafa tutup BAĞANE DOĞURMASAYDIN derse ağzının ortasına bir tane vururum dayak cennetten çıkmadır diye, feleği şaşar ha. Mxlcmfl
Benim anne tarafım hepsi yeşil mavi diyorum belki çeker eşim diyo ne alaka öyle bişi olursa çocuk karışmıştır dna isterim hastanedenBenim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da maviordan adaletli bi seçim yaparsa rüyamdaki gibi bi şey olabilir dkdkkf ay korkunç ama o ne öyle gerçekten van kedisi gibiydi.
Nası bişiy fotoğraf yollasana, link de olurH&M'den aldım ben tam istediğin gibi. Penye crop top gibi sutyenler oluyo ya, ismini bilmiyorum cunku iç camasirindan da alışverişinden de nefret ederim, onlardan giyiyorum ve bence doğum sonrasına da çok uygun ama hastanede ayyyyy emzirme sutyenin yok muuuuu demesinler diye aldım. #toplumbaskisi
Ben emzirme atleti hadi bulunsun diyip aldım ama dümdüz iniyor aşağıya, tutmaz gibi geldi askıdan toplarken farkettim. Nerden aldın atletini?Belki emzirme atleti alınır. Yaz ayı için evde o atletle takılınır. Bn almıştım emzirme sütyeni aşırı rahat. Yarım atlet tarzı sporcu sütyeni de olabilir ille emzirme sütyeni değli. Normal atlet ile denedim düşüyor çünkü.
Mağazada denk gelmişti, bir bakayım online bulabilirsem atayimNası bişiy fotoğraf yollasana, link de olur
Almadım atlet ama yazın alabilirim duruma göre. Emzirme sütyeni pentiden aldım zaten 1 model mi ne vardı.Ben emzirme atleti hadi bulunsun diyip aldım ama dümdüz iniyor aşağıya, tutmaz gibi geldi askıdan toplarken farkettim. Nerden aldın atletini?
Bi renk alması yeterli cidden 2 renk korkunç geldi benim gözüme deBenim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da maviordan adaletli bi seçim yaparsa rüyamdaki gibi bi şey olabilir dkdkkf ay korkunç ama o ne öyle gerçekten van kedisi gibiydi.
Hadi ben de ediyiyim gamgusarın bebişin gözleri anasına çeksin amiiinnnnBen renkli gozluyum esim degil insallah bana benzer diye yatip kalkip dua ediorz ahah
https://www2.hm.com/de_de/productpage.0948109002.html bu aşko aldığımNası bişiy fotoğraf yollasana, link de olur
AminnnnnnnnHadi ben de ediyiyim gamgusarın bebişin gözleri anasına çeksin amiiinnnn
Ben renkli gozluyum esim degil insallah bana benzer diye yatip kalkip dua ediorz ahah
İlk defa bu kadar şık emzirme sütyeni gördüm. 4 tane almıştım yarın gidip bunu da almak zorundayım şimdi mutlu musun?
Eger atalarda varsa oluyor. Babaannem ve dedem kahverengi gozlu butun cocuklari renkli gozluOo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
Ha eltim ve esi de esmer ilk ogullari sarışın, ikinci ogullari kendilerinden daha esmerOo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
Ben marks and spencer’dan aldım, ikili satılıyordu indirimde. Sporcu sityeni gibi takıyorum şimdiden, diğerleri sıkıyor artık. Emzirme atleti de pierre cardin aldım, bir tanesi üstü süngerli diğeri normal. Zaten birer model var. Link yoko. Memesizler klübü üyesi olarak M aldım.Nası bişiy fotoğraf yollasana, link de olur
Bu hakikaten pek şıkmış, benİmki baya spor.
Ahahahah benim kocamın burnu da estetikli gibi bende onun için dua ediyorum kız bide 15 nisanda gelirse koç burcu pek özelliklerini bilmem ama 20 Nisan kocamın burcu boğa inanılmaz küsen bi burç yani beni zorlar koç mu zor boğa mı biliyor musunuzbenimde eşim renkli gözlü, bende her gğn gözleri babasına benzesin diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?