2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yolda kahkaha attım bir

Benim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da mavi ordan adaletli bi seçim yaparsa rüyamdaki gibi bi şey olabilir dkdkkf ay korkunç ama o ne öyle gerçekten van kedisi gibiydi.
Benim anne tarafım hepsi yeşil mavi diyorum belki çeker eşim diyo ne alaka öyle bişi olursa çocuk karışmıştır dna isterim hastaneden

Nası bişiy fotoğraf yollasana, link de olur

Ben emzirme atleti hadi bulunsun diyip aldım ama dümdüz iniyor aşağıya, tutmaz gibi geldi askıdan toplarken farkettim. Nerden aldın atletini?

Ben emzirme atleti hadi bulunsun diyip aldım ama dümdüz iniyor aşağıya, tutmaz gibi geldi askıdan toplarken farkettim. Nerden aldın atletini?
Almadım atlet ama yazın alabilirim duruma göre. Emzirme sütyeni pentiden aldım zaten 1 model mi ne vardı.

Benim annemin gözleri yeşil, eşimin babasının da mavi ordan adaletli bi seçim yaparsa rüyamdaki gibi bi şey olabilir dkdkkf ay korkunç ama o ne öyle gerçekten van kedisi gibiydi.
Bi renk alması yeterli cidden 2 renk korkunç geldi benim gözüme de

Oo renkli göz em sevdiğim bizden de çok mümkün değil nası biley çıkcak çok merak ediyorum zaten bebitoyuu ana esmer baba esmer bide sarışın çıkıyormuş dnkdkd
Eger atalarda varsa oluyor. Babaannem ve dedem kahverengi gozlu butun cocuklari renkli gozlu
E benim de annemin saclari simsiyah, babamin kizil gibi kumralmis ben sarisin

Nası bişiy fotoğraf yollasana, link de olur
Ben marks and spencer’dan aldım, ikili satılıyordu indirimde. Sporcu sityeni gibi takıyorum şimdiden, diğerleri sıkıyor artık. Emzirme atleti de pierre cardin aldım, bir tanesi üstü süngerli diğeri normal. Zaten birer model var. Link yoko. Memesizler klübü üyesi olarak M aldım.

Kızlar napıyonuz ben şimdi eve gidiyorum naptım bilseniz baştan süreci anlatayım da bu kız böyle değildi rahattı yapmazdı demeyin hatırlatsanız 2-3 gün önce balık yemiştim üstüne de dalıp süt içtim cırcır olmuştum sonra da üstüne yarım muz yedik kabız olmaya yetti anasını satayım… pazar günü de dahil yani cumartesi akşamdan bu yana kabızım maalesef. Zaten ogün bebek çok hareketliydi. Sonra ağrılarım çoğaldı ama bebeğin hareketleri pazardan bu yana baya azaldı. Çok mevzu etmedim çünkü olabiliyor. Ama dünden bu yana artık hiç hareketlerini algılayamaz oldum. Neyse dedim gece yapmadı sabah dürtüklerim o genelde karşılık veriyor bana kuzum ay bunu derken bile ağlıyorum. Sonra sabah uyandım hep çok hareketli olduğu pozisyona geçtim dürtüklüyorum yok soluma yatıyorum yok 45 dk boyunca ses gelmesi için uğraştım çocukta tık yok. Zaten bür gün öncede rüyalar bişiler iyice kötü oldum. Eşim uyuyordu dedim kalk bu çocuk dünde hareket etmedi hiç bi doktora gidelim. Antalya ilinde en erken randevu alabileceğim hastane ve doktoru bulup hemen randevu aldım. Antalyayı bilenler bilir ben konyaaltında oturuyorum taaaa varsak da nir doktora gidiyoruz. Yani nasıl anlatayım bir uçtan bir uca. Yolda aradılar doktor acil sezaryene girmiş bende benim araba olunca arabayı kullanmak istemiştim bir yandan ağlamaya başladım nir yandan araba kullanıyorum bir yandan kadın diğer doktorumuza rica edelim dedi sağolsun o doktorda çıkacakmış benim için bekledi. Gittim ama ağlıyorum yazık ordakilerde üzüldü sakin olun diye. Girdik baktı eşşolu kıçını devirmiş eli ağzında eli kolu oynuyor 1800 küsur olmuş kilosu falan maşaAllah gayet iyi dedi. Ama ağlıyorum yani. Doktora sordum ya bu sürekli bu haftalardan sonra işte günde şu kadar hareket etmezse doktora başvurun deniliyor o doğrumu çok tedirgin oldum dedim. Öyle bir standart yok çocuktan çocuğa değiştir ama tedbir alıp gelmeniz de iyi olmuş kötü birşey yapmadınız yani dedi. Doktordan çıktım hala ağlıyorum. Eşimde çok tedirgin oldu adam da korktu. Hala da ağlıyorum. İmdaaaaaat

Ekşınla başladım bugüne anlayacağınız. Allah’a hamdolsun ki iyiymiş hatta gayet iyi kilosu önde bile dedi. İyi beslenmiştim bu hafta şimdide bunu yazarken vuruyor eşşolu

benimde eşim renkli gözlü, bende her gğn gözleri babasına benzesin diye dua ediyorum
Ahahahah benim kocamın burnu da estetikli gibi bende onun için dua ediyorum kız bide 15 nisanda gelirse koç burcu pek özelliklerini bilmem ama 20 Nisan kocamın burcu boğa inanılmaz küsen bi burç yani beni zorlar koç mu zor boğa mı biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…