Emin misin canısı, 959₺ gördüm web sitesinde ama sen bilirsin… dknfjfjdjİlk defa bu kadar şık emzirme sütyeni gördüm. 4 tane almıştım yarın gidip bunu da almak zorundayım şimdi mutlu musun?
Ay genel olarak rahat da olsak arada böyle hepimize geliyolar bence. Geldiklerinde de hislerimize kulak vermemiz iyi bi şey. Maşallah tosuncuğa da tombiklikten kıçını kaldırıp oynayamamış belli kiKızlar napıyonuzben şimdi eve gidiyorum naptım bilseniz baştan süreci anlatayım da bu kız böyle değildi rahattı yapmazdı demeyin hatırlatsanız 2-3 gün önce balık yemiştim üstüne de dalıp süt içtim cırcır olmuştum sonra da üstüne yarım muz yedik kabız olmaya yetti anasını satayım… pazar günü de dahil yani cumartesi akşamdan bu yana kabızım maalesef. Zaten ogün bebek çok hareketliydi. Sonra ağrılarım çoğaldı ama bebeğin hareketleri pazardan bu yana baya azaldı. Çok mevzu etmedim çünkü olabiliyor. Ama dünden bu yana artık hiç hareketlerini algılayamaz oldum. Neyse dedim gece yapmadı sabah dürtüklerim o genelde karşılık veriyor bana kuzum ay bunu derken bile ağlıyorum. Sonra sabah uyandım hep çok hareketli olduğu pozisyona geçtim dürtüklüyorum yok soluma yatıyorum yok 45 dk boyunca ses gelmesi için uğraştım çocukta tık yok. Zaten bür gün öncede rüyalar bişiler iyice kötü oldum. Eşim uyuyordu dedim kalk bu çocuk dünde hareket etmedi hiç bi doktora gidelim. Antalya ilinde en erken randevu alabileceğim hastane ve doktoru bulup hemen randevu aldım. Antalyayı bilenler bilir ben konyaaltında oturuyorum taaaa varsak da nir doktora gidiyoruz. Yani nasıl anlatayım bir uçtan bir uca. Yolda aradılar doktor acil sezaryene girmiş bende benim araba olunca arabayı kullanmak istemiştim bir yandan ağlamaya başladım nir yandan araba kullanıyorum bir yandan kadın diğer doktorumuza rica edelim dedi sağolsun o doktorda çıkacakmış benim için bekledi. Gittim ama ağlıyorum yazık ordakilerde üzüldü sakin olun diye. Girdik baktı eşşolu kıçını devirmiş eli ağzında eli kolu oynuyor 1800 küsur olmuş kilosu falan maşaAllah gayet iyi dedi. Ama ağlıyorum yani. Doktora sordum ya bu sürekli bu haftalardan sonra işte günde şu kadar hareket etmezse doktora başvurun deniliyor o doğrumu çok tedirgin oldum dedim. Öyle bir standart yok çocuktan çocuğa değiştir ama tedbir alıp gelmeniz de iyi olmuş kötü birşey yapmadınız yani dedi. Doktordan çıktım hala ağlıyorum. Eşimde çok tedirgin oldu adam da korktu. Hala da ağlıyorum. İmdaaaaaat
Ekşınla başladım bugüne anlayacağınız. Allah’a hamdolsun ki iyiymiş hatta gayet iyi kilosu önde bile dedi. İyi beslenmiştim bu hafta şimdide bunu yazarken vuruyor eşşolu
İkilisi o fiyat ya ne bileyim mağazaya gidip bakcam güzel durursa (yani emzirme sonrası da giyilir gibiyse) alırım galiba djkfkfEmin misin canısı, 959₺ gördüm web sitesinde ama sen bilirsin… dknfjfjdj
Yeminle 3 aylıktan beri ayynı bu şekil. Asla sağa gitmiyo ya ortada ya da böyle solda. Karnım yamuldu yav.
İkilisi o fiyat ya ne bileyim mağazaya gidip bakcam güzel durursa (yani emzirme sonrası da giyilir gibiyse) alırım galiba djkfkf
Ben böyle şıksa evin içinde üstüne gömlekle falan da giyiyorum seviyorum ya. Biraz da küçük memeli olmanın ekmeğini yiyelim dimi yani. Öyle çok sıkıştırmadığı için rahatsız etmiyo beni sütyen.Sütyen benim için girl logic ya, aşırı istemediğim bişiy olduğu için neee iki sütyene bin lira mı vericem olup azıcık sinirlendim ama azıcık hehhe.Meine Sterne teşekkürler yavrum, buna bakarken istediğime daha da benzer bir ikili gördüm, bedeni gelince onu alırım herhalde
Hahah ya bazen böyle olur tabi ki, her zaman aşırı rahat olamazsın ki ben de bütün gün hiç hareket duymasam endişelenirdim iyi yapmışsın doktora giderekKızlar napıyonuzben şimdi eve gidiyorum naptım bilseniz baştan süreci anlatayım da bu kız böyle değildi rahattı yapmazdı demeyin hatırlatsanız 2-3 gün önce balık yemiştim üstüne de dalıp süt içtim cırcır olmuştum sonra da üstüne yarım muz yedik kabız olmaya yetti anasını satayım… pazar günü de dahil yani cumartesi akşamdan bu yana kabızım maalesef. Zaten ogün bebek çok hareketliydi. Sonra ağrılarım çoğaldı ama bebeğin hareketleri pazardan bu yana baya azaldı. Çok mevzu etmedim çünkü olabiliyor. Ama dünden bu yana artık hiç hareketlerini algılayamaz oldum. Neyse dedim gece yapmadı sabah dürtüklerim o genelde karşılık veriyor bana kuzum ay bunu derken bile ağlıyorum. Sonra sabah uyandım hep çok hareketli olduğu pozisyona geçtim dürtüklüyorum yok soluma yatıyorum yok 45 dk boyunca ses gelmesi için uğraştım çocukta tık yok. Zaten bür gün öncede rüyalar bişiler iyice kötü oldum. Eşim uyuyordu dedim kalk bu çocuk dünde hareket etmedi hiç bi doktora gidelim. Antalya ilinde en erken randevu alabileceğim hastane ve doktoru bulup hemen randevu aldım. Antalyayı bilenler bilir ben konyaaltında oturuyorum taaaa varsak da nir doktora gidiyoruz. Yani nasıl anlatayım bir uçtan bir uca. Yolda aradılar doktor acil sezaryene girmiş bende benim araba olunca arabayı kullanmak istemiştim bir yandan ağlamaya başladım nir yandan araba kullanıyorum bir yandan kadın diğer doktorumuza rica edelim dedi sağolsun o doktorda çıkacakmış benim için bekledi. Gittim ama ağlıyorum yazık ordakilerde üzüldü sakin olun diye. Girdik baktı eşşolu kıçını devirmiş eli ağzında eli kolu oynuyor 1800 küsur olmuş kilosu falan maşaAllah gayet iyi dedi. Ama ağlıyorum yani. Doktora sordum ya bu sürekli bu haftalardan sonra işte günde şu kadar hareket etmezse doktora başvurun deniliyor o doğrumu çok tedirgin oldum dedim. Öyle bir standart yok çocuktan çocuğa değiştir ama tedbir alıp gelmeniz de iyi olmuş kötü birşey yapmadınız yani dedi. Doktordan çıktım hala ağlıyorum. Eşimde çok tedirgin oldu adam da korktu. Hala da ağlıyorum. İmdaaaaaat
Ekşınla başladım bugüne anlayacağınız. Allah’a hamdolsun ki iyiymiş hatta gayet iyi kilosu önde bile dedi. İyi beslenmiştim bu hafta şimdide bunu yazarken vuruyor eşşolu
Kuzu benim hem saga hem sola hemde huni gini ortayaYeminle 3 aylıktan beri ayynı bu şekil. Asla sağa gitmiyo ya ortada ya da böyle solda. Karnım yamuldu yav.
Valla mi ya, benim tesadüfen mağazada elime geçti bi tane benim beden kalmış, indirimde diye aldiydim. Sevindim ya al sevdiysen tak, lohusayken de şıkımdan vazgeçmem dersinİlk defa bu kadar şık emzirme sütyeni gördüm. 4 tane almıştım yarın gidip bunu da almak zorundayım şimdi mutlu musun?
Vazgeçmeyelim tabi kız, bi de lohusa depresyonuyla uğraşmayalım sonraValla mi ya, benim tesadüfen mağazada elime geçti bi tane benim beden kalmış, indirimde diye aldiydim. Sevindim ya al sevdiysen tak, lohusayken de şıkımdan vazgeçmem dersin
Benim de böyle fycufydydyc Gemi biraz sola mı çekiyor kuna? Diye dalga geçiyoruz. Dirseği dedi doktor geçen ultrasonda.
Benimde gecen son kontrolde yuzunu gostermedi ama doktor nereye koysa cihazi bam gum vurdu oraya orayi ittirdi. Doktor bak diziyle yapiyo simdi dediBenim de böyle fycufydydyc Gemi biraz sola mı çekiyor kuna? Diye dalga geçiyoruz. Dirseği dedi doktor geçen ultrasonda.
Acilmayla beraber yanlis hatirlamiyosam , arastirayim tekrar. Acildikca o su da , seninde acilman hizlanicak gibi bi amaci vardii
Çok teşekkür ederim duası ne peki ne okunuyormuş öğrenebilirmisin rica etsem denemekten zarar gelmez. Hazır elimde varken yaparım.Ben ilk doğumumda kullandım ve gerçekten etkisi olduğuna inanıyorum. Sancılarım sıklaşıp hastaneye gittiğimde yanımda götürdüm suya koyduk annem dualarını okuyup üfledi bende bi yudum sudan içtim. Doğum gerçekleştikten sonra otu sudan hemen çıkarmanız gerekiyor yoksa ki rahim uzun süre açık kalıp çok kanama olduğu söyleniyo. Annemler doğum heyecanından çıkarmayı unutmuşlardı ve benimde doğumda kanamam çok olmuştu durdurmaları uzun sürmüştü
Aminnnnnnnn
Evet ya ben balıktan tedirgin olmuştum ogün ondan sonra da işte ishal kabız derken hareketlerinin de ogünden bu yana giderek azalıp dün ve bugün artık hiç olmasından dolayı dedim noluyor. Acaba baş aşağı mı döndü bu çocuk diye düşündüm dünden beri öyle rahatlatıyordum ne baş aşağı dönmesi baya titiyi totoyu salmış yatıyor titisini yediğim. MaşaAllahAy genel olarak rahat da olsak arada böyle hepimize geliyolar bence. Geldiklerinde de hislerimize kulak vermemiz iyi bi şey. Maşallah tosuncuğa da tombiklikten kıçını kaldırıp oynayamamış belli ki
Valla benim anne tarafımda babaö tarafımda da renki göz yok hep kahve ama eşimin anne tarafında var annannesi teyzeleri sarışın renkli gözlüEger atalarda varsa oluyor. Babaannem ve dedem kahverengi gozlu butun cocuklari renkli gozlu
E benim de annemin saclari simsiyah, babamin kizil gibi kumralmis ben sarisin
Bizimde sarışın olma ihtimali azcükte olsa varHa eltim ve esi de esmer ilk ogullari sarışın, ikinci ogullari kendilerinden daha esmer
Dünden beri bi gudubetlik vardı zaten bugün patladık. Yani arızaya bağlayınca karsta hastane olsa oraya giderim yaniHahah ya bazen böyle olur tabi ki, her zaman aşırı rahat olamazsın ki ben de bütün gün hiç hareket duymasam endişelenirdim iyi yapmışsın doktora giderekbugün kendi kendine güzel vakit geçir, sana iyi gelecek şeyler yap biraz salla kendini çık o duygu durum bozukluğundan hadi. Şişkoluktan dönememiş bıdık
Aha beyleBenimde gecen son kontrolde yuzunu gostermedi ama doktor nereye koysa cihazi bam gum vurdu oraya orayi ittirdi. Doktor bak diziyle yapiyo simdi dedibakalim her sabah yeni bir yöne bakarak uyaniyoz cok eglenceli birisi guzel cocum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?