2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben emzirme
Atletini penti aldim yumusacik bi sey geldi. Sudyende bi tane pierre cardin mi ne aldim yanilmiyosam.

Ay genel olarak rahat da olsak arada böyle hepimize geliyolar bence. Geldiklerinde de hislerimize kulak vermemiz iyi bi şey. Maşallah tosuncuğa da tombiklikten kıçını kaldırıp oynayamamış belli ki

Emin misin canısı, 959₺ gördüm web sitesinde ama sen bilirsin… dknfjfjdj
İkilisi o fiyat ya ne bileyim mağazaya gidip bakcam güzel durursa (yani emzirme sonrası da giyilir gibiyse) alırım galiba djkfkf

Sütyen benim için girl logic ya, aşırı istemediğim bişiy olduğu için neee iki sütyene bin lira mı vericem olup azıcık sinirlendim ama azıcık hehhe. Meine Sterne teşekkürler yavrum, buna bakarken istediğime daha da benzer bir ikili gördüm, bedeni gelince onu alırım herhalde
İkilisi o fiyat ya ne bileyim mağazaya gidip bakcam güzel durursa (yani emzirme sonrası da giyilir gibiyse) alırım galiba djkfkf

Ben böyle şıksa evin içinde üstüne gömlekle falan da giyiyorum seviyorum ya. Biraz da küçük memeli olmanın ekmeğini yiyelim dimi yani. Öyle çok sıkıştırmadığı için rahatsız etmiyo beni sütyen.

Hahah ya bazen böyle olur tabi ki, her zaman aşırı rahat olamazsın ki ben de bütün gün hiç hareket duymasam endişelenirdim iyi yapmışsın doktora giderek bugün kendi kendine güzel vakit geçir, sana iyi gelecek şeyler yap biraz salla kendini çık o duygu durum bozukluğundan hadi. Şişkoluktan dönememiş bıdık

İlk defa bu kadar şık emzirme sütyeni gördüm. 4 tane almıştım yarın gidip bunu da almak zorundayım şimdi mutlu musun?
Valla mi ya, benim tesadüfen mağazada elime geçti bi tane benim beden kalmış, indirimde diye aldiydim. Sevindim ya al sevdiysen tak, lohusayken de şıkımdan vazgeçmem dersin

Valla mi ya, benim tesadüfen mağazada elime geçti bi tane benim beden kalmış, indirimde diye aldiydim. Sevindim ya al sevdiysen tak, lohusayken de şıkımdan vazgeçmem dersin
Vazgeçmeyelim tabi kız, bi de lohusa depresyonuyla uğraşmayalım sonra

Benim de böyle fycufydydyc Gemi biraz sola mı çekiyor kuna? Diye dalga geçiyoruz. Dirseği dedi doktor geçen ultrasonda.
Benimde gecen son kontrolde yuzunu gostermedi ama doktor nereye koysa cihazi bam gum vurdu oraya orayi ittirdi. Doktor bak diziyle yapiyo simdi dedi bakalim her sabah yeni bir yöne bakarak uyaniyoz cok eglenceli birisi guzel cocum benim

Acilmayla beraber yanlis hatirlamiyosam , arastirayim tekrar. Acildikca o su da , seninde acilman hizlanicak gibi bi amaci vardii

Çok teşekkür ederim duası ne peki ne okunuyormuş öğrenebilirmisin rica etsem denemekten zarar gelmez. Hazır elimde varken yaparım.

Ay genel olarak rahat da olsak arada böyle hepimize geliyolar bence. Geldiklerinde de hislerimize kulak vermemiz iyi bi şey. Maşallah tosuncuğa da tombiklikten kıçını kaldırıp oynayamamış belli ki
Evet ya ben balıktan tedirgin olmuştum ogün ondan sonra da işte ishal kabız derken hareketlerinin de ogünden bu yana giderek azalıp dün ve bugün artık hiç olmasından dolayı dedim noluyor. Acaba baş aşağı mı döndü bu çocuk diye düşündüm dünden beri öyle rahatlatıyordum ne baş aşağı dönmesi baya titiyi totoyu salmış yatıyor titisini yediğim. MaşaAllah El yine ağzında zaten o hiç değişmedi. Eşim çok üzüldü ben güçlüyümdür o bilir beni beni böyle görünce adamın eli ayağı titredi resmen birde eşimin araba sanayide diğer arabayı alınca ne bokuma ben kullancam diyon versene adama tam mallık yani. Neyse sonuç iyi oldu çok şükür Allah’a şükürler olsun ya o kadar kilo alması da enteresan geldi bana kadın bi ölçtü bacak boyu kısa ailede kısa var mı diyor bana diyor 180 hayvan gibi hatunum yani sonra ay pardon yanlış ölçmüş uzunmuş diyor o konulara girmiyorum bile ondan kiloya çok takılmadım açıkçası kalp atışı iyimi durumu iyimi ona odaklandım. 10 gün önde dedi zaten genel olarak bir hafta önce 1.590 olan çocuk herhalde şuan 1.890 olamaz yani demi oladabilir de ne biletim dediğim gibi onları gözüm görmedi Allah cümlemizin evlatlarını korusun sağlık veren bizlere de kolay doğumlar nasip etsin kızçeler

Eger atalarda varsa oluyor. Babaannem ve dedem kahverengi gozlu butun cocuklari renkli gozlu
E benim de annemin saclari simsiyah, babamin kizil gibi kumralmis ben sarisin
Valla benim anne tarafımda babaö tarafımda da renki göz yok hep kahve ama eşimin anne tarafında var annannesi teyzeleri sarışın renkli gözlü

Dünden beri bi gudubetlik vardı zaten bugün patladık. Yani arızaya bağlayınca karsta hastane olsa oraya giderim yani eşim huyumu biliyor usulca hiç sesini çıkaramadı adam ona üzüldüm sonra ya. Hayırlısıyla keyfini çıkartalım hamileliğin dedik de arızaya bağlamadan şu kalan ayları da keyiflice atlatalım yaw. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun hep dua ediyorum kolay doğumların haberlerini alalım burdan gerçekten bugün gerilince size de dua ediyorum fazlaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…