2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu benim hem saga hem sola hemde huni gini ortaya o gun cani nereye isterse orayaa her sabah karnim baska bi yere bakiyor
Benimki anası gibi rutin seviyo heralde aman düzenimiz bozulmasın tadımız kaçmasın ali rıza bey kafası

Her ikisininde ayrı zorluğu olacaktır elbet. Benim abim boğa burcu, çok dediğin dedik ve aileci, alıngan. Bende balık ya da boğa olacağına koç olsun istiyorum. Tabi yükselen ve ay burcu da öok önemli. Özellikle ay burçları anne ile aradaki bağı gösteriyor

Ben nilay gibi parçalara ayırıp gömsem mi diye düşünmedim değilim ay napacam hiç bilmiyorum ya bir okula falan gömerim herhalde
Bacım artık okul okumanın da faydası kalmadı ki. Napsak sanayiye falan mı gömsek artık para oralarda djkfkf

Benim kocam galerici sanayiye gömecem diyor sıfır şaka okutmayacam sanayiye gitsin zengin olur bari diyor
Valla artık düzen değişti. Gerçekten aşırı zeki olmazsa okusun diye uğraşmayız biz de. Benim babam havalandırmacı ilkokul mezunu 13-14 yaşından beri bu işte, eşim doktora mezunu yurtdışında baya iyi bi kurumda çalışıyo aylık kazandıkları para ikisinin de aynı. Türkiye şartlarında artık okumak para etmiyo ne yazık ki

Ay vallahi sonunu zor okudum ödümü kopardın kız sonu iyi biten şeyleri severim iyi olmanızda
valla 12 yıldır boğa ile evliyim adam dediğim dedik aileci alıngan asla ama asla yıllar geçse kavgayı unutmaz koçu bilmiyorum bakalım artık

Cizlar cizlar gelemmi yanagunuzdan opemmi napanuz kizlar . Baya unlu bi markanin masaj jeli ve el ayak kremini aldim dolaptan 2025 son k tarihli ve hic acilmamisti sizede fikir olur belki Clinikid ismi

Kiz bende bogayim hshshs kizim koc olacak sanrm haha

Ahahahah dediğim şeyler varmı sende kız
Bende cok duskunum aileme ama yalnislari varsa acimam bacim kadini farkli erkegi farkli bpganin bence bide tembel derler bogalara ama benim totom yer gormez oturursam cok sinir krizi geciririm

Kızlar park yatak alanlar hangi marka aldınız? Kurulumu kolay taşıması hafif mi bir de ?

Anlıyorum ki hamilelik ve anne olmak insana yapmayacağı şeyleri yaptırıyor. İlk defa gardımı indirdim bugün, o kontrol edemeyeceğim güç karşısında aşırı güçsüzdüm. Metanetli ve sabırlı olsam iyiyiydi ama beceremedim. Ama dediğin gibi sonu iyi bitti neyse ki. Biz eşimle hep şey diye bakarız o para bizden çıkacakmış, oraya gidecekmişiz, yanlış yola sapsak demekki hayırlısı buymuş vs. bugün de hastaneden çıkınca eşimde rahatladı tabi ben biraz mahçup oldum yani benden beklenmeyen hareketler hakikaten eşimde siz iyi olunda nerde nasıl ne olması gerekiyorsa yaparız biiznillah dedi Allah razı olsun rahatlattı. Sağolun kuzu Rabbim cümlemize ve bebişlerimize sağlık huzur güç kuvvet versin gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…