Benimki anası gibi rutin seviyo heralde aman düzenimiz bozulmasın tadımız kaçmasın ali rıza bey kafasıKuzu benim hem saga hem sola hemde huni gini ortayao gun cani nereye isterse orayaa her sabah karnim baska bi yere bakiyor
Her ikisininde ayrı zorluğu olacaktır elbet. Benim abim boğa burcu, çok dediğin dedik ve aileci, alıngan. Bende balık ya da boğa olacağına koç olsun istiyorum. Tabi yükselen ve ay burcu da öok önemli. Özellikle ay burçları anne ile aradaki bağı gösteriyorAhahahah benim kocamın burnu da estetikli gibi bende onun için dua ediyorum kız bide 15 nisanda gelirse koç burcu pek özelliklerini bilmem ama 20 Nisan kocamın burcu boğa inanılmaz küsen bi burç yani beni zorlar koç mu zor boğa mı biliyor musunuz
Ben nilay gibi parçalara ayırıp gömsem mi diye düşünmedim değilimKızlar bebişinizin göbek bağını ne yapacaksınızPinko gibi oğluşunungöbek bağını evinin kasasına koyacak var mı
Bacım artık okul okumanın da faydası kalmadı ki. Napsak sanayiye falan mı gömsek artık para oralarda djkfkfBen nilay gibi parçalara ayırıp gömsem mi diye düşünmedim değilimay napacam hiç bilmiyorum ya bir okula falan gömerim herhalde
Benim kocam galerici sanayiye gömecem diyor sıfır şaka okutmayacam sanayiye gitsin zengin olur bari diyorBacım artık okul okumanın da faydası kalmadı ki. Napsak sanayiye falan mı gömsek artık para oralarda djkfkf
Valla artık düzen değişti. Gerçekten aşırı zeki olmazsa okusun diye uğraşmayız biz de. Benim babam havalandırmacı ilkokul mezunu 13-14 yaşından beri bu işte, eşim doktora mezunu yurtdışında baya iyi bi kurumda çalışıyo aylık kazandıkları para ikisinin de aynı. Türkiye şartlarında artık okumak para etmiyo ne yazık kiBenim kocam galerici sanayiye gömecem diyor sıfır şaka okutmayacam sanayiye gitsin zengin olur bari diyor
Ay vallahi sonunu zor okudum ödümü kopardın kız sonu iyi biten şeyleri severim iyi olmanızdaKızlar napıyonuzben şimdi eve gidiyorum naptım bilseniz baştan süreci anlatayım da bu kız böyle değildi rahattı yapmazdı demeyin hatırlatsanız 2-3 gün önce balık yemiştim üstüne de dalıp süt içtim cırcır olmuştum sonra da üstüne yarım muz yedik kabız olmaya yetti anasını satayım… pazar günü de dahil yani cumartesi akşamdan bu yana kabızım maalesef. Zaten ogün bebek çok hareketliydi. Sonra ağrılarım çoğaldı ama bebeğin hareketleri pazardan bu yana baya azaldı. Çok mevzu etmedim çünkü olabiliyor. Ama dünden bu yana artık hiç hareketlerini algılayamaz oldum. Neyse dedim gece yapmadı sabah dürtüklerim o genelde karşılık veriyor bana kuzum ay bunu derken bile ağlıyorum. Sonra sabah uyandım hep çok hareketli olduğu pozisyona geçtim dürtüklüyorum yok soluma yatıyorum yok 45 dk boyunca ses gelmesi için uğraştım çocukta tık yok. Zaten bür gün öncede rüyalar bişiler iyice kötü oldum. Eşim uyuyordu dedim kalk bu çocuk dünde hareket etmedi hiç bi doktora gidelim. Antalya ilinde en erken randevu alabileceğim hastane ve doktoru bulup hemen randevu aldım. Antalyayı bilenler bilir ben konyaaltında oturuyorum taaaa varsak da nir doktora gidiyoruz. Yani nasıl anlatayım bir uçtan bir uca. Yolda aradılar doktor acil sezaryene girmiş bende benim araba olunca arabayı kullanmak istemiştim bir yandan ağlamaya başladım nir yandan araba kullanıyorum bir yandan kadın diğer doktorumuza rica edelim dedi sağolsun o doktorda çıkacakmış benim için bekledi. Gittim ama ağlıyorum yazık ordakilerde üzüldü sakin olun diye. Girdik baktı eşşolu kıçını devirmiş eli ağzında eli kolu oynuyor 1800 küsur olmuş kilosu falan maşaAllah gayet iyi dedi. Ama ağlıyorum yani. Doktora sordum ya bu sürekli bu haftalardan sonra işte günde şu kadar hareket etmezse doktora başvurun deniliyor o doğrumu çok tedirgin oldum dedim. Öyle bir standart yok çocuktan çocuğa değiştir ama tedbir alıp gelmeniz de iyi olmuş kötü birşey yapmadınız yani dedi. Doktordan çıktım hala ağlıyorum. Eşimde çok tedirgin oldu adam da korktu. Hala da ağlıyorum. İmdaaaaaat
Ekşınla başladım bugüne anlayacağınız. Allah’a hamdolsun ki iyiymiş hatta gayet iyi kilosu önde bile dedi. İyi beslenmiştim bu hafta şimdide bunu yazarken vuruyor eşşolu
valla 12 yıldır boğa ile evliyim adam dediğim dedik aileci alıngan asla ama asla yıllar geçse kavgayı unutmaz koçu bilmiyorum bakalım artıkHer ikisininde ayrı zorluğu olacaktır elbet. Benim abim boğa burcu, çok dediğin dedik ve aileci, alıngan. Bende balık ya da boğa olacağına koç olsun istiyorum. Tabi yükselen ve ay burcu da öok önemli. Özellikle ay burçları anne ile aradaki bağı gösteriyor
Yaaaa ahahahshshshsh
Cizlar cizlar gelemmi yanagunuzdan opemminapanuz kizlar . Baya unlu bi markanin masaj jeli ve el ayak kremini aldim dolaptan 2025 son k tarihli ve hic acilmamisti sizede fikir olur belki Clinikid ismi
Hahahahah Mansure laz misin kiz sende
Kiz bende bogayim hshshs kizim koc olacak sanrm hahaAy vallahi sonunu zor okudum ödümü kopardın kız sonu iyi biten şeyleri severim iyi olmanızda
valla 12 yıldır boğa ile evliyim adam dediğim dedik aileci alıngan asla ama asla yıllar geçse kavgayı unutmaz koçu bilmiyorum bakalım artık
Benimki kuran kursuna gomecekmisBenim kocam galerici sanayiye gömecem diyor sıfır şaka okutmayacam sanayiye gitsin zengin olur bari diyor
Karadenizliyim ve Cimilli İbo kırmızı çizgimizdir dshjfgdhHahahahah Mansure laz misin kiz sende
Bende ahajsjajKaradenizliyim ve Cimilli İbo kırmızı çizgimizdir dshjfgdh
Ahahahah dediğim şeyler varmı sende kızKiz bende bogayim hshshs kizim koc olacak sanrm haha
Bende cok duskunum aileme ama yalnislari varsa acimam bacim kadini farkli erkegi farkli bpganin bence bide tembel derler bogalara ama benim totom yer gormez oturursam cok sinir krizi geciririmAhahahah dediğim şeyler varmı sende kız
Anlıyorum ki hamilelik ve anne olmak insana yapmayacağı şeyleri yaptırıyor. İlk defa gardımı indirdim bugün, o kontrol edemeyeceğim güç karşısında aşırı güçsüzdüm. Metanetli ve sabırlı olsam iyiyiydi ama beceremedim. Ama dediğin gibi sonu iyi bitti neyse ki. Biz eşimle hep şey diye bakarız o para bizden çıkacakmış, oraya gidecekmişiz, yanlış yola sapsak demekki hayırlısı buymuş vs. bugün de hastaneden çıkınca eşimde rahatladı tabi ben biraz mahçup oldum yani benden beklenmeyen hareketler hakikaten eşimde siz iyi olunda nerde nasıl ne olması gerekiyorsa yaparız biiznillah dedi Allah razı olsun rahatlattı. Sağolun kuzu Rabbim cümlemize ve bebişlerimize sağlık huzur güç kuvvet versin gerçekten.Ay vallahi sonunu zor okudum ödümü kopardın kız sonu iyi biten şeyleri severim iyi olmanızda
valla 12 yıldır boğa ile evliyim adam dediğim dedik aileci alıngan asla ama asla yıllar geçse kavgayı unutmaz koçu bilmiyorum bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?